Το μαναράκι στον ΟΤΕ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα πάει βαριεστημένα στον ΟΤΕ Καλαμάτας να βρω ένα θέμα με το τηλέφωνο, και περίμενα στην σειρά. Τελικά μίλησα με την ξινή την υπάλληλο και μου είπε να περιμένω. Έτσι, κάθισα σε μια καρέκλα εκεί δίπλα και περίμενα..

Λίγα λεπτά μετά μπήκε ένας παίδαρος γύρω στα 28-30 με σηκωμένο μαλλί, μπλούζα με ρίγες, λιγοστή κοιλίτσα, μελαχρινός, και πολύ χαμογελαστό πρόσωπο. Κάτι ρώτησε την υπάλληλο… εγώ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω του. Είχε αυτή την αντρίκια ομορφιά… ήταν νεανικός ωστόσο. Με κοίταξε μια φορά.. εγώ έκανα τον αφηρημένο.. εκείνος έριχνε κλεφτές ματιές "ώπα!" σκέφτηκα εγώ "αυτός είναι δικός μας"

Εγώ είμαι 20 ετών bisexual, και έτσι με βόλευε να πηδηχτώ με ένα μανούλι σαν αυτόν. Με κοίταξε ξανά. Εγώ γέλασα… εκείνος γέλασε και γύρισε αλλού. Μετά κοίταξα κάτω του… είχε πέσει ένα χαρτί.. τώρα από αφηρημάδα ή επίτηδες δεν ξέρω. Εγώ έσκυψα, έριξα μια γρήγορη ματιά στον πούτσο του, πάνω από το παντελόνι και του είπα:
- Εε… συγνώμη.. σας έπεσε αυτό. Εκείνος με κοίταξε!
- Α, ευχαριστώ. Έχω τραβήγματα με το κινητό μου…
Είπε και κατάλαβα ότι ήθελε να ανοίξει συζήτηση.

Έτσι τον βοήθησα και εγώ να στην συζήτηση…
- Τι πρόβλημα έχεις; Ρώτησα. Εκείνος είπε:
- Μπα… να αλλάξω πρόγραμμα θέλω. Με κοίταξε και είπα!
- Άτιμα κινητά...! Εκείνος γέλασε.
- Εμ… έχουμε μπλέξει με την τεχνολογία!

Τότε εγώ είπα: «ή τώρα ή ποτέ!»
- Θες να πάμε για καφεδάκι μετά;
Εκείνος έδειξε έκπληκτος τόσο που ένιωσα άσχημα μην έκανα μαλακία μαζί του. Και μου είπε:
- Συγνώμη… έχω πολλά να κάνω σήμερα.

Εγώ πήγα να φύγω και εκείνος με έπιασε από τον ώμο…
- Αλλά αν θες να ανταλλάξουμε κινητά για να.. βγούμε… Εγώ γέλασα.
- Ευχαρίστως! Γράφε...
Του είπα και ανταλλάξαμε κινητά. Έτσι ήταν η πρώτη συνάντηση…

Η δεύτερη ήταν η καλή! Μετά από 10 μέρες, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό. Τον είχα ξεχάσει εγώ δεν περίμενα καν να είναι αυτός. Το μήνυμα έλεγε:
«Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, ο Γιώργος είμαι από τον ΟΤΕ. Αν θες να βγούμε απάντησε».
Α, ναι! Ξέχασα να πω ότι συστηθήκαμε… τες πα. Απάντησα και βρεθήκαμε σε μια καφετέρια-μπαρ. Εκείνος φορούσε ένα μαύρο πουκάμισο με σηκωμένα τα μαλλιά. Ήταν αρωματισμένος, σωστός γαμιάς! Οι λίγες τρίχες στο στήθος του με ερέθιζαν…

Μιλήσαμε για όλα. Εγώ του είπα ότι είμαι bi και σίγουρα νομίζω είδα μια λάμψη στα μάτια του, μάλλον χάρηκε. Σηκώθηκε, και πήγα να βγάλω λεφτά…
- ΑΑΑ! Βάλε τα λεφτά μέσα! Εγώ πληρώνω.
Είπε και έβγαλε 50 ευρώ και τα έδωσε στην σερβιτόρα. Πήρε τα ρέστα και πήγαμε προς το αμάξι του…
- Θες... να έρθεις σπίτι μου καμιά βόλτα; Είπε. εγώ το σκέφτηκα και είπα:
- Βέβαια! Αν δεν έχεις πρόβλημα…

Να μην τα πολυλογώ, στο αμάξι λέγαμε καυλόλογα… και όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του, βρέθηκα στα γόνατα! Ήμασταν καυλωμένοι και οι δύο. Έβγαλε το καυλί του το οποίο ήταν 15 εκατοστά αλλά χοντρό και τρίχα φούλ, το πήρα στο στόμα μου και άρχισα την πίπα, με όλη μου την τέχνη!

Εκείνος τρελάθηκε! Με πίεζε πάνω στον πούτσο του. Είχε αλμυρή γεύση… έβγαλε το πουκάμισο… είχε τρίχες στο στήθος και στην κοιλιά, αλλά ήταν απίστευτα καυλιάρης! Μου τον έχωνε στο στόμα με δύναμη… μου γαμούσε το στόμα… τα σάλια μου πετάγονταν ανεπαίσθητα παντού, με την φόρα του καυλιού του…

- Έλα μωρό μου… θέλω deepthroat!
Είπε και με έστησε να γείρω λίγο και άρχισε να μου το χώνει με φόρα… αργά-αργά… το καυλί γλιστρούσε μέσα… όταν έφτασε στο λαρύγγι ένιωσα εμετό, αλλά δεν με άφησε και συνέχισε λίγο… εκεί δεν μπόρεσα… τον τράβηξε έξω, και έχυσε στα μούτρα μου!

Δεν κρατιόταν ο αρκουδάκος μου! Έγλυψα τα "γάλατα" και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Έβαλε καπότα και με τάραξε στο πισωκολλητό!
Τι βρισίδι έφαγα και τι ξύλο στον κώλο…! Επίσης ένιωσα σαν να με ξεπαρθένιαζαν για δεύτερη φορά! Τόσο γαμιάς ο τύπος από τον ΟΤΕ...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")