Πρωταθλητές της καύλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ο Παύλος είναι ένας καυλιάρης ποδοσφαιριστής 32 χρονών. Είναι 1.82, 81 κιλά, μελαχρινός με σγουρά μαλλιά και μελιά μάτια. Έχει γυμνασμένο σώμα με γραμμωμένους κοιλιακούς, σφιχτό κωλαράκι και καλοδουλεμένα μπούτια. Το στήθος του γυμνασμένο και αρκετά τριχωτό.


Το καμάρι του ώμος είναι ο μεγάλος πούτσος του. 21 εκατοστά, χοντρός, μ’ ένα στρογγυλό πουτσοκέφαλο και δυο αρχιδάρες να κρέμονται από κάτω. Είναι συνέχεια καυλωμένος ακόμα και στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες του. Και πώς να μην είναι βλέποντας όλους αυτούς τους γαμιάδες με τα καυλιά σηκωμένα να περνάνε από μπροστά του.

Παίζει χρόνια στην ίδια ομάδα η οποία είναι πολύ δεμένη… Τόσο ώστε να μην διστάζουν να ξεθυμάνουν την καύλα τους όλοι μαζί. Πολλές φορές παίζουν με τα καυλιά τους φτάνοντας ακόμα και σε τσιμπούκια αλλά και γαμήσια. Από όλα αυτά δεν έλειπε και ο προπονητής τους. Ένας γκριζομάλλης, με μπλε μάτια γύρω στα 50, καλοφτιαγμένος που όχι μόνο δεν τον πείραζε ότι γινόταν μεταξύ τον παικτών του, αλλά αντίθετα δεν έχανε ευκαιρία να γαμήσει κανένα κωλαράκι να πάρει κανένα τσιμπούκι.

Έτσι και μετά την τελευταία προπόνηση εν όψη του αγώνα της Κυριακής. Γύρισαν όλοι στα αποδυτήρια ιδρωμένοι αλλά και με μεγάλες ορέξεις. Αφού έβγαλαν τα ρούχα τους πήγαν κατευθείαν στις ντουζιέρες.

“Ρε μαλάκα πάλι σηκωμένο τον έχεις;” Λέει ο Γιώργος, ο αρχηγός της ομάδας (πουτσαράς και με πεταχτό κωλαράκι), στον Παύλο βλέποντας τον καυλωμένο πούτσο του και ξέροντας τι θα ακολουθούσε.

“Τι να κάνω ρε μαλάκα; Έχω να γαμήσω κάνα δυο μέρες και η μαλακία δε μου φτάνει. Δεν βάζεις ένα χεράκι, και ότι άλλο διαθέτεις, να τον βοηθήσεις λίγο;”

“Μετά χαράς ρε φίλε!” Απαντά ο Γιώργος και γονατίζοντας παίρνει όλη την πουτσάρα του Παύλου στο στόμα του, φροντίζοντας όμως και τις αρχιδάρες του με την γλώσσα του. Οι υπόλοιποι βλέποντας το θέαμα δεν έχασαν χρόνο και άρχισαν να μαλακίζουν τα όρθια καυλιά τους, σχηματίζοντας ένα κύκλο γύρω από τους δυο άντρες, παρακινώντας τους με φωνές να αρχίσουν το γαμήσι.

”Γάμα τον καυλιάρη ρε Παύλο! Ξέσκισε του την κωλάρα!”

Ο Παύλος βόγκαγε από καύλα τρίβοντας το τριχωτό στήθος του και παίζοντας με τις ρώγες του καθώς έβλεπε τους συμπαίκτες του να κοιτάζουν αχόρταγα την ψωλάρα του. Μετά από λίγο ο Γιώργος στήνεται στα τέσσερα και ανοίγει τον καλογυμνασμένο κώλο του περιμένοντας τον πούτσο του συμπαίκτη του. Εντωμεταξύ ο προπονητής καταλάβαινε από τον θόρυβο ότι το γλέντι έχει αρχίσει. Πετάει τα ρούχα του και μπαίνει ανάμεσα σε δυο από τους παίκτες του παίζοντας τα καυλιά τους, ενώ αυτοί μαλακίζουν το δικό του.

“Έτσι πουτσαράδες μου! Κάντε μας να χύσουμε!”

Φωνάζει στους δυο γαμιάδες οι οποίοι είχαν ήδη αρχίσει να πηδιούνται. Η ψωλάρα του Παύλου χώνεται με δύναμη στην τρύπα του Γιώργου κάνοντας τον να ουρλιάζει από καύλα, ενώ τα αρχίδια του χτύπαγαν πάνω στα κωλομέρια του.

“Γάμησε με ρε καριόλη! Χώσε μου όλη σου την πούτσα!”

“Πάρ' την όλη ρε πουστάρα! Θα σε σκίσω στα δυο ρε γαμημένε!”

Όλη η αίθουσα είχε γεμίσει από τις φωνές τον παικτών που ετοιμάζονταν πια να χύσουν βλέποντας το καυτό γαμήσι, όπως και ο Παύλος που ένιωθε τα χύσια του να βράζουν μέσα στα μπαλάκια του. Τότε ο προπονητής τους φωνάζει λέγοντας:
“θα αδειάσουμε όλοι τις ψωλάρες μας πάνω στο Γιώργο! Μαζευτείτε γύρω από τον ξεκωλιάρη!”

Ακούγοντας το αυτό ο Γιώργος, ξαπλώνει ανάσκελα στο πάτωμα περιμένοντας τα χύσια των συντρόφων του, με πρώτο και καλύτερο τον Παύλο ο οποίος βογκώντας χύνει με φόρα στο στόμα του συμπαίκτη του.

”Πάρ' τα ρε πούστη! Ρούφα τα ψωλοχύματα μου!”

“Γέμισε με με τα χύσια σου ρε γαμιόλη. Θα στα γλείψω μέχρι τελευταία σταγόνα!”

“Πάρτα ρε καριόλη! Χύνωωωωωω…‼!”

Ένας –ένας όλοι οι παίκτες έχυσαν πάνω του. Στο στήθος, στην κοιλιά του, στα πόδια του, στη μάπα του, παντού. Ο Γιώργος τα πασάλειβε πάνω του παίζοντας τον δικό του πούτσο ενώ ένας συμπαίκτης του έβαζε κωλοδάχτυλο και δυο άλλοι έχωναν τις ψωλάρες τους στο στόμα του για να τις καθαρίσει και από τα τελευταία σπέρματα. Τελευταίος ο προπονητής του άδειασε τον πούτσο του πάνω στο πρόσωπο του. Ο Γιώργος φτάνει και αυτός στο τέρμα εκτοξεύοντας τα φλόκια του στο στήθος του και γλύφοντας ότι μπορούσε από επάνω του.

”Μπράβο ρε Γιωργάρα! Μας κατάφερες όλους! Άξιος αρχηγός!” Λέει ο προπονητής του χαϊδεύοντας τα μαλλιά του.

“Άξιος!” Φώναξαν όλοι μαζί οι υπόλοιποι γελώντας….

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")