Μια εμπειρία ποδολαγνείας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δεν είμαι γκέι αλλά αν τύχει κάτι καλό, φτιάχνουμε περιστασιακά και πολύ σπάνια κατάσταση. Μου αρέσουν οι άτριχοι με ωραία πόδια και γλυκό στοματάκι.

Είχα γνωρίσει ένα παλικαράκι σε μια γειτονιά μιας επαρχιακής πόλης που είχα πάει για δουλειές. Δούλευε σε ένα μικρομάγαζο που έτυχε να μπω. Εκείνο τον καιρό είχα απίστευτες καύλες και ήμουν σπασμένος από μια γκόμενα.

Με το που τον συζήτησα λίγο πιο ιδιαίτερα όταν πέρασα για τρίτη φορά από εκεί κατάλαβα ότι ήταν πούστης και γούσταρε. Ίσως να φοβόταν να μου εκδηλωθεί αλλά με τη κουβέντα του είπα ότι θα γούσταρα το βραδάκι να πήγαινα σε κανένα μπαράκι για ποτό και μια και δεν έχω παρέα τον προσκάλεσα. Έτσι δέχθηκε.

Δεν θα μακρηγορήσω αλλά μετά το ποτό βρεθήκαμε σπίτι του κατεβάζοντας γρήγορα τα παντελόνια μας.

Μου έγλειφε μέχρι το λαρύγγι τον πούτσο και τον έγλυφα στο κώλο και δεν έλεγε τίποτα άλλο εκτός από μπινελίκια όταν σταματούσε λίγο για να ξεμπουκωθεί. Εγώ από τη μεριά μου του έκανα την τρύπα τούμπανο από το γλείψιμο.

Κάποια στιγμή σηκώθηκα και του έδωσα τα πόδια μου να τα γλύψει. Μου έγλειψε τις πατούσες και έβαζε το ένα μετά το άλλο όλο το πόδι στο στόμα του.
Είχα καυλώσει άγρια βλέποντας τον μπουκωμένο με τις πατούσες μου. Μου την έδωσε και τον χαστούκισα στο πρόσωπο. Μούγκρισε από καύλα και δεν άντεξα… τον έπιασα από τα πόδια και του τον έχωσα με βία βαθιά. Τον πήδηξα έτσι για κανένα μισάωρο. Όπως τον είχα βάλει ανάσκελα, του έγλυφα μια τα δάχτυλα και μια την πατούσα. Η αρσενική πουτάνα μου φώναζε βρωμόλογα.

- Ναι καριόλη! Γλείψε μου τα βρωμοπόδαρα να μυρίσει ποδαρίλα το πρόσωπο σου. Ναι καριόλη! Άνοιξε μου την σούφρα... Θέλω να πιω τα χύσια σου!
Και άλλα... τον είχα φτιάξει για τα καλά φαίνεται και πάνω στην καύλα του την ώρα που τον πήδαγα και του έγλειφα και εγώ το άτριχο και καλοσχηματισμένο πόδι, τον άρχισα ξανά στα χαστούκια.

Τέτοια καύλα δεν την άντεξε και έχυσε σαν τρελός. Τα χύσια του πέσανε πάνω στη μούρη του. Του έπιασα την πατούσα και της έδωσα δυο σφαλιάρες. Ο γαμημένος κουνιόταν σαν πουτάνα και βόγκαγε. Του έσκασα άλλο ένα χαστούκι και πήρα τα χύσια του με το χέρι και τον έβαλα να μου τα γλύψει.

Τέτοια πουτάνα δεν μπορούσα να βρω καλύτερη. Όπως τον έβλεπα και μύριζα τα βρωμοπόδαρα δεν άντεξα και του γέμισα την κωλάρα με χύσια. Τον έβγαλα έξω και έκατσα στα γόνατα για να δω πως του έκανα την σούφρα. Σκέτη καύλα! Χωράγανε 4 δάχτυλα μέσα. Του τα έβαλα και πήρα το χύσι από τον κώλο του και του τα έδωσα να τα πιει. Ήθελα όμως και να τον κατουρήσω.

- Ρε καριόλη, έφαγες καλά σήμερα αλλά δεν ήπιες τίποτα. Τώρα θα σε κεράσω ζεστό κρασί. Άνοιξε το στόμα πούστη μου να τα πιεις!
Έτσι και έκανε. Τον κατούρησα και τα ήπιε όλα. Είχε γίνει χάλια γεμάτος κάτουρα και χύσια και εγώ να επιμένω να του βάζω τα δάχτυλα μέσα στο κώλο και να τα γυρνάω και να του γλύφω που και που τις πατούσες. Μέσα σε 1 ώρα ξαναέχυσε, αυτή τη φορά όχι στη μάπα, αλλά στο στομάχι του και επειδή ήθελα και εγώ να ξαναχύσω, όπως ήταν ανάσκελα έκατσα πάνω από τη μάπα του, άνοιξα τον κώλο μου και τον διέταξα να μου γλύψει τη σούφρα.

- Θα κάνω ότι θες άντρα μου! Μόνο να με χύσεις πουτσαρά μου. Θέλω να είμαι η καριόλα σου στο κρεβάτι και να με ανοίγεις κάθε τόσο πρωί και βράδυ.

Λέγοντας αυτά δεν έχασε χρόνο και αφού πρώτα όρμηξε με τη μύτη του να μου την ανοίξει άρχισε να μου την γλύφει και να την ρουφάει αλύπητα. Ένα του χέρι ήταν στο πούτσο μου και μου τον έπαιζε, το άλλο ήταν στο κώλο του και έβαζε δάχτυλα.
- Ρούφα βρομιάρη την κωλότρυπα μου. Βάλε βαθιά την γλώσσα σου μέσα. Θα σε κλάσω πούστρα μου να έχεις και άρωμα να με καυλώσεις τόσο, που να σε ξαναχύσω στη μούρη.

Και καθόμουν με πίεση πάνω στο στόμα του και κουνιόμουνα. και αυτός ρούφαγε και έγλυφε αχόρταγα. Κάποια στιγμή τον έκλασα και μέσα σε δευτερόλεπτα γύρισα και του τα έριξα πάνω στα ρουθούνια και στα μάτια. Του τον έβαλα και μέσα στο στόμα ώσπου έγειρα στο πλάι και με πήρε ο ύπνος.

Ξύπνησα με τον πούτσο μου στο στόμα του να τον τρομπάρει. Περάσανε έτσι 3 μέρες με δουλειά και ξεσκίσματα. Από τότε εδώ και κάποια χρόνια δεν έτυχε κάτι ανάλογο και δεν το έψαξα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")