Η πρώτη μου εισχώρηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Χμμμ… Από τα δώδεκα μου σχεδόν αισθανόμουν πάντα έναν ερωτισμό (από τότε που άρχισα να τον παίζω στην ουσία). Λόγω ηλικίας φυσικά δεν ήξερα πως να εκφράσω αυτόν τον ερωτισμό και κατέληξα να χαϊδεύομαι με τον "κολλητό" μου...

Δεν θα μπορούσα να πω ότι ήμουν ερωτευμένος ούτε ελαφρώς, αλλά σίγουρα μου άρεσαν τα όσα κάναμε.  Με τα πολλά να μη πολυλογώ, αυτό συνεχίστηκε μέχρι περίπου τα δεκάξι χωρίς να υπάρχει εισχώρηση από καμία πλευρά..

Εγώ, ενώ είχα ενίοτε "γκόμενες" (δεν είμαι bi, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και είχα κολλήσει, πλέον ξεκόλλησα) πάντα ήθελα να δοκιμάσω και anal διότι τα πολλά τσιμπούκια τα βαριέται και η πουτάνα.

Με τον κολλητό μου αυτό δεν καταφέραμε να το πραγματοποιήσουμε λόγω του ότι ε, χμμ... ε, τέλος πάντων το μόριο του ήταν όνομα και πράμα μόριο.. Το σπαστικό ήταν ότι εγώ δεν ήθελα να λειτουργήσω ως ενεργητικός διότι ήθελα να δοκιμάσω πρώτα το ρόλο του παθητικού γιατί το να είμαι top το είχα κάνει πολλάκις φυσικά με κορίτσια και άσε που δε με ενέπνεε ο ίδιος για κάτι τέτοιο..

Τέλος πάντων, όταν έγινα δεκαοκτώ και θεώρησα ότι βρίσκομαι σε μια οκ ηλικία για να έχω μια σεξουαλική επαφή τέτοιου τύπου, επέλεξα ένα 26άχρονο γιατί ήθελα να έχει μια κάποια εμπειρία (και όντως είχε, ήτανε πόρνος μέχρι τα 23). Οπότε ήμουνα τυχερός.

Η πρώτη μου φορά λοιπόν ήτανε μετά από αρκετές προσπάθειες όπου λόγου του πάχους κυρίως του πέους του έπρεπε συχνά να το αναβάλλω πριν το βάλω. Εκείνη τη μέρα ήμασταν στο δωμάτιο της κολλητής του και αποφάσισα να ανέβω επάνω του και τελικά σωστά σκέφτηκα...

Ο πούτσος του ήτανε ζεστός μέσα μου και ενώ πονούσα αρκετά ήθελα να συνεχίσω να τον βάζω μέσα μου. Όταν τελικά μπήκε αρκετά μέσα μου, δε γινότανε όλος γιατί ήτανε και 18cm και κυρίως πολύ χοντρός (ο πούτσος όχι το παιδί) άρχισα να ανεβοκατεβαίνω και τον έπαιρνα με λαχτάρα και μια αίσθηση κατορθώματος..
Ένιωσα και μια αίσθηση ελευθερίας και χαλάρωσης (όχι κολπικής μόνο, LOL). Ήτανε υπέροχα και οι φορές που ακολουθήσανε επίσης.  

Σύντομα βέβαια έπρεπε να τελειώσει (δεν εννοώ να χύσει αλλά να τελειώσει η σχέση) γιατί ανακάλυψα ότι ενώ μου αρέσει το παθητικό σεξ, ευχαριστιέμαι καλύτερα το να είμαι ενεργητικός. Και ενώ μου "έκατσε" (παθητικά) αρκετές φορές, δεν ήτανε το καλύτερο του αλλά δε πειράζει, γιατί τον καταλάβαινα μιας και το να είμαι παθητικός δεν είναι και το δικό μου ατού..
Η αλήθεια είναι ότι λειτούργησε και ως μέντορας μου κατά κάποιο τρόπο και γι' αυτό τον ευχαριστώ και τον αγαπώ ιδιαίτερα.

Είμαστε πλέον κολλητοί και μοιραζόμαστε συχνά τις εμπειρίες μας (λεκτικά) και τα προβλήματά μας..

Θα ήθελα να πω σε όλους τους φίλους πρωτάρηδες να είναι σίγουροι ότι είναι έτοιμοι για την πρώτη τους εμπειρία και να μην τη βιαστούνε.. Έχετε χρόνια να ευχαριστηθείτε το σεξ και τον έρωτα και πιστέψτε με είναι καλύτερα το να ξέρεις τι κάνεις και τι θέλεις από το χρησιμοποιείσαι ως πιόνι όταν είσαι 14, είτε είσαι ενεργητικός είτε παθητικός. Ακούω συχνά κάτι τραγικές ηλικίες που με σοκάρουν ακόμη..

Ελπίζω να άξιζε να διαβάσετε την ιστορία μου και να σας έδωσα μια συμβουλή ή έστω να σας καύλωσα λίγο..