Με τον Στέλιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον Στέλιο είμαστε φίλοι από παιδιά αλλά παρόλα αυτά δεν έτυχε μέχρι τότε που έγινε το περιστατικό, να δει ο ένας τον άλλο γυμνό.

Μια μέρα που πήγα σπίτι του τον είδα να μαλακίζεται και κρύφτηκα και τον παρακολουθούσα. Είχε μεγάλη πούτσα, πιο μεγάλη από την δική μου που ήταν 11 - 12 εκ. Αυτού ήταν περίπου 17 - 18 εκ. και πιο χοντρή. Την έπαιζε δυνατά και ήταν πολύ καυλωμένη με πολλές φλέβες. Κομπλάρισα λίγο για το δικό μου μέγεθος και ενώ ήθελα να πάω κοντά του να κάνω το ίδιο, δεν το έκανα.

Το καυλί μου είχε σηκωθεί και ήθελα να το παίξω. Κατέβασα το σορτσάκι που φορούσα και άρχισα να το παίζω. Καθώς καύλωνα από το θέαμα και το παίξιμο, μου περνούσαν διάφορα από το μυαλό.

Η επιθυμία να του τον πιάσω να τον κάνω εγώ να χύσει ήταν έντονη και κορυφώθηκε καθώς χαϊδεύοντας τα αρχιδάκια μου ακούμπησα λίγο τον σφικτήρα μου. Ανατρίχιασα ηδονικά και μετά άρχισα να τον τρίβω σαν τρελός καθώς η ηδονή γίνονταν μεγαλύτερη. Μαλακία με τρίψιμο πίσω. Καύλα! Έχυσα δυνατά και μούδιασε όλο το σώμα μου. Ήταν τέλειο αλλά ένιωθα και ενοχές γιατί καταλάβαινα πως έκανα κάτι «απαγορευμένο».

Έφυγα πριν χύσει ο Στέλιος για να μη με δει. Μετά από αρκετή ώρα πήγα πάλι σπίτι του και τον βρήκα στο δωμάτιο πάνω στην ταράτσα εκεί όπου μαλακιζόταν. Χάρηκε που με είδε και μου είπε να καθίσω να μου δείξει κάτι φωτογραφίες με γυμνές. Πράγματι, είχε τρεις φωτογραφίες με γυμνές που φαίνονταν καθαρά το μουνί τους και τα μεγάλα βυζιά τους.

Καύλωσα ξανά αλλά είχα και στον νου μου την πούτσα του. Είχε κλειδώσει την πόρτα για να μη μπει κάποιος και τον είδα να γδύνεται. Ντράπηκα λίγο και των ρώτησα γιατί το κάνει. Μου είπε πως θέλει να μαλακιστούμε παρέα και να χύσουμε βλέποντας τις φωτογραφίες.

Κοκκίνισα και του είπα πως ντρέπομαι να το κάνω. Η αλήθεια όμως ήταν πως δεν ήθελα να δει τον πούτσο μου που ήταν μικρότερος από τον δικό του. Αλλά και την επιθυμία μου να πιάσω τον πούτσο του. Με τα πολλά με κατάφερε και ενώ γδυνόμουν αυτός φόρεσε ένα προφυλακτικό και έδωσε και σε μένα. Τα φορέσαμε αλλά εμένα ήταν λίγο πεσμένος.

Όταν άρχισε να παίζει τον δικό του άρχισα να καυλώνω. Το είδε και ήρθε πολύ κοντά μου και έτριψε τον πούτσο του στον δικό μου. Σαν αποβλακωμένος εγώ του τον έπιασα και του τον έπαιζα. Κόλλησε πάνω μου και καθώς ήταν λίγο πιο κοντός έβαλε την πούτσα του ανάμεσα στα πόδια μου και με αγκάλιασε.

Η δική μου σφηνώθηκε ανάμεσα μας και την ένιωθα να κοντεύει να σπάσει από την καύλα. Έκανε κινήσεις σαν να με γαμάει και σε λίγο έχυνε. Το ίδιο έπαθα κι εγώ με την τριβή.

Βγάλαμε τα προφυλακτικά και σκουπιστήκαμε αλλά μείναμε γυμνοί. Το ωραίο είναι πως δεν ντρεπόμαστε πια. Σε λίγο μου είπε πως θέλει να ξαπλώσει στο κρεβάτι ναι να την βάλει ανάμεσα στα πόδια μου που θα τα κρατούσα ενωμένα να χύσει σαν να με γαμάει. Μετά θα έκανε αυτός το ίδιο για μένα.

Δέχτηκα και ξάπλωσα μπρούμυτα. Ήρθε από πάνω μου και τον έβαλε ανάμεσα στα μπούτια μου. Ξαφνικά τον τράβηξε έξω και τον ακούμπησε με δύναμη στο σφικτήρα μου ενώ έπεφτε με όλο το βάρος του πάνω μου. Του είπα να μη κάνει μαλακίες και προσπαθούσα να ξεφύγω.

Το μόνο όμως που κατάφερα ήταν να τον νιώθω να μπαίνει μέσα μου λίγο. Σφιγγόμουν να τον εμποδίσω αλλά αυτός έσπρωχνε δυνατά. Ακούστηκε ένα πλαφ και κατάλαβα πως το προφυλακτικό είχε σπάσει από την πίεση ενώ το πουτσοκέφαλο του ήταν σχεδόν σφηνωμένο μέσα μου.

Τον έβριζα να σταματήσει αλλά αυτός επέμενε μέχρι που ένιωσα τα χύσια του να τινάζονται μέσα μου σε ριπές.

Ένιωσα παράξενα και ενώ πάλευα ακόμα να του ξεφύγω, το πιεσμένο καυλί μου έχυνε κι αυτό σαν τρελό και ένιωθα τον σφικτήρα μου να ανοιγοκλείνει, με αποτέλεσμα να μπει μέσα μου σχεδόν όλος ο πούτσος του βοηθούμενος από το σπέρμα του. Πόνεσα πολύ και τον έβριζα.

Αντί να του πέσει με το χύσιμο, αντίθετα του καύλωσε πιο πολύ και άρχισε να με γαμάει κανονικά. Το κακό είναι πως άρχισε να μου αρέσει και ο πόνος είχε σχεδόν χαθεί.

Χαλάρωσα πολύ και άρχισα να το απολαμβάνω. Μούγκριζα από ηδονή και του έλεγα να με γαμάει πιο δυνατά. Σε λίγο βρήκε από μέσα μου και με γύρισε ανάσκελα σαν γυναίκα και μου το έχωσε δυνατά.

Είχα χαλαρώσει τελείως και ένιωθα τον οργασμό να έρχεται. Το καυλί μου ήταν μισό πεσμένο και έχυνε άτονα αλλά πολύ παρατεταμένα ενώ μέσα μου γίνονταν χαμός.

Είχα μουδιάσει και ένιωθα μια γλύκα σε όλο το σώμα αλλά πιο πολύ μέσα μου, καθώς ο πούτσος του πίεζε τον προστάτη μου. Έχυνα περίπου πέντε λεπτά ώσπου και αυτός έχυσε ξανά μέσα μου στέλνοντας με.

Δεν είπαμε ποτέ σε κανέναν τίποτα γι’ αυτό και ήταν το μυστικό μας. Δεν το κάναμε άλλη φορά αν και είμαστε μαζί πολλές ώρες.

Ώσπου το πάθος εκείνης της μέρας ήρθε πιο δυνατό στα σαράντα μας. Αλλά γι’ αυτό θα γράψω άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")