Αξέχαστη εμπειρία με άτριχο αγόρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

To e-mail μου είναι το:

Καλημέρα στην άγνωστη παρέα.
Θα ήθελα να σας αφηγηθώ μια από τις πολλές εμπειρίες μου.
Καταρχήν να συστηθώ. Μένω στην Αθήνα, με λένε Σάκη 33 ετών, είμαι 1.78 και 77κιλά, μελαχρινός, αρρενωπός με σκούρο δέρμα και εργαλείο 18cm σκληρό και όρθιο… (χε χε).

Πριν λίγες ημέρες μιλούσα με ένα νεαρό στο chat και μου είπε ότι είναι ψηλός, αδύνατος, άτριχος και 24 ετών. Γενικά τα αγόρια που είναι άτριχα με ανάβουν πολύ!!! Γουστάρω να κρατάω στην αγκαλιά μου ένα άτριχο αγόρι, να το χαϊδεύω, να το φιλάω και όχι μόνο.

Μετά από μερικές φορές, που μιλήσαμε στο chat, μου είπε ότι ήθελε να διορθώσει κάτι, γιατί μου είχε πει ψέματα. Μου είπε λοιπόν ότι δεν ήταν 24 ετών, αλλά μόλις 18. Πάνω στην κουβέντα μου είπε, ότι είχε από πάντα φαντασιώσεις με κάποιον άντρα, αλλά δεν είχε το θάρρος να δοκιμάσει ποτέ.

Μετά από πολύ συζήτηση, κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά για να μιλήσουμε. Δώσαμε ραντεβού σε ένα μέρος και πήγα με το αυτοκίνητό μου να τον παραλάβω. Ήταν ένα παιδί 18χρονο, όμορφο και εντελώς άτριχο! Μπήκε στο αμάξι και ξεκινήσαμε να κάνουμε βόλτα και να μιλάμε. Μετά από λίγη ώρα μου άγγιξε το χέρι και με χάιδεψε. Αναστατώθηκα ολόκληρος. Μου είπε ότι είχε αποφασίσει να δοκιμάσει τον έρωτα με άντρα και ότι θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει μαζί μου.

Σταματήσαμε σε ένα ήσυχο μέρος και πήρα μια γεύση από τα χείλια του!!! Ήταν καυτά και τα χέρια του άτακτα. Του πρότεινα να πάμε σπίτι μου. Ήταν αυτό που περίμενε.

Με το που μπήκαμε στο σπίτι, τον πήρα αγκαλιά και σφράγισα τα χείλη του με τα δικά μου. Το κορμάκι του έτρεμε από καύλα. Τον χάιδευα παντού. Του έβγαλα τα ρούχα και πέταξα και τα δικά μου. Τα κορμιά μας ενώθηκαν σε ένα τρελό χορό. Τον ξάπλωσα και άρχισα να τον φιλάω παντού.

Το αποκορύφωμα ήταν, όταν κάναμε 69, εγώ ανάσκελα από κάτω κι εκείνος από πάνω μου. Μου είχε ρουφήξει όλο τον πούτσο κι εγώ έχωνα τη γλώσσα μου, όσο πιο βαθιά μπορούσα, μέσα στην τρυπούλα του, ενώ εκείνος βόγκαγε από καύλα. Του έβαζα μια τη γλώσσα μου και μια ένα δάχτυλο. Μετά από λίγη ώρα μου είπε, ότι ήθελε να δοκιμάσει να κάνουμε έρωτα. Τον ξάπλωσα ανάσκελα του σήκωσα τα πόδια στον ώμο μου και αφού του έβαλα λίγη κρέμα άρχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου στην καυτή του τρυπούλα, ενώ τα χέρια μου τον χάιδευαν παντού και η γλώσσα μου ήταν μέσα στο στόμα του.

Ο μικρός έκαιγε σαν καμίνι και φώναζε από καύλα, ενώ σφιγγόταν όλο και πιο πολύ πάνω μου. Στο τέλος ο πούτσος μου είχε μπει όλος μέσα και ο μικρός φώναζε…
-    Ναι… ναι… γάμησέ με, σε παρακαλώ!!!

Μετά από αρκετή ώρα του ζήτησα να πέσει στα τέσσερα. Πήγα από πίσω του και του τον έχωσα όλο μέσα μέχρι τα αρχίδια!!! Με το χέρι μου του τραβούσα μαλακία, ενώ τον κάρφωνα με όλη μου τη δύναμη. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν με δύναμη πάνω στο κωλαράκι του, κάνοντας θόρυβο, καθώς ο πούτσος μου μπαινόβγαινε με δύναμη στην τρυπούλα του.

Ο μικρός τα είχε παίξει!! Στο τέλος χύσαμε μαζί. Εκείνος στη παλάμη μου κι εγώ μέσα στην τρυπούλα του.
Ήταν μια εμπειρία που του έμεινε αξέχαστη όπως είπε αλλά έμεινε αξέχαστη και σε μένα…
Από τότε, όταν συναντώ αγόρια άτριχα τρελαίνομαι!!!!
Τα γουστάρω με 1000!!!
Σάκης

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")