Ο Τούρκος που με ξεκώλιασε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα την τύχη να πάω διακοπές Κωνσταντινούπολη για λίγες μέρες με μια θεία μου. Βέβαια δεν είχα πάει απροετοίμαστος… είχα γνωρίσει έναν παίδαρο Τούρκο σε ένα site με κάμερες και ήξερα τι θα έκανα όταν έβρισκα τον χρόνο.

Η θεία επιτέλους πήγε να επισκεφθεί μια γνωστή της (Τουρκάλα) και έμεινα εγώ στο hotel. Δεν ξέρω, πάντα με εξίταρε η σκέψη να πηδηχτώ με έναν τούρκο, γιατί; Επειδή ήταν εχθρός μας, εννοώ με καύλωνε να σκύψω και να νιώσω την πούτσα ενός Τουρκαλά στα κωλομέρια μου, και μάλιστα νόστιμο παιδί.

Είναι 27 ετών, μελαχρινός με κοντά καρφάκια μαλλιά και καστανά σκιστά παιχνιδιάρικα μάτια. Είναι λεπτός αλλά γυμνασμένος (ασχολείται με τοξοβολία) και προικισμένος και ακόμα καλύτερα bi. Όταν έφυγε η θεία τον πήρα τηλέφωνο. Δεν ήξερα καλά αγγλικά αλλά συνεννοούμασταν άνετα.

Άκουσα την πόρτα του δωματίου να χτυπάει… άνοιξα… ένας παίδαρος! Παιδί καύλαααα! Η κάμερα τον αδικούσε. Με κοιτούσε χαμογελώντας:
"Είσαι ο Στέλιος;" Ρώτησε στα αγγλικά.
Εγώ είπα ναι και έκανα πέρα να μπει στο δωμάτιο. Φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι πόλο, και ένα μαύρο σορτσάκι, κάθισε στο κρεβάτι και γελούσε. Εγώ κάθισα δίπλα και εκείνος έγειρε πίσω και στηρίχτηκε στους αγκώνες…

"Τι θα έλεγες να αρχίσεις την πίπα;" Με ρώτησε και εγώ έπιασα δουλειά…
Έβγαλα από το σορτς το υπέροχο 22άρι τούρκικο καυλί… τι καυλί! Ήταν ξυρισμένο παντού και καθαρό… άρχισα να γλύφω το πουτσοκέφαλο… εκείνος απλά έκανε "ωωωωω" και με κοιτούσε. Ένιωθα τόσο τσουλί… έγλυφα το καυλί Τούρκου αλλά με καύλωνε. Εκείνος μου έδινε ρυθμό με το χέρι του "yeah! thats it! Yeah!" έλεγε και ξανάλεγε…

Το καυλί του πρηζόταν και άλλο… με έσπρωχνε δυνατά πάνω… καρφωνόμουν πάνω στο καυλί του… μούδιασε το στόμα μου να μπαινοβγαίνει το καυλί και σταμάτησα. Εκείνος άρχισε να τον βαράει μαλακία. Το καυλί του είχε γίνει πέτρινο. Έχυσε στα μούτρα μου…
"For Greece! Aaahh! For Greeceee!" Έλεγε καθώς άδειαζε τα αρχίδια του στα μούτρα μου…

Όταν σταμάτησε, άρχιζε να παίρνει με το δάχτυλο χύσια του και να μου τα δίνει στο στόμα. Με ρώτησε: "Το θέλεις με τον Τούρκικο τρόπο; " Εννοούσε το γαμήσι.
Εγώ είπα ναι χωρίς να ξέρω. Εκείνος, όταν στήθηκα στα τέσσερα ήρθε και τον έχωσε μέσα κατευθείαν! Τι πόνοος! Αχχχ! Αχχχ! Έκανα όλη την ώρα αλλά με άρπαξε από τα μαλλιά και γαμούσε ανελέητα… ώστε αυτό ήταν το Τούρκικο γαμήσι…

Ο κώλος μου είχε πάρει φωτιά! Γιατί με γαμούσε τόσο άγρια; Καύλωνα μαζί του… χύσια στα μούτρα μου και γαμήσι άγριο… η κωλοτρυπίδα μου παραβιαζόταν ανελέητα… ο κώλος μου προσπαθούσε χωρίς αποτέλεσμα (μέσω του σφιγκτήρα) να διώξει το τρομερό καυλί έξω. Το καυλί του πολιορκούσε τον σφιγκτήρα. Εκεί με έπιασε από τους γοφούς και κατάλαβα ότι θα πονούσε… τον κάρφωσε αμέσως μέσα!
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ‼!"

Αναρωτιέμαι πως δεν έφεραν αστυνομία! Τόσος πόνος… ο σφιγκτήρας μου είχε υποχωρήσει και η πούτσα του Τούρκου ήταν μέσα μου ελεύθερη να αλωνίζει. Άρχισε το γρήγορο γαμήσι. Πολύ πόνος! Δεν μιλούσα, προσπαθούσα μόνο να κρατηθώ. Ήθελα να σταματήσει.

Ένιωσα τα καυτά χύσια του να πέφτουν μέσα στον κώλο μου καθώς τραβούσε την πούτσα έξω. Ένιωσα να τρέχουν χύσια μέσα από τον κώλο μου… πήρα ένα χαρτί και σκούπισα… τι να δω;;; "Αίμα!" Είπα και ο Εμρέ (το όνομα του) με κοίταξε προσπαθώντας να καταλάβει τι λέω… του εξήγησα και πήγαμε γραμμή στο νοσοκομείο. Εκεί με ράψανε στον κώλο… άλλος πόνος!
Αλλά η θεία δεν το έμαθε. Γυρίσαμε… πρόλαβα να ξαπλώσω και να κάνω τον κοιμισμένο…
ΑΧ! ΡΕ ΕΜΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ‘ΚΑΝΕΣ!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")