Η πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Με λένε Μάκη, είμαι είκοσι έξι χρονών και θα σας διηγηθώ μια αληθινή εμπειρία που είχα στα δεκαοκτώ μου.

Εγώ τώρα είμαι straight. Σε εκείνη την ηλικία όμως, όπως και άλλα αγοράκια, πειραματιζόμουν. Με είχαν φλερτάρει διάφοροι συνομήλικοι μου και αυτό μάλλον οφείλεται στο αδύνατο και γυμνασμένο μου κορμί, στο ξανθό μου μαλλί και τα γαλάζια μου μάτια, που παραπέμπουν σε κάπως θηλυπρεπή παρουσία.

Εγώ, τότε είχα ενδώσει συνολικά στο φλερτ τριών συνομήλικων μου, (ο ένας ήταν λίγο μεγαλύτερος) αλλά μέναμε μόνο σε φιλία, χουφτώματα και μου έβαζαν και λίγο δάχτυλο. Μέχρι εκεί τους άφηνα. Με τον μόνο που είχαμε προχωρήσει λίγο ήταν με ένα γείτονα, σαράντα χρονών τότε, που του είχα κάνει και πίπα.

Αυτός όμως που με ήθελε επίμονα ήταν ένας ξάδερφος μου δύο χρόνια μικρότερος. Τα καλοκαίρια ειδικά, βρισκόμασταν στο χωριό και από τότε που ήμασταν μικροί και με φλέρταρε. Όλες τις κουβέντες τις γύριζε στο πονηρό, κτλ, και τα μεσημέρια ερχόταν και ξάπλωνε μαζί μου.

Ώσπου το καλοκαίρι που ήμουν δεκαοκτώ, ήρθε ένα μεσημέρι και μου την έπεσε στην ψύχρα. Εκείνη την ώρα είχε πολύ ζέστη, και ήμασταν και οι δυο μόνο με τα μποξεράκια. Μου είπε πόσο με θέλει, μου άνοιξε τα πόδια, μπήκε ανάμεσα και άρχισε να με χουφτώνει και να με φιλάει παντού. Έπεσε άγριο χαμούρεμα.

Αυτό έγινε και τα επόμενα δυο μεσημέρια που έμεινα στο χωριό, με τη διαφορά ότι το τελευταίο μεσημέρι, γδυθήκαμε τελείως και μου έβαλε δάχτυλο και εγώ του την έπαιξα μέχρι να χύσει.

Ήταν κάτι μοναδικό. Το σκεφτόμουν συνέχεια και καύλωνα. Μέχρι που ήρθαν τα Χριστούγεννα και πήγα στο χωριό στο σπίτι της γιαγιάς μου, και ήμασταν μόνο ο παππούς, η γιαγιά, εγώ και ο ξάδελφος! Μοναδική ευκαιρία σκέφτηκα, και έπεισα τη γιαγιά για εκείνο το βράδυ, γιατί το επόμενο θα ήταν εκεί και οι θείοι μου, να μας στρώσει το διπλό κρεβάτι και να κοιμηθώ εκεί με τον ξάδερφο, στον επάνω όροφο ενώ ο παππούς με τη γιαγιά κοιμούνται στον κάτω!

Έτσι και έγινε. Το βράδυ πάμε για ύπνο, ανεβαίνουμε πάνω, και πάμε να ξαπλώσουμε. Εγώ αισθανόμουν σαν να ήμασταν ζευγάρι! Ολομόναχοι στον όροφο, στο ίδιο κρεβάτι, σίγουροι ότι μέχρι το πρωί δεν θα μας ενοχλήσει κανείς. Έξω χιόνι και κρύο και εγώ μας φανταζόμουν να κάνουμε επιτέλους άγριο σεξ!

Αλλάξαμε για να κοιμηθούμε και αυτός έβαλε πιτζάμες και εγώ δήθεν ότι ζεσταίνομαι, απλά έβγαλα τα ρούχα και ξάπλωσα με το φανελάκι και το μποξεράκι. Όμως, όπως γδυνόμουν (δήθεν κατά λάθος), μου κατέβηκε το μποξεράκι από πίσω, όπως έβγαζα το παντελόνι, και φάνηκε τουλάχιστον ο μισός τουρλωτός μου κώλος, ακριβώς μπροστά του.

Ξαπλώσαμε και εκεί που περίμενα να με καβαλήσει και είχα άγριες καύλες, γύρισε από την άλλη και κοιμήθηκε! Απίστευτο! Εγώ από τις δέκα που πέσαμε μέχρι τις δύο δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Ώσπου δεν άντεξα άλλο, και γύρισα προς το πλευρό του. Του ψιθύρισα στο αφτί πόσο τον θέλω, αλλά αυτός χαμπάρι. Τότε, άπλωσα το χέρι μου και του έπιασα την πούτσα και τα αρχίδια.

Μου άρεσε πάρα πολύ και από το καλοκαίρι που του την είχα πιάσει τελευταία φορά μου φάνηκε ότι του είχε μεγαλώσει. Άλλωστε ήταν στην ανάπτυξη. Ο πούτσος του, ήταν σχετικά λεπτός αλλά ιδιαίτερα μακρύς. Όταν του τον έπιασα ήταν μελάτος αλλά σε λίγα λεπτά στη χούφτα μου είχε γίνει πέτρα!

Συνέχισα αυτό το παιχνίδι για κανένα εικοσάλεπτο ενώ του ψιθύριζα στο αφτί πόσο πολύ θέλω να με γαμήσει! Αυτός όμως δεν αντιδρούσε καθόλου και φαινόταν ότι κοιμόταν. Αφού είδα ότι δεν γινόταν τίποτα, γύρισα από την άλλη απογοητευμένος αλλά και πολύ καυλωμένος.

Σε λίγη ώρα όμως το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε. Γύρισε προς το μέρος μου, και μου χούφτωσε τον κώλο. Με φίλησε στο λαιμό και άρχισε πάνω από τα ρούχα να τρίβει τον πούτσο του στον κώλο μου. Τότε μου λέει:

-    «Θα σε σκίσω σκύλα!»

Με γυρίζει μπρούμυτα, γδύνεται, με γδύνει και αρχίζει να μου γλύφει τον κώλο, να μου βάζει δάχτυλα και να με χουφτώνει. Μετά από κανένα εικοσάλεπτο, με γυρίζει ανάσκελα, μου ανοίγει τα πόδια, μου τα σηκώνει ψηλά, και αφού ήρθε προς τα πάνω μου, έχοντας πάρει στάση ιεραποστολικού σαν γνήσιος καβαλάρης, μου τη έχωσε! Στην αρχή πολύ σιγά και στη συνέχεια ανέβασε ρυθμό, μέχρι που έφτασε να μου κάνει ένα ξέφρενο γαμήσι.

Στην αρχή μου τον έβαλε σιγά - σιγά και με φιλούσε στο στόμα και μου έλεγε ερωτόλογα, αλλά μόλις η τρύπα μου τον συνήθισε, άρχισε να με γαμάει με πολύ γρήγορο ρυθμό, να βαριανασαίνει και να μου λέει ερωτόλογα, και μέχρι που κάποια στιγμή του παραδόθηκα τελείως και το μόνο πράγμα που καταλάβαινα ήταν μια ευχάριστη πίεση στον κώλο, από το γαμήσι που έτρωγα, και κύματα ηδονής σε όλο μου το σώμα.

Έτρεμα και βόγκαγα ώσπου τελείως ασυναίσθητα, έχυσα, χωρίς καν να έχω ακουμπήσει τον πούτσο μου. Αμέσως τότε επανήλθα στην πραγματικότητα και συνειδητοποίησα ότι γαμιόμουν για περίπου δύο ώρες! Κόντευε να ξημερώσει και ο γαμιάς μου ακόμα να χύσει, ενώ συνέχιζε να με γαμάει με αμείωτο ρυθμό.

Τον άφησα να με γαμάει ελπίζοντας ότι θα χύσει, γιατί η τρύπα μου δεν άντεχε άλλο. Τον ρώτησα αν κοντεύει και ότι η τρύπα μου λαχταράει τα χύσια του. Το καυτό του σπέρμα. Αυτός όμως μου είπε ότι ξέρει ότι έχω χύσει και δεν άντεχα τόση ώρα γαμήσι, αλλά να κάνω υπομονή γιατί ήθελε να χύσει μέσα μου.

Έκανα λίγη υπομονή ακόμα, αλλά μην αντέχοντας άλλο, τον πέταξα στην κυριολεξία από πάνω μου. Αφού παραλίγο να βρεθεί κάτω από το κρεβάτι!

Τότε, γύρισα μπρούμυτα όπως ήμουν γυμνός και γαμημένος, και έσφιγγα όσο μπορούσα την κωλοτρυπίδα μου, που είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο. Τότε ήρθε ο ξάδερφός μου κοντά στο πρόσωπο μου και με έχυσε. Τα μισά περίπου τα κατάπια, αν και ομολογώ ότι δεν μου άρεσε και τόσο η γεύση.

Από τότε δεν το ξανακάναμε, και αφού είχα και δυο gay εμπειρίες σαν ενεργητικός, αφοσιώθηκα στις γυναίκες.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")