Το μαύρο θηρίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Ντίνο είμαι 49 χρονών και είμαι παντρεμένος εδώ και 25 χρόνια, είχα παντρευτεί 24 χρονών. Όχι ότι ήθελα, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήταν όπως τώρα που οι ομοφυλόφιλοι έχουν πάψει πλέον να κρύβονται, τότε τα πράγματα ήταν πολύ πιο διαφορετικά από σήμερα. Σε ανάγκαζε η ίδια η κοινωνία να κάνεις κάτι ώστε να μη δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο, έτσι αναγκάστηκα να παντρευτώ μια συνομήλικη μου γυναίκα. Κουτσά στραβά εκτελούσα και εκτελώ τα συζυγικά μου καθήκοντα. Λυπάμαι που την ξεγελώ αλλά δεν γίνετε πλέον τίποτα.
Πολλές φορές αναγκάζομαι να μπαίνω σε chat για να βρίσκω ερωτικούς παρτενέρ για να ικανοποιήσω το πάθος μου. Οι περισσότεροι από τους ερωτικούς μου συντρόφους είναι κι αυτοί παντρεμένοι διαφόρων ηλικιών πάντα. Βέβαια όπως θα καταλάβατε είμαι παθητικός ομοφυλόφιλος και κατά καιρούς με τόσους άγνωστους που συναντιέμαι ξεφτιλίζομαι άσχημα μιας και βρίσκω κάθε καρυδιάς καρύδια.
Τα τελευταία τρία χρόνια κάθομαι και παρατηρώ τους μαύρους, αυτούς που πουλάνε τα παράνομα cd. Πολλές φορές όταν κάποιος από αυτούς με πλησίαζε για να πουλήσει την πραμάτεια του, μου ερχόταν να του την πέσω, άλλωστε σε όσες τσόντες είχα δει, τα προσόντα των μαύρων είναι πραγματικά θεϊκά. Παρ’ όλα αυτά επειδή ένα γύρω στις καφετέριες υπήρχε αρκετός κόσμος, δεν τολμούσα να πω καμιά κουβέντα, φοβόμουν ότι ο μαύρος μπορεί να με έβριζε και θα γινόμουν ρεζίλη.
Η ευκαιρία όμως μου ήρθε εντελώς τυχαία και μάλιστα αυτά που πουλούσε ο μαύρος από την Νιγηρία ήταν κομπολόγια, cd, αλλά και κάτι πλαστικούς πούτσους. Ήμουν λοιπόν μόνος μου στο μαγαζί μου, όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ένας ψηλός μαύρος παίδαρος. Πλησίασε στο γραφείο μου, άφησε την τσάντα που κρατούσε κάτω και άρχισε να μου δείχνει διάφορα cd. Του είπα ότι δεν ενδιαφερόμουν για cd, άρχισε να μου δείχνει τα κομπολόγια, εγώ του χαμογελούσα και κάθε τόσο προσπαθούσα να του πιάσω κουβέντα. Τα ελληνικά του ήταν πολύ καλά. Σε κάποια στιγμή μου βγάζει ένα δονητή και μου λέει.

—Πάρε φίλο για την γυναίκα σου ή γκόμενα σου, θέλει;
—Μμμ, μικρό είναι, του είπα.
Εκείνος έβγαλε ένα άλλο πλαστικό καυλί αρκετά μεγάλο και πολύ χοντρό, που στη βάση του είχε και κάτι ψεύτικα αρχίδια. Για να πω την αλήθεια κάτι τέτοιο θα το αγόραζα αλλά δεν είχα που να το κρύψω από την γυναίκα μου, βλέπεις δεν είναι καθόλου προχωρημένη έτσι ώστε να έκανα και καλά ότι το είχα πάρει για εκείνη.
—Καλό αλλά δεν έχεις κάτι σε μαύρο χρώμα;
—Α, αρέσουν μαύρα σε γυναίκα σου; Με ρώτησε και γέλασε.
—Όχι για γυναίκα μου, για μένα το θέλω, έμενα αρέσουν μαύροι, του είπα και πέρασα την γλώσσα μου πάνω από τα χείλια μου.
Με κοίταξε, μετά χαμογελώντας και δείχνοντας τα κάτασπρα δόντια του μου είπε.
—Εσύ πούστης;
—Ναι.
—Εγώ σου κάνει;
—Αν μου κάνεις; Το ρωτάς;
—Με 200€ γαμάω εσένα και τώρα, θέλει;
Χωρίς καν να το σκεφτώ άλλο, έβγαλα από το συρτάρι του γραφείου μου δύο εκατοστάρικα και του τα έδωσα, εκείνος τα έχωσε στην τσέπη του και ύστερα με ρώτησε.
—Που θέλει κάνουμε;
—Έχω υπόγειο, περίμενε να κλειδώσω την πόρτα.
Πήγα και κλείδωσα, έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα έκλεινα. Πριν κατέβουμε στο υπόγειο πήρα από το συρτάρι του γραφείου μου μια λιπαντική κρέμα που είχα πάντα μαζί μου για τέτοιες περιπτώσεις και τον οδήγησα στο υπόγειο. Τα πόδια μου έτρεμαν, επιτέλους θα πραγματοποιούσα το όνειρο μου να το κάνω με μαύρο, ήθελα να δοκιμάσω τις αντοχές μου, ήθελα να φτάσω στον πάτο που λένε.
Άναψα όλα τα φώτα του υπογείου, ήθελα να τον βλέπω καλά καθώς θα με σούβλιζε, ήθελα να δω το κατάμαυρο δέρμα πάνω στο δικό μου άσπρο δέρμα. Σε μια γωνία είχα ένα μικρό κρεβατάκι που μου χρησίμευε όταν έμενα τα μεσημέρια στο μαγαζί όταν ήταν να ανοίξω και το απόγευμα.
Γδύθηκα πρώτος. Του έδωσα την λιπαντική κρέμα και του ζήτησα να μου βάλει μπόλικη στην τρύπα μου. Εκείνος τέντωσε δύο μαύρα δάκτυλα και έβαλε επάνω τους μπόλικο λιπαντικό, έσκυψα, τα χέρια του μου άνοιξαν τα κωλομέρια και ύστερα αισθάνθηκα το άγριο δέρμα των χεριών του να μου πασαλείβουν την τρύπα μου, έβαλε λίγο ακόμα λιπαντικό και βύθισε τα δάκτυλα του μαζί με την κρέμα βαθιά μέσα μου. Καύλωσα, εκείνος με τα δάκτυλα του χωμένα μέσα άρχισε να τα ανοίγει και να τα κλείνει μέσα μου, τόσο που αισθανόμουν τον αέρα να μπαίνει μέσα μου.
Μετά πήγε στον μικρό νιπτήρα και έπλυνε το χέρι του. Με πλησίασε, ήταν ακόμα ντυμένος. Άρχισα να του βγάζω το μακό του, ένα απίθανο μαύρο στήθος έκανε την εμφάνιση του, η επιδερμίδα του ήταν λεία και απαλή, κόλλησα τα χείλια μου πάνω στο σώμα του και άρχισα να των γλύφω με πάθος, εκείνος χάιδευε το καυλί του πάνω από το παντελόνι του.
Με την γλώσσα μου να γεύεται κάθε πτυχή του μαύρου σώματος του, έφθασα στον αφαλό του βάζοντας την γλώσσα μου μέσα του, μετά κατέβηκα προς τα κάτω και ξεκούμπωσα το κουμπί, κατέβασα προσεχτικά το φερμουάρ. Μόλις άνοιξα το παντελόνι αφήνοντας το να πέσει στο πάτωμα, από μέσα πετάχτηκε ένα καυλί που τόσα χρόνια δεν είχα δει ξανά. Δεν φορούσε τίποτα από κάτω, ήταν φοβερά μεγάλο και τρομερά χοντρό, με λίγα λόγια έμοιαζε λες και ήταν αυτά τα φίδια, τα anaconda. Για να πω την μαύρη αλήθεια σκέφτηκα να σταματήσω, ήξερα ότι αν αυτό το τέρας έπαινε μέσα μου θα με ξέσκιζε άσχημα και ας ήταν ανοιχτή η τρύπα μου ύστερα από τόσα και τόσα καυλιά που είχε αρπάξει.
Τα αρχίδια του ήταν και αυτά τόσο μεγάλα λες και ήταν σάκοι. Μου άρπαξε το κεφάλι και τραβώντας το προς το μέρος μου, μου έχωσε την μούρη μου ανάμεσα στα αρχίδια του. Μου είχαν πει κάποιοι ότι οι μαύροι έχουν μια χαρακτηριστική μυρωδιά, τώρα το διαπίστωνα και με την μύτη μου. Έβγαλα σαν σκυλί την γλώσσα μου έξω και άρχισα να γεύομαι τα αρχίδια του. Όση ώρα του ρουφούσα τα αρχίδια εκείνος μου κτυπούσε τα μάγουλα με το βαρύ καυλί του.
Λίγα λεπτά αργότερα το «θηρίο» είχε γίνει σαν σίδερο–λοστός. Το έπιασα και έχωσα ένα μικρό μέρος του πουτσοκέφαλου μέσα στο στόμα μου, κατέβασα το πετσάκι λίγο ποιο κάτω και άρχισα να γλύφω το σκαλοπάτι του τρομερού καυλιού του. Του το πιπίλισα αρκετά μέχρι που τον άκουσα να μου λέει.

—Άσπρο πούστη, έτοιμο, γαμήσω εσένα.

Πήγε να με βάλει να κάτσω στα τέσσερα, δεν ήθελα έτσι, ήθελα να ξαπλώσω ανάσκελα, να ανοίξω τα πόδια σαν γκόμενα και να τον βλέπω την ώρα που θα με ξέσκιζε. Πήγα στο κρεβατάκι, ξάπλωσα ανάσκελα. Μου άνοιξε τα πόδια, εγώ τα έβαλα γύρω από την μέση του. Τον έβλεπα να πιάνει τον θηριώδη πούτσο του και να μου ανοίγει τα κωλομάγουλα. Αισθάνθηκα το χοντρό πουτσοκέφαλο να προσπαθεί να μπει μέσα μου. Επί ένα λεπτό μου ζόριζε τον πάτο, μέχρι που έκανε ένα «κλικ» και αισθάνθηκα σαν να μου έσκιζαν την σούφρα.
Σήκωσα το κεφάλι μου, είχα μέσα μου το μισό από εκείνο το θηρίο αλλά είδη είχα την αίσθηση ότι μου είχε φθάσει μέχρι τον αφαλό. Πονούσα τρομερά, έπιασα με τα χέρι μου τα κωλομέρια μου και προσπάθησα να τα ανοίξω έτσι ώστε να μη με πονάει τόσο. Κατάλαβα ότι είχα ματώσει, πρέπει να με είχε σκίσει στην κυριολεξία. Άρχισε να κουνιέται με δύναμη μέσα έξω, νόμιζα ότι θα μου έβγαιναν τα μάτια από τον πόνο, αλλά έβλεπα και τον πούτσο μου να λειτουργεί σαν κλειτορίδα. Ήταν τόση η καύλα μου που από τον πούτσο μου πετάγονταν χύσια ανακατεμένα με κάτουρα καθώς όπως φαίνετε μου πίεζε τον προστάτη.

Ευτυχώς κράτησε μόνο πέντε λεπτά, ξαφνικά ένοιωσα κάτι ζεστό να γεμίζει το άντερο μου, μετά βγήκε απότομα από μέσα μου και δέχτηκα στα μούτρα μου αλλά και σε όλο μου το σώμα απίστευτες ποσότητες σπέρματος. Έχυνε τόσο πολύ που είχε καλύψει όλη μου την μούρη, αναγκάζοντας με κάθε τόσο να διώχνω τα χύσια του από την μύτη μου για να μπορώ να πάρω ανάσα και από τα μάτια μου για να μπορώ να βλέπω.

Μου άνοιξε το στόμα και άρχισε να στραγγίζει ότι σταγόνες είχε ακόμα πάνω στον τρομερό πούτσο του. Όταν σηκώθηκα τα χύσια έτρεχαν από πάνω μου λες και είχα κάνει ντους. Καθάρισα το πρόσωπο μου, μετά προσπάθησα να καθαρίσω τα υγρά που έτρεχαν ακόμα από το σώμα μου. Έβαλα το χέρι μου στην πονεμένη τρύπα μου, είχε ανοίξει λες και ήταν πηγάδι. Τον τύπο τον βλέπω δύο φορές τον μήνα, μου στοιχίζει λίγο, αλλά βλέπεις με τέτοιο άνοιγμα πίσω δεν μπορώ πια να αισθανθώ άλλες ψωλές.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")