Στη Σκόπελο ήταν η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Λένε ότι την πρώτη φορά ποτέ δεν την ξεχνάς. Ειδικότερα στη δική μου περίπτωση που η πρώτη φορά δεν ήταν απλά μία, αλλά ένα ολόκληρο εικοσαήμερο ασταμάτητου ξεπαρθενέματος.

Δεν ήμουν αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ως ένα αγόρι που τραβούσε τα βλέμματα κοριτσιών... αντίθετα μπορώ να πω ότι λόγω του γενικώς τροφαντού σώματός μου, με τις ιδιαίτερα ανεπτυγμένες περιφέρειες, τον πεταχτό κώλο και το ιδιαίτερα ανεπτυγμένο στήθος (μια και έχω πρόβλημα γυναικομαστίας), ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τραβούσα περισσότερο τα βλέμματα -ηλικιωμένων κυρίως- αντρών. Η μητέρα μου που με μεγάλωνε μόνη της λόγω χωρισμού, δούλευε συνεχώς και έτσι τα καλοκαίρια συνήθως πήγαινα διακοπές μαζί με οικογενειακούς φίλους.

Εκείνο το καλοκαίρι με έστειλε μαζί με τον Απόστολο στην Σκόπελο. Ήταν ένας πενηντάρης συνάδελφός της από τη δουλειά -χωρισμένος κι αυτός- που είχε κανονίσει να πάει στο σπίτι που είχε στο νησί και επειδή θα ήταν κι αυτός μόνος, της είπε να με έπαιρνε παρέα. Δέχτηκε κι έτσι βρέθηκα στην Σκόπελο.

Ήταν ιδιαίτερα φιλικός μαζί μου και οι συζητήσεις για σεξ και γκόμενες δε σταματούσαν ποτέ. Αισθανόμουν ότι είχε ιδιαίτερη πείρα σε αυτά τα θέματα και τον άκουγα με ανοιχτό το στόμα. Μετά από τρεις - τέσσερις μέρες είχε καταφέρει να τον εμπιστεύομαι απόλυτα και να τον υπακούω στα πάντα. Ένα απόγευμα είχαμε πάει σε μία απόμερη παραλία του νησιού και ήμασταν εντελώς μόνοι. Ήταν ένας πολύ μικρός κόλπος προφυλαγμένος από βράχια. Αφού κάναμε για λίγη ώρα μπάνιο, βγήκαμε να στεγνώσουμε στον ήλιο και με έκπληξη τον βλέπω να βγάζει το μαγιό του και να μένει ολόγυμνος.

-    «Τι με κοιτάς έτσι; Ολομόναχοι είμαστε εδώ και δε μας βλέπει κανένας. Άντε βγάλτο κι εσύ να δεις τι ωραία που θα αισθανθείς...» μου λέει με απόλυτη σιγουριά, κι εγώ φυσικά υπάκουσα.

Ο πούτσος και τα αρχίδια μου δεν είχαν καμία σχέση σε μέγεθος με το υπερθέαμα που είχα μπροστά στα μάτια μου από έναν τεράστιο πούτσο που κρεμόταν ακαύλωτος καμιά δεκαπενταριά πόντους ανάμεσα στα πόδια του, μπροστά από δύο τεράστια, κρεμασμένα αρχίδια. Επειδή δεν μπορούσα να μείνω καρφωμένος πάνω τους, γύρισα μπρούμυτα στη πετσέτα μου, για να στεγνώσω κάτω από τον ήλιο.

-    «Να σου βάλω αντηλιακό;» τον ακούω να με ρωτάει.

-    «Ναι αμέ!» απαντάω.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα τα χέρια του ήταν πάνω στην πλάτη μου και με πασάλειβαν με κρέμα. Δεν πέρασε όμως πολύς χρόνος μέχρι να βρεθούν πάνω στα κωλομέρια μου και να αρχίσουν να τα μαλάζουν με μανία.

-    «Έχεις τρομερό κώλο, το ξέρεις;» με ρωτάει και εγώ δεν απαντάω τίποτα, αλλά ούτε και αλλάζω θέση.

Αισθάνομαι υπέροχα με αυτό που κάνουν τα χέρια του και σαν μην φθάνει αυτό, έχω αρχίσει να καυλώνω, έτσι όπως καύλωνα όταν έβλεπα καμιά τσόντα ή καμιά γυμνή φωτογραφία. Είχε κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη μου, αλλά και το ότι ένιωθα υπέροχα με έσπρωχνε στο να τον αφήσω να κάνει ότι θέλει. Οι κινήσεις του έχουν γίνει πιο αργές και με καυλώνουν περισσότερο...

-    «Με τρελαίνει ο κώλος σου πουτανάκι! Από την πρώτη στιγμή θέλω να τον πιάσω στα χέρια μου και να τον κάνω δικό μου...»

Δε με ενοχλεί ο χαρακτηρισμός, αντίθετα μου προκαλεί περισσότερη αναστάτωση και αυξάνει τον ερεθισμό μου. Τα κωλομέρια μου έχουν ανοίξει διάπλατα κάτω από την πίεση των χεριών του και οι αντίχειρές του δεν αργούν να αρχίσουν να επεξεργάζονται το εσωτερικό της χαραμάδας μου και να με στείλουν να λιώσω σε έναν άλλο κόσμο. Από εκεί και μετά αφέθηκα εντελώς στις ορμές του. Πρώτα ένιωσα την ανάσα του και αμέσως μετά τη γλώσσα του που άρχισε να γυρνάει σαν τρελή πάνω στην κωλοτρυπίδα μου και να μου προκαλεί ηλεκτρικές εκκενώσεις στην σπονδυλική στήλη.

-    «Θα στη φάω τη σούφρα ξέκωλο!» μου λέει καυλωμένος, ανασαίνοντας βαριά.

Γρήγορα και καρφώνει τη γλώσσα του μέσα της αρχίζοντας να τη γαμάει με αυτήν. Είχα τρελαθεί από καύλα. Ο κώλος μου σαν να είχε δική του θέληση, κάθε φορά που η γλώσσα του έβγαινε από μέσα, την ακολουθούσε για να την ξανασυναντήσει το γρηγορότερο δυνατό.

-    «Έτσι, δώσε μου την κωλάρα σου να την ξεσκίσω βρωμοπούτανο!!!»

Άρχισε να λέει και τότε συνειδητοποίησα ότι ανασήκωνα ψηλά στον αέρα τον κώλο μου και τον ξανακατέβαζα σαν τρελός... Είχα παρασυρθεί στο ρυθμό της καύλας μου και είχα χάσει την επαφή...

Με σηκώνει από τη μέση και με αφήνει να σταθώ στα τέσσερα με τον κώλο μου τουρλωμένο μπροστά του. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω που παίρνει το αντηλιακό λάδι και αισθάνομαι μια πλούσια ποσότητα να κυλάει μέσα στη χαραμάδα μου. Αμέσως τα δάχτυλά του άρχισαν να το πασαλείβουν στην κωλοτρυπίδα μου και ένα από αυτά άρχισε να τη διαπερνά. Απίστευτη ηδονή!!! Με γαμούσε με το δάχτυλο και πέθαινα από καύλα.

Ταυτόχρονα μου δάγκωνε και μου έγλυφε τα κωλομέρια ενώ είχε περάσει το άλλο του χέρι από κάτω, ανάμεσα από τα πόδια μου και μου χάιδευε τα αρχίδια και τον πούτσο που είχε γίνει πέτρα. Με το δάχτυλό του μέσα στην κωλοτρυπίδα μου να παίζει με τον προστάτη μου, άρχισα να χύνω σαν τρελός πάνω στη πετσέτα μου, χωρίς καν να έχω την αίσθηση ότι χύνω και βρισκόμενος σε πλήρη έκσταση.

-    «Εγώ θα σε ξεκωλιάζω κι εσύ θα χύνεις καριολάκι. Θα στα γαμήσω όλα βρωμοπούτανο αυτές τις μέρες!!!», άρχισε να μου φωνάζει μόλις με είδε να χύνω.

Έχωσε και δεύτερο δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου που είχε αρχίσει να χαλαρώνει. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είχε αρχίσει να με ενοχλεί το δεύτερο δάχτυλο και να μου προκαλεί σχετικό πόνο, ένιωσα την κωλοτρυπίδα μου να ανοίγει κι άλλο για να πάρει και τρίτο μέσα της. Τώρα πονούσα!

-    «Πονάς πουτάνα; Έτσι θα στη ξεσκίσω τη σούφρα! Να μάθεις εσύ σε ποιον μοστράρεις την κωλάρα σου ξέκωλο και ποιον καυλώνεις συνέχεια...»

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις προηγούμενες μέρες που ήμασταν στο νησί, είχα κάνει πολλά για να τον προκαλέσω, οδηγημένος από μια εικόνα που είχα αντικρύσει την πρώτη κιόλας μέρα στο σπίτι. Το μεσημέρι που είχαμε ξαπλώσει να ξεκουραστούμε από το ταξίδι, σηκώθηκα να πάω στη κουζίνα και περνώντας μπροστά από το δωμάτιό του έμεινα μαρμαρωμένος μπροστά από το θέαμα του τεράστιου πούτσου του και των υπέροχων αρχιδιών του. Έτσι όπως κοιμόταν γυμνός στο κρεβάτι του, ανάσκελα και με ανοιχτά τα πόδια και ήταν καυλωμένος προφανώς εξαιτίας κάποιου ονείρου.

Δε ξέρω τι είδους εσωτερικό ένστικτο ήταν αυτό που με έσπρωξε να το κάνω, σημασία όμως έχει ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά, άρχισα να φοράω συνέχεια ένα κοντό φαρδύ αθλητικό σορτσάκι χωρίς σλιπάκι και όπου έβρισκα την ευκαιρία έσκυβα και τούρλωνα τον κώλο μου μπροστά του ή τον ακουμπούσα στον πούτσο «κατά λάθος». Την έβρισκα να τον προκαλώ και να φαντάζομαι ότι καυλώνει ο υπέροχος πούτσος του εξαιτίας μου.

Ήταν αναπόφευκτο να έρθει η στιγμή που θα βρισκόμουν ξαπλωμένος μπρούμυτα όπως τώρα, με τον τεράστιο σκληρό του πούτσο να γλιστράει από το λάδι πάνω κάτω στη χαραμάδα του κώλου μου.

-    «Αααχχ! Τι κωλάρα είναι αυτή βρε πουτανάκι; Ούτε η καλύτερη γκόμενα να ήσουν…»

Είχε ξαπλώσει πάνω στο κορμί μου κατά μήκος, μου είχε ανοίξει τα πόδια και γλιστρούσε τον πούτσο του στον κώλο μου, ενώ μου έγλυφε και μου δάγκωνε την πλάτη και το λαιμό. Ανασηκώθηκε για λίγο, με τα χέρια του μου άνοιξε τα κωλομέρια και το πουτσοκέφαλό του ακούμπησε στη λαδωμένη κωλοτρυπίδα μου. Έσπρωξε για λίγο και τον ένιωσα να περνάει ελάχιστα μέσα μου και να με λιγώνει. Μου άφησε τα κωλομέρια και με άρπαξε γερά από τους ώμους, ρίχνοντας όλο του το βάρος πάνω μου.

Ενστικτωδώς άνοιξα κι άλλο τα πόδια μου, ένιωσα να με πιέζει στους ώμους και τον τεράστιο πούτσο του να διαπερνά τη κωλοτρυπίδα μου και να την ανοίγει στα όριά της. Αυτό που με έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου και το φως μου για μερικά λεπτά, ήταν ο πόνος και η ξαφνική ορμή από τη δυνατή απότομη κίνηση που έκανε προς τα μέσα διαπερνώντας και το εσωτερικό δαχτυλίδι του κώλου μου.

-    «…μμμ, πως ρουφάει έτσι η κωλάρα σου τον πούτσο μου γαμιόλα; Τι απίθανη κωλοτρυπίδα είναι αυτή; Πάρε και τα αρχίδια μου μέσα!!!»

Σαν σε όνειρο και χωρίς να έχω καταλάβει για πόσα δευτερόλεπτα ή λεπτά είχα χάσει την επαφή, τον άκουσα να μου ψιθυρίζει στο αυτί βαριανασαίνοντας, λόγια απίστευτης καύλας και ηδονής.

-    «Δεν έχω ξαναπάρει τέτοιο κώλο… Με τρελαίνεις!!!»

Αισθάνομαι ένα τεράστιο παλούκι να μπαινοβγαίνει μέσα μου, τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου, τον πούτσο μου καυλωμένο να πιέζεται στο έδαφος, τη γλώσσα του και τα δόντια του σε όλο μου το λαιμό και την πλάτη… πεθαίνω στην καύλα… δεν υπάρχει κανένας πόνος… καμία αντίσταση από την κωλοτρυπίδα μου που έχει χαλαρώσει και ανοίξει εντελώς βυζαίνοντας τον πούτσο του σαν τρελή… ατελείωτη ηδονή…

-    «Πήδα με βρε μαλάκα! Γάμα με! Ξεκώλιασέ με…»

Έχω χάσει τον έλεγχο και τα λόγια βγαίνουν μόνα τους από το στόμα μου, κάνοντάς τον να τρελαθεί. Με σηκώνει από τη μέση στα τέσσερα και με γαμάει. Με έχει καβαλήσει και με γαμάει. Σκληρά, ανελέητα, βγάζει το πούτσο του εντελώς έξω από την κωλοτρυπίδα μου και τον ξαναβάζει μέχρι τα αρχίδια μέσα, σε μία ασταμάτητη επαναλαμβανόμενη κίνηση.

Τα χέρια του έχουν έρθει μπροστά, στο στήθος μου, και μου μαλάζουν τα βυζιά. Τα αρχίδια του χτυπάνε με δύναμη πάνω στα δικά μου με ένα υγρό «φλαπ, φλαπ, φλαπ…» να ακούγεται μέσα από αναστεναγμούς και βογγητά.

Ξαναχύνω… ούτε που καταλαβαίνω πως και γιατί… απλά βλέπω τον πούτσο μου να χύνει… νιώθω τον οργασμό αλλά όχι στον πούτσο… στο κώλο μου. Είναι σα να χύνω από εκεί. Φωνάζω, στριγγλίζω, χτυπάω τον κώλο μου πάνω του για να τον πάρω όσο περισσότερο μπορώ μέσα μου. Αισθάνομαι ένα καυτό χείμαρρο να με γεμίζει και τρελαίνομαι. Τον ακούω να φωνάζει και τον αισθάνομαι να με καρφώνει με τον πούτσο του σαν τρελός. Χύνει ασταμάτητα…

Αισθάνομαι το κρύο νερό της θάλασσας να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου που είναι ακόμα ορθάνοιχτη και τρέχει από μέσα της κατάλευκο σπέρμα. Προσπαθώ μέσα στο παγωμένο νερό να ξυπνήσω το κορμί και τις αισθήσεις μου από όλα αυτά που είχαν συμβεί νωρίτερα και μου φαίνονται σαν όνειρο. Και όμως δεν είναι. Είναι εκεί στη παραλία, ξαπλωμένος. Πόδια ανοιχτά και χαλαρώνει. Χαζεύω αυτό που είχα μέσα μου πριν λίγο και νιώθω υπέροχα.

Νιώθω όμως ότι είμαι και άδειος. Το στόμα μου σαλιώνει… Με διαπερνά ρεύμα… τρέμω… είμαι έτοιμος…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")