Στον ημιόροφο του εργαστηρίου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μέχρι και πέρυσι που ήμουν στην τρίτη λυκείου πήγαινα τα Σάββατα στη δουλειά του πατέρα μου για να τον βοηθάω. Έχει εργαστήριο κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου στον Πειραιά και καθώς το σπίτι μας ήταν 10 λεπτά με το ποδήλατο, πέρναγα από εκεί και τις καθημερινές πριν το φροντιστήριο.

Δούλευα τα καλοκαίρια από την πρώτη τάξη του γυμνασίου και έτσι ξέρω τη δουλειά απέξω και ανακατωτά. Το χαρτζιλίκι άλλωστε ήταν πολύ καλό. Ακόμα και τώρα που έχω περάσει σε Πανεπιστήμιο στην επαρχία, υπάρχουν φορές που ασυναίσθητα μου έρχεται η σκέψη να πάω στο εργαστήριο. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις.

Πέρυσι το φθινόπωρο, μόλις είχαν ανοίξει τα σχολεία ένα απόγευμα πήγα στη δουλειά για να διαβάσω εκεί και να σηκώνω και τα τηλέφωνα. Ήταν η περίοδος που ο πατέρας μου είχε πάρει μια μεγάλη δουλειά και αναγκάστηκε να ζητήσει και επιπλέον εργάτες για να προλάβει προθεσμίες και να ανταποκριθεί στις προκαταβολές. Στο εργαστήριο ήρθαν δύο ακόμα εργάτες που ο Άρτι και ο Φάτος. Ο Άρτι ήταν κάπου στα 24-25 καστανός με μυώδες άτριχο σώμα και πολύ ωραία χαρακτηριστικά. Ο Φάτος είχε πατημένα τα 40 μελαχρινός και τριχωτός με δυνατά μπράτσα.

Με χαιρέτησαν και πήγαν στη δουλειά τους. Παρόλο που ανέκαθεν ένοιωθα έλξη για τους άντρες, ποτέ δεν είχα καταφέρει να έχω κάποια εμπειρία και περιοριζόμουν να κρυφοκοιτάζω τους εργάτες του πατέρα μου στην ώρα της δουλειάς τους.

Το επόμενο πρωί ήταν Σάββατο και ο πατέρας μου είχε πει να πάω να ανοίξω το εργαστήριο. Ο ίδιος και δύο βοηθοί του θα λείπανε να δώσουνε την πρώτη παραγγελία στους πελάτες. Είχα και τα βιβλία μου μαζί και οι τεχνίτες άρχισαν να καταφθάνουν. Ο θόρυβος των μηχανημάτων δε με ενοχλούσε, αν και από τον ημιόροφο που είναι το γραφείο του πατέρα μου και το λογιστήριο, μπορώ να δω ότι συμβαίνει στο χώρο του εργαστηρίου.
Έτσι δεν παρέλειπα να ρίχνω κλεφτές ματιές στον Άρτι που ήδη είχε βγάλει το κοντομάνικο όπως και οι άλλοι εργάτες μέσα στην απίστευτη λαύρα του εργαστηρίου και των μηχανημάτων.
Ήταν όμως ο μόνος που έριχνε ματιές στον ημιόροφο όταν κοιτούσα από την κλιματιζόμενη τζαμαρία.

Συνέχιζα στο διάβασμά μου μέχρι που κατέβηκα κάτω για τουαλέτα. Στη βιασύνη μου άνοιξα την πόρτα χωρίς να χτυπήσω και βλέπω τον Άρτι να βάζει στη θέση του ένα βαρβάτο εργαλείο που μόλις είχε τινάξει από κατούρημα. Ταράχτηκα και κοκκίνισα από τη θέα του πούτσου του Άρτι και προδόθηκα καθώς ο ίδιος με κοιτούσε χαμογελαστά.
Η πόρτα της τουαλέτας έκλεισε και μου πήρε λίγα λεπτά να ξεπεράσω την ταραχή και το μούδιασμα. Η αμηχανία όμως είχε μείνει.

Ανέβηκα στον ημιώροφο όπου στο μεταξύ ο πατέρας μου είχε γυρίσει και παρατήρησε πως δεν ήμουν καλά. Του παραπονέθηκα για το άγχος της τρίτης λυκείου και δεν έδωσα συνέχεια.
Το μεσημέρι ήταν η ώρα πληρωμής των εργατών. Ο λογιστής είχε παραδώσει τη μισθοδοσία σε φάκελο ανά εργαζόμενο και ο πατέρας μου ζήτησε να κατέβω να τους παραδώσω εγώ. Όταν έδωσα το φάκελο στον Άρτι φρόντισε να μου αγγίξει τα δάχτυλα. Κοκκίνισα πάλι κάνοντας κάθε προσπάθεια να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Οι εργάτες συνέχισαν τη δουλειά τους μέχρι τη λήξη της βάρδιας και ο πατέρας μου έφυγε για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο διάβασμά μου αλλά έμοιαζε ακατόρθωτο. Στο μυαλό μου είχα έντονη την εικόνα του Άρτι να χώνει το απίστευτο μαραφέτι του στο μποξεράκι κι εγώ αποσβολωμένος να τον κοιτάζω. Το καυλί μου στο κόκκινο. Η σκέψη μου μπλοκαρισμένη. Η ανάγκη να κάνω μια σεξουαλική αρχή ήταν προτεραιότητα.

Οι εργάτες άρχισαν να φεύγουν. Άκουσα περπατήματα στη σκάλα και φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιος από αυτούς για να μου δώσει το κλειδί της εξωτερικής πόρτας. Κλείνανε μόνοι τους ώστε ο τελευταίος να κλείνει απλά και αυτόματα ο μηχανισμός να κλειδώνει την πόρτα. Το κλειδί όμως το έφερνε ο Άρτι. Με ρώτησε με τι ασχολούμαι για να σπάσει τον πάγο και πάνω στην κουβέντα έλεγε για το ότι η δουλειά τον βοηθά να κρατιέται σε φόρμα.

Στην προσπάθειά μου να σηκωθώ για να ανοίξω το μικρό ψυγείο να πιω κάτι παγωμένο κοιτώντας με μου πιάνει το θώρακα.
- Κι εσύ είσαι αρκετά γυμνασμένος!
Μου λέει και στέκομαι αμίλητος ανατριχιάζοντας από το ρεύμα κάβλας που με χτύπησε.
- Όλα καλά εδώ;
Λέει και βάζει το χέρι του στον καβάλο μου πιάνοντας τα αρχίδια μου πάνω από το τζην που φορούσα.

Δεν μπόρεσα να πω το παραμικρό… δεν μπόρεσα να τραυλίσω τίποτα. Κατέβασε το δικό του τζην και εμφανίστηκε ένα μαύρο παραφουσκωμένο μποξεράκι. Με έβαλε να κάτσω στην καρέκλα και έβγαλε έξω το εργαλείο του, που με μιας το έσπρωξε στο στόμα μου. Ένιωσα μια απίστευτη καύλα να με διαπερνά καθώς χούφτωνα τα αρχίδια του και πιπίλιζα τον πουτσοκέφαλό του. Έδινα όλη μου την προσοχή στον τεράστιο πούτσο του Άρτι που με τα 19 εκατοστά γέμιζε το στόμα του που δεν αντιλήφθηκα ότι η πόρτα του γραφείου είχε ανοίξει και ο Φάτος έπαιρνε θέση δίπλα του…

Έκανα να σηκωθώ, αλλά με τη δύναμη των χεριών του ο Άρτι έσπρωχνε το κεφάλι μου να συνεχίζω το πίπωμα. Μιλούσαν αλβανικά μεταξύ τους και με την άκρη του ματιού μου ίσα που διέκρινα τον Φάτος να βγάζει τα παπούτσια και το τζην του και να κατεβάζει το εσώρουχό του. Ήρθε δίπλα μου με ένα καυλί όχι μεγαλύτερο από 16 εκατοστά, αλλά πολύ χοντρό…! Και ενώ περίμενα πως θα το έπαιρνα στο στόμα μου με σήκωσε και άρχισε να με φιλά με γλωσσόφιλα λιγοθυμιάς.

Ο Άρτι άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και μου το έβγαλε. Με έσπρωξε μπρούμυτα στο γραφείο βάζοντάς μου το καυλί του πάλι στο στόμα μου κρατώντας μου τα χέρια. Σε δευτερόλεπτα ακούω τον Φάτος να σκίζει το άσπρο μου σλιπάκι μέχρι που μου το έβγαλε εντελώς και να ανταλλάσσουν θέσεις. Τώρα ο Φάτος μου γαμούσε το στόμα με το χοντρό του εργαλείο κρατώντας μου τα χέρια και ο Άρτι χάιδευε την τρύπα μου με πολύ σάλιο.

Ξαφνικά ένα τσούξιμο με κυρίεψε καθώς ένιωσα τις δαχτυλάρες του αλβανού να σκίζουν την τρύπα μου σαν τρυπάνι. Πήγα να βογκήξω, αλλά μια σφαλιάρα στα μούτρα από τον Φάτος με έφερε στα ίσια μου. Ο φόβος για την ίδια σφαλιάρα με έκανε να φανώ πιο συνετός όταν ο Άρτι έβαζε το καυλί του μέσα μου γαμώντας με δυνατά με σταθερό ρυθμό.

Ο πόνος έγινε μια απροσδιόριστη γλύκα που γαργάλαγε την τρύπα μου στους όλο και ποιο έντονους ρυθμούς του Άρτι. Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπούν τον κωλαράκι μου στο έμπα- έβγα και τώρα κατάλαβα τους λυγμούς χαράς που έβγαζε η αδερφή μου όταν την έπαιρνα μάτι να γαμιέται με τον άντρα της στο εξοχικό μας.

Άρχισα να σφίγγω και να ξεσφίγγω την τρύπα μου εγκλωβίζοντας την πούτσα του Άρτι σε πιό αργούς ρυθμούς. Αυτό όμως έφερε τον οργασμό του Άρτι καθώς με βογγητά και ακατάληπτες αλβανικούρες άδειαζε τα χύσια του στην τρύπα μου.
Εκείνη την ώρα έχυσα δίχως καν να αγγίξω τον πούτσο μου. Σε δευτερόλεπτα ο Φάτος πήρε τη θέση του και συνέχισε να με γαμά με δύναμη.

Ο πούτσος του με έσκιζε γιατί ήταν πιο χοντρός και άρχισα να πονάω πραγματικά. Ευτυχώς για μένα όμως τελείωσε γρήγορα και ξανάνιωσα καυτό σπέρμα να με κυριεύει μέσα μου.

Με πετάξανε κυριολεκτικά στην καρέκλα και άρχισαν να ντύνονται. Εγώ γυμνός, με τον κώλο μου να πονάει και να νιώθω υγρά να κυλούν τους, μαζί με αίματα, κοίταζα μαγεμένος από το σκηνικό.
Με φίλησαν και έφυγαν ενώ εγώ έπρεπε να μαζέψω τα γαμημένα μου...

Από τότε με πηδούσαν σταθερά μέχρι που έφυγα για σπουδές λίγους μήνες αργότερα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")