Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 22 χρονών από την όμορφη Κύπρο. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια περίπου. Όταν ήμουν 18. Όπως όλα τα αγόρια της ηλικίας αυτής, έτσι και εγώ, “εξερευνούσαμε” μία τα δικά μας γεννητικά όργανα και μια κάποιων φίλων μας. Δεν ξέρω αν σας έτυχε ή αν είναι φυσιολογικό, εμένα μου έτυχε τουλάχιστον με έξι φίλους. Λοιπόν η πρώτη φορά που ήταν και αρχή της γνωριμίας μου με τον ομοφυλοφιλικό έρωτα είχε ως εξής…

Ήταν μια βραδιά του καλοκαιριού και είχα καλέσει 2 φίλους μου στο σπίτι για φαγητό, για να περάσει η ώρα. Τον Κώστα και τον Αλέξη. Οι γονείς μου ήταν σπίτι. Μετά από το φαγητό χαζέψαμε λίγο στην τηλεόραση και μετά πήγαμε στο δωμάτιο μου για τσιγάρο. (Ήξεραν οι γονείς μου πως κάπνιζα, αλλά εκείνο το διάστημα απέφευγα να καπνίζω, όταν ήταν παρόντες). Ο Αλέξης κάθισε σε ένα σκαμνάκι δίπλα από τον υπολογιστή μου, εγώ κάθισα μπροστά από τον υπολογιστή και ο Κώστας στο κρεβάτι. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, θέματα σχολείου, εξετάσεις κτλ.
Τελειώνοντας το τσιγάρο ο Αλέξης λέει:
-    «Κάνεις λίγο πίσω, για να βάλω λίγη μουσική από τον υπολογιστή;» Λέω:
-    «Ελεύθερα…»

Ψάχνοντας να βρει την μουσική, βρήκε κάτι τσόντες που είχα φυλαγμένες σ’ έναν φάκελο.
-    Φίλε, μου λέει, είναι βιντεάκια αυτά;
-    Όχι! Του λέω. Ολοκληρωμένες ταινίες είναι…

Έβαλε μια και έπαιζε και όλοι καρφώσαμε το βλέμμα μας πάνω, σχολιάζοντας τις διάφορες σκηνές. Είδαμε την πρώτη και ο Κώστας ζήτησε και δεύτερη. Ο Αλέξης με ρώτησε, αν είναι εντάξει και του απάντησα καταφατικά.
-    Οκ! Μου λέει. Αλλά θα κλείσω το φως.
-    Βολευτείτε. Είπα…

Έτσι ο Αλέξης κλείνει το φως. Καθώς βλέπαμε την τσόντα, πρόσεξα τον Αλέξη να προσπαθεί να βολέψει την καύλα του, γέρνοντας προς τα πίσω και ανοίγοντας λίγο τα πόδια του. Εκείνη ακριβώς την στιγμή ένιωσα την ανάγκη να μάθω αν καύλωσε, αλλά ντρεπόμουν.

Περίπου στα μέσα (της διάρκειας) της τσόντας κτυπά το τηλέφωνο του Κώστα και ήταν η μητέρα του κοντά στο σπίτι μου. Επέστρεφε από μια επίσκεψη και του είπε πως είναι εκεί κοντά. Σε 5 λεπτάκια ήταν έξω. Χωρίς να ανάψει το φως, καληνυχτίσαμε τον Κώστα και επιστρέψαμε στον υπολογιστή. Εννοείται πάντα με κλειδωμένη την πόρτα.
-    Να συνεχίσουμε την τσόντα; Με ρώτησε ο Αλέξης.
-    Αν έχεις όρεξη. Απαντάω. Εμένα μου αρέσει.
Χαμογέλασε και μου είπε:
-    Στο μεταξύ, συγνώμη που έκλεισα το φως, αλλά ντρέπομαι πολύ τον Κώστα και φοβόμουν μην καυλώσω μπροστά του.
-    Γιατί, καύλωσες; Τον ρώτησα;
-    Πολύ! Μου είπε.
Κι εκείνη τη στιγμή πάτησε το κουμπί για να συνεχίσει η τσόντα.
Δεν άργησε πολύ να ξανασηκωθεί ο μικρός του φίλος.

-    Αυτή την φορά δες τον! Μου είπε. Αφού δεν πίστεψες πριν. Και απαντάω…
-    Που να δω ρε Αλέξη μες στα σκοτεινά;
-    Άναψε το φως, μου λέει, αφού θες να δεις…
Η αλήθεια ντράπηκα λίγο, αλλά ήθελα να δω. Σηκώθηκα, άναψα το φως και κάθισα πάλι στην θέση μου. Τότε ο Αλέξης έκατσε πιο αναπαυτικά και έγειρε προς τα πίσω.

-    Δες! Μου λέει. Αφού δεν πιστεύεις.

Γύρισα και κοίταξα ανάμεσα στα πόδια του και είδα τον πούτσο του να ξεχωρίζει πάνω από το στενό τζην που φορούσε. Το βλέμμα μου στάθηκε για 10 περίπου δευτερόλεπτα στο σηκωμένο καυλί του Αλέξη. Μετά τον κοίταξα στα μάτια, του χαμογέλασα και τον ρώτησα αν ένιωθε άνετα με το στενό τζην να τον πιέζει. Μου είπε, πως ήταν εντάξει.

Συνεχίσαμε να βλέπουμε την τσόντα χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα. Στα δέκα λεπτά παρατήρησα τον Αλέξη να πασπατεύει τον πούτσο του, προσπαθώντας να βολέψει την καύλα του. Τότε του είπα αν ήθελε να ανοίξει το παντελόνι του, απλά για να είναι πιο άνετος. Μου είπε πως θα το κάνει, γιατί νιώθει άνετα μαζί μου. Άνοιξε το τζην, και κάτω από το τζην φορούσε ένα μαύρο μποξεράκι, το οποίο είχε άνοιγμα στην μέση, για να ευκολύνει στο κατούρημα.

Συνεχίζαμε να βλέπουμε την τσόντα, ενώ στην διάρκεια έβλεπα τον Αλέξη να τρίβει πάνω από το μποξεράκι την πούτσα του και να εκπνέει βαθιά. Κάποια στιγμή με ρώτησε, αν ήθελα να παίξουμε παρέα τα καυλιά μας. Του απάντησα, πως εγώ ντρέπομαι, αλλά αν ήθελε αυτός να το κάνει μπροστά μου, ήταν ελεύθερος. Μου είπε, πως δε θα το έκανε, αλλά στην πορεία μου είπε, πως δεν άντεχε άλλο και ήθελε να μαλακιστεί. Του είπα βέβαια πως είναι εντάξει.

Τότε σηκώθηκε, έκλεισε το φως και ξάπλωσε κάθετα στο κρεβάτι, έτσι που ο κορμός του ήταν πάνω στο κρεβάτι, ενώ τα πόδια του πατούσαν στο έδαφος. Κατέβασε τα ρούχα του και άρχισε να μαλακίζεται μπροστά μου. Δεν έβλεπα και πολύ καλά, αλλά η όλη φάση ήταν ηδονικά φορτισμένη.
Κάποια στιγμή μου είπε:
-    Έλα να παίξεις κι εσύ το δικό σου. Δεν καύλωσες τόση ώρα; Του λέω:
-    Καύλωσα, αλλά ντρέπομαι… Τότε μου λέει:
-    Καλά, αφού δεν παίζεις το δικό σου, έλα να παίξεις το δικό μου. Έχω κουραστεί…
Του είπα, πως δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν πήγα. Δεν τολμούσα.

Μετά από 2- λεπτά μου λέει:
-    Άντε, θα έρθεις;
Δεν είχα άλλη επιλογή, πήγα. Πήρα το ζεστό καυλί του στα χέρια μου και άρχισα να το παίζω. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν μου αρέσει και είπα ναι!
-    Τότε θα παίζεις μέχρι να χύσω. Μου είπε. Του είπα:
-    Οκ!

Μετά από λίγη ώρα και αφού είχα την ευκαιρία, ήθελα να βρω ένα τρόπο να του πω, πως ήθελα να τον πάρω στο στόμα μου. Του είπα:
-    Αλέξη; Σ’ αρέσει;
Πριν απαντήσει, έβαλε τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του και ξάπλωσε πίσω.
Τράβηξε πάνω το φανελάκι του και μου είπε:
-    Ναι!
Τότε πήρα την απόφαση να τον ρωτήσω:
-    Αλέξη, τη γεύση έχει; Τότε ο Αλέξης μου είπε:
-    Δοκίμασε!

Είχα τρελαθεί από καύλα. Χωρίς δεύτερη σκέψη την πήρα στο στόμα μου.
-    Όταν κουραστείς, σταμάτα. Μου είπε ο Αλέξης.
-    Μμμμμ… απάντησα εγώ.
Μετά από λίγο ο Αλέξης μου λέει:
-    Γλύφε όπως σ’ αυτήν στην τσόντα.

Μην ξεχνάτε, ήταν το πρώτο μου τσιμπούκι. Στην συνέχεια μου έδινε όλο οδηγίες. Μου είπε να του γλύψω τον κορμό της ψωλής του με την άκρια της γλώσσας μου, να του γλύψω το πουτσοκέφαλο, να του χαϊδέψω τα αρχίδια, και εγώ τα έκανα για να τον ευχαριστήσω.

Όταν έφτασε η ώρα να τελειώσει μου είπε:
-    Άσε… τώρα αναλαμβάνω εγώ.
Έπαιξε ακόμη 5 λεπτάκια μέχρι που έχυσε. Η όλη φάση με το τσιμπούκι κράτησε κανένα τέταρτο. Μετά ανάψαμε το φως, ντύθηκε με καληνύχτισε και έφυγε. Εγώ πήγα στο δωμάτιο μου, κλείδωσα, έβγαλα τα ρούχα μου και σκεπτόμενος την βραδιά έχυσα 6 φορές.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")