Ο ταξιτζής από την Μεσσήνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Αργύρης και είμαι bi. Είμαι 19 ετών. Ψαχνόμουν γενικά να ολοκληρώσω μια σεξουαλική εμπειρία. Έτσι άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ.

Εκεί σε κάποιες αγγελίες βρήκα τον Κώστα. Είναι 39 ετών, ταξιτζής στο επάγγελμα, και δούλευε στην Μεσσήνη (Μεσσηνίας). Αυτό που με ερέθιζε πάνω του, πέραν τα καυλωτικά λόγια, ήταν ότι αν και 39 ετών, ήταν περιποιημένος. Καρφάκια μαλλιά, αντρίκιο πρόσωπο. Είχε κάτι σε χωριάτη και κάτοικο πόλης ανάμικτο. Ξέρετε η Μεσσήνη λένε ότι αν και είναι πόλη, κατοικείται από χωριάτες.

Ο Κώστας λοιπόν μου έλεγε πως θα μου ξεσκίσει το κωλοτρυπίδι, πως θα μουδιάσει ο κώλος μου επειδή θα με γαμάει για 24ωρο, και τέτοια. Έφτασε και η φάση να βρεθούμε. Έτσι, κλείσαμε ραντεβού. Θα ερχόταν με το ταξί, και όντως. Η φωτογραφία τον αδικούσε. Ήταν ψηλός, γεροδεμένος, με μαύρο γυαλί, και εκείνα τα καρφάκια μαλλιά.

-    «Καλώς τον πουστράκο μου!» είπε γελώντας.

Μπήκα στο αμάξι. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το ανοιχτό στο στήθος πουκάμισο. Οι τρίχες του ξεπετάγονταν, αλλά όχι αυτό το σιχαμένο, ήταν ότι έπρεπε.

-    «Πού θα πάμε;» ρώτησα.

-    «Στο σπίτι ενός φίλου μου. Ξέρεις, είμαι παντρεμένος…», είπε εκείνος.

Να και κάτι που δεν μου είχε πει, αλλά δεν με χάλασε. Δεν ήθελα σχέση μαζί του, γαμήσι ήθελα. Μπήκαμε σε μια μονοκατοικία κι έβγαλε αμέσως τον πούτσο του έξω. Εγώ κόμπλαρα, αλλά τι να κάνω; Γονάτισα και άρχισα να βυζαίνω το μεγάλο καυλί του, μέσα - έξω, μέσα - έξω. Είχε περίεργη γεύση… με ρυθμό με έσπρωχνε πάνω στο καυλί του. Ένιωσα σαν πουτάνα. Είχε τρίχες πολλές και ήταν κάτι που με χάλασε, αλλά δεν έδωσα σημασία. Έγλειφα έναν XXXL πούτσο και δεν θα χαλούσα το θέμα για τρίχες.

Τα αρχίδια του, ήταν δυο φουσκωτές μπάλες, μεγάλες. Τελικά, όσο πιο ώριμος τόσο πιο.... μεγάλος είναι ο άντρας. Δεν το πίστευα όταν το άκουγα, αλλά τώρα έγλειφα την απόδειξη, χα χα! Ρούφηξα τα μπαλάκια του… τον τρέλανα!

-    «Έτσι μπράβο!» έλεγε με βλάχικη προφορά.

Ε, εντάξει, μην τα θέλω κι όλα! Ολόκληρο άντρα είχα να γλείψω, δεν θα στεκόμουν στην προφορά. Εξάλλου με καύλωνε λίγο το γεγονός ότι έγλειφα έναν έτσι, ψιλο-χωριάτη. Μέσα σε λίγα λεπτά έχυσε μέσα στο στόμα μου. Και να ήθελα να τα φτύσω δεν μπορούσα, με κρατούσε με δύναμη να τα πιω. Εγώ ένιωθα κάτι σε ξινισμένο γλυκόξινο γάλα να κατακλύζει το στόμα μου και έπρεπε να το καταπιώ, παρά τις διαμαρτυρίες του στομαχιού μου…

-    «Έτσι μπράβο πούστη!» είπε και έβγαλε όλα τα ρούχα.

Όλη η περιοχή, στήθος και κοιλιά, τρίχα μαύρη, αλλά όπως προείπα όχι αυτό το σιχαμερό. Κάθισα στο κρεβάτι στα τέσσερα. Ήρθε και μου κατέβασε την φόρμα που φορούσα, σάλιωσε την πούτσα του, και άρχισε να μου τον χώνει χωρίς ιδιαίτερη έμφαση στα: «Αααχχχ» και τα: «Σταμάτα.. πονάει!» απλά έσπρωχνε. Εγώ ένιωθα ένα καυτό μεγάλο καυλί να μπαίνει με το έτσι θέλω στον παρθένο κώλο μου. Πόνος… μόνο αυτό, αλήθεια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήταν και τα σκαμπίλια στον κώλο. Και μιλάμε για σκαμπίλια, όχι για μαλακίες.

Όταν μπήκε όλο το καυλί μέσα, μου έλεγε να σφίγγω τον κώλο μου. Αυτό πονούσε πιο πολύ. Εκεί άρχισε το πιο επώδυνο… μέσα - έξω, μέσα - έξω. Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά! Μια ώρα μετά, ο κώλος μου δεν ένιωθε τίποτα, τόσο είχε ανοίξει! Έχυσε μέσα στον κώλο μου. Έκατσε πάνω μου και μου τέντωσε τα χέρια προς τα πάνω… τα κράτησε… η πούτσα του ήταν στα μούτρα μου. Μου άφησε το ένα χέρι…

-    «Πιάσε τον πούτσο μου και δεν θα τον αφήσεις ότι και αν γίνει, αλλιώς θα σε κάνω μαύρο στο ξύλο!»

Το εννοούσε! Έτσι εγώ, έπιασα τον πούτσο του.

-    «Ευθυγράμμισε τον με τα μούτρα σου και άνοιξε το στόμα».

Το έκανα. Άρχισε να κατουράει. Ήθελα να ξεράσω… έσπρωξα και έφαγα μια δυνατή σφαλιάρα! Έτσι, έκατσα να συλλέγω με το στόμα μου τα κάτουρα αυτού του χωριάτη, για να μην πω για τα μούτρα μου, που είχα γίνει μούσκεμα από τα κατρουλιά του. Όταν τελείωσε το κατούρημα μου είπε:

-    «Τα κάτουρα που έχεις στο στόμα σου, φτύσ’ τα στον πούτσο μου πάνω!»

Το έκανα…

-    «Πάρε μου πίπα τώρα!»

Εγώ αηδίασα με τον εαυτό μου. Έγλειψα το καυλί του. Είχε σιχαμένη γεύση. Έχυσε πάλι στο στόμα μου. Δεν ξανατηλεφώνησα, παρότι ήθελε να ξαναβρεθούμε...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")