Το πουτανάκι του γυμναστηρίου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Στο σκοτεινό δωμάτιο, το μόνο που ακουγόταν ήταν το χυδαίο τρίξιμο του παλιού κρεβατιού και τα αγκομαχητά του Αλέκου που ίδρωνε γαμώντας το καταξεσκισμένο μου κωλαράκι. Το κιλοτάκι μου ήταν κατεβασμένο στον αστράγαλό μου και μπορούσα να δω από τον μεγάλο καθρέπτη την καυλωτική σκηνή.

Εγώ δεμένος και φιμωμένος μπρούμυτα με δάκρυα να κυλάνε από τα μάτια μου και ο γαμιάς μου να με έχει πλακώσει με το ιδρωμένο του κορμί και να βιάζει δυνατά το κωλαράκι μου. Η καυτή του ανάσα έπεφτε στο αφτάκι μου που άκουγε και τα βρώμικα προστυχόλογα που ξεστόμιζε. Η τρυπούλα μου είχε πάρει φωτιά από το βαθύ γαμήσι που μου έκανε ενώ μπορούσα να δω ακόμα και τα σημάδια από τη λουρίδα και τα καψίματα των τσιγάρων επάνω στα κωλομάγουλα μου.

Οι κώλοι που έχουν οι πουτάνες έτσι είναι, είχε πει ο Αλέκος όταν μια μέρα είχα παραπονεθεί για τα σημάδια. Σύντομα ο Αλέκος έχυσε βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου. Αναστέναξα από ανακούφιση αλλά ήξερα ότι δεν είχαμε τελειώσει ακόμα.

Πράγματι, η πόρτα άνοιξε και μπήκαν ακόμα δύο φίλοι του μέσα με τα καυλιά ορθωμένα. Ο Αλέκος πήρε τα χρήματα που του έδωσαν και άρχισε να ντύνεται ενώ ο ένας πήρε θέση πίσω μου ακουμπώντας το πουτσοκέφαλο του στο χυμένο μου κωλαράκι. Έφαγα φυσικά τα σκαμπίλια μου στα κωλομάγουλα και με μια κίνηση το καυλί εισέβαλε μέσα μου. Ο άλλος παρακολουθούσε τραβώντας με βίντεο με το κινητό και περιμένοντας υπομονετικά την σειρά του.

Αυτή ήταν η ζωή μου. Κάθε μέρα πήγαινα στο μικρό δωματιάκι πίσω από τα αποδυτήρια των αντρών, φόραγα το κιλοτάκι και τα γοβάκια μου και ήμουν έτοιμος να "υποδεχθώ" τους γαμιάδες που μου έφερνε ο Αλέκος. Φυσικά ο Αλέκος είχε την "πρώτη βόλτα" όπως το έλεγε κοροϊδευτικά. Με γαμούσε πρώτος να ανοίξει καλά το σουφράκι μου αλλά και για να με ταπεινώσει, πράγμα που άρεσε όχι μόνο σε εκείνον αλλά και σε εμένα.

Το λάτρευα που με ταπείνωνε. Που με έβαζε να κάνω βόλτα με κιλότα και γόβες κάνοντας πασαρέλα στα αντρικά αποδυτήρια για να προσελκύω πελάτες. Σύντομα ήταν κοινό μυστικό στους πελάτες του Γυμναστηρίου ότι εκδιδόμουν μέσα στα αντρικά αποδυτήρια. Φυσικά υπήρχαν και οι ανάποδες στιγμές.

Μια μέρα ένας πελάτης παραπονέθηκε ότι δεν γαμήθηκα καλά. Η τιμωρία ήταν πολύ σκληρή. Αφού έφαγα άπειρα δυνατά χαστούκια στο κώλο και ξυλιές με την ζώνη, μπροστά σε 20 άτομα στα αποδυτήρια αφού πρώτα με γάμησε, ξεκίνησε να μου χώνει δάκτυλα στο κώλο φτάνοντας να μου κάνει fisting με ολόκληρη την γροθιά του με τις ζητοκραυγές όλων.

Μια άλλη φορά ένας γαμιάς παραπονέθηκε ότι δεν έκανα καλή πίπα. Ο Αλέκος, την επόμενη ημέρα ανακοίνωσε ότι όλες οι πίπες θα ήταν δωρεάν σε όποιον απλώς το ζητούσε.

Εκείνη την μέρα όποιος ήθελε έμπαινε στα αποδυτήρια και αφού με έβρισκε ζήταγε τσιμπούκι δωρεάν. Κυριολεκτικά πρέπει να πέρασα όλη την μέρα στα γόνατα και να ήπια χύσια τουλάχιστον 40 διαφορετικών αντρών.

Όλα τα καλά όμως έχουν και ένα τέλος. Μια μέρα ο Αλέκος μου ανακοίνωσε ότι είχε βρει καινούριο πουτανάκι να εκπαιδεύσει. Έκλαψα, έπεσα στα πόδια του αλλά το μόνο που κέρδισα ήταν δυνατά σκαμπίλια και ένα καλό αποχαιρετιστήριο γαμήσι.

Από τότε πλανιέμαι στα γυμναστήρια και αναζητώ νέο γαμιά – νταβαν\τζή να υπηρετήσω. Έχω γίνει πια σκλάβος της πούτσας και του γαμησιού.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")