Ο ηλικιωμένος με διάψευσε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα ανοίγοντας το prive email μου, βρήκα στα εισερχόμενα ένα μήνυμα από έναν άντρα με το όνομα Μανώλης, που μου έγραφε ότι βρήκε την ηλεκτρονική μου διεύθυνση από τον Σταύρο, έναν εξαιρετικό επιβήτορα που με είχε πάρει πριν κάνα 3μηνο και του σύστησε το παθητικό, υπάκουο και φιλήδονο κορμί μου.

Για τον Μανώλη δεν είχα κανένα στοιχείο σε ότι αφορούσε στην εμφάνιση του αλλά ήταν αρκετά αθυρόστομος και το ύφος του γραπτού του λόγου απέπνεε έναν αυταρχισμό, γεγονός που με τρέλαινε. Μου είπε πως ήταν παντρεμένος και θα ήταν σκόπιμο να βρεθούμε σε ξενοδοχείο, όχι στο σπίτι του.

Δέχθηκα αμέσως καθώς είχα γαμηθεί πρόσφατα σε ξενοδοχείο και δεν ένιωθα άβολα με την ιδέα. Εξάλλου μια καλή πουτάνα του ιστιοδρόμου, που την “ψωνίζουν” στο διαδίκτυο, θα πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ξενοδοχεία, όπως κάθε καλή πουτάνα του δρόμου..

Είχαμε συνεννοηθεί ότι θα νοίκιαζε ένα δωμάτιο, θα μου έλεγε το ξενοδοχείο και τον αριθμό του και θα πήγαινα ως callgirl να τον συναντήσω άμεσα. Όταν έφθασα έξω από την πόρτα δεν χτύπησα αλλά τον κάλεσα στο κινητό του για να μου ανοίξει, να βεβαιωθώ ότι ήταν σε αυτό το δωμάτιο και δεν ήταν φάρσα.

Με την αγωνία στο κόκκινο και την καύλα της ιδέας ότι θα γαμηθώ με έναν εντελώς άγνωστο, έτρεμα. Όταν ο Μανώλης άνοιξε μια δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε. Ένας ηλικιωμένος με γκρίζα μαλλιά, ξερακιανός με καλωσόρισε.
-    Καλώς την Εύα, το πουτανάκι μου, είπε.
Δεν απάντησα, χαμογέλασα αμήχανα και περπάτησα στο εσωτερικό του δωματίου.
-    Πήγαινε άλλαξε, μου είπε, εγώ θα σε περιμένω ανυπόμονα στο κρεβάτι.

Πήγα στη τουαλέτα και καθώς φτιαχνόμουν συλλογιζόμουν σκεπτόμενος θετικά ότι μπορεί να έχει άλλα προσόντα, δηλαδή τα κύρια, μεγάλη πούτσα και να με ξεσχίσει ή να είναι πολύ έμπειρος εραστής και να κρύβει άλλους άσσους στο μανίκι. Πάντως δεν έφευγα με τίποτα, μια πουτάνα δεν αφήνει ποτέ τη δουλειά της, τόσο πατριωτικά το πήρα..

Όταν έτοιμη μπήκα στη κρεβατοκάμαρα με καλωσόρισε λέγοντας ότι άργησα και επειδή ήμουν άτακτο κορίτσι θα με τιμωρήσει. Η θέα του κορμιού του δεν ενίσχυε αυτή τη προοπτική, όμως το καυλί του ήταν όνειρο! Τσιμπιόμουν να ξυπνήσω, τέτοιο μεγαλοπρεπή πούτσο πρώτη φορά έβλεπα.. Ξέχασα αμέσως τις αναστολές μου και ξάπλωσα δίπλα του στο κρεβάτι λέγοντας σα λυσσασμένη σκύλα:
-    Μανώλη ο πούτσος σου είναι υπέροχα μεγάλος!
-    Σώπα ρε! Μου λέει, και εγώ τον υπάκουσα.
Σώπασα αφού τον πήρα όλον μεμιάς στο στόμα μου. Τα σάλια μου έλουζαν τον θεόσταλτο πούτσο και έβγαζα μουγκρητά χαράς και ηδονής.

Ο Μανώλης είχε αφεθεί στα χάδια μου και τις μαλάξεις του κεφαλιού της πούτσας του με τη γλώσσα και τα χείλη μου, ώσπου κάποια στιγμή μου είπε:
-    Γύρνα να σε πάρω στα τέσσερα γιατί κοντεύω να χύσω καριόλα μου.
Άφησα τον πούτσο του μόνο επειδή ποθούσα να τον νιώσω στην τρυπούλα μου, το κωλαράκι μου καιγόταν. Γύρισα και ο Μανώλης δίχως να προσπαθήσει να μου ανοίξει τη τρυπούλα με δάκτυλα και χωρίς βαζελίνη ή έστω σάλιο, έμπηξε με δύναμη το τεράστιο πούτσο του στο κωλαράκι μου, και εγώ άρχιζα να φωνάζω από το πόνο και να του λέω να σταματήσει.

Κάποια στιγμή, τον έβγαλε και μου είπε:
-    Πουτανάκι μου συγνώμη, αυτό το κωλαράκι σου φταίει, δεν κρατιόμουν...
Τότε του πρότεινα να του κάνω άλλο ένα τσιμπούκι για να χαλαρώσω και να νιώσω έτοιμη ξανά και εκείνος συμφώνησε. Του πρότεινα μάλιστα να αφού μου τον χώσει ξανά, να τιμωρήσει το κωλαράκι μου ρίχνοντας σφαλιάρες στα κωλομέρια μου.

Έτσι και έγινε. Αφού μου άνοιξε τη τρυπούλα μου με τα δάκτυλα και σαλιώνοντας τη, άρχισε να με γεμίζει με το τεράστιο καυλί του. Μούγκριζα και φώναζα:
-    Πήδα με άντρα μου, γαμιά μου! Σκίσε το κωλαράκι μου.
-    Ναι πουστράκι μου. Έτσι γαμιούνται πουστράκια σαν εσένα. Πάρτα βρώμα, παλιοπουτάνα! Μου απαντούσε.
Έχυσα και συνέχιζα καυλωμένη ενώ με πήδαγε, και μετά από λίγο έβγαλε τη πούτσα του και τίναξε το σπέρμα του στα κωλομέρια μου και στη πλάτη μου.

Του είπα:
-    Σ’ ευχαριστώ γαμιά μου… και μου απάντησε:
-    Και εγώ τσουλάκι μου.
Του πρότεινα να πάμε και για άλλον ένα γύρο αλλά αρνήθηκε, εξάλλου φαινόταν καταπονημένος. Κάναμε ντους, ντυθήκαμε και μου πρότεινε να πάμε στο μπαρ του ξενοδοχείου για ένα ποτό. Όντως πήγαμε, ξεκινήσαμε μια φιλική κουβέντα, όμως εγώ καθόμουν μόνο από ευγένεια αφού βαριόμουν αφόρητα. Το μυαλό μου ήταν στο πούτσο του και το βλέμμα μου συχνά πυκνά κατευθυνόταν στο φερμουάρ του παντελονιού του.

Μετά από μισή με μια ώρα, ανεβήκαμε πάλι μαζί στο δωμάτιο, εγώ για να πάρω τα πράγματα μου και ο Μανώλης για να κοιμηθεί. Όταν μπήκαμε μέσα σκέφθηκα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Του είπα:
-    Τώρα που χαλάρωσες γουστάρεις να αξιοποιήσουμε το δωμάτιο;
-    Δυστυχώς δε μπορώ. Μου απαντά.
Τότε, και ενώ στεκόταν όρθιος, έσκυψα μπροστά του και τον παρακάλεσα να με αφήσει να του κάνω ένα τσιμπούκι.

-    Σε παρακαλώ… ένα τσιμπούκι μόνο. Σε ικετεύω…
Εκείνος καθόταν αγέρωχος και αρνιόταν την ηδονή που αναζητούσα. Το περίεργο είναι ότι δεν ένιωσα ότι ξεφτιλίστηκα αλλά μου άρεσε που τον παρακαλούσα έτσι σκυμμένη και από τότε όταν μπαίνω στο ρόλο της υπάκουης, καυλώνω πολύ να παρακαλάω τον εκάστοτε γαμιά μου…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")