Αγοράκι για ξεπαρθένιασμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας διηγηθώ μια εμπειρία, που είχα σ’ ένα πάρτι τις απόκριες. Έχουμε κανονίσει με κάτι φίλους και με την αδερφή μου να πάμε σ’ ένα πάρτι μασκέ στο σπίτι ενός παιδιού από την παρέα, που μας είχε καλέσει. Ο προβληματισμός μου ήταν, τι θα ντυθούμε. Το συζήτησα με την αδερφή μου και μου είπε να ντυθώ εγώ γυναίκα και αυτή οικοδόμος. Μου άρεσε πολύ η ιδέα, γιατί από καιρό καυλώνω πολύ με τα εσώρουχα της αδερφής μου, ειδικά τα στρινγκάκια της, που τα φοράω κι εγώ.

Αρχίσαμε λοιπόν να κάνουμε πρόβες μια-δυο μέρες πριν από το πάρτι για να δούμε πως θα είμαστε. Της έδωσα ένα αντρικό σορτσάκι κι ένα πουκάμισο, το σκίσαμε λίγο και τα λερώσαμε με χρώματα για να φαίνονται σαν ρούχα οικοδόμου. Τα φόρεσε και ήταν πολύ καύλα μ’ αυτά τα ρούχα. Είχαμε σκίσει το σορτσάκι λίγο πιο πάνω από το δεξιό της κωλομέρι και φαινόταν λίγο το κωλομάγουλο. Μετά ήρθε η σειρά μου. Μου έδωσε να φορέσω ένα μπουστάκι από πάνω με την κοιλιά έξω, μίνι κάλτσες κι από κάτω ένα στρινγκάκι της. Μόλις τα έβαλα και πήγα στον καθρέπτη έπαθα πλάκα! Σαν κανονική γκόμενα ήμουν. Ειδικά αν με έβλεπες από τον λαιμό και κάτω, με τα μπουτάκια μου άτριχα όπως είναι, ήμουν σκέτη καύλα. Μετά μ’ έβαψε κιόλας και έγινα τέλεια γυναίκα.

Αφού τελείωσαν οι δοκιμές, ήρθε η ώρα να ντυθούμε και να πάμε στο πάρτι. Ήταν Σάββατο βράδυ. Ντυμένος εγώ γκόμενα και η αδερφή μου οικοδόμος ξεκινήσαμε για το σπίτι του φίλου κανένα χιλιόμετρο με τα πόδια από το σπίτι μας. Ευτυχώς ήταν βράδυ και δεν μας είδαν και πολύ στον δρόμο, αν και αυτή η ιδέα να με βλέπουν ντυμένο γυναίκα με καύλωνε πολύ. Κάποια στιγμή φτάσαμε στο σπίτι και όταν μας ανοίξανε την πόρτα, πάθανε πλάκα… ήμασταν το πιο ωραίο ζευγάρι. Εκεί χωρίσαμε με την αδερφή μου και ο καθένας πήγε με τους φίλους του. Η νύχτα πέρναγε με χορό, ποτό και πλάκες.

Μέχρι που κάποια στιγμή έρχεται και κάθεται δίπλα μου ένας τύπος γύρω στα εικοσιέξι-εικοσιεπτά (εγώ είμαι δεκαοκτώ και η αδερφή μου είκοσι) κι αρχίσαμε τη συζήτηση… τον έλεγαν Γιώργο. Μου έλεγε:

-    «Τι ωραία που είσαι ντυμένος!» και τέτοια.

Περνώντας όμως η ώρα, άρχισε να μου κάνει καμάκι, σα να ήμουν γκόμενα. Μου λέει:

-    «Έχεις πολύ ωραίο κορμί! Μ’ έχουν καυλώσει τα μπούτια σου, έτσι όπως κάθεσαι σταυροπόδι».

Και ξαφνικά άρχισε να με χαϊδεύει.
Εγώ τόση ώρα είχα καυλώσει και ξερόχυνα κάτω από την φούστα. Το στρινγκάκι είχε γεμίσει υγρά. Μόλις μου έβαλε όμως χέρι, τραβήχτηκα και σηκώθηκα να φύγω (μην γίνουμε και ρεζίλι, εκεί ήταν όλοι φίλοι μου και της αδερφής μου). Άνοιξα λοιπόν την πόρτα και βγήκα έξω από το διαμέρισμα, κλείνοντας πίσω μου.

Καθώς πήγαινα προς το ασανσέρ άκουσα να ανοίγει η πόρτα. Ήταν ο Γιώργος που βγήκε για να με ακολουθήσει. Μπήκαμε κι οι δύο στο ασανσέρ και μόλις έκλεισε η πόρτα μ’ αγκάλιασε και μου λέει:

-    «Μ’ έχεις καυλώσει πολύ και θέλω να σου γαμήσω το κωλαράκι!»

Και ταυτόχρονα μου πιάνει τον κώλο κάτω από την φούστα. Κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα και την αδρεναλίνη! Έτρεμα σαν ψάρι στα χέρια του. Μόλις βγήκαμε από το ασανσέρ μου λέει:

-    «Από εδώ έλα…»

Και με κατεβάζει στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Εκεί μου λέει:

-    ‘Τώρα θα μου τον πάρεις στο στόμα για να με καυλώσεις και να σε γαμήσω».

Και τον πετάει έξω. Ήταν γύρω στους δεκαεννιά πόντους σηκωμένη και γεμάτη υγρά. Με πιάνει από τα μαλλιά και κατεβάζει το κεφάλι μου κάτω. Τι να κάνω; Του την πιάνω με το χέρι κι άρχισα να του την παίζω και να την γλύφω με την γλώσσα μου.

-    «Ρούφα την πουτανάκι!» μου είπε.

Και μου την χώνει στο στόμα με μια απότομη κίνηση, μέχρι που πνίγηκα και αισθάνθηκα πως θα κάνω εμετό επάνω στο καυλί του (ήμουνα και σουρωμένος από τα ποτά).

-    «Έτσι πουτανίτσα!  Στον λαιμό σου να το ευχαριστηθείς!» είπε με καύλα.

Έπειτα την βγάζει κι όπως έσταζε από τα σάλια μου, έρχεται από πίσω μου, παίρνει μερικά υγρά από το καυλί του και μου τα αλείφει στην κωλοτρυπίδα μου, χώνοντας μέσα και δυο δάχτυλα με το ζόρι.

Γιώργος: Είσαι στενή πουτανίτσα ε;

Εγώ: Ναι, δεν το έχω κάνει άλλη φορά.

Γιώργος: Καλά σε κατάλαβα εγώ, ότι είσαι παρθένα κι ότι θέλεις να σκίσεις το κωλαράκι σου!

Εγώ: Ναι, πάντα την είχα αυτή την φαντασίωση…

Γιώργος: Σου αρέσει το καυλί μου ε;

Εγώ: Ναι, πολύ!

Γιώργος: Τώρα ήρθε η ώρα να δεις πως είναι και στην πραγματικότητα να σε γαμάνε!

Εγώ: Αχ! Ναι, Γιώργο μου!

Γιώργος: Σκύψε πουτανίτσα!

Κι άρχισε σιγά, σιγά να μου τον χώνει και ο κώλος μου άνοιγε πόντο, πόντο. Τον καταλάβαινα να μπαίνει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου και βόγκαγα από τον πόνο.

Εγώ: Αχ! Πονάω, πονάω!

Γιώργος: Μην φοβάσαι, δεν είναι τίποτα…

Κι άρχισε να κουνιέται μέσα έξω, χώνοντας όλο και πιο πολύ το καυλί του στο κωλαράκι μου. Και πράγματι είχε δίκιο. Μετά από λίγο δεν πόναγα καθόλου. Είχε μουδιάσει η κωλοτρυπίδα μου και μόνο καύλα ένιωθα, αλλά τι καύλα! Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει ποτέ.

Έμεινα σε αυτή την στάση σκυμμένος με τα χέρια πότε να τα ακουμπάω στο τοίχο, και πότε στα γόνατα μου. Δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα ήμουν έτσι… και όλη αυτή την ώρα να με γαμάει ασταμάτητα με τους δεκαεννιά πόντους καυλί, μέχρι που έχυσε μέσα στον κώλο μου. Μόλις την έβγαλε μου λέει:

-    «Και τώρα πουτανάκι σφίξου για να βγάλεις τα χύσια μου από μέσα σου!»

Και μου άνοιξε τα κωλομέρια. Εγώ άρχισα να σφίγγομαι και τότε κατάλαβα να τρέχουν τα χύσια του από τον κώλο μου…

-    «Εσύ είσαι μεγάλη πουτάνα!» μου είπε.

Βάζει μέσα το καυλί του, κουμπώνει το φερμουάρ, φεύγει και με αφήνει εκεί κάτω μόνο μου, να τρέχουν ακόμα τα χύσια του από την κωλοτρυπίδα μου. Από τότε δεν τον ξαναείδα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")