Φαντασίωση με τον καθηγητή της σχολής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Στην σχολή μου έχουμε έναν καθηγητή τον οποίο τον έχω βάλει από πολύ καιρό στο μάτι αλλά ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω αν του αρέσουν τα αγόρια όπως εμένα. Όποτε μας κάνει μάθημα το μυαλό μου ταξιδεύει στην κρεβατοκάμαρά του και τα μάτια μου τον γδύνουν από πάνω μέχρι κάτω. Έρχεται πάντα με κουστούμι στην σχολή, και ομολογώ πως του πάει πολύ. Γενικά δεν μοιάζει και πολύ με καθηγητή Πανεπιστημίου. Πρέπει να είναι γύρω στα 40, ψηλός, γεροδεμένος με μάυρα πυκνά μαλλιά και πράσινα μάτια. Το πρόσωπό του είναι πολύ γλυκό, αυτό που λέμε baby face, και γενικά δείχνει νεότερος από ότι είναι. Είναι τόσο όμορφος που πάντα είχαμε απορία πως δεν έχει παντρευτεί ακόμα. Μετά από αυτό που έγινε όμως εγώ ξέρω το γιατί..

Πριν από λίγο καιρό μας είχε αναθέσει μία εργασία ατομική την οποία έπρεπε να ολοκληρώσουμε και να παραδώσουμε μέσα σε μια εβδομάδα. Εγώ την είχα βρει εξαιρετικά δύσκολη και δεν είχα ασχοληθεί καθόλου μαζί της, περιμένοντας να την πάρω αντιγραμμένη από καποιον άλλο. Έτσι η μέρα πλησίαζε και εγώ δεν είχα κάνει τίποτα. Δύο μέρες πριν την παράδωση λοιπόν αποφασίζω να ασχοληθώ. Τα τηλέφωνα στους γνωστούς μου δεν απέδωσαν μιας και εκείνοι δεν κατάφεραν να την προχωρήσουν. Δεν είχα άλλη λύση, αν ήθελα να περάσω το μάθημα έπρεπε να ζητήσω βοήθεια από τον καθηγητή και εδώ που τα λέμε άλλο που δεν ήθελα! Βρήκα το τηλέφωνο του γραφείου του από την γραμματεία και του τηλεφώνησα. Του εξήγησα περι τίνος πρόκειται και μου είπε να πήγαινα το απόγευμα από το γραφείο.

Είχα μια μοναδική ευκαιρία να περάσω το μάθημα και μαζί να δω επιτέλους αν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθηγητή ταίριαζαν με τις δικές μου. Για να τον δοκιμάσω φόρεσα ένα ροζ string και από πάνω ένα πολύ χαμηλοκάβαλο τζην παντελόνι έτσι ώστε το εσώρουχο να βγαίνει έξω. Έβαλα ένα κολλητό μπλουζάκι μέχρι τον αφαλό και απο πάνω ένα πουλόβερ μακρύ αρκετά. Έτσι δεν θα φαινόταν τίποτα αν δεν έβγαζα το πουλόβερ μου. Πράγμα που είχα σκοπό να κάνω με τρόπο.

Στις 6:00 έφτασα στο γραφείο του, χτύπησα την πόρτα και ο καθηγητής μου είπε να περάσω. Φορούσε πάλι ένα απο τα κουστούμια του και έδειχνε πολύ όμορφος, σαν να είχε κανονίσει ραντεβού με κάποια που ήθελε να εντυπωσιάσει. Κάθησα σε μια πολυθρόνα δίπλα στο γραφείο του και ξεκινήσαμε να μιλάμε για την εργασία. Εγώ δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα αλλά μου αρκούσε που ήμουν κοντά του και τον άκουγα να μιλάει. Είχε πραγματικά κάτι στην φωνή του που με καύλωνε πολύ. Η ώρα περνούσε και δεν είχα δει κάποιο σημάδι που να μου δείχνει αυτό που ήθελα. Έτσι μόλις μου ζήτησε να πιάσω ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη του γραφείου του αποφάσισα να κάνω εγώ το πρώτο βήμα και ότι ήθελε προκύψει..

Το βιβλίο ήταν στο ψηλότερο ράφι πράγμα που θα με ανάγκαζε να σηκωθώ στις μύτες των ποδιών μου και να τεντώσω τα χέρια μου. Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα αποκάλυπτε την μέση μου. Σκέφτηκα ή τώρα ή ποτέ.. σήκωσα επίτηδες λίγο το πουλόβερ μου έτσι ώστε όταν σηκωνώμουν να τραβιόταν περισσότερο και τεντώθηκα για να φτάσω το βιβλίο. Ο καθηγητής μου με κοιτούσε συνέχεια όσο προσπαθούσα και ήμουν σίγουρος ότι είχε δει τον string μου που εξείχε από το παντελόνι.

Στην σκέψη ότι βλέπει το εσώρουχό μου καύλωσα.. έκανα τάχα πως δεν το φτάνω και τεντώθηκα κι άλλο αποκαλύπτωντας περισσότερα και κουνώντας επιδεικτικά το κωλαράκι μου. Ο καθηγητής μου δεν μιλούσε. Όταν επέστρεψα στην θέση μου άνοιξε το βιβλίο και συνέχισε κανονικά να μου εξηγεί το πρόβλημα της εργασίας. Μέχρι που μια στιγμή μου είπε οτι ζεσταινόταν και βγάζοντας το σακάκι του με ρώτησε αν ζεσταίνομαι κι εγω. Αυτό ήταν, το μήνυμα που ήθελα το είχα πάρει. Έβγαλα το πουλόβερ και έμεινα με το κολλητό μου μπλουζάκι και το ροζ string μου σε κοινή θέα. Όπως καθόμουν δίπλα του και μαζευόταν το παντελόνι σίγουρα είχε μια πολύ ωραία θέα του πάνω μέρους του κώλου μου. Το καυλί μου είχε σκλυρήνει πολύ και μέσα στο τζην με πονούσε. Εκέινος άρχισε να χαιδεύει τα πόδια μου καθώς συνέχιζε την ομιλία του και σιγά σιγά το χέρι του βρέθηκε να εξερευνεί ότι άφηνε εκτεθημένο το τζην μου.

Γύρισα και τον κοίταξα στα μάτια, "είστε πολύ όμορφος" του είπα. Εκείνος χωρίς να μιλήσει με φίλησε παθιασμένα στο στόμα. Ήταν η πρώτη φορά που σταμάτησε να ασχολείται με την εργασία από την ώρα που πήγα στο γραφείο του. Τώρα ασχολούταν αποκλειστικά με μένα. Μόλις σταματήσαμε να φιλιόμαστε σηκώθηκε, πήγε προς στην πόρτα και την κλείδωσε. Γύρισε προς εμένα και έβγαλε την γραβάτα και το πουκάμισό του.

Πρώτη φορά τον έβλεπα χωρίς ρούχα, έστω και μόνο από την μέση και πάνω. Ήταν όντως γεροδεμένος, και αρκετά γυμνασμένος, σε πολύ καλή κατάσταση για την ηλικία και το επάγγελμά του. Δεν είχε ούτε μία τρίχα πάνω του. Εκείνη την ώρα που τον έτρωγα με τα μάτια μου, μου μίλησε κάπως απότομα. "Θες να περάσεις το μάθημά μου;", με ρώτησε. Εγώ του έγνεψα θετικά. "Τότε σήκω και γδείσου, και κάνε γρήγορα γιατι ίσως έρθει κάποιος". Δεν ήθελα να μου πει περισσότερα. Σηκώθηκα από την πολυθρόνα και άρχισα να γδύνομαι γρήγορα αλλά και αισθησιακά. Μόλις έβγαλα και το εσώρουχό μου και έμεινα εντελώς γυμνός ο καθηγητής μου είπε πάλι:"είσαι πολύ ωραίο αγοράκι, ελπίζω να πηδιέσαι και όμορφα". Δεν μου αρέσει πολύ να μου μιλάνε έτσι, κι ήταν η πρώτη φορά που μου το έκαναν αλλά στην περίπτωση του καθηγητή μου, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Στο κάτω κάτω είχε κάποια εξουσία πάνω μου.

"Γύρνα και σκύψε πάνω στο γραφείο", η φωνή του ακουγόταν τώρα κάπως απειλητική. Έκανα όπως μου είπε. Το κωλαράκι μου ήταν τώρα γυρισμένο σε εκείνον και εκτεθημένο εντελώς. Το γραφείο ήταν κάπως χαμηλό πράγμα που με έκανε να τουρλώνω ακόμα περισσότερο τον κώλο μου καθώς έσκυβα πολύ μπροστά. Ο καθηγητής με πλησίασε.

Άρχισε να με χαιδεύει με το ένα του χέρι ενώ το άλλο άνοιγε το φερμουάρ του παντελονιού του. Κάποια στιγμή σταμάτησε και έπιασε μια πολυθρόνα. Την έφερε δίπλα μου κολλητά στο γραφείο και μου είπε: "Γονάτισε πάνω στην πολυθρόνα και συνέχισε να σκύβεις στο γραφείο". Έκανα ότι ακριβώς είπε, χωρίς να σταματήσω να σκύβω μπροστά στο γραφείο, ανέβηκα με τα γόνατα στην πολυθρόνα. Τώρα ήμουν όπως ακριβώς με ήθελε. Με μία κίνηση κατέβασε το παντελόνι του και έβγαλε έξω τον πούτσο του που ήταν σηκωμένος. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πολύ μεγάλος, πράγμα που με καθυσήχασε καθώς δεν τον έβλεπα να θέλει να χρησιμοποιήσει κάποιο λιπαντικό.

Χρησιμοποίησε τα χέρια του για να ανοίξει τα κολωμέρια μου τελείως και κόλησε τον πούτσο του στην τρύπα μου. Ήταν καυτός. Έσκυψε πάνω μου και μου ψιθύρισε στο αυτί.. "τον θέλεις πουστράκι μου;", πρέπει να πω πως ο τρόπος που μου μιλούσε με ξενέρωνε λίγο αλλά τον γούσταρα τόσο πολύ που τίποτα δεν θα με έκανε να κάνω πίσω. "Ναι, κύριε ...." του απάντησα.

Δεν χρειάστηκε να πω τίποτα άλλο. Με μια βίαιη κίνηση, κάρφωσε το καυλί του μέσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσε να μπεί έτσι απότομα. Εγώ έβγαλα μια ισχνή κραυγή πόνου και ηδονής. Αμέσως εκείνος μου έκλεισε με το χέρι του το στόμα μου, και χωρίς να καθυστερήσει καθόλου προχώρησε βαθύτερα στην τρύπα μου μέχρι να βάλει όλο το καυλί του μέσα.

Εκεί σταμάτησε για λίγο. Μου φίλησε για λίγο την πλάτη μου και μετά άρχισε να μπαίνει και να βγαίνει αργά μέσα μου πάντα έχοντας το χέρι του στο στόμα μου. Όλα γινόταν με εκπληκτική ησυχία. Ο καθηγητής μου συνέχισε να με γαμάει όλο και πιο γρήγορα προσπαθόντας να μην ακουμπάει τα αρχίδια του στα κωλομέρια μου για να μην ακουγόμαστε καθόλου. Εγώ ήμουν σκυμμένος πάντα στο γραφείο του με το καυλί μου σκληρό και σηκωμένο. Αυτό το απότομο και παρόλα αυτά αθόρυβο γαμήσι με είχε κάνει να καυλώσω τόσο πολύ που έφτανα ήδη σε σημείο οργασμού. Ο καθηγητής μου έδειξε πως κατάλαβε ότι κόντευα να χύσω και θέλωντας να το κάνει πιο ωραίο για μένα έφερε το άλλο του χέρι μπροστά και έπιασε το καυλί μου. Αμέσως εγώ τινάχτηκα από την κάυλα και σε ελάχιστο χρόνο τελείωσα μέσα στην χούφτα του.

Εκείνος δεν σταμάτησε να με καρφώνει απο πίσω, αντίθετα συνεχίζοντας έφερε την χούφτα του στο πρόσωπό μου, έβγαλε το χέρι του από το στόμα μου και μου είπε.. "γλείψε τα χύσια σου μικρέ μου". Ακούστηκε σαν διαταγή, δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Άρχισα να γλείφω τα χύσια μου από το χέρι του μέχρι που το καθάρισα εντελώς. Η εικόνα μου να γλέιφω τα ίδια μου τα υγρά μάλλον καύλωσε πολύ τον καθηγητή μου που με μιά απότομη κίνηση της μέσης του, χώθηκε μέσα μου μέχρι την ρίζα και άφησε τα υγρά του να χυθούν στο έντερο μου, πολλά και καυτά.

Μείναμε έτσι για ελάχιστη ώρα, ύστερα βγήκε από μέσα μου, ντύθηκε και μου είπε να ντυθώ κι εγώ. Έκανα γρήγορα γιατι τον έβλεπα ότι είχε αγχωθεί. Το παντελόνι μου λερωνόταν από τα χύσια του που σιγά σιγά έτρεχαν έξω από την τρυπουλα μου. Δεν μίλησε καθόλου μέχρι την ώρα που είχαμε ντυθεί και οι δύο. Τότε μου είπε, "ήταν πολύ ωραία μικρέ, ελπίζω να σου άρεσε κι εσένα, φυσικά το μάθημα το έχεις ήδη περάσει και στο άλλο εξάμηνο που έχουμε άλλο ένα μάθημα μαζί έλα βρες με να σε ξαναπεράσω..!", "μάλιστα κύριε..." κατάφερα να απαντήσω και ξεκλειδώνοντας την πόρτα του γραφείου του βγήκα έξω και έφυγα. Μακάρι να μπορούσα να περνάω όλα τα μαθήματα της σχολής μου έτσι..

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")