Πως έγινα η γαμιόλα του (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το:

O Αλέκος καθόταν αναπαυτικά στην πολυθρόνα και κοίταζε τηλεόραση, ενώ εγώ φορώντας τα γοβάκια και το στρινγκάκι μου έκανα δουλειές μέσα στο σαλόνι. Ξεσκόνιζα προσεκτικά όταν ξαφνικά τον άκουσα να σηκώνεται και να με πλησιάζει από πίσω. Μου έπιασε δυνατά την ρώγα και την έστριψε με δύναμη.

-    «Το λες ξεσκόνισμα αυτό τσουλάκι;»

-    «Συγνώμη…», έκανα βγάζοντας μια κραυγούλα από το πόνο.

Με δύναμη, με έβαλε να κάτσω μπρούμυτα επάνω στα γόνατά του. Κατάλαβα τι θα επακολουθούσε... Με δύναμη μου έριξε μια ξυλιά επάνω στο ανυπεράσπιστο κωλαράκι μου. Ακολούθησε δεύτερη… τρίτη... Το τσούξιμο ήταν αφόρητο. Σε λίγα λεπτά το κωλαράκι μου είχε πάρει φωτιά ενώ ο Αλέκος γούσταρε κάθε στιγμή.

-    «Τσουλάκι.. Μόνο για γαμήσι κάνεις!», έλεγε καθώς μου έριχνε τις δυνατές ξυλιές.

Το περίεργο βέβαια ήταν ότι μου άρεσε. Μου άρεσε έτσι ακινητοποιημένος να τρώω τις ξυλιές μου επειδή ήμουν άτακτο "πουτανάκι". Όταν τελείωσε, σηκώθηκα με κλάματα στα μάτια. Έπιασα το πονεμένο μου κωλαράκι ενώ ο Αλέκος πέταξε έξω το χοντρό του καυλί που είχε ερεθιστεί από το βασανιστήριο που μου έκανε.

-    «Δείξε στον Αφέντη σου τώρα τι καλή "γκομενίτσα" είσαι!», είπε επιτακτικά.

Δεν χρειαζόμουν δεύτερη κουβέντα. Υπάκουσα. Έπεσα στα γόνατα και πλησίασα το μυρωδάτο σκληρό του καυλί. Το πήρα απαλά στο στόμα. Ένα δυνατό χαστούκι έπεσε στα μάγουλά μου.

-    «Να με κοιτάς στα μάτια τσούλα!», είπε.

Με δάκρυα στα μάτια τον κοίταξα κατάματα. Ήμουν τρελά ερωτευμένος. Πόνος
ηδονή και ταπείνωση υπήρχαν σε ένα εκρηκτικό μείγμα. Ρούφαγα το καυλί του εκατοστό, εκατοστό. Το φιλούσα, το έγλειφα, το μύριζα. Δεν έχανα ευκαιρία να πάρω τα τεράστια αρχίδια του στο στόμα μου και να γευτώ την στυφή τους γεύση. Προφανώς το έκανα πολύ καλά καθώς άκουγα τα βογκητά του. Σύντομα δεν άντεξε και έχυσε το καυτό του φορτίο στο στόμα μου. Λαίμαργα κατάπια τους χυμούς του και στράγγιξα το χοντρό του καυλί από κάθε χυμό.

-    «Γαμιόλα! Τσούλα! Είσαι γεννημένος γι’ αυτό!», έλεγε καθώς καθάριζε από τα χύσια το καυλί του στο πρόσωπό μου.

Κάθε μέρα που περνούσε γινόταν ολοένα και πιο βίαιος μαζί μου. Στην αρχή μου άστραφτε που και που κανένα χαστούκι ή με τράβαγε στα πόδια του και μου μαύριζε το κωλαράκι στο ξύλο, αλλά όσο πέρναγε ο καιρός αποκτούσε δικαιώματα επάνω μου. Με έβαζε να κάνω δουλειές στο σπίτι και έτρωγα ένα γερό χέρι ξύλο εάν δεν τις έκανα σωστά, ενώ πολλές φορές ερχόταν τελείως απροειδοποίητα και αφού με ακινητοποιούσε, παραμέριζε το στρινγκάκι μου και εκεί στα όρθια έμπηγε το τεράστιο καυλί του βαθιά στο κωλαράκι μου μόνο με λίγο σάλιο και με βίαζε λυσσασμένα.

Μια μέρα με είχε γείρει στο καναπέ και γαμούσε το κωλαράκι μου. Το χοντρό του καυλί για ακόμα μια φορά με ξέσκιζε με δύναμη. Ενώ με γαμούσε, με το καυλί του σφηνωμένο στον κώλο μου, μου είπε στο αυτί λαχανιασμένος.

-    «Το απόγευμα θα έρθει ένας φίλος μου. Του έχω μιλήσει για σένα, τι τσουλάκι και πρόθυμο πουτανάκι είσαι και θέλει να σε γνωρίσει».

Δάκρυα ταπείνωσης και πόνου κύλισαν από τα μάτια μου από την εξευτελιστική του ανήθικη πρόταση. Εγώ τον αγαπούσα, του είχα δώσει τα πάντα και εκείνος ήθελε να με μεταχειριστεί σαν γαμιόλα πουτάνα. Το χύσι του γέμισε το κωλαράκι μου για ακόμα μια φορά ενώ εκείνος μούγκριζε χυδαία. Αντέδρασα, του αντιμίλησα και προσπάθησα να ορθώσω το ανάστημά μου, όσο φυσικά γινόταν να ορθώσω παράστημα φορώντας στρινγκάκι, γόβες και με το κωλαράκι μου χυμένο.  Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν να φάω τα σκαμπίλια μου και αρκετές δυνατές ξυλιές με την ζώνη του.

-    «Καριόλα! Πούστρα! Έδωσα σημασία σε εσένα και τον πουτανιάρικο κώλο σου κι εσύ αντιμιλάς;», έλεγε καθώς μου τις έβρεχε.

Με πέταξε έξω έτσι γαμημένο και δαρμένο. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς στον όροφο και κρύφτηκα σπίτι μου. Την επόμενη εβδομάδα δεν τον είδα καθόλου αλλά το μαρτύριό μου είχε αρχίσει. Άκουγα και πάλι πουτανάκια να γαμιούνται από τον Αλέκο και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Κάθε μέρα και διαφορετική γευόταν το καυλί του που μέχρι τότε έμπαινε στον κώλο μου. Δεν άντεξα. Χτύπησα την πόρτα του κλαίγοντας και ικέτεψα να με συγχωρήσει.

-    «Θα κάνω ότι θέλεις. Θα κάτσω στο φίλο σου… μόνο σε ικετεύω, μη με διώξεις…», είπα υποταγμένος.

Ο Αλέκος με συγχώρησε, αφού φυσικά έφαγα και πάλι αρκετά δυνατά χαστούκια στον κώλο μου. Έτσι λοιπόν βρέθηκα και πάλι ντυμένος με γόβες, σέξι εσώρουχα, μακιγιάζ και ψηλοτάκουνες γόβες, με μια καρδιά που πήγαινε να σπάσει όταν άκουσα το κουδούνι να χτυπάει. Ο Αλέκος χαιρέτησε τον φίλο του. Εγώ είχα κοκκινίσει από ντροπή. Όταν με κοίταξαν με λαιμαργία και οι δυο κόντεψα να λιποθυμήσω από καύλα.

-    «Από εδώ είναι η πουτανίτσα που σου έλεγα…», είπε ο Αλέκος.

-    «Έλα εδώ μωρό μου…», είπε ο Χ και αφού με αγκάλιασε με φίλησε με πάθος στο στόμα.

Αισθάνθηκα κάτω από το παντελόνι το καυλί του να ζωντανεύει. Ήξερα τι σημαίνει αυτό. Σύντομα βρέθηκα στα γόνατα να ρουφάω το καινούριο λαχταριστό καυλί που απλωνόταν μπροστά μου. Ο Χ δεν είχε τόσο μακρύ πούτσο αλλά ήταν ασύγκριτα πιο χοντρός από του Αλέκου. Σε σημείο που τρόμαξα με την ιδέα ότι αυτό θα με ξέσκιζε. Ρούφαγα και έγλειφα όπως είχα διδαχθεί και σύντομα το καυλί του Αλέκου. Έμπαινε εναλλάξ στο στόμα μου.
Δεν κατάλαβα πότε βρέθηκα μπρούμυτα στην κρεβατοκάμαρα. Ήταν η ώρα να δώσω το κωλαράκι μου στο φίλο του γαμιά μου. Τα κωλοδάχτυλα που μου έβαζαν και οι δυο με καύλωναν αφάνταστα, αλλά δεν με προετοίμασαν για το χοντρό καυλί που θα έτρωγα σύντομα...

Η πούτσα του Αλέκου στο στόμα εμπόδισε τις κραυγές μου από το να ακουστούν στο τετράγωνο καθώς ο Χ άρχισε να μου μπήγει το πούτσο του βαθιά μέσα μου. Ήταν τόσο χοντρός αλλά πόναγε τόσο υπέροχα. Άρχισε να με γαμάει λυσσασμένα ενώ εγώ έπαιρνα τσιμπούκι στον Αλέκο.

Εκείνο το βράδυ με γάμησαν με όλους τους τρόπους και σε όλες τις στάσεις. Άφθονο σπέρμα γέμισε το στόμα και το κωλαράκι μου. Ήμουν η γαμιόλα τους. Η τρύπα που ξεκαύλωναν και το λάτρευα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι το πρωί. Τότε άκουσα τον Χ. να ντύνεται και να φεύγει. Εμένα έτρεμαν τα πόδια μου αλλά άξιζε κάθε λεπτό. Μείναμε με τον Αλέκο αγκαλιά. Σε λίγο μια νέα μέρα θα ξημέρωνε...

Οι μέρες κυλούσαν και μου είχε γίνει πλέον συνήθεια το να ντύνομαι με σέξι γυναικεία εσώρουχα και να με γαμάει ο Αλέκος και ο Χ όποτε γούσταραν και με όποιον τρόπο γούσταραν. Αισθανόμουν ότι με χρησιμοποιούσαν, ότι χρησιμοποιούσαν το νεανικό κορμάκι μου με ανάρμοστους τρόπους αλλά μου άρεσε. Μου άρεσε το γεγονός ότι ο Αλέκος είχε κάθε εξουσία στο κορμί μου και με "δάνειζε" στο φίλο του προκειμένου να τον ικανοποιήσω.

Φυσικά δεν το είχα παραδεχτεί ποτέ. Ο Αλέκος ήταν ο έρωτας μου. Μου άρεσε να ντύνομαι σέξι για εκείνον. Μου άρεσε να τρώω τα σκαμπίλια μου, να κάνω ότι δεν τον ακούω και ότι δεν θέλω να γαμιέμαι με άλλους και να με "συμμορφώνει" με την δερμάτινη ζώνη του. Τέτοια πουτάνα είχα γίνει.

Μια μέρα ο Αλέκος με γαμούσε από τον κώλο με το γνωστό βίαιο τρόπο του. Είχα προσέξει τώρα τελευταία ότι ήθελε να μου σκαμπιλίζει τον κώλο με ιδιαίτερη βιαιότητα. Γενικά είχε γίνει βίαιος μαζί μου. Κάθε λάθος μου τιμωρούνταν με δυνατές ξυλιές στο κώλο μου με την ζώνη του και κάθε φορά καταλήγαμε να με πηδάει με βία και αγριότητα αδιαφορώντας φυσικά για την δική μου ηδονή. Εκείνη την ημέρα λοιπόν, αφού με είχε δείρει στα ανυπεράσπιστα κωλομέρια μου τα οποία είχε κάνει κατακόκκινα με γαμούσε με το χοντρό του καυλί, αφού με είχε δέσει μπρούμυτα στο σιδερένιο κρεβάτι του.

-    «Παλιοπουτάνα! Ξεκωλιάρα! Αυτό γουστάρεις έτσι;», έλεγε κάνοντάς με να καυλώνω με τον χυδαίο τρόπο του.  «Πουτανάκι! Από εδώ και πέρα θα σε δίνω με αμοιβή. Θα γίνεις η πουτάνα μου και θα γίνω ο νταβατζής σου».

Παρόλο που είχα κατακαυλώσει από το γαμήσι που μου έκανε… παρόλα αυτά, κατάλαβα το τι με περίμενε.

-    «Όχι αγάπη μου…», του είπα.

Μόνο και μόνο για να εισπράξω τα δυνατά του χαστούκια. Κατάλαβα ότι αυτό με περίμενε. Γαμήσι και ξύλο. Όταν σήκωσε το τηλέφωνο και ειδοποίησε τους φίλους του, το πέρασα για φάρσα. Πόσο λίγο καταλάβαινα. Σε μια ώρα το κουδούνι χτύπαγε. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι ήδη εξαντλημένος από το γερό γαμήσι που μου έκανε ο Αλέκος. Έκλαιγα και παρακαλούσα να με λυπηθεί και να μην με κάνει πουτανάκι του. Μάταια.

Αισθάνθηκα χειροπέδες να κλειδώνουν στα χέρια και στα πόδια μου ενώ ήμουν μπρούμυτα. Κατάλαβα τι θα επακολουθούσε. Άκουγα φωνές και ήχους αντρών που γδύνονταν. Ο Αλέκος είχε φροντίσει να μου δέσει τα μάτια προκειμένου να μη δω τους… "πελάτες" μου.

-    «Αυτή είναι η πουτάνα σας για σήμερα!», έλεγε δυνατά εν μέσω φωνών και κραυγών.

Αισθάνθηκα το πρώτο πουτσοκέφαλο να ακουμπάει το τρυπάκι μου. Ήταν η αρχή… Εκείνη τη νύχτα με πέρασαν γύρω στους δώδεκα άντρες. Αισθανόμουν χοντρά καυλιά να με διαπερνάνε και να χύνουν βαθιά μέσα μου. Είχα γίνει πια μια γαμιόλα...

(ΥΓ: πείτε μου τη γνώμη σας για να συνεχίσω…)

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")