Ο Αλβανός με γάμησε στο πλοίο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Τάσος 19 ετών και στις προτιμήσεις μου είμαι παθητικός, αν και εμφανισιακά τίποτα δε προδίδει αυτή την επιλογή μου. Οι εμπειρίες μου ξεκίνησαν από τα 17 μου. Θα διηγηθώ μια κατάσταση του καλοκαιριού.

Επέστρεφα στην Αθήνα από την Κρήτη που είχα πάει σε ένα συμφοιτητή μου, που είναι από την Κρήτη. Οι 15 μέρες πέρασαν ευχάριστα αλλά χωρίς να με πηδήξει κάποιος, αφού δε τόλμησα να κάνω καμιά κίνηση, γιατί δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα. Έτσι λοιπόν, δεν έβλεπα την ώρα που θα φάω πούτσα.

Μπήκα στο σαλόνι του πλοίου και ξάπλωσα μπρούμυτα στο καναπέ για να τον κρατήσω όλο, ώστε το βράδυ να κοιμηθώ. Λίγο πιο πέρα καθόταν ένας άντρακλας αρρενωπός γύρω στα 35. Σκέφτηκα ότι θα ‘ταν Κρητίκαρος. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα και ασχολιόμουν με τα σταυρόλεξά μου, όταν ήρθε δίπλα μου. Τελικά ήταν Αλβανός και μιλούσε με βαριά προφορά τα ελληνικά. Μου ζήτησε να κάτσει δίπλα μου και να του δώσω ένα από τα σταυρόλεξα να περάσει η ώρα, αφού και αυτός ταξίδευε μόνος του.

Πολύ σύντομα κατάλαβα ότι κοιτούσε επίμονα το κωλαράκι μου, που εξαιτίας της φόρμας διαγραφόταν τέλεια.
Κάποια στιγμή σκύβει στο αυτί και με ρωτάει:
- Βρε πουτανάκι, φοράς string;
Δεν απάντησα, απλά του είπα πως θα πάω στη τουαλέτα. Και είπε πως θα έρθει μαζί μου.

Στο δρόμο για WC τριβόμουν διακριτικά πάνω του και αυτός έπιανε το κωλαράκι μου.
Μπήκαμε και οι δυο στη τουαλέτα και άρχισε να με γλωσσοφιλάει παθιασμένα σα τρελός. Του άνοιξα το πουκάμισο. Είχε ένα στήθος μάρμαρο με τρίχες που με τρέλανε. Γονάτισα και του άνοιξα το φερμουάρ. Έβγαλα ένα καυλί χοντρό στους 19 πόντους.

Αυτός μου το κάρφωσε στο στόμα και μου έδωσε μια σφαλιάρα.
- Σ’ αρέσει βρωμοπούτανο, ε;
Μου έδωσε μια σφαλιάρα ακόμα και έβγαλε το καυλί του από το στόμα μου. Εγώ είχα τρελαθεί.
- Όχι εδώ πουστάρα. Πάμε στη καμπίνα με να σε ξεσκίσω!

Μπήκαμε στη καμπίνα του και με άγριο τρόπο με ξέντυσε αφήνοντάς με μόνο με το string που ‘χε προδώσει το μυστικό μου. Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα. Με έστησε με σχεδόν στα τέσσερα και ένιωθα τη γλώσσα του γύρω από τη σούφρα μου. Ένιωθα καύλα και τσούξιμο, αφού πολλές φορές χτυπούσε τα κωλομέρια μου.

Κάποια στιγμή άφησε την ασχολία του και έβγαλε τα ρούχα του.. τρελάθηκα...!!!
Άρχισα να ρουφάω το μεγάλο του καυλί. Να πιπιλίζω το τεράστιο και κατακόκκινο πουτσοκέφαλο του καυλιού του. Με έπνιγε αφού πίεζε το κεφάλι μου ώστε να τον πάρω όλο. Είχα τρελαθεί από το πάθος του καθώς και από τα μουγκρητά του, που έδειχναν ότι τον είχα τρελάνει.

Με μια δυνατή σφαλιάρα με έκανε να σταματήσω την πίπα.
Με έστησε στα τέσσερα, μου έσκισε το string και άρχισε να γαμάει έντονα τη σούφρα μου με τη γλώσσα του. Πολλές φορές έφτανε μέχρι κάτω χαμηλά στα αρχίδια μου. Κάποια στιγμή έβαλε δυο δάχτυλα και άρχισε να με γαμάει με αυτά. Είχα παραδοθεί στο ρυθμό του.

Κάποια στιγμή αφού άνοιξα, με σήκωσε και αφού έφτυσε στο στόμα μου και με γλωσσοφίλησε, άρχισε να παίζει το καυλί μου, που δεν άργησε να χύσει. Αυτός μάζεψε όλο μου το σπέρμα και το άλειψε στο χείλη μου. Έγλυφα σα τρελός τα δάχτυλά του.

Με μια σφαλιάρα με σταμάτησε.
- Ήρθε η ώρα σου, βρωμοπούτανο!
Με έστησε στα τέσσερα και με μια κίνηση μπήκε μέσα μου. Με χώρισε στα δυο. Αλλά σύντομα το συνήθισα. Ένιωθα να φτάνει στον πάτο μου και τα αρχίδια του να κολλάνε πάνω μου. Σε λίγο με γύρισε ανάσκελα με τα πόδια μου ψηλά στους ώμους. Με ξέσκιζε.

Οι δυο μας είχαμε αφεθεί και μουγκρίζαμε σα ζώα. Παράλληλα έφτυνε στο στόμα και στα χείλη μου, που είχαν ήδη τα χύσια μου, και με τα δάχτυλά του τα ανακάτευε στα χείλη μου.
Κάποια στιγμή ήρθε πάνω μου, πέταξε την καπότα και άρχισε να παίζει τη καυλάρα του και έχυσε στο χείλη μου.
Ήρθε και κόλλησε και τα δικά του και μου έδωσε παθιασμένο φιλί.
Φτάσαμε στην Αθήνα χωρίς να βγούμε από την καμπίνα του...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")