Ο ξανθός θεός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας θέλω να σας πω μια απ' τις καυλωτικές ιστορίες που έχω βιώσει. Είμαι 22 χρονών και γενικά αρκετά εμφανίσιμος. Καστανός, πράσινα μάτια, σαρκώδη χείλη, αλλά το δυνατό μου σημείο είναι το καυλί μου ( 19 cm και χοντρό). Έχω ξεκινήσει τη gay σεξουαλική ζωή μου από πιο μικρός.

Γύρω λοιπόν στα 18 μια αδερφική κολλητή μου είχε ένα γκόμενο που εγώ τους είχα κάνει κατάσταση. Αυτός ξανθός, πράσινα μάτια γενικά τρελό καυλί. Ένα βράδυ μας προσκαλεί μια άλλη φίλη μας στο σπίτι της να κοιμηθούμε που έλειπαν οι γονείς της. Εμένα, την κολλητή μου και το ξανθό γκόμενο της και το δικό της γκόμενο. Δηλαδή 2 ζευγάρια κι εγώ το μπακούρι. Αφού πίνουμε αρκετά μοιραζόμαστε τα 2 ζευγάρια στις κρεβατοκάμαρες κι εγώ σ’ ένα σαλόνι ακριβώς έξω απ’ τις κρεβατοκάμαρες. Λίγο η κάβλα απ’ τον ξανθό θεό, λίγο το ποτό δε μπορούσα να κοιμηθώ. Αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Σε λίγο βγήκε ο Ξανθός θεός απ τη κρεβατοκάμαρα μ’ ένα μποξεράκι και τρελά καυλωμένος απ’ ότι μπορούσα να διακρίνω. Μου είπε με παράπονο ότι η κολλητή μου δε του κάθονταν γιατί έτριζε το κρεβάτι και ντρέπονταν. Μου έδειξε με λαχτάρα το καβλί του που είχε σκληρύνει. Ήταν μέτριο σε μήκος αλλά είχε πολύ χοντρό παπάρι και ήταν σα μανιτάρι.

Δε χάνω ευκαιρία του λέω πως κι εγώ είμαι καυλωμένος και του χαϊδεύω απαλά το καυλί. Παίρνει κι αυτός μπροστά και σηκώνεται κι έρχεται και μου το χώνει με δύναμη στο στόμα. Τότε του αρχίζω τη πιο τρελή πίπα που έκανα στη ζωή μου. Μέσ’ την ησυχία ακούγονταν οι ήχοι της πίπας, υγρά, βαριές ανάσες κ.α. Έτσι καυλωμένοι που ήμασταν και οι δυο δεν άργησε να χύσει μες στο στόμα μου κι εγώ τα κατάπια όλα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθανόμουν να μην ελέγχω τον εαυτό μου. Σημειωτέον ότι μέχρι πριν δεν έκανα σχεδόν τίποτα στο σεξ.

Εγώ μετά απ’ αυτό δε μπορούσα να ηρεμήσω και να σκέφτομαι ότι κοιμάται μέσα με την κολλητή μου και πήγα να κοιμηθώ σ’ ένα μεγαλύτερο σαλόνι πιο μακριά.

Όταν πια είχε ξημερώσει με πήρε ο ύπνος αλλά όχι για πολύ. Με ξυπνάει μετά από καμιά ώρα χαϊδεύοντας μου το παρθένο κωλαράκι μου. Με ρωτάει αν έχω ξαναγαμηθεί και του λέω όχι. Τότε μου λέει να του πάρω άλλη μια απ’ τις καταπληκτικές πίπες που παίρνω και θα με ξεπαρθενέψει άλλη φορά που δε θα κοιμάται η κολλητή μου στο διπλανό δωμάτιο. Από τότε του πήρα πίπες στις τουαλέτες των clubs, σε σπίτια φίλων αλλά ποτέ δε καταφέραμε να μου πάρει τη παρθενιά του κώλου μου. Τώρα τον βλέπω αλλά κανείς δε μιλάει για το αμαρτωλό παρελθόν μας. Στη κολλητή μου το είπα μετά από χρόνια με πολλές ενοχές κι αυτή με συγχώρεσε γιατί η φιλία πάνω απ’ όλα. Αλλά αν αυτή τη στιγμή αυτός ο ξανθός άγγελος με ξαναήθελε, θα ξαναπήγαινα μαζί του γιατί και η καύλα πάνω απ’ όλα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")