Πρώτη μου φορά με τον ξάδελφο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα. Είμαι ο Γιάννης, 27 ετών και αυτό που θα σας πω συνέβη στα δεκαεννιά μου. Σε όλα τα μαθητικά μου χρόνια ήμουν αρκετά παχουλός, πράγμα το οποίο δεν με βοηθούσε να δημιουργήσω την οποιαδήποτε σχέση. Ποτέ δεν ήθελα την αρχή να την κάνω σε οίκο ανοχής, όπως και ως τώρα δεν έχω πάει.

Τελειώνοντας το σχολείο μέχρι να πάω στο στρατό, εργάστηκα για ένα χρόνο ώσπου πήγα επιτέλους στο στρατό. Γενικά είμαι bi αλλά σε γενικές γραμμές οι εμπειρίες μου είναι με γυναίκες, απλά έχω ανασφάλεια για οτιδήποτε άλλο. Έχω και αρκετές εμπειρίες από δημόσιες τουαλέτες, αλλά σε άλλη ιστορία αυτά.

Λοιπόν, αφού έκανα την βασική εκπαίδευση και ήρθε η ώρα της παραμεθορίου, με στείλανε στον Έβρο, και όλως παραδόξως εκεί έχω τον θείο μου, όπου αυτό σημαίνει ότι έπαιρνα και διανυκτέρευση.

Μια από τις φορές όπου είχα έξοδο και πήγα στον θείο μου να μείνω (εκεί ξέχασα να σας πω ότι είχα και τον ξάδερφό μου ο οποίος, για να καταλάβετε ήταν αθλητής του ποδοσφαίρου οπότε φανταστείτε σώμα). Το μεσημεράκι που βγήκα πέφτω για έναν υπνάκο με το εσώρουχο στο κρεβάτι του ξαδέρφου.

Λοιπόν όταν ξύπνησα με τρελές καύλες, διαπιστώνω ότι στο κρεβάτι δεν είμαι μόνος μου αλλά είναι και ο ξάδερφος επίσης με το εσώρουχο. Αρχίζουμε λοιπόν τα πειράγματα όπου κατέληξαν σε μικρο-πάλη. Κάποια στιγμή, στην προσπάθεια μου να τον ακινητοποιήσω, έχω βρεθεί από πάνω του με το καυλί μου ανάμεσα στα κωλομέρια του… η πιο τέλεια στιγμή! Στέκομαι εκεί και του λέω:

-    «Μην κουνιέσαι γιατί κινδυνεύεις!»

-    «Γιατί; Τι μπορείς να μου κάνεις;»

-    «Να σε γαμήσω!», του λέω.

-    «Μπα! Δεν νομίζω…»

-    «Μην συνεχίζεις, θα σε γαμήσω!»

Με τα πολλά, του κατεβάζω το σλιπάκι. Τι τέλειο κωλαράκι! Συνεχίζω να τον τρίβω πιο έντονα ακόμα, στο τέλειο αυτό παρθένο κωλαράκι Του σηκώνω προς τα πάνω τον κώλο και παίζω με την τρυπούλα του… όλο καύλα. Σιγά - σιγά και αφού την έχω σαλιώσει αρκετά, αρχίζω να του την παραβιάζω αργά διότι ήταν και ιδιαίτερα σφιχτή. Μου πήρε λίγη ώρα ώσπου να καλομπώ και μόλις τερματίζω, τον ακούω με ζόρι να μου λέει:

-    «Και τι έκανες τώρα; Δεν νιώθω τίποτα…»

Όπου αρχίζω να του ξεσκίζω την τρυπούλα του, όπου την γαμούσα για μισή περίπου ώρα. Πλέον δεν ήταν τρυπούλα, αλλά τρύπα καλογαμημένη! Μετά όμως ένιωθα ενοχές. Του έκανα ένα τρελό τσιμπουκάκι παρθενικό μου κι εμένα. Γαμιόμασταν για οκτώ μήνες, σε κάθε έξοδο μου. Με πήγαινε μια - μια η υπηρεσία, οπότε γαμούσα συχνά.

Στην πορεία του είχα πει αν θέλει να με γαμήσει, αλλά δεν ήθελε. Αυτός με πίπωνε και εγώ τον γαμούσα και τον πίπωνα. Τώρα δεν βρισκόμαστε, αλλά όταν κατεβαίνει καμιά φορά τον πιπώνω εγώ, που και που κι αυτός. Πριν ένα μήνα παντρεύτηκε και σε ένα χρόνο έρχεται η δική μου σειρά…

Λοιπόν παιδιά σας χρωστάω και άλλη ιστορία. Δεν θα αργήσει, Ξάδερφε σε ευχαριστώ! Περάσαμε όμορφες στιγμές και εις το επανιδείν…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")