Ο πατέρας μου κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι μου άρεσαν οι άντρες. Έχω μεγαλώσει σε επαρχία και το να έκανες τότε μια φάση με κάποιον άντρα ήταν όχι απλά δύσκολο, αλλά ακατόρθωτο θα έλεγα. Έτσι, το μοναδικό πράγμα που έκανα ήταν να βαράω μαλακίες για να ξεθυμάνω.

Να επισημάνω ότι όταν μαλακιζόμουν, φαντασιωνόμουν πάντα τον πατέρα μου μιας και ήταν ο μοναδικός άντρας που έβλεπα ημίγυμνο με το εσώρουχο. Σιγά - σιγά άρχισα να τον παίρνω μάτι όταν έκανε μπάνιο, και δύο φορές έτυχε να τον δω να μαλακίζεται και να χύνει.

Από τότε, κάθε φορά που μαλακιζόμουν σκεφτόμουν πως του έπαιρνα πίπα και ότι μετά με γαμούσε και τότε έχυνα. Από τότε, το έβαλα σκοπό να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου.  Η μητέρα μου και η αδερφή μου, τα καλοκαίρια κάθε Σαββατοκύριακο πήγαιναν στο εξοχικό του θείου μου για τα μπάνια τους κι έτσι έμενα μόνος με τον πατέρα μου. Έτσι λοιπόν, ήταν η μεγάλη ευκαιρία να βάλω το σχέδιο μπροστά.

Ο πατέρας μου είναι οικοδόμος, οπότε σχεδόν κάθε μέρα ήταν πτώμα από την δουλειά. Όταν ήρθε εκείνη την ημέρα, πήγε έκανε το μπάνιο του, μετά έφαγε και πήγε για ύπνο.. Κάθε φορά που ήμασταν μόνοι, κοιμόταν πάντα γυμνός ρίχνοντας το σεντόνι επάνω του.

Καθώς κοιμόταν, εγώ δεν έχανα την ευκαιρία να τον βλέπω και να κοιτάζω το σεντόνι που διαγραφόταν ο πούτσος του. Κάποια στιγμή λοιπόν, αρχίζω να βλέπω τον πούτσο του να σηκώνεται. Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία και πάω σιγά - σιγά κι αρχίζω να χαϊδεύω τον πούτσο του πάνω από το σεντόνι.

Κάποια στιγμή, βγάζω το σεντόνι κι αποκαλύπτεται ένας πούτσος γύρω στους 18 πόντους.! Άρχισα να το γλείφω απαλά και ιδιαίτερα το πουτσοκέφαλο. Να επισημάνω δε, ότι ο πατέρας μου κοιμόταν βαριά λόγω κούρασης κι έτσι το να παίζω με το καυλί του δεν θα τον ξυπνούσα.

Έτσι, συνέχισα να του παίρνω πίπα. Όμως υπολόγισα χωρίς τον ξενοδόχο. Ο πατέρας μου εκείνη την ημέρα δεν είχαν πολύ δουλειά και δεν ήταν κουρασμένος όπως τις άλλες ημέρες, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει καθώς είχα το καυλί του στο στόμα μου. Πάγωσα! Δεν ήξερα τι να κάνω. Το μόνο που σκέφτηκα εκείνη την ώρα, ήταν το ξύλο που θα έτρωγα μιας κι ο πατέρας μου ανακάλυψε ότι μου αρέσουν τα καυλιά. Ο Πατέρας μου, μου λέει:

-    «Τι κάνεις εδώ βρε; Πουστράκι είσαι…;»

Καμία απάντηση δεν πήρε μιας κι είχα σαστίσει. Τότε συνέβη το απίστευτο!

-    «Τώρα θα σου δείξω εγώ!», λέει ο πατέρας.

Και με μια κίνηση, μου βουτάει το κεφάλι κι αρχίζει να μου το τρίβει στον πούτσο του και στα αρχίδια του. Μετά μου χώνει το καυλί του στο στόμα μου κι αρχίζει να μου γαμάει το στόμα άγρια. Τον έβαζε όλον μέχρι το λαρύγγι μου. Μου γάμησε το στόμα μέχρι που έχυσε τα καυτά ψωλοχύματα του και τα κατάπια. Συνέχισα να γλείφω το καυλί του μέχρι που ξανασηκώθηκε.

Τότε με στήνει στα τέσσερα και μου κάνει ένα γλειφοκώλι απίστευτο! Σιγά - σιγά άρχισε να βάζει το καυλί του στην παρθένα τρύπα μου. Ούρλιαζα από πόνο αλλά αυτός μου είχε κλείσει το στόμα για να μην ακούγομαι. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος! Όταν μπήκε μέσα μου, άρχισε να με γαμάει σιγά - σιγά μέχρι που ο πόνος αντικαταστάθηκε από ηδονή και ευχαρίστηση. Με γάμησε για κανένα εικοσάλεπτο μέχρι που έχυσε μέσα μου.

Μετά με ξάπλωσε και μου πήρε ένα τσιμπούκι μέχρι που έχυσα στο στόμα του. Το βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά και μου έλεγε πόσο με αγαπάει. Όλο εκείνο το καλοκαίρι τον τσιμπούκωνα και με πηδούσε. Όποτε βρεθούμε, ακόμα και τώρα, μόνοι κάνουμε πάντα έρωτα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")