Η εξαπάτηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Του λέω να σηκωθεί, να γονατίσει πάνω στο στρώμα, κι αυτός συνεχίζει να τσαλακώνει τα σεντόνια και να με χτυπάει στο κεφάλι με το μαξιλάρι. Δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω με την απειθαρχία του, αλλά όχι για πολύ.

Πέφτω πάνω του σαν αγρίμι και αρχίζω να τον δαγκώνω. να τον δαγκώνω στα χέρια, στα μπούτια. όπου βρω. Επαναλαμβάνω τις δαγκωματιές με κάθε ευκαιρία μέχρι που δέχομαι ένα χτύπημα πιο σκληρό στο κεφάλι. Σταματώ και τον κοιτάζω. ίσως με απορία.

-    «Σε πόνεσε;», με ρωτάει.

Χαμογελώ. Φαίνεται ανακουφισμένος από το χαμόγελό μου.

-    «Όχι, όχι πολύ…», του απαντώ.

Κάνω επίθεση για δεύτερη φορά, στον λαιμό και στον αφαλό του. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω τον πούτσο του να κερδίζει ύψος μέσα στο μπόξερ. Αποφασίζω να παίξω με τους δικούς του όρους. Κλείνω τα μάτια, κάνω έναν μορφασμό πόνου και πέφτω στο στρώμα. ποτέ στο παρελθόν δεν είχα υποδυθεί τόσο καλό αυτό τον ρόλο. Τινάζεται από τη θέση του. Το στόμα του έρχεται ακριβώς πάνω στα κλειστά μάτια μου.

-    «Σε πόνεσε. ε;», με ρωτάει ξανά.

-    «Μπορώ να σου ορκιστώ αν θέλεις.», του απαντώ και ανοίγοντας τα μάτια προσέχω το μελαγχολικό του πρόσωπο, το οποίο είναι τόσο πανέμορφο. Χαμογελώ.

-    «Γαμώτο, με κοροϊδεύεις. Γαμώτο, γαμώτο! Κι εγώ σε πιστεύω!», μου λέει.

Γελάω, και αναρωτιέμαι αν η αντίδρασή του, αν αυτό που κάνει είναι επειδή τον εκνεύρισα ή επειδή μ’ αγαπά τόσο πολύ που ανησυχεί μήπως πάθω κάτι. Το ξέσπασμά του βάζει φωτιά στη σφοδρή επιθυμία μου.

Φέρνω το στόμα μου στο χέρι του και χαράσσω το δέρμα του με τα δόντια μου. Ορκίζομαι ότι δεν θα τον κοροϊδέψω ξανά. Τινάζει το κεφάλι του από τη μια πλευρά στην άλλη δυσκολεύοντας τη προσπάθειά μου να βρω το στόμα του για να τον φιλήσω.

Κρατώ το κεφάλι του σταθερό πιάνοντάς τον από το πηγούνι και συλλαμβάνω το στόμα του, το καλύπτω ανοίγοντας το δικό μου. Του δίνω ένα φιλί. βίαιο και συνεχίζω στον ίδιο πάντα ρυθμό.

-    «Σε πόνεσε;», με ρωτάει ξανά.

-    «Ναι, ναι, ναι…», του απαντώ.

Του δίνω μια απάντηση που λίγο πριν την είχα ματαιώσει. Σέρνω τα δάχτυλά μου πάνω του. Το μπόξερ του είναι υγρό από μια μικρή έκκριση σπέρματος. Ο πούτσος του είναι σκληρός. Τον φιλώ πάλι. περιμένω να με φιλήσει κι αυτός. και, ναι. με φιλάει. Κατρακυλώ το κορμί μου πάνω του. χαρούμενος, ανακουφισμένος. χαλαρός.

-    «Ξέρεις πόσο με καύλωσες από την αγωνία;», τον ρωτώ κοιτάζοντάς τον στα μάτια.

-    «Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ. Με πρόλαβες!», μου λέει και χαμογελά σαν να ξέχασε τα πάντα.

Βρίσκομαι αρκετά κοντά του για να αντισταθώ στον πειρασμό και να μη βάλω το χέρι μου μέσα στο μπόξερ του. Παρατηρεί προσεκτικά το πόσο εύκολα γλιστρώ το χέρι μου. Ο πούτσος του είναι πολύ υγρός και τα δάχτυλά μου δεν μπορούν να σταθεροποιηθούν. προχωρούν σαν αυτοκίνητο πάνω σε χιόνι.

Μένω εντυπωσιασμένος για την ποσότητα του σπέρματος που είναι υπεύθυνο γι’ αυτή την υγρασία. Βγάζω το χέρι μου και θαυμάζω το αστραφτερό δάχτυλό μου, κατόπιν το βάζω στο στόμα μου.

-    «Και αναρωτιόμουν από ποιον κληρονόμησε τη συνήθεια ο Λ. να βάζει τα δάχτυλά του στο στόμα…», μου λέει.

-    «Δεν είναι αυτό που νομίζεις…», του λέω.

-    «Θέλεις να με δοκιμάσεις;», με ρωτάει.

Τα μάτια του με κοιτάζουν με τόση επιμονή. Μένω με το στόμα ανοικτό. Η ανάσα μου γίνεται ρηχή.

-    «Ναι…», απαντώ.

Γλιστράω το δάχτυλό μου μέσα στο στόμα και το γλείφω. το γλείφω σαν παγωτό. Το κινώ μέσα κι έξω από το στόμα μου και το τυλίγω με την γλώσσα μου.

-    «Θέλεις να γλείψεις και τον πούτσο μου;», με ρωτάει.

-    «Ναι, παρακαλώ…», του απαντώ, χωρίς να τον ικετεύσω.

Απλώνω τα χέρια μου και κρεμιέμαι από τις μανσέτες του. Βάζει το χέρι του στην πλάτη μου και με βοηθάει να στηριχτώ σ’ ένα μαξιλάρι. Ένας θόρυβος βγαίνει από τα βάθη του λαιμού μου. ούτε αναστεναγμός, ούτε κραυγή είναι.

Είναι ένα σημάδι αναμονής. Με το στόμα ανοικτό η ανάσα μου βαραίνει. Πιάνει τον πούτσο του με τα ακροδάχτυλά του και τον χώνει αργά, πολύ αργά μέσα στο στόμα μου. Στη πρώτη συνάντηση με τα δόντια μου τον τραβάει απότομα έξω, αλλά γρήγορα το μετανιώνει και τον αφήνει να γλιστρήσει μέσα μου.

Τα αρχίδια του λικνίζονται στο πηγούνι μου και με γαργαλάνε. Φέρνω το ένα χέρι μου πάνω στον πούτσο του για να τον βγάλω έξω στη περίπτωση που αισθανθώ πως πνίγομαι.
Κατευθύνει τον πούτσο του μέσα μου, γλείφοντας τα χείλια του και κοιτάζοντάς με στα μάτια. Κουνώ την γλώσσα μου σαν να είμαι φίδι. Περιμένω να τον γλείψω.

-    «Είναι νόστιμος;», με ρωτάει.

Ανοιγοκλείνω τα μάτια μου και του χαμογελώ.

-    «Ω, ναι!»

Ανίκανος να αντισταθώ στη γεύση του, είμαι έτοιμος να τον καταβροχθίσω. Τον κρατώ μέσα στο στόμα μου και πιέζω πάνω του την γλώσσα μου. Ταυτόχρονα περπατώ τα δάχτυλά μου πάνω του.

-    «Σε προειδοποιώ.. θα χύσω!», μου λέει.

Κι εγώ περιμένω…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")