Ο τουρίστας με ξεκώλιασε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Με πολλή καύλα θέλω να διηγηθώ μια ιστορία μου που μου συνέβη πριν ένα χρόνο. Βρισκόμουν διακοπές σε ένα νησί κι από την πρώτη μέρα έψαχνα πούτσες.


Ένα απόγευμα καθώς γύριζα με το αυτοκίνητο πέρασα από μια ερημική παραλία. Ένας τουρίστας μόλις έφευγε καβαλώντας τη μηχανή του. Έβγαλα τη γλώσσα μου κι έγλειψα τα χείλη μου. Αστραπιαία σταμάτησε τη μηχανή, ξεκαβάλησα και μου έκλεισε το μάτι. Τα έχασα! Ο τύπος χάθηκε μέσα στους θάμνους κατά τη θάλασσα.

Πάρκαρα και τον ακολούθησα σαν υπνωτισμένος. Έσκυψα να μη μου μπουν κάτι βάτα στα μάτια, και τότε ένιωσα ένα χέρι να με πιάνει ελαφρά.

-    ‘’Hello!’’, μου είπε και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη.

Ήταν ξανθός με μακριά μαλλιά και φορούσε ένα κίτρινο σορτσάκι πολύ καυλωτικό.


-    «Γεια…», του είπα και του χαμογέλασα.

…και σαν πουτάνα που είμαι, έκανα πως σκοντάφτω κι έπεσα πάνω στα χόρτα. Έπεσε δίπλα μου και μου χούφτωσε τα μπούτια. Δεν ήθελα περισσότερα. Άρχισα να τρίβω το επίμαχο σημείο που όλο και φούσκωνε κάτω από την κάψα της ζεστής μου ανάσας.

-    ‘’I want you…’’, ψιθύρισε.

Αμέσως κατέβασα το σορτσάκι του παρατηρώντας πως εκεί μέσα έκρυβε μια ψωμωμένη καυλάρα. Την πήρα στο στόμα μου κι άρχισα να γαμάω με λύσσα με το χοντρό του εργαλείο το πούστικο λαρύγγι μου.

Βόγκαγε σαν ζώο και με έβριζε στη γλώσσα του. Δεν καταλάβαινα τι μου έσερνε, αλλά μάλλον θα με έλεγε παλιοπουτάνα, πούστρα και τέτοια. Όσο με έβριζε και μου έδινε σκαμπίλια στην κωλάθρα, τόσο εγώ έγδερνα το στόμα μου με το γεμάτο φλέβες καυλί του.

Ξαφνικά, με έστησε στα τέσσερα σαν σκύλα κι άρχισε να μου γαμάει τη σούφρα με την επιδέξια γλωσσάρα του. Ένιωθα μια πολύ έμπειρη γλώσσα υγρή και καυτή να γεύεται το μυρωδάτο κώλο μου, κι όσο με βίαζε τόσο μου άνοιγε η σούφρα σαν μουνάκι.

Όταν με ύγρανε καλά, άρχισε να με κωλοδαχτυλώνει ενώ εγώ του χάιδευα πάω κάτω τα μπαλάκια του και το φονικό του εργαλείο. Ο τουρίστας είχε τώρα μια πούτσα κάγκελο που ήθελα να φάω από πίσω σαν πουτάνα.

Άρχισα να του κουνάω την κωλοτρυπίδα μου σαν να έκανα σόου σε στριπ μαγαζί. Άρπαξε το καυλί του και το έφερε στην είσοδό μου. Με γρήγορες κινήσεις άρχισε να τον μαλακίζει στα χειλάκια του κώλου μου που έκαιγαν από καύλα.

Δεν άντεξε όμως… ένας πίδακας από καυτή λάβα έκαψε τα πρησμένα μου κωλόχειλα… τα υγρά του έκαψαν την πλάτη μου κι έφτασαν μέχρι το σβέρκο μου. Έφερα τα χέρια μου στην πλάτη μου, μάζεψα μπόλικα υγρά κι άρχισα να τα γλείφω σαν πόρνη.

Ο νεαρός βογκούσε από καύλα. Κατεβήκαμε στη θάλασσα να πλυθούμε. Πέσαμε μέσα στο νερό κι άρχισε ο ένας να καθαρίζει τον άλλο. Σε λίγη ώρα με έβγαλε στην αμμουδιά, μου άνοιξε τα κωλομέρια και με φιστίκωσε με λύσσα.

Δεν ξέρω πόση ώρα με κάρφωνε με πάθος κάνοντας με να ζαλιστώ. Κάποια στιγμή βγήκε από μέσα μου και με έχυσε στα μαλλιά… με τύφλωσε. Τα χύσια του έτρεχαν στο πούστικο λευκό κορμί μου, κύλησαν στις καυλωμένες μου ρώγες, χάθηκαν μέσα στα μπούτια μου.

Σηκώθηκα ξεκωλιασμένος κι έπεσα στο νερό ξανά. Ο γαμιάς μου πλύθηκε γρήγορα κι εξαφανίστηκε μέσα στα χόρτα. Δεν τον ξανάδα.

Εμένα δυο μέρες με πόναγε η σούφρα μου μα δεν το έβαλα κάτω. Πήρα τσιμπούκι δυο φαντάρια που είχαν μέρες να γαμήσουν κι είχαν βγει με έξοδο, μα γι’ αυτό θα σας πω άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")