Πίπες στην εκδρομή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλοι ζητωκραύγασαν όταν ο διευθυντής είπε:
«Αφήστε τις τσάντες σας και στοιχηθείτε. Εκδρομήηη!!!»
Όλοι οι μαθητές του "τάδε" λυκείου Καλαμάτας έκαναν σαν παιδάκια του δημοτικού, μαζί και εγώ. Έτσι λοιπόν στοιχηθήκαμε, μας πήραν απουσίες και ξεκινήσαμε.

Στο δρόμο μας κόλλησε μια λούγκρα εκεί του σχολείου ο Βασιλάκης. Δεν τον παίρναγες για γκέι, μια χαρά παιδί. Και ούτε αυτός έλεγε ότι ήταν γκέι, αλλά όταν ακούς ότι τον τσάκωσαν στις τουαλέτες να τσιμπουκώνει τρεις μαθητές, ε τότε δεν μπορεί να είναι τόοοσοο ψέμα.

Τες πα, εγώ (Μπάμπης) ο Αργύρης και ο Πάνος δεν είχαμε πρόβλημα. Όχι ότι τον κάναμε παρέα, απλά όταν ερχόταν στην παρέα μας δεν τον διώχναμε. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ήθελα να σκίσω το ζουμερό κωλαράκι του.

Τελικά φτάσαμε στην παραλία, το γνωστό Ν.Ο.Κ. Καλαμάτας (Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας) όχι ότι το σχολείο είχε καμία σχέση με το Ν.Ο.Κ. απλά εκεί στην ίδια παραλία που κάναμε βόλτες βρισκόταν και το κτίριο.

Όταν φτάσαμε εκεί, πήγαμε σε ένα μαγαζί να αγοράσουμε κανένα σάντουιτς, και μετά αράξαμε στην παραλία, και χαζεύαμε. Ο Πάνος ως πιο πειραχτήρι, είπε στον πουστράκο τον Βασιλάκη:
-    Ρε εσύ τον παίρνεις;  
Εκείνος κόμπλαρε. Εγώ που δεν μου άρεσε αυτό είπα στον Πάνο:
-    Έλα ρε μαλάκα! Ξεκόλλα! Άστο το παιδάκι.  Ο Πάνος γέλασε..
-    Εγώ σου λέω Μπάμπη ότι τούτος εδώ τα πάει τα καυλιά μέχρι μέσα! Τρεις έγλυφε λένε ρεε!!!
Μου είπε ο Βασίλης.

Είχε απλά μαζευτεί σε μια άκρη και δεν μίλαγε. Εγώ είπα στον Πάνο:
-    Ξεκόλλα ρε μαλάκαα!
Ο Πάνος το βούλωσε. Ο Αργύρης σηκώθηκε να πάρει ένα σάντουιτς, και ο Βασίλης ήρθε πιο κοντά…

-    Μ’ αρέσει ο πούτσος αλλά και οι γυναίκες.  
Το είπε ξεκάρφωτα. Ο Πάνος πήγε να κοροϊδέψει πάλι…
-    ΣΚΑΣΣΕΕΕ!!! Φώναξα. Ο Πάνος μαζεύτηκε.
-     Ρε Βασιλάκη, μας κάνεις καθόλου γούστο εμάς βρε;
Είπα γελώντας. Εκείνος γέλασε και είπε:
-    Ναι… Τότε τον ρώτησα:
-    Μας σκέφτεσαι να σε πηδάμε; Το έχεις σκεφτεί; Εκείνος είπε:
-    Πολλές φορές…

Το καυλί μου σηκώθηκε…
-    Θα μας κάνεις πίπα;  Είπα εγώ.
Ο Βασίλης δεν δίστασε, απλά σηκώθηκε και είπε:
-    Ναι, αλλά κάπου κρυφά…
Ο Πάνος γέλαγε αλλά όχι κοροϊδευτικά. Επιτέλους θα μας τον έκαναν πίπα! Παρθένοι εμείς τι να κάναμε; Οτιδήποτε να το γαμήσουμε, έστω και αντρικό στόμα!

Έτσι, πήγαμε σε ένα μέρος που δεν είχε παιδιά και κτλ, και ξαπλώσαμε στην παραλία. Ο Βασίλης τα έκανε όλα μόνος του. Μας τους έπαιξε κανονικά. Εμείς συζητούσαμε μεταξύ μας λες και κάναμε κάτι νορμαλ. Η άμμος με πάγωνε και με καύλωσε πιο πολύ. Ο Βασίλης άρχισε με τον δικό μου… τι καύλα ήταν αυτή!

Το ζεστό του στόμα ήταν απίστευτο! Μου τον ρούφαγε απίστευτα! Είχα κατουρήσει κιόλας και μύριζε αλλά δεν τον είδα να τον νοιάζει. Μετά έπιασε τον Πάνο… τον ρούφαγε ενώ έπαιζε με τον δικό μου. Ο Αργύρης ήρθε γιατί του είχαμε στείλει sms και έμεινε μαλάκας! Τύλιξε το σάντουιτς στην σακούλα και έβγαλε τον πουτσάκο του έξω, ξάπλωσε δίπλα μας, και ο Βασιλάκης τον περιποιήθηκε και αυτόν…

Τρεις πούτσες για το στόμα του μόνο… έγλυφε και ξανάγλυφε… ο Πάνος έχυσε πρώτος, ο Βασίλης τα ήπιε. Μετά ο Αργύρης και μετά εγώ. Μας τα ήπιε όλα!!!
Ανταλλάξαμε κινητά με τον Βασιλάκη. Μας φροντίζει συχνά...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")