Το ξεκίνημα με τον κολλητό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που διαδραματίστηκε τότε που ήμουν δεκαοκτώ. Ο κολλητός μου φίλος ο Γιώργος, είναι δυο - τρία χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Τα παιδικά μας χρόνια τα μοιραστήκαμε και συνεχίζουμε να ήμαστε κολλητοί μετά από είκοσι χρόνια.

Μαζί ζήσαμε κάποιες στιγμές που είναι το κοινό μυστικό μας… Εκείνος σαν μεγαλύτερος, είχε πιο νωρίς την σεξουαλική αφύπνιση και με τον τρόπο του παρέσυρε και μένα σε παράξενους δρόμους ηδονής.

Αυτό που συνέβη την πρώτη φορά μεταξύ μας, ήταν στο σπίτι του όταν οι δικοί του έλειπαν για Σαββατοκύριακο. Βρισκόμασταν στο δωμάτιό του αφού ασχοληθήκαμε με διάφορα παιχνίδια, καταλήξαμε να ξεφυλλίζουμε περιοδικά με γυμνές φωτογραφίες. Επόμενο ήταν να μας σηκωθούν τα καυλιά μας ιδιαίτερα του φίλου μου, που ήταν πιο ώριμος και πιο σχηματισμένος σαν άντρας από μένα, αφού το παιδικό δεν είχε φύγει από πάνω μου ακόμη.

Αρχίσαμε να τον παίζουμε ο ένας δίπλα στον άλλο ξεφυλλίζοντας, όταν σε μια φωτογραφία είδαμε μια γυναίκα μπρούμυτα και από πίσω ο άντρας να προσπαθεί να μπει μέσα της. Ο Γιώργος μου πρότεινε να κάνουμε το ίδιο χωρίς να τον βάλει ο ένας στον άλλο, παρά μόνον να χύσουμε πάνω στα μπούτια και στον κώλο.

Δεν άργησε να με πείσει αφού ήδη ήμασταν πολύ καυλωμένοι. Ξεντυθήκαμε από την μέση και κάτω… το σώμα του Γιώργου πιο αντρικό από το δικό μου… Ήδη εκείνος ήταν όρθιος παίζοντας τον πούτσο του που ήταν κόκαλο, αρκετά χοντρός αλλά κοντός.

Μου ζήτησε να γυρίσω πρώτος και να μαλακιστεί πάνω στα κωλομέρια μου μέχρι να χύσει.

Αφού ξεπέρασα την πρώτη ντροπή και μετά την επίμονη προσπάθεια του φίλου, γύρισα την πλάτη μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Αυτή την σκηνή θα την θυμάμαι πάντα, γιατί τότε ένιωσα τον πούτσο μου πιο καυλωμένο από πριν και ένα παράξενο συναίσθημα και ρίγος με διαπέρασε.

Μπρούμυτα με σφιχτά κλειστά τα πόδια μου, ένιωθα πλέον τον φίλο μου να τον παίζει, ακουμπώντας και χαϊδεύοντας τα κωλομέρια μου… ένιωθα τα αρχίδια του να με ακουμπάνε χαμηλά στα μπούτια μου και ερεθιζόμουν πιο πολύ.

]Άρχισα να νιώθω ενοχές γιατί μου άρεσε αυτό που γινόταν πίσω μου. Δεν ήθελα να προχωρήσει άλλο αλλά ούτε να σταματήσει αυτό που γινόταν…

Ο Γιώργος βαριανάσαινε και έδειχνε να το απολαμβάνει… προσπαθούσε με το δάχτυλό του να φτάσει την κωλοτρυπίδα μου αλλά προσπαθούσα να αμυνθώ. Όταν όμως κατάφερνε να μου την ακουμπήσει, με χτύπαγε ηλεκτρικό ρεύμα σ’ όλο το κορμί μου!

Με παρακαλούσε επίμονα να τον αφήσω να μου χαϊδέψει την τρύπα μου, με διάφορες γαλιφιές ότι δεν θα το μάθει κανείς και διάφορα τέτοια και ότι μετά θα καθίσει και κείνος σε μένα.

Άρχισα να μην αντιστέκομαι και να του δίνω περιθώριο να με χαϊδεύει όπου εκείνος ήθελε… Έτσι, ο φίλος μου έφτασε και μου ακουμπούσε με τα δάχτυλά του την τρύπα μου που ήταν και άτριχη και απαραβίαστη.

Το συναίσθημα που ένιωθα τότε, δεν μπορώ κυριολεκτικά να το περιγράψω… είχα τέτοια ηδονή που δεν καταλάβαινα τι γινόταν.

Ο Γιώργος, ανοίγοντας τα κωλομέρια μου τον έπαιζε δυνατά, ακουμπώντας τον πούτσο του στην τρύπα μου και εγώ, ελαφρά τουρλωμένος για να μπορώ να παίζω τον πούτσο μου… Μέσα μου παρακαλούσα πλέον να προχωρήσει λίγο.

Ξαφνικά, κατάλαβα ότι με το δάχτυλό του σάλιωνε την τρύπα μου και άρχιζε να μου βάζει το δάχτυλό του. Πόναγα ελαφρά, αλλά με το συνεχές σάλιωμα και την καύλα μου, δεν έδινα και πολύ βάση…

Έβαζε το δάχτυλό του βαθύτερα και μου είπε ότι όποια στιγμή δεν μπορούσα άλλο να τραβιόμουν. Τον άφησα να προχωράει και μάλιστα τον βοήθησα λίγο με καλύτερο στήσιμο. Αφού εκείνος είδε έτσι, σηκώθηκε για λίγο και επέστρεψε μ’ ένα βάζο βαζελίνης. Τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο ακούμπημα της βαζελίνης, ένιωσα τον κώλο μου πιο χαλαρό και μπορώ να πω ότι το δαχτυλάκι έμπαινε πλέον με άνεση.

Με έπιασε από τους γοφούς και με τράβηξε προς τα πίσω… Έτσι βρισκόμουν στημένος περίπου στα τέσσερα, μη ξέροντας τι ήταν μεγαλύτερο: η ντροπή ή η ηδονή… Έμεινα έτσι στημένος και υπάκουος μπορώ να πω. Ο πούτσος ακούμπαγε τον κώλο μου και με χαλαρό τρόπο ο φίλος μου προσπαθούσε να μπει μέσα μου.

Πονούσα πολύ! Ο κώλος μου ξεσκίζονταν και δεν είχε μπει καν το κεφάλι του μέσα μου! Άρχισε να με γαμάει σ’ αυτό το λίγο βάθος… τον ένιωθα να τρέμει από καύλα. Κάποιες στιγμές, πίεζε πιο βαθιά και κατάφερνε να μπαίνει λίγο βαθύτερα… Ο πόνος με κυρίευε και άρχισα να μην ορίζω τον κώλο μου, και προσπαθούσα με κινήσεις και παρακαλώντας τον να τραβηχτώ λίγο να χαλαρώσω.

Αυτό τον αγρίευε περισσότερο. Έπεσα προς τα εμπρός και κείνος σφηνώθηκε από πάνω μου μέσα μου.

Δεν με άκουγε πλέον και γαμούσε γερά. Τουλάχιστον ο μισός πούτσος του έμπαινε μέσα μου…! Ο κώλος μου είχε χαλαρώσει τόσο, που όταν καμιά φορά του έβγαινε, έμενε ανοιχτός και ξανάμπαινε πάλι δυνατά.

Σε λίγο, όλη η περιοχή του κώλου μου ήταν μουδιασμένη… εκείνος γαμούσε, και το μόνο που καταλάβαινα ήταν ότι στην τρύπα μου γινόταν χαμός! Πρόσθετε βαζελίνη και ξανάρχιζε… Με τράβηξε προς τα πίσω γερά, και στήθηκα στα τέσσερα. Με βογκητά, αισθάνθηκα τον κώλο μου χωρισμένο στα δύο.

Με γαμούσε με τέτοιον τρόπο, που τα αρχίδια του ακούμπαγαν τα δικά μου πλέον, και η καύλα του ήταν τέτοια, που με παρακαλούσε να του κάτσω και άλλη φορά! Δεν είχα δύναμη να του απαντήσω… αν και μέσα μου το ήθελα πλέον -αν και πονούσα αφόρητα.

Το εφηβικό μου κωλαράκι ήταν έρμαιο του πούτσου του! Μπαινόβγαινε δυνατά μέσα μου, λέγοντάς μου ότι πρώτη φορά γαμάει και του αρέσει πολύ, και ότι θα ήθελε να χύσει όπως στις τσόντες που βλέπαμε. Μη ξέροντας τι έχει στο μυαλό του, συμφώνησα μαζί του αφού πια ο ρόλος μου ήταν καθαρά παθητικός.

Το γαμήσι στον κώλο μου έδινε κι έπαιρνε… Ο Γιώργος αργούσε να χύσει, πράγμα που άρχιζε να με κουράζει γιατί ο κώλος μου πλέον δεν είχε πολλές αντοχές… ταυτόχρονα, χωρίς να βγαίνει από μέσα μου, κατάφερε και με γύρισε ανάσκελα.

Με γαμούσε εξίσου δυνατά, λες και ήμουν γυναίκα…! Έτσι, είχα την ευκαιρία να παίζω πιο άνετα τον πούτσο μου…

Κάποια στιγμή, κατάλαβα τον πούτσο του φίλου μου πιο σκληρό από πριν. Τον είδα να βαριανασαίνει, να καρφώνει πιο δυνατά από πριν και κατάλαβα ότι θα έχυνε… περίμενα πλέον τον κώλο μου να πλημμυρίσει σπέρμα… εκείνος όμως τραβήχτηκε… βγήκε από μέσα μου, πήρε τον πούτσο στα χέρια του με καβάλησε όπως ήμουν ανάσκελα. Κάθισε στην κοιλιά μου και τον έπαιζε για να χύσει… φανερό ότι ήθελε να χύσει στο πρόσωπό μου!

Προσπάθησα να αντισταθώ… με έπιασε από τα μαλλιά, με πίεσε προς τον πούτσο του και άρχισε να χύνει στο πρόσωπό μου. Το σπέρμα έτρεχε στα χείλη μου, και προσπαθούσα να το φτύσω… έριχνε, και ξανάριχνε…

Το τελείωμά του με βρήκε με τον κώλο μου ορθάνοιχτο, και το σπέρμα διάσπαρτο από τα μάτια μου, στα χείλη, στον λαιμό, στο στήθος… και κείνος έγειρε στο πλάι, όχι ιδιαίτερα εξαντλημένος και μου πρότεινε να μαλακιστώ μέχρι να χύσω, και εκείνος θα με βοηθήσει να χύσω όσο καλύτερα μπορούσε.

Έτσι όπως ήμουν έπαιζα τον πούτσο μου… ο Γιώργος χάιδευε τα αρχίδια μου απαλά, και με δειλό τρόπο ακούμπαγε την τρύπα μου που ήταν στα κακά της χάλια! Βέβαια ο πούτσος του εξακολουθούσε να είναι σηκωμένος. Εγώ μαλακιζόμουν δυνατά και βρισκόμουν περίπου στο τέλος… εκείνος σηκώθηκε και έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου να του τον γλύφω… ήδη η γεύση του σπέρματος με είχε κυριεύσει…

Κόλλαγα ολόκληρος, με τον πούτσο να χαϊδεύει τα χείλη μου… άρχισα να χύνω κι εγώ (δυο - τρεις σταγόνες -τόσο έβγαζα τότε).

Αμέσως μετά μου έρχονταν ενοχές για ότι συνέβη, αλλά ο φίλος μου υποσχέθηκε ότι αν ήθελα την επόμενη φορά, θα καθόταν εκείνος να τον πηδήξω εγώ… έτσι πέρασα το πρώτο σοκ και συμφώνησα μαζί του.

Εκείνες τις στιγμές δεν τις ξεχνώ ποτέ… πέρασαν χρόνια και εκείνον τον γλυκό πόνο τον θυμάμαι ακόμα…

Δεν είμαι gay σήμερα, αν και τότε σε εκείνη την ηλικία πηδήχτηκα μόνο με τον Γιώργο όχι με άλλον άντρα άλλες οκτώ - δέκα φορές, όπως και εγώ με την σειρά μου τον πήδηξα αντίστοιχα.

Ο Γιώργος όπως μου είπε αργότερα είχε και άλλες εμπειρίες μετά από μένα και προτιμά πλέον τον παθητικό ρόλο.

Αν είναι αλήθεια αυτό που μου είπε τώρα σε ώριμη ηλικία πλέον, τότε στα παιδικά μας χρόνια είχε παρόμοιες επαφές και είχε πηδήξει και άλλα παιδιά κοινούς μας φίλους με τον ίδιο τρόπο. Και σκέφτομαι πως, πόσοι άντρες έχουν παρόμοια εμπειρία με την δική μου και δεν το ξέρει κανείς….

Η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")