Ο μπάρμαν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν το αποφάσισα...
Θα σας περιγράψω μια από τις καλύτερες μου εμπειρίες και μοναδική....
Βέβαια αναμένω ότι θα φάω κράξιμο αλλά δεν πειράζει! Δημοσιεύω την εμπειρία και είναι εις γνώση μου οι συνέπειες! 

Βγήκα πρόσφατα με ένα φίλο σε ένα παρακμιακό gay bar όπου συχνάζουν escort κ.τ.λ.
Μπαίνουμε λοιπόν και καθόμαστε στο μπαρ. Παραγγείλαμε ποτό... και αρχίσαμε να συζητάμε με τον φίλο μου περί ανέμων και υδάτων... Ξαφνικά έρχεται και ο barman και συμμετέχει και αυτός στη συζήτηση... αφού πρώτα είχε συστηθεί!

Μετά το πολύ μπλα μπλα... ο barman άρχισε να βγάζει αισθησιακά την μπλούζα του....
μετά από 5 λεπτάκια.... (κι αφού είχαμε σκάσει από την αγωνία εγώ και ο φίλος μου για το αν θα την έβγαζε τελικά...) βρεθήκαμε μπροστά στο υπέροχο αυτό θέαμα που δεν ήταν άλλο από το γυμνασμένο κορμί του!

Η συζήτηση συνεχίζει κανονικά... εμείς ντυμένοι και αυτός γυμνός από πάνω.... Οπότε ξαφνικά ακούει ένα τραγούδι και εκστασιάζεται!! Αρχίζει να χορεύει και να ανοίγει σιγά-σιγά τα κουμπιά του παντελονιού του... κι εγώ κι ο φίλος μου... γνωρίζετε που καρφώσαμε το βλέμμα μας!!!  Είδαμε μεταξύ άλλων το (αμαρκέ) εσώρουχο που φορούσε.... κ.τ.λ.

Για να μη σας τα πολυλογώ 10 λεπτά αργότερα ο τύπος είχε βγάλει το παντελόνι.... και έμεινε με το εσώρουχο και συνέχιζε να λικνίζει το κορμί του στους ρυθμούς του εκάστοτε τραγουδιού.

Αφού χόρεψε για άλλο ένα τραγούδι με το εσώρουχο πίσω από το bar ανέβηκε σε αυτό και ενώ εξακολουθούσε να χορεύει έφερε με τρόπο το επίμαχο σημείο.... σε ευθεία με τα πρόσωπα μας.....

Άρχισε να παίζει με τον πούτσο του.... μέσα από το εσώρουχο οπότε ήρθε σε στύση!!! Κι όλο αυτό σε απόσταση λιγότερη των 30cm από το στόμα μου.... 

Οπότε ξαφνικά κάνει κάτι που μας εξέπληξε και τους δύο!!! (εμένα και το φίλο μου) Αρπάζει το κεφάλι του φίλου μου και το βάζει στο εσώρουχο όπου ο άλλος τρόμαξε και έκανε πίσω!!

Μετά από λίγες στιγμές παίρνει το δικό μου κεφάλι και το βάζει... Αλλά εγώ σαν έμπειρος δεν έκανα πίσω.... Άρχισα να γλύφω πάνω από το εσώρουχο και φαινόταν να του αρέσει... γιατί ήταν καρα-καυλωμένος!!!
Μετά το πρώτο λεπτό έβαλα το χέρι μου μέσα και του το έπαιζα όποτε ξαφνικά το έβγαλα έξω από την μεριά του αριστερού ποδιού και άρχισα να το γλύφω!! (όχι δεν ντρέπομαι γι' αυτό!) 

Ο φίλος μου είχε πανικοβληθεί γιατί η φάση εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια του! Οπότε άρχισε να μου λέει... 
•    Έλα ρε συ, μας βλέπει κόσμος!
Εγώ βέβαια σημασία δεν έδωσα και συνέχιζα να κάνω αυτό που έκανα.... (δεν μπορούσα να μιλήσω άλλωστε!) 

Μετά από ένα δύο λεπτάκια άρχισε να τσιρίζει να με σπρώχνει και να μου λέει να σταματήσω...
•    Σταμάτα! Όλο το μαγαζί εμάς κοιτάει.... μπλα μπλα μπλα
Οπότε κι εγώ για να μη πάθει καμία κρίση σταμάτησα...  

Τι κι αν μας έβλεπαν όλοι οι θαμώνες; Δεν έκανα κάτι κακό!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")