Τσιγγάνικο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Αντώνης, είμαι 19 ετών. Στην γειτονιά μου παρακάτω μένουν κάτι τσιγγάνοι. Βασικά εγώ είμαι bi, τες πα. Εκεί στους τσιγγάνους, βλέπω συνεχώς έναν νεαρό γύρω στα 20-22, θα σας γελάσω. Ψιλομαυριδερό αλλά πολύ γκόμενο. Ωραίος. Παρόλα αυτά ήταν τσιγγάνος, απλά δεν τον έκανες αν τον έβλεπες αλλού.

Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τον πούτσο του και έτσι και έκανα. Μια μέρα που έλειπαν όλοι από το σπίτι χωρίς πολλά, πολλά, σαβούρωσα μια καπότα από το συρτάρι μου και πήγα να τον βρω με 50 ευρώ στο χέρι. Τον βρήκα. Καθόταν κάτω από ένα δέντρο. Τον φώναξα… εκείνος με κοίταξε και ήρθε κοντά. Τα περίεργα αδερφάκια του ήρθαν και αυτά.

-    Καλησπέρα! Μπορώ να σου πω; Μόνοι μας όμως.
Εκείνος με κοίταξε παραξενεμένος και τελικά είπε στα μικρά αδερφάκια του να πάνε πίσω. Και έτσι έκαναν. Εγώ του είπα να έρθει μαζί μου ενώ έψαχνα τρόπο να του πω αυτό που ήθελα. Βρήκα τον πιο ηλίθιο τρόπο να το πω.

-    Πηδάς αγόρια;  Εκείνος με σταμάτησε.
-    Ωπα φίλε, άστο! Δεν θα πάρω.
Είπε και έκανε να φύγει αλλά τον έπιασα!
-    50 ευρώ φτάνουν; 
Εκείνος τα κοίταξε και μετά από αρκετά λεπτά είπε:
-    Έγινε! Αλλά αν το πεις θα σε πλακώσω στις μπουνιές.
Εγώ του είπα ότι δεν πρόκειται και πήγαμε σπίτι μου.

Έπρεπε να κάνουμε γρήγορα γιατί οι γονείς μου θα επέστρεφαν σε λίγη ώρα. Έτσι, τον ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι. Εκείνος δεν ήθελε. Μου είπε να αρχίσω το μπαλαμούτι. Έτσι άρχισα να τον χαϊδεύω στον πούτσο, πάνω από το παντελόνι. Δεν σας κρύβω ότι μύριζε, αλλά εμένα με άναβε αυτό!

Ο πούτσος του έγινε σαν πέτρα! Και τότε γονάτισα, του άνοιξα το τζην και άρχισα να γλύφω σιγά, σιγά αλλά εκείνος ήθελε hardcore φάσεις… και έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισε να μου δίνει πολύ γρήγορο ρυθμό με το χέρι του. Το καυλί του έμπαινε μέσα με φόρα και ένιωθα την γεύση του παντού! Είχε φτάσει σε σημείο να με κουνάει μόνος του αυτός τόσο γρήγορα…

Τα μούτρα μου έσκαγαν με φόρα πάνω στις μαύρες πουτσότριχες, και το σαγόνι μου στα τρυφερά απαλά αρχίδια. Σηκώθηκε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Δεν ξέρω που τα είχε δει αυτά αλλά ένιωθα τόσο πουτάνα… με έκανε ότι ήθελε.
Έχυσε μέσα στο στόμα μου και δεν τον έβγαζε μέχρι να τα καταπιώ. Το έκανα… αχ τι άντρας και αυτός! Του έδωσα την καπότα, την φόρεσε και έφτυσε το καυλί του. Και έτσι στην ψύχρα άρχισε να με γαμάει.

Παρότι είχα φάει και άλλο κοκό από πίσω, το να τον τρώω έτσι χωρίς δαχτυλάκι και χωρίς προετοιμασία ήταν σαν δεύτερο ξεπαρθένιασμα. Πόνος και μούδιασμα της κωλοτρυπίδας μου. Με αρκετή δύναμη με ξεκώλιαζε επί μια ώρα και σταμάτησε όταν χτύπησε το κουδούνι (ήρθαν οι γονείς μου).

Με γρήγορες κινήσεις σταματήσαμε. Ντύθηκα και πήγα να ανοίξω. Εν τω μεταξύ ο κώλος δεν είχε επανέλθει πλήρως και φαινόταν λίγο στο περπάτημα. Ευτυχώς δεν το πρόσεξαν… με τον τσιγγάνο δεν ξαναπηδήχτηκα αλλά καλό ήταν και αυτό το λίγο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")