Μαθήματα υποταγής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα καιρό που μιλούσα στο msn με ένα παιδί. Αρχικά μιλούσα για να περάσει η ώρα όμως σιγά - σιγά, ένιωθα να ταιριάζω όλο και περισσότερο μαζί του. Με λένε Βαγγέλη και είμαι δεκαεννιά ετών. Το παιδί το λέγανε Νίκο και ήταν είκοσι επτά ετών.

Το παιδί αυτό είχε μια τάση να υποτάσσει και εξ αρχής μου το είχε ξεκαθαρίσει. Εμένα m αρέσανε όμως τα πιο ήπια. Τέλος πάντων, μια μέρα, αποφασίσαμε να βρεθούμε. Συναντηθήκαμε κάπου στο κέντρο και αφού ήπιαμε καφέ, πρόσεξα πως γούσταρε παιχνίδι.

Δεν μπορώ να πω, πως μου περνούσε αδιάφορος. Ήταν ωραίο παιδί. Κάποια στιγμή φτάσαμε στο σπίτι του. Μπήκα μέσα και είδα πως ο χώρος ήτανε αρκετά καλός. Σε κάποια στιγμή του λέω:

-    «Νίκο, μπορώ να έχω λίγο νερό;»

-    «Και τι; Περιμένεις να σου φέρω εγώ; Πήγαινε να πιείς και φέρε και σε μένα».

Μετά από αυτό κατάλαβα ότι είχαμε μπει στο παιχνίδι. Αφού του πήγα το νερό, γονάτισα τελείως μπροστά στον καναπέ που είχε καθίσει και άρχισα να του βγάζω τα παπούτσια. Μετά με τα δόντια μου, άρχισα να του βγάζω της κάλτσες και σιγά - σιγά, άρχισα να του φιλάω και να γλύφω τα πόδια και να του πιπιλάω τα δάχτυλα.

Μετά από λίγο, σήκωσα λίγο το κεφάλι μου και άρχισα να ανεβαίνω πιο πάνω, φιλώντας σταδιακά το πόδι ως το γόνατο. Μετά, του λύνω τη ζώνη, και κάνει εκείνος μια γρήγορη κίνηση για να κατεβάσει το σλιπ. Φορούσε ένα άσπρο σλιπάκι. Μπροστά μου είχα έναν ωραίο πούτσο, όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά σαν σύνολο ήταν πολύ καλός.

Μετά, με τη γλώσσα μου άρχισα να του γλύφω τα υπέροχα αρχίδια του και να το ρουφάω και να τα παίζω μέσα στο στόμα μου. Τον ένιωθα ότι το απολάμβανε από τα βογγητά που ήτανε μετρημένα αλλά δυνατά. Μετά από λίγο μου λέει:

-    «Βάλε τον πούτσο στο στόμα σου και λιώσε τον! Δεν θα τον βγάλεις από κει μέχρι να σου πω. Ούτε ανάσα!»

Άρχισα σταδιακά να του γλύφω το κεφαλάκι και να του το παίζω κυκλικά με τη γλώσσα μου. Μετά άρχισα να βάζω τον πούτσο σε όλο του τον κορμό στο στόμα μου. Το έγλυφα και το έπαιζα με τη γλώσσα για αρκετή ώρα, αλλά εκείνος δεν μου έλεγε να το βγάλω να πάρω ανάσα. Σταματούσα το γλύψιμο με τον πούτσο πάντα στο στόμα μου, για να κλέψω μια ανάσα.

Εκείνος εκείνη τη στιγμή, μου έδινε μια σφαλιάρα και σηκωνόταν λιγάκι ίσα για να σπρώξει το καυλί του μέσα στο στόμα μου.

Μετά άρχισε να μου πιέζει με τα χέρια του το κεφάλι μου ώστε να μπαίνει πιο βαθιά στο λαρύγγι μου. Ένιωθα να πνίγομαι, τα μάτια μου δάκρυζαν.
Κάποια στιγμή, εκεί που περίμενα να με απελευθερώσει μου λέει:

-    «Ταυτόχρονα με τα χέρια σου μάλαξε μου τα αρχίδια!»

Είχα τον πούτσο του τουλάχιστον για είκοσι λεπτά στο στόμα μου και η αναπνοή μου είχε κουραστεί. Κάποια στιγμή βγάζει τον πούτσο του και πριν προλάβω να πάρω ανάσα μου λέει:

-    «Άρχισε να γλύφεις δυνατά τα αρχίδια. Χαλάρωσε με…»

Εγώ έκανα ακριβώς αυτό που ήθελε. Ταυτόχρονα άρχισα με το ένα χέρι να του παίζω ελαφριά τον πούτσο. Ταυτόχρονα, προσπαθούσα να τον προσέξω. Το απολάμβανε πολύ.

-    «Σήκω!» μου λέει.

Και ενώ σηκώνομαι, με σπρώχνει και πέφτω μπρούμυτα στον καναπέ. Σε χρόνο ρεκόρ δεν κατάλαβα, ένιωσα τον πούτσο του να παραβιάζει τον κώλο μου. Άρχισε να εισβάλει πιο δυνατά και να πονάω πολύ. Συνάμα άρχισε να με χτυπάει με σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Βογκούσα... Με είχε ταπώσει τελείως. Σε λίγο, άφησε τον εαυτό του ελεύθερο, και ξάπλωσε πάνω μου, αφήνοντας όλο το βάρος του, ενώ ο πούτσος του όργωνε μέσα μου.

-    Πονάς; Σ’ αρέσει καύλα; Μίλα πουτανάκι!»

-    «Ναι. Μ’ αρέσει…», ξεστόμισα λόγω της πίεσης του πάνω μου.

Μετά από λίγο βγάζει τον πούτσο του από μέσα μου και κατάλαβα ότι οι διαθέσεις του δεν ήτανε καλές. Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και ενώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα, έχωσε όλο τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου.

-    «Είσαι γλύκας!», είπε.

Πάντως οι τρίχες από τα αρχίδια του, με ενοχλούσαν στο πρόσωπο. Μετά αφού στάθηκε σε τέλεια στάση από πάνω μου, με τα δυο μπούτια ανοιχτά και ανάμεσα τους το κεφάλι μου, με έβαλε να του γλύφω για αρκετή ώρα τα αρχίδια του. Μετά ξάπλωσε ο ίδιος ανάσκελα και σηκώθηκα εγώ.

Πήγα και άρχισα να τον ρουφάω με την ελπίδα ότι θα χύσει και θα τελειώναμε.
Κάποια στιγμή μου λέει να κάνω πιο σιγά, και μου δίνει ένα χαστουκάκι. Μου είπε να ανεβώ με τον κώλο μου πάνω στο πούτσο του.

Έτσι και έκανα αν και αυτή την φορά όντως πονούσα. Πάντως μέχρι κάποια στιγμή έλεγχα εγώ τον ρυθμό, μέχρι που σηκώθηκε λίγο και άρχισε να χοροπηδάει. Τότε ξεσκίστηκα.

Αφού κουράστηκε, με πετάει κάτω. Είμαι μπρούμυτα στο πάτωμα και σε λίγο ρίχνει όλο του το βάρος πάνω μου. Ένιωθα να βογκάει και να γαμάει βαθιά. Σε πέντε λεπτά βγαίνει και μου λέει:

-    «Άνοιξε γρήγορα το στόμα σου!»

Έτσι και κάνω. Και ενώ δεν πρόλαβα να γλύψω το στόμα μου γέμισε από το παχύρρευστο λευκό υγρό. Εκεί βογκούσε πιο πολύ και έχωσε άλλη μια βαθιά το πουλί του στο λαρύγγι, ώστε να βγουν και οι τελευταίες σταγόνες. Αφού του τον γυαλίζω, με σηκώνει και μου λέει:

-    «Εκεί είναι το ψυγείο, εκεί η κουζίνα. Ετοίμασε κάτι να φάμε».

Αφού πλύθηκα λίγο, ετοίμασα μια ομελέτα και έβαλα δυο πιάτα στο τραπέζι να την φάμε.

-    «Δεν κατάλαβες…» μου λέει. «Εγώ θα φάω. Εσύ έχεις ακόμα δουλειά…»

Αφού του πάω και ένα ποτήρι χυμό περιμένω να δω τι θα μου πει. Κάθεται στο τραπέζι και ενώ αρχίζει να τρώει, μου κάνει νεύμα να κατέβω κάτω από το τραπέζι. Αυτό κάνω, και αρχίζω να του ξαναγλύφω τα πόδια και τα δάχτυλα. Μετά από λίγο και τα αρχίδια, ξανά και ξανά μέχρι να ξανακαυλώσει.

Με το που τελείωσε το φαΐ και ήπιε νερό, ήτανε ξανά ντούρος. Ο πούτσος του όμως είχε πολλά προσπερματικά υγρά που μύριζαν αντρίλα. Έκανε δεξιά την καρέκλα και τώρα δεν ήμουν πια κάτω από το τραπέζι. Συνέχισα την πίπα, και το γλύψιμο, για περισσότερο από μισή ώρα ενώ εκείνος χαλάρωνε. Που και που έφτυνε στο χέρι του και σάλιωνε με αυτό τον πούτσο του, που λόγω του στόματος μου ήτανε πολύ στεγνός.

Μετά από λίγο, το στόμα μου ξαναγέμισε υγρά. Αφού έχυσε, αυτή τη φορά πιο πολύ, με περισσότερη διάρκεια, αν και η γεύση τους ήταν κάπως διαφορετική. Ίσως ήταν τόσο πυκνά.

Ενώ το στόμα μου, ήταν γεμάτο με το χύσι του, με διατάζει να τα χύσω στα πόδια του. Αυτό και κάνω. Μετά, μου λέει να τα καθαρίσω, καταπίνοντας τα αυτή τη φορά. Ήτανε πολύ, έντονο όλο αυτό.

Τέλος καθαρίστηκα, και επειδή το στόμα μου ήτανε στεγνό πολύ, πήγα να πιω νερό.
Με το που παίρνω το ποτήρι, εκείνος μου φωνάζει:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Νερό πάω να πιω», λέω.

-    «Περίμενε, έχω κάτι καλύτερο…»

Έρχεται κοντά μου, με πιέζει από τους ώμους προς τα κάτω και γονατίζω μπροστά του. Ο πεσμένος του πούτσος σημάδευε τώρα το στόμα μου μέχρι που άρχισε η χρυσή βροχή του μέσα στο λαρύγγι μου.

-    «Όλα πιες τα! Ούτε σταγόνα…» λέει.

Ένιωθα να πνίγομαι.

Με το που τελείωσε και κατάφερα να τα πιω όλα, έτρεξα να πιω νερό.

-    «Από δω και πέρα αυτό θα συμβαίνει κάθε φορά», μου είπε.

Ήταν καταπληκτική εμπειρία και την επαναλάβαμε άλλη μια φορά, μέχρι που πήγε φαντάρος. Τώρα δεν έχουμε πια επαφή.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")