Στο ψάρεμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μένω επαρχία και οι περιπτώσεις να φάω πούτσα στον κώλο είναι ελάχιστες. Είμαι ένας τριανταεπτάρης πούστης που κυρίως παίρνω απίθανα τσιμπούκια! Οι γαμιάδες μου χύνουν στο στόμα μου κι έπειτα αφήνουν τον κώλο μου αγάμητο. Αποτέλεσμα να είμαι παρθένος σχεδόν στη σούφρα, ενώ το λαρύγγι μου είναι χιλιογαμημένο. 

Δε συνέβη όμως το ίδιο με το Γιάννη (τυχαίο όνομα) το συνάδελφο που μου άρεσε από καιρό. Γιατί αν του έβαζες ράσο ήταν ένας τέλειος παπάς κι εγώ καύλωνα αφάνταστα στην ιδέα να με γαμάνε μοναχοί σε μοναστήρι, χύνοντας μου απίστευτες ποσότητες ανομολόγητης καύλας.

Μια μέρα άγγιξα με νόημα κάτω από το γραφείο το πόδι του Γιάννη κι εκείνος πετάχτηκε σαν ελατήριο. Φοβήθηκα πως θα έκραζε μα εκείνος απλά απομακρύνθηκε αναστατωμένος. Την άλλη μέρα μεταξύ συναδέλφων, μου πρότεινε το Σάββατο να πάμε μαζί για ψάρεμα.

-    «Δεν έχω ξαναπάει. Θα είναι η πρώτη μου φορά…» απάντησα.

-    «Δεν πειράζει, για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά…» μου απάντησε κοιτώντας με λιγωμένος.

Δεν ήθελα περισσότερα για να πειστώ. Το άλλο πρωί φόρεσα ένα μαύρο στρινγκάκι, πήρα μπόλικο λιπαντικό, έτριψα καλά τις ρώγες μου με πάθος και ξεκίνησα για "ψάρεμα". Με περίμενε σε μια ερημική παραλία όπου παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας. Φορούσε τη φόρμα του ψαρά κάνοντας τον πολύ ελκυστικό στα πεινασμένα μάτια μου.

Ο Γιάννης ψάρευε κι εγώ καθώς κουνιόμουνα στη βάρκα. Λαχταρούσα να με πάρει εκεί και να με σκίσει στα δύο. Σε μια στιγμή τράβηξε ένα ψάρι κι εκείνο αντιστεκόταν. Ζήτησε βοήθεια. Πλησίασα κοντά του κολλώντας το γόνατό μου στο δικό του. Τράβαγα με δύναμη ενώ παράλληλα του έτριβα το πόδι πούστικα.

Μόλις βάλαμε το ψάρι στη βάρκα, έσκυψα να το απελευθερώσω από το αγκίστρι και το στόμα μου έφτασε στην πούτσα του. Έκλεισα τα μάτια κι ακούμπησα τα καυτά μου χείλη πάνω στο φούσκωμά του. Έβγαλε έναν αναστεναγμό.
Δεν περίμενα πια…

Του κατέβασα τη φόρμα κι άρχισα να τον τρομπάρω με μανία. Δεν έγλυφα μόνο την πούτσα του που άρχισε να ξεδιπλώνεται μέσα στη μούρη μου. Πιπίλισα με μαεστρία τα αρχίδια του, άφησα τη γλώσσα μου να εξερευνήσει την απόσταση μεταξύ των αρχιδιών του και του κώλου του, ενώ έπαιζα την πούτσα του στη χούφτα μου. Ο Γιάννης μούγκριζε σαν θηρίο…

-    «Είσαι μεγάλη ξεκωλιάρα!» μου φώναξε.

Κι εγώ για τα καλά του λόγια, πήρα το καυλί του πολύ βαθιά στο ζεστό μου λαρύγγι.

-    «Γαμημένη τσούλα! Θα φας καλά σήμερα…» Με απείλησε.

Τότε σηκώθηκα, στήθηκα στα τέσσερα σαν σκύλα και χαϊδεύοντας κυκλικά τη σούφρα μου τον κάλεσα να με "ξεπαρθενιάσει".

Δεν πίστευε στα λόγια μου. Μια τέτοια τσούλα και να είναι αγάμητη; Ούτε τη γυναίκα του δεν είχε πάρει παρθένα. ¨Ήρθε να "εξετάσει" τον κώλο μου. Προσπάθησε να χώσει ένα χοντρό του δάχτυλο… φώναξα από πόνο. Αμέσως βρήκα το λιπαντικό και του επέτρεψα να μου κάνει μούσκεμα το κωλί μου που πρέπει να ήταν ροζ από πόθο. Δεν έφερε αντίρρηση.

Μου έβαλε μπόλικο… γύρισα και με το στόμα μου του φόρεσα το προφυλακτικό στην πούτσα του. Και τότε… με μαεστρία ψιθυρίζοντάς μου τρυφερά λόγια, μπήκε μέσα μου.

Ένιωθα πόντο, πόντο να μου ξεσκίζει τον κώλο. Λίγο αίμα πρέπει να έτρεξε στα κωλομέρια μου καθώς με έκανε δικό του. Σε λίγο με γάμαγε πιο γρήγορα μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ενώ η βάρκα κουνούσε ερεθιστικά. Σε λίγο δεν άντεξε… πέταξε την πούτσα του έξω από το κωλί μου κι άρχισε να μου ρίχνει φλογισμένες ριπές στην πλάτη που έφταναν μέχρι τα μαλλιά μου. Εγώ την ίδια ώρα έχυνα μέσα στη θάλασσα τα πούστικα φλόκια μου.

Γύρισα και του καθάρισα καλά την ψωλή που ακόμα έσταζε από καύλα σαν καλή πόρνη που είμαι. Ανέβηκα προς τα πάνω φιλώντας το δασύτριχο στέρνο του, πιπίλισα τις θηλές του, φίλησα το λαιμό του, τα γένια του, τα γλυκά χείλη του. Μετά τον έντυσα τρυφερά και τον άφησα να ηρεμήσει αναλαμβάνοντας το ψάρεμα.

Γυρίσαμε πίσω γρήγορα γιατί εκείνη τη μέρα δε θέλαμε "καλή ψαριά" την είχαμε βγάλει με την καύλα μας. Έπρεπε να κάνουμε μπανάκι και να συνεχίσουμε πάνω στα μυρωδάτα σεντόνια του κρεβατιού ενός φίλου μου.

Γι’ αυτό όμως θα σας μιλήσω άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")