Έτσι γάμησα πρώτη φορά άνδρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι τριάντα τριών χρονών σήμερα και θα σας διηγηθώ την πρώτη μου επαφή με άτομο του ιδίου φύλου. Πάνε χρόνια από τότε.

Πήγαινα ακόμα τρίτη λυκείου και ήμουν από τις «φίρμες» του σχολείου (όπως μας έλεγαν οι καθηγητές... Εκείνη την περίοδο το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη και όπως σε όλα τα σχολεία εμείς οι «φίρμες» ήμασταν στα μέσα και στα έξω. Όχι μόνο σε θέματα οργάνωσης της κατάληψης αλλά και περιφρούρησης, και διασκέδασης (πήγαινε η πόκα σύννεφο).

Για να μην τα πολυλογώ, κάποιο βράδυ και ενώ το είχαμε στρώσει σε κάποια από τις αίθουσες για αρκετές ώρες, σηκώθηκα να πάρω τον αέρα μου στο προαύλιο μιας που είχα πονοκεφαλιάσει και να επισκεφτώ και την τουαλέτα.

Πλησιάζοντας λοιπόν τις τουαλέτες του σχολείου, άκουσα από μέσα να γίνεται σαματάς, να κοπανάνε πόρτες και γυναικεία κλάματα. Περπάτησα λίγο πιο γρήγορα έχοντας τα αφτιά μου τεντωμένα και με απορία για το τι μπορεί να συνέβαινε.

Μπαίνοντας μέσα στον προθάλαμο (εκεί που χωρίζει σε γυναικείες και ανδρικές), και ρίχνοντας μια ματιά στις γυναικείες, είδα ένα κορίτσι με το πρόσωπο μπλε από τα χτυπήματα και ματωμένο, τα ρούχα της σκισμένα, να προσπαθεί να ξεφύγει από ένα τσόγλανο που γούσταρε να την πηδήξει.

Χωρίς να χάσω χρόνο, τον έπιασα από τα μαλλιά και του χτύπησα το κεφάλι στον τοίχο. Αμέσως μετά εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί αλλά μάταια, γιατί από τη μία η ζαλάδα του πρώτου χτυπήματος, από την άλλη οι επόμενες που άρπαζε κάθε που πήγαινε να σταθεί στα πόδια του, δεν του το επέτρεπαν.

Συνεχίζοντας να τον χτυπάω και να τον βρίζω όπως δεν είχα ξαναβρίσει ποτέ στη ζωή μου, τον έβγαλα από τις γυναικείες τουαλέτες και τον πέταξα στις ανδρικές χωρίς να νοιάζομαι ούτε για το που θα πέσει εκείνη την ώρα ούτε για το αν θα χτυπήσει. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου και με μεγάλη μανία συνέχισα να τον χτυπάω λες και ήθελα να τον σκοτώσω. Δεν υπολόγιζα τίποτα.

Κάποια στιγμή και αφού συνέχιζα να του ρίχνω, έκανε μια τελευταία προσπάθεια να ορμήξει πάνω μου, μα πριν προλάβει καν να με ακουμπήσει, τον έπιασα από τα αρχίδια και σφάδαζε από τον πόνο.

-    «Ρε παλιοπούστη!», του είπα, «Θα σε γαμήσω μέχρι να γκαστρωθείς!»

Εκείνη τη στιγμή ήταν που μου γεννήθηκε πρώτη φορά η επιθυμία να γαμήσω άνδρα. Είχα καυλώσει χωρίς να ξέρω γιατί... Ίσως με ερέθισαν τα παρακάλια του να τον αφήσω, ίσως γιατί τον έβλεπα αβοήθητο μέσα στα αίματα μπροστά μου, ίσως γιατί ήθελα να τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Δεν ξέρω.

Όπως λοιπόν τον είχα ξαπλωμένο μπροστά μου και συνέχιζα να του σφίγγω τα αρχίδια με μανία, του τράβηξα απότομα τη φόρμα και τον ξεβράκωσα. Πριν προλάβει να κάνει τίποτα, τον έπιασα από τα μαλλιά και με φωνή που δεν ξέρω κι εγώ από που βγήκε, του ψιθύρισα:

-    «Απόψε θα δεις πως είναι να σε γαμάνε».

Εκείνη τη στιγμή η πούτσα μου έγινε κάγκελο. Ήθελα να τον σκίσω.

-    «Διάλεξε αν θα γίνει με το καλό ή με το άγριο…» του είπα.

Εκείνος τότε προσπάθησε να ελευθερώσει τα μαλλιά του από το χέρι μου μα πριν προλάβει, τον άρπαξα πάλι απ’ τα αρχίδια.

-    «Σε παρακαλώ... πονάω», είπε σχεδόν κλαίγοντας.

-    «Σήμερα θα σε γαμήσω!», του απάντησα

Εκεί διαπίστωσα ότι είχε κι αυτός αρχίσει να καυλώνει.

-    «Καυλώνεις μωρή καριόλα;», του είπα.

Και λέγοντας του αυτό, τον χτύπησα τόσο δυνατά στο στομάχι που διπλώθηκε στα δύο κλαίγοντας φανερά πλέον. Σηκώθηκα όρθιος, κλείδωσα την πόρτα στις τουαλέτες, και στάθηκα από πάνω του ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου και ρίχνοντας του κλωτσιές στην πλάτη κάθε τόσο.

Αφού κατέβασα το παντελόνι μέχρι τα γόνατα γονάτισα από πάνω του ακουμπώντας τον καυλωμένο πούτσο μου στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού του.

-    «Σε παρακαλώ…» είπε με κλαμένη φωνή προσπαθώντας να γυρίσει.

-    «Σε λίγο θα με παρακαλάς να σε γαμήσω κι άλλο!», του είπα.

Και ξαναχτυπώντας τον στο στομάχι κέρδισα τον χρόνο που ήθελα για να του σηκώσω τη λεκάνη τραβώντας τον πάλι από τ' αρχίδια.

-    «Θα σου ετοιμάσω το μουνί για να ρουφήξει το καυλί μου παλιοπούστρα!» του είπα.

Κρατώντας τον από τ’ αρχίδια και πιάνοντας το σαπούνι της τουαλέτας, του το έχωσα μέσα στην κωλότρυπα και τον στριφογύρισα δυο - τρεις φορές. Ούρλιαξε από τον πόνο. Μετά έτριψα το σαπούνι πάνω στο καυλί μου και ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου στη σούφρα του.

-    «Σε παρακαλώ, μην το κάνεις…»

Μα πριν προλάβει να τελειώσει την κουβέντα, του κάρφωσα τον πούτσο μου με όση δύναμη είχα στην κωλότρυπα του. Ούρλιαξε σαν γουρούνι που το σφάζουν.
Άρχισα να τον γαμάω σαν τρελός. Δεν με ένοιαζε αν πόναγε, αν ούρλιαζε ή αν τον άκουγαν. Ήθελα μόνο να αδειάσω τα αρχίδια μου μέσα στο κωλάντερο του. Έπιασα τον πούτσο του που είχε καυλώσει και άρχισα να του τον παίζω, φτύνοντας τον για να γλιστράει στο χέρι μου.

Μετά από λίγο σταμάτησε να κλαίει και να φωνάζει. Είχε αφεθεί σε μένα. Να του γαμάω το «μουνί» όπως του έλεγα και να μαλακίζω το καυλί του. Τέντωσε τη μέση του προς τα πάνω και έχυσε πάνω στο χέρι μου.

Είχα χάσει τον κόσμο. έβγαλα την πούτσα μου από τον κώλο του, την άλειψα με τα χύσια του και την ξανακάρφωσα στην τρύπα του. Τον γαμούσα σαν να μην είχα ξαναγαμήσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν άντεξα άλλο και άδειασα τα χύσια μου μέσα στον κώλο του.

Χωρίς καμιά κουβέντα σηκώθηκα, τράβηξα πάνω το παντελόνι μου και περνώντας δίπλα του τον πάτησα με δύναμη στο λαιμό λέγοντας του:

-    «Φρόντισε να μην το μάθει κανείς γιατί δε θα σε βρουν ποτέ μωρή πουτάνα!»

Έτσι και έγινε. Ποτέ κανείς δεν έμαθε τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")