Στον επάνω όροφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας διηγηθώ και εγώ την ιστορία μου με την σειρά μου!
Γύρω στα 18 και μέναμε σε μια μονοκατοικία στην Αθήνα. Στον πρώτο όροφο εμείς και από επάνω δυο αδέλφια. Κάθε βράδυ ερχόταν και άκουγα το μηχανάκι του και έτρεχα στο παράθυρο να τον δω.
Με είχε καταλάβει αλλά δεν έκανε κίνηση. Ανέβαινα κρυφά από την πίσω σκάλα να τον δω λίγο και έκανε πως δεν με έβλεπε και κυκλοφορούσε στην ταράτσα με το μποξεράκι του!

Τον έβλεπα και τρελαινόμουν κάθε βράδυ! Τον έπαιζα για πάρτη του! Ένα βράδυ λοιπόν, ανεβαίνω κρυφά να τον δω και βγαίνει απο την άλλη γωνία της ταράτσας ξαφνικά και με ρωτάει:
-    "Ψάχνεις κάτι;" Και λέω εγώ:
-    "Όχι"
Και εκείνη την ώρα χαϊδεύει τον πούτσο του πάνω από το σλιπ που φορούσε εκείνο το βράδυ! Του λέω:
-    Τι κάνεις εκεί; Μου λέει:
-    Νομίζεις ότι δεν σε έχω καταλάβει; Τον θες; Πέθανα από ντροπή και λέω:
-    Δεν ξέρω…
Και είχε καυλώσει… μου λέει:
-    Αν τον θες έλα μέσα, είμαι μόνος.

Δίστασα λίγο, αλλά είχα θολώσει. Τον ήθελα τρελά! Ήθελα να με ξεπαρθενιάσει αυτός ο πούτσος. Μπαίνω μέσα, καθόταν στο καναπέ και μου λέει:
-    Το αποφάσισες;
-    Σε θέλω. Του λέω.
Σηκώνεται, κλείνει την πόρτα και βγάζει το σλιπ. Πετάγεται έξω ένα καυλί 19 πόντους. Τρελάθηκα! Του λέω:
-    Είσαι θεός!
-    Έλα… μην ντρέπεσαι. Μου λέει.

Και αρχίζουμε τα φιλιά στα γρήγορα. Μου έδειξε πολλά πράγματα. Γλωσσόφιλα τρελά! Με έγλυφε παντού. Και με κατέβασε κατευθείαν στον πούτσο του… τον πήρα όλο! Προσπάθησα να τον πάρω στο στόμα μου… πνιγόμουν αλλά καύλωνα. Ήταν υπέροχος πούτσος, του το έλεγα συνέχεια!!!!!!

Άρχισε να μου βάζει δάχτυλο στον κώλο μου και πονούσα. Του το είπα και πήγαμε στο μπάνιο να με πλύνει για να με σκίσει. Τον ήθελα πολύ. Φιλιόμασταν συνέχεια… ήταν υπέροχος, τον είχα ερωτευτεί. Έπεφτε επάνω μας το νερό και φιλιόμασταν… του λέω:
-    Τι κάνουμε; Μου λέει:
-    Σου αρέσει; Απαντώ:
-    Ναι. Και μου λέει:
-    Τότε απόλαυσε το… 

Και αυτό έκανα........
Κατέβηκα πάλι στο ντους, του πήρα πίπα και μετά πήγαμε στο δωμάτιο. Μου έβαλε κατευθείαν λάδι -δεν είχε τίποτα άλλο- και προσπάθησε να το βάλει αλλά πέθανα. Εν τέλει έσκυψε και μου έγλυψε την κωλοτρυπίδα. Χαλάρωσα πολύ… ήταν υπέροχος! Και ξαναπροσπάθησε ώσπου έλιωσα στον πόνο αλλά τα κατάφερε… μου τον έχωσε.

Ήταν απίστευτη η αίσθηση! Ατέλειωτη καύλα.. απίστευτη πρωτόγνωρη εμπειρία. Συνέχισε να με σκίζει… τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνος ήταν πολύ καυλωμένος γιατί με ξεπαρθένιαζε και του άρεσε. Ο καριόλης ήταν υπέροχος, του το έλεγα συνέχεια!

Ώσπου τον ένιωσα μέσα μου να συσπάται και έχυνε… εγώ είχα χύσει ήδη χωρίς καν να αγγίξω τον πούτσο μου! Μόνος του μου τον έπαιζε που και που! Ήταν απίστευτη στιγμή και εμπειρία. Από τότε ήμασταν μαζί για κάποιους μήνες!
Η συνέχεια, άλλη ιστορία, άλλη μέρα!!!!!!!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")