Από την Ομόνοια στο σπίτι του αγνώστου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Θέλω να γράψω και εγώ μια εμπειρία μου η οποία με σημάδεψε και συνεχίζει να είναι στο μυαλό μου εδώ και τρία χρόνια. . για τον λόγο ότι είμαι ετερόφυλος (νομίζω) και ήταν η πρώτη μου με άνδρα.

Πριν 3 χρόνια στα 28 είχα κάποια από αυτές τις δουλειές που όλοι θέλουν να αποφεύγουν (δημόσιο ταμείο) στο κέντρο της Αθήνας.
Αφού έφαγα 3 ώρες και με πολλά νεύρα τελειώνοντας ήμουν στην ομόνοια έξω από έναν από τους γνωστούς σινεμαδες με έργα σεξ. Το να μπω ήταν μια απόφαση που με πήρε κάμποσο χρόνο αφού ένιωθα εκείνη την ώρα ότι το βλέμμα όλων των περαστικών έπεφτε πάνω μου. . μέσα αφού προσαρμόστηκα στο σκοτάδι με δυσκολία έκατσα σε μια γωνία . εδώ πρέπει να πω ότι είμαι ένα πολύ εμφανίσιμο παιδί ψηλός ξανθός με γαλάζια μάτια και όταν μετά από ένα πεντάλεπτο από την είσοδο μου τελείωσε το έργο και υπήρξε ένα πεντάλεπτο όπου άναψαν τα φωτα μέχρι την αλλαγή, ένιωθα να με τρων με τα μάτια τους διάφοροι. . κυρίως ηλικιωμένοι. .

Άρχισα με το σβήσιμο των φωτων πάλι να παρατηρώ δίπλα και μπροστά διάφορους να παίζουν τις πούτσες τους επιδεικτικά και ρίχνοντας βλέμματα δεξιά και αριστερά ψάχνοντας για υποψήφια θύματα. . Ομολογώ ότι είχα καβλωσει απίστευτα με το όλο σκηνικό με έναν τρόπο που δεν είχα νιώσει ξανά. . Έπειτα από λίγο ήρθε όρθιος και σταμάτησε στο διάδρομο δίπλα μου ένας πενηντάρης γκριζομάλλης με κοιλιά ο οποίος κοίταζε το "έργο" όρθιος ρίχνοντας παράλληλα κλεφτές ματιές σε μένα. . όταν διαπίστωσε ότι το ίδιο κάνω και εγώ, άρχισε να πιάνει τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι του και να τον μαλάζει. . εγώ έντρομος δεν τον κοίταζα ευθεία πια αλλά από την άκρη των ματιών μου. . ο τύπος όμως ήρθε πλάι και ελαφρώς πίσω μου όπου είχε την κάλυψη μιας κολόνας για να μην φαίνεται στους υπόλοιπους , έβγαλε την πούτσα του έξω και άρχιζε να την παίζει κοιτώντας εμένα με ένα βλέμμα που έλεγε ότι ήθελε να μου την βάλλει στο στόμα δια της βίας. .

Η καβλα μου αλλά και ο φόβος μου ταυτόχρονα ήταν απίστευτος. . ο τύπος πλησίασε από πίσω μου και έφτασε την πούτσα του 5 πόντους από το κεφάλι μου ενώ εγώ έτρεμα σαν το ψάρι μην μπορώντας να το ελέγξω. . πέρασαν πέντε δέκα λεπτά όπου εγώ νιώθοντας την πούτσα του δίπλα μου δεν γύρναγα ούτε να κοιτάξω, ώσπου σκύβει στο αυτί μου και μου λέει να τον ακολουθήσω στην τουαλέτα. . του γνέφω όχι αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω. . αντίθετα κάθεται στο κάθισμα δίπλα μου και μου λέει "μωρό μου με έχεις αρρωστήσει πάμε κάτω λίγο μόνοι μας " βαριανασαίνοντας. . του απαντάω ότι δεν υπάρχει περίπτωση με τόσο κόσμο στο σινεμά. . και μου λέει να τον ακολουθήσω με το αυτοκίνητο μου σπίτι του. . το έκανα. .

Στο δρόμο ακολουθώντας τον ,δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που κάνω και πολλές στιγμές ήθελα να στρίψω κάπου και να εξαφανιστώ. . αλλά ήταν τόση η καβλα μου που είχα κολλήσει σα μαγνήτης πίσω του. . αφού παρκάραμε μπαίνουμε σε μια πολυκατοικία χωρίς να μιλάμε καθόλου το μόνο που μου είπε ήταν "χαλάρωσε" και μπαίνουμε σε ένα διαμέρισμα του τρίτου ορόφου. Αμέσως δίπλα στην πόρτα ακόμα ,με πιάνει και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα με σπρώχνει στα γόνατα μου ξεκουμπώνει το παντελόνι του και πετάει το ν πούτσο του έξω πέντε πόντους από το στόμα μου. . με το ένα του χέρι κράταγε το κεφάλι μου και με το άλλο επιδείκνυε τον ανδρισμό του ενώ εγώ ανήμπορος να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία είχα αφεθεί περιμένοντας την επόμενη κίνηση του. . βάζει την ζεστή ψωλή του στο στόμα μου και άρχισα να την γλύφω με μια λύσσα αφού ήταν τόσο όμορφο το συναίσθημα που νόμιζα ότι ανακάλυψα την Αμερική. . Ο τύπος αφού απόλαυσε μια δεκαπεντάλεπτη πίπα βαριανασαίνοντας από την καβλα και λέγοντας μου διάφορα του στυλ "μπράβο πουστράκι μου και δεν θα χύσω πριν σε ξεκολιασω" με γυρίζει ανάποδα και με στήνει στα τέσσερα κατεβάζοντας μου παντελόνια και εσώρουχα αστραπιαία. . εγώ ήμουν έτοιμος για οτιδήποτε πλέον αδιαμαρτύρητα. . για κάποιο χρόνο κοίταζε τον κώλο μου και έλεγε "τι κολάρα είναι αυτή μωρό μου. . τώρα θα φας την ψωλαρα μου" και έτσι μόνο με σάλιο και χωρίς προφυλακτικό άρχιζε να μου την βάζει. . εγώ φώναζα από τον πόνο και την καβλα ώσπου μετά από λίγο χρόνο και κόπο μπόρεσε να βάλει την μισή περίπου και μπαινόβγαινε για δυο τρία λεπτά ώσπου την έβγαλε έξω ήρθε μπροστά μου και άρχισε να με χύνει στην μούρη. . .

Πήγα στην τουαλέτα πλύθηκα και έφυγα λέγοντας μόνο γεια και χωρίς να έχω μάθει ούτε το όνομα του γεμάτος ντροπή. . ξαναπήγα 2-3 φορές στο σινεμά αλλά δεν έγινε τίποτα παρά το γεγονός ότι πολλοί με πλησίασαν. . έτσι κατάλαβα ότι με ελκύουν μόνο ώριμοι μεγαλύτεροι άνδρες από μένα και ένιωσα ηδονή έτσι όπως δεν την είχα νιώσει ποτέ μου.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")