Στο Λύκειο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ακόμα θυμάμαι κάποιες φάσεις που είχα κάνει στο σχολείο. Ιδιαίτερα όμως θυμάμαι στο Λύκειο τις απίστευτες μέρες που πέρασα με έναν τότε φίλο. Ήμουν τότε στην Τρίτη Λυκείου. Εγώ είμαι από τότε ψηλός και με πλάτες ενώ εκείνος κοντούλης και αδύνατος σαν κοριτσάκι.

Γενικά κάναμε παρέα αφού είχαμε γνωρισθεί μέσω ενός κοινού μας φίλου. Τα καλύτερα παιχνίδια αρχίσανε με τις πλέον ασήμαντες αφορμές. Μαζευόμασταν στο σπίτι του κοινού φίλου και περνάγαμε την ώρα μας ένα όμορφο καλοκαίρι, φιλικά και τελείως παιδικά, φυσικά είχαμε αρχίσει και τις χαζομαρίτσες με τα κορίτσια της γειτονιάς και του σχολείου.

Μια μέρα ο Τάκης μου έφερε ένα περιοδικό με διάφορες ερωτικές ιστορίες. Θυμάμαι ότι ήταν ασπρόμαυρο και ότι είχε τρεις ιστορίες, δύο straight και μία bi όπως ξέρω πλέον ότι θα λέγονταν.

Διαβάσαμε με τον Τάκη δίπλα μου κουλουριασμένο με μεγάλη περιέργεια και φυσικά τα διαβάσαμε όλα. Ένιωσα το καυλί μου να κουνιέται μέσα στο παντελόνι μου, φυσικά είχα αρχίσει εκείνο τον καιρό να παίζω με το καυλί μου οπότε τα κουνήματα δεν μου φάνηκαν περίεργα. Ο Τάκης φάνηκε να είναι και αυτός σε περίεργη φάση αλλά δεν είπαμε τίποτα.

Μετά από λίγες μέρες και καθώς παίζαμε ένα ποδοσφαιράκι (subuteo) της εποχής είχαμε μείνει μόνοι μας, ο Τάκης άρχισε τότε να με προκαλεί ότι και καλά δεν μπορώ να τον νικήσω με τίποτα. Βέβαια αυτό δεν ίσχυε καθόλου και στην αρχή μου φάνηκε περίεργο που έκανε έτσι και του είπα να κάτσει καλά αλλιώς θα τον γαμήσω.

-    «Δεν νομίζω ότι μπορείς…», μου είπε κάνοντας ταυτόχρονα τσαχπινιές που πρέπει να πω ότι μου φάνηκαν πολύ κοριτσίστικες.

Μου άρεσε έτσι όπως κούναγε το σωματάκι του για να με δελεάσει να τον κυνηγήσω.

-    «Τώρα θα δεις!», του είπα και άρχισα να τον κυνηγάω γύρω - γύρω στο δωμάτιο.

Γρήγορα ήταν στα χέρια μου κι εγώ τελείως αθώα τον γύρισα εύκολα μπρούμυτα και άρχισα να κάνω ότι τον γαμάω έτσι όπως ήμουν με τα ρούχα. Λίγο στην αρχή και κάπως δειλά, αλλά αφήνοντας τον είδα ότι δεν φώναξε και δεν κουνήθηκε καθόλου.

Άπλωσα τα χέρια μου και τον έπιασα από την μέση, έφερα το φούσκωμα του παντελονιού μου ακριβώς ανάμεσα στα μικρά πεταχτά κωλομέρια του και με κινήσεις πάνω - κάτω άρχισα να τρίβω το καυλί μου πάνω του. Ο Τάκης άρχισε να κάνει ότι βογκάει όπως οι πουτανίτσες που διαβάσαμε στο περιοδικό κι εγώ ένιωθα το καυλί μου έτοιμο να σπάσει. Σταματήσαμε.

Ήμασταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι με το νέο παιχνίδι. Τόσο που για αρκετές μέρες βάζαμε διάφορα χαζά στοιχήματα και θυμάμαι τον εαυτό μου να ιδρώνει από την προσπάθεια να τα κερδίσω όλα αφού το λάφυρο όποτε κέρδιζα ήταν το σφιχτό κωλαράκι του να τρίβεται με μανία πάνω μου. Αν έχανα, χάναμε και οι δύο αφού δεν κάναμε τίποτα. Άρχισα να φοράω μόνο μια φόρμα λεπτή όποτε ήταν να είμαι με τον Τάκη και το ίδιο έκανε και αυτός, με τις φόρμες το καυλί μου ένιωθε κάθε εκατοστό από το κωλαράκι του Τάκη που και αυτό φαινόταν να διασκεδάζει.

Πέρασαν περίπου δύο μήνες έτσι κι εγώ είχα αρχίσει πλέον να το παίζω όποτε γύρναγα από τις συναντήσεις μας και περπατούσα στον δρόμο για το σπίτι με δυσκολία αφού η καύλα μου δεν με διευκόλυνε καθόλου. Μόλις ήμουν σπίτι σκεφτόμουν το λεπτό κορμάκι του να καρφώνεται στο καυλί μου χωρίς να ξέρω ακριβώς πως θα ήταν κάτι τέτοιο και έπαιζα με το καυλί μου ώσπου τελείωνα.

Μια μέρα που ήμασταν πάλι μαζί ο Τάκης έκανε κάτι που δεν περίμενα ποτέ. Άπλωσε το χεράκι του και χούφτωσε μαλακά το φούσκωμα (δηλαδή το διάγραμμα) του καυλιού μου όπως ήταν με την φόρμα και έμεινε να με κοιτάζει, εγώ ήμουν άφωνος και δεν ανάπνεα καν. Τότε με μια ελαφριά κίνηση άρχισε να μου το μαλάζει και το πέος μου έφτασε στα όρια του (όποια ήταν αυτά τότε).

Εκείνη την ώρα ήρθε και ο τρίτος φίλος μας ο οποίος γενικά αν και ήταν δικό του το σπίτι εκείνος δεν έπαιρνε εδώ και λίγο καιρό μέρος στα παιχνίδια μας αφού όπως έλεγε βαριότανε. Μας είδε να καθόμαστε και το χέρι του Τάκη να είναι πάνω μου…

-    «Τι κάνετε εκεί ρε; αδερφάρες!» μας είπε και έφυγε πάλι μέσα.

-    «Πρέπει να σταματήσουμε…», είπα τότε στον Τάκη.

-    «Ναι, αλλά μπορούμε να παίζουμε κι αλλού…», μου είπε με ένα χαμόγελο όλο νόημα.

Εκείνες τις μέρες θα έλειπαν οι γονείς του και θα έμενε με την μεγαλύτερη αδερφή του μόνος στο σπίτι. Συμφωνήσαμε να πάω από εκεί την άλλη μέρα το μεσημέρι που η αδερφή του θα ήταν σε κάποια φίλη της.

Την άλλη μέρα ετοιμάστηκα όπως δεν ετοιμάστηκα για τόσα άλλα ραντεβού που μπορεί να είχα. Βέβαια η μόνη διαφορά ήταν ότι έβαλα πάλι την λεπτή μου φόρμα. Μόλις έφτασα ο Τάκης μου άνοιξε φορώντας ένα απλό φανελάκι με τιράντες και ένα απίστευτα μικρό άσπρο σορτσάκι κολλητό να διαγράφει ένα στρογγυλό πεταχτό κωλαράκι με τα κωλομαγουλάκια να φαίνονται λίγο παραπάνω. Από κάτω ξιπόλητος.

Άρχισε να περπατάει από δω κι από εκεί με ανάλαφρα πηδηματάκια και για οποιοδήποτε λόγο κι έτσι εγώ απολάμβανα το θέαμα για πολλή ώρα. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Πάμε να παίξουμε λίγο με την μπασκέτα;»

-    «Που την έβαλες;» ρωτάω.

-    «Στο δωμάτιο των γονιών μου μέσα, στην πόρτα…» μου είπε.

Το δωμάτιο των γονιών του είχε ένα κρεβάτι τεράστιο στην μέση και αρκετό χώρο να κινηθούμε. Αρχίσαμε όντως να παίζουμε και ο Τάκης άρχισε αμέσως να μου κάνει δήθεν κάποιες άμυνες οι οποίες στην ουσία ήταν να μου στήνει το κωλαράκι του. Άρχισα τότε ξεδιάντροπα να τον χουφτώνω με κάθε ευκαιρία και πλέον τα δάχτυλα μου σκάλιζαν το γλυκό κωλαράκι πάνω από το σορτσάκι. Καύλωσα πολύ.

Σε κάποια φάση πέφτει η μπάλα κάτω από το κρεβάτι και ο Τάκης πέφτει στα γόνατα και σκύβει από κάτω κουνώντας το κωλαράκι του αυθάδικα προς τα μένα. Εγώ δεν άντεχα άλλο και τον έπιασα με τα δυο μου χέρια και άρχισα να τον χαϊδεύω παντού.

Δεν τόλμησε να κουνηθεί και έμεινε εκεί να δέχεται τα χάδια μου. Δεν μπορούσα να ξέρω που μπορούσαμε να φτάσουμε αλλά σηκώθηκα και κατέβασα γρήγορα το παντελόνι της φόρμας μου. Το καυλί μου πετάχτηκε έξω αφού δεν φόρεσα ούτε σλιπάκι για να ακουμπάω πιο πολύ πάνω του όταν έφυγα από το σπίτι.

Ο Τάκης ακόμα γονατιστός περίμενε, εγώ από πάνω του άρχισα να ακουμπάω το καυλί μου στην σχισμή του μικρού του κώλου. Πήγαινα πάνω - κάτω, σιγά - σιγά για λίγο και μετά βγήκε και έκατσε στο κρεβάτι. Έμεινε να με κοιτάει σαν χαζός αλλά στύλωσε το βλέμμα του πάνω στο σηκωμένο πέος μου.

Με μια κίνηση το έπιασε στην αριστερή του χούφτα, αφού ήταν και αριστερόχειρας και με το δεξί του χέρι βάλθηκε να βγάλει το σορτσάκι του. Τότε είδα κι εγώ το καυλάκι του, μικρό και λίγο αδύνατο, όπως και εκείνος άλλωστε, αλλά είχε κι αυτός καυλώσει όσο μπορούσε. Το καυλάκι του ήταν το μισό από το δικό μου και γενικά δεν είχε παρά ελάχιστες τριχούλες κάνοντας τον να μοιάζει με πολύ αδύνατο κοριτσάκι.

-    «Θυμάσαι τι κάνουν τώρα;» ρώτησα ελπίζοντας να πει ναι γιατί εγώ δεν μπορώ να πω ότι ήξερα τι να κάνω.

-    «Νομίζω ότι θέλω να το γλύψω…» μου είπε.

Άρχισε να περνάει γλυκά την γλώσσα του πάνω στο κεφάλι του πούτσου μου και ένιωσα για πρώτη φορά το γαργάλημα που με έκανε να γελάσω. Εκείνος σοβαρός με το καυλί μου στο χέρι του άρχισε να το βάζει λίγο διστακτικά στο στόμα του και να το ξαναβγάζει αμέσως.

Δεν το χώραγε ο νους μου και ένιωθα το καυλί μου στο χέρι του να σφίγγεται. Συνέχισε να το παίρνει στο στόμα του όλο και πιο σίγουρος και ξαφνικά ένιωσα να σφίγγομαι ολόκληρος. Το χέρι μου πήγε στο κεφάλι του και τον έπιασα από τα κοντά μαλλιά του. Έχυσα με όση δύναμη είχα στο πρόσωπο του ενώ συνέχισε να μου παίζει το καυλί συνέχεια. Τότε άρχισε να το γλύφει σαν να ήθελε να το σκουπίσει να μην μείνει ούτε σταγόνα πάνω μου.

Αυτό ήταν! Είχα ανέβει στο κρεβάτι καθώς εκείνος έτρεχε στο μπάνιο να καθαρίσει το πρόσωπο του. Γύρισε και τον ρώτησα:

-    «Σου άρεσε;»

-    «Πολύ…»

-    «Κι εμένα! Ήθελα πολύ να το κάνω!» είπα. «Πότε γυρνάει η αδερφή σου;»

-    «Έχει ακόμα χρόνο…»

-    «Θέλω να δοκιμάσουμε να στο βάλω στον κώλο!» του λέω. «Όπως στο περιοδικό…»

-    «Θέλω αλλά… φοβάμαι…» είπε.

Πετάχτηκα πάνω όπως όταν τον κυνηγούσα στα παιχνίδια μας, μόνο που τώρα ήμασταν και οι δύο μόνο με τις φανέλες. Το καυλί μου ήταν πάλι όρθιο και το κωλαράκι του ανεβοκατέβαινε καθώς έτρεχα πίσω του σε όλο το σπίτι. Τελικά τον έπιασα στο σαλόνι και πέσαμε πάνω στο παγωμένο μάρμαρο, ακολούθησα το ένστικτο μου και πιάνοντας του το κωλαράκι δεξιά και αριστερά, το άνοιξα για να δω στην μέση μια τρυπούλα να ανοιγοκλείνει από την καύλα.

Ο Τάκης βογκούσε σιγά - σιγά κι εγώ έβαλα μέσα ένα δάκτυλο. Ένιωσα την τρύπα του να μου το κλείνει αμέσως και σκέφτηκα: «Πώς θα μπει ο πούτσος μου μέσα;»
Άρχισα να μπαινοβγάζω το δάκτυλο με περισσότερη δύναμη στην τρυπούλα του και ο Τάκης συσπώντας ολόκληρος με παρακάλαγε να τον γαμήσω. Του έβαλα και δεύτερο δάκτυλο, όχι γιατί ήξερα ότι έπρεπε να ανοίξει, αλλά γιατί ήθελα να του αρέσει περισσότερο.

Ο Τάκης ήταν πλέον στο πάτωμα ακουμπώντας με τα γόνατα και το πλαϊνό του προσώπου του, με το κωλαράκι του ψηλά ανοιχτό να του το παραβιάζω και με το χέρι του τρόμπαρε το καυλί του με μανία. Ήθελε να τελειώσει ήταν φανερό ότι δεν άντεχε άλλο. Εγώ όμως σταμάτησα απότομα. Εκείνος κόλλησε και με κοίταγε από κάτω, δεν ήξερε γιατί σταμάτησα και ειλικρινά ούτε εγώ ήξερα.

Μείναμε για λίγο έτσι και ο Τάκης πήγε να μιλήσει πρώτος.

-    «Τι …»

Δεν ξέρω τι ήταν να πει αλλά ξαναπήγα πάνω του αποφασισμένος να κάνω ότι είχα δει στο περιοδικό αλλά χωρίς τα δάχτυλα αυτή την φορά. Εκείνος, αν και ξαφνιάστηκε, έμοιαζε να κατάλαβε γιατί αμέσως έπιασε να ανοίγει το κωλαράκι του όσο πήγαινε. Η τρυπούλα του ανοιγόκλεινε σαν τρελή κι εγώ έπιασα το καυλί μου που ήταν να σπάσει και ακούμπησα δειλά το κεφάλι στην τρυπούλα του.

Άρχισα να σπρώχνω, βάζοντας όλο και περισσότερη δύναμη ώσπου ο Τάκης είχε γίνει ένα με το πάτωμα και εκεί, αφού δεν είχε που αλλού να πάει, έβαλα όλο το καυλί μου μέσα του. Στην αρχή μόνο το πουτσοκέφαλο μπαινόβγαζα με δυσκολία και ο Τάκης είχε ήδη αρχίσει να πονάει. Σιγά - σιγά όμως μπήκε το μεγαλύτερο μέρος του καυλιού στην τρυπούλα του που άνοιγε αχόρταγα όπως αχόρταγα μούγκριζε που τον γαμούσα. Μετά από λίγο έμπαινα με σχετική άνεση.

Άργησα να τελειώσω την πρώτη φορά μέσα του αλλά ξαφνικά είδα ότι το καυλάκι του με είχε προλάβει και έχυνε σαν τρελό. Συνέχισα τότε να του το χώνω με δύναμη και στο τέλος τα έχυσα όλα μέσα στο υπέροχο κωλαράκι του που πλέον ήταν δικό μου.

Εκείνη την ημέρα κάναμε σεξ άλλες δύο φορές και κυκλοφορούσαμε στο σπίτι γυμνοί. Το ίδιο κάναμε και τις επόμενες μέρες όταν έλειπε η αδερφή του. Αυτό συνεχίστηκε για λίγους μήνες.

Ήταν η μόνη εμπειρία με αγόρι που είχα ποτέ και η πρώτη σεξουαλική μου επαφή. Πάνε πολλά χρόνια αλλά ήθελα να την πω κάπου επιτέλους…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")