Στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι, ας πούμε Σταύρος. Εδώ και αρκετό καιρό, έχω αρχίσει να ψάχνομαι και να κοιτάζω τους άνδρες χαμηλά και μπροστά… με λίγα λόγια να φαντασιώνομαι ότι είμαι σε κρεβάτι με κάποιον πιο μεγάλο από εμένα (είμαι 42, ψηλός με λίγα κιλά περισσότερα) και εγώ να είμαι το κοριτσάκι του…

Αφορμή για αυτό, ήταν κάποιος συνάδελφος που με ξεκίνησε σε μια συγκέντρωση ενός ομίλου αλλά αυτό θα το γράψω κάποια άλλη φορά. Οφείλω να πω ότι μέχρι τότε, δεν είχα δοκιμάσει. Παρά του ότι μου είχε δοθεί κατά καιρούς η ευκαιρία με ένα ζευγάρι που είχα ερωτική σχέση και μου το είχαν κάνει πρόταση. Είχα δε κανονικές σχέσεις με το άλλο φύλο. Έπιανα όμως κάποιες φορές τον εαυτόν μου όμως να έλκεται από τους άνδρες από κάποια ηλικία και μετά, συνήθως πάνω από 50.

Βρέθηκα λοιπόν σε γνωστό στο είδος του κινηματογράφο στην Αθήνα, μια και πηγαίνω πολύ συχνά εκεί. Λοιπόν, αφού πήγα και έκατσα, στην αρχή όρθιος μέχρι να συνηθίσω το σκοτάδι ξαφνικά, ένας εύσωμος και από ότι έβλεπα στο σκοτάδι γύρω στα 55-60, αρχίζει να μου χαϊδεύει σιγά-σιγά τον κώλο… κι εγώ, που μου άρεσε παρά τον αρχικό μου δισταγμό, άρχισα να το απολαμβάνω και να καυλώνω απίστευτα…!

Σε λίγο έβαλε και το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου και μου χάιδευε την τρύπα μου. Εγώ τότε, γυρίζω το χέρι μου προς τα πίσω και αναζητώ το φερμουάρ του παντελονιού του και το κατεβάζω πιάνοντας μια μεγάλη πούτσα και χοντρή που είχε αρχίσει να σηκώνεται… Άρχισα να τον παίζω με όλη μου την χούφτα και την νιώθω να φουσκώνει στην παλάμη μου… αυτός συνεχίζει και με χαϊδεύει παντού και απολαμβάνει το παίξιμο μου λέγοντας μου για τον απίθανο κώλο μου, που πολλές γυναίκες θα τον ήθελαν, και πως είναι φτιαγμένος για γαμήσι…

Μετά από λίγο, και αφού εγώ έχω καυλώσει τόσο που δεν με νοιάζει αν μας βλέπουν και άλλοι, μου λέει να κατέβω κάτω στις τουαλέτες, που έχει λέει ένα παλιό ψυγείο και θα έρθει και αυτός σε λίγο. Πράγματι, εγώ κατεβαίνω και όντως δίπλα από τις τουαλέτες υπάρχει ένα παλιό επαγγελματικό ψυγείο και από πίσω του το απόλυτο σκοτάδι. Εκεί είναι και δυο άλλοι που με κοιτούν χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Μετά από λίγο άρχεται, και αμέσως με τραβάει πίσω από το ψυγείο και με σπρώχνει να γονατίσω βάζοντας μου την σηκωμένη του ψωλή στο στόμα μέχρι μέσα…! Εγώ πνίγομαι και με πιάνει βήχας αλλά αυτός δεν δείχνει να τον ενδιαφέρει. Σηκώνομαι και του λέω για τους δυο άλλους που έχουν πλησιάσει και κοιτούν τραβώντας μαλακία.

Μου απαντά ότι να μην με νοιάζει και μου τον βάζει πάλι στο στόμα, λέγοντας μου ότι το πολύ - πολύ να τον παίζουν για σένα. Αυτή η απάντηση δεν με ησυχάζει, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι με καυλώνει… Με σηκώνει και αρχίζει να μου γλείφει τις ρώγες κι εγώ από την καύλα κοντεύω να χύσω και αρχίζω να παίζω με τον πούτσο μου διότι από την καύλα έχω αρχίσει και τρέμω. Μου τραβάει το χέρι από τον πούτσο μου και μου λέει:

-    «Σήμερα κοριτσάρα μου δεν θα σου χρειαστεί αυτό που έχεις! Θα χύνεις σε λίγο μόνο από τον κώλο…»

Και συνεχίζει να μου γλείφει τις ρώγες και τον λαιμό, πολύ απαλά και να με χαϊδεύει και να μου μιλάει σαν να είμαι γυναίκα. Οι δυο φίλοι μας από δίπλα, πια έχουν βγάλει τις ψωλές τους και τις παίζουν χωρίς δισταγμό. Κάποια στιγμή, μου τον βάζει ξανά στο στόμα… έχει γίνει πια τεράστιος και σκληρός σαν σίδερο!

-    «Είδες κοριτσάρα μου πως με έχεις κάνει;», μου λέει. «Θα σε γκαστρώσω απόψε!»

Με γυρίζει και εγώ πια από την καύλα έχω αφήσει το σώμα μου στα χέρια του. Με σπρώχνει από το κεφάλι να σκύψω και να τεντώσω τον κώλο μου προς τα πίσω. Εγώ λοιπόν, έχω σκύψει όσο μπορώ και έχω βάλει το κεφάλι μου σε μια πόρτα του ψυγείου και σηκώνω τα χέρια μου προς τα επάνω και πιάνω μια χειρολαβή που είχε το ψυγείο από επάνω. Μου κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει να βάζει πολύ σάλιο στον κώλο μου και στην τρύπα μου, χώνει μέσα ένα δάχτυλο και το γυρίζει… Εγώ τότε πόνεσα και του λέω να μην είναι βίαιος διότι είμαι σχεδόν παρθένος, αφού με έχουν γαμήσει μόνο μια φορά.

-    «Μια φορά, ίσον καμία! Σήμερα θα γίνεις γυναίκα. Καλά που μου το είπες. Θα την θυμάσαι αυτήν την ημέρα για όλη σου την ζωή!», μου λέει.

Εγώ έχω καυλώσει τόσο, που χύνω διάφορα υγρά από την πούτσα μου χωρίς να την αγγίζω, γιατί δεν με αφήνει. Όταν πάω να την παίξω, νιώθω το τεράστιο κεφάλι να μου ανοίγει τα μάγουλα και να το ανεβοκατεβάζει στον κώλο μου. Είμαι τελείως μούσκεμα σαν να έχω βάλει λάδι. Κάποια στιγμή, σημαδεύει την τρύπα μου και αρχίζει να σπρώχνει. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και αρχίζω να φωνάζω. Μου κλείνει το στόμα και συνεχίζει να σπρώχνει πολύ σιγά, μέχρι που ο κώλος μου υποχωρεί και μπαίνει όλο το κεφάλι μέσα. Εγώ δακρύζω αλλά δεν ξέρω αν είναι από την καύλα ή από τον πόνο…

Αρχίζει και κουνάει το κεφάλι μπρος-πίσω χωρίς να μπαίνει όμως πιο μέσα. Σιγά - σιγά ο πόνος υποχωρεί και έρχεται η καύλα σαν κύμα. Η κωλοτρυπίδα μου έχει αρχίσει να ανοίγει πια και είμαι μούσκεμα. Τότε νιώθω στα χέρια μου κάτι παγωμένο και.. πριν το καταλάβω, τα χέρια μου είναι δεμένα με χειροπέδες στην χειρολαβή του ψυγείου κι εγώ κρεμασμένος με μια πούτσα στον κώλο μου σε έναν κινηματογράφο. Σκύβει και μου λέει:

-    «Μην φοβάσαι κοριτσάρα μου, και δεν θα συμβεί τίποτα. Θα περάσεις καλά σήμερα!»

Εμένα με λούζει κρύος ιδρώτας αλλά και η καύλα μου βαράει κόκκινα! Σιγά - σιγά σπρώχνει όλο και πιο μέσα και τα μάτια μου κοντεύουν να πεταχτούν έξω! Χύνω ανεξέλεγκτα χωρίς να αγγίζω την πούτσα μου και πια δεν μου είναι σηκωμένη αλλά χύνει. Καταφέρνει και μπαίνει όλος πια μέσα και αρχίζει να με γαμάει πια σιγά - σιγά αλλά με όλο του το μήκος. Εγώ πια έχω περάσει το σοκ και του φωνάζω να με σκίσει. Τον νιώθω να τινάζεται και ξαφνικά πλημμυρίζω από καυτά υγρά μέσα μου και ανοίγω κι άλλο… Νιώθω κάθε φορά που βγαίνει, να πέφτουν τα χύσια του πάνω μου κι αυτός να φωνάζει στο αφτί μου:

-    «Πάρτον και άλλο μέσα! Μέχρι την μήτρα σου!!!»

Όταν τελικά άδειασε όλο του το φορτίο, βγήκε από μέσα μου και μου τον έχωσε στο στόμα μέχρι το λαρύγγι, και τον σκούπισα μέχρι σταγόνας! Εγώ πια νιώθω ότι έχει αρχίσει να πονάει η μέση μου από τόση ώρα σκυμμένος και προσπαθώ να σηκωθώ αλλά οι χειροπέδες δεν με αφήνουν…

-    «Δεν τελειώσαμε ακόμα…», λέει και πάει να φύγει.

Φεύγοντας, λέει στου άλλους δυο να με απασχολήσουν μέχρι να έρθει…

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")