Θέλω να με ξεσκίσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλη την ημέρα στη δουλειά η εικόνα σου χόρευε μέσα στο μυαλό μου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κατάφερα να ολοκληρώσω τελικά την εργασία που μου ανάθεσαν. Όλη την ημέρα στη δουλειά οι σκέψεις μου ήταν αφιερωμένες σ’ εσένα μωρό μου και όταν για κάποια στιγμή μίλησα με άλλα άτομα… πως το κατάλαβες;

…μου τηλεφώνησες και οι λέξεις σου μου χρωμάτισαν ξανά την εικόνα σου και την κράτησα μέχρι την στιγμή που ήρθες να με πάρεις, μέχρι την ώρα που σχόλασα. Σκέψεις… σκέψεις που δεν με αφήνουν. Η επιθυμία μου για σένα οδηγός μου και σήμερα, μωρό μου. Οδηγός μου από το πρωί. Σε φωτογράφισα να κοιμάσαι και η εικόνα αυτή ήταν αρκετή για να χώσω το χέρι μου μέσα στο παντελόνι και να αισθανθώ την θερμοκρασία του πούτσου μου.

Στη συνέχεια μπήκε στο γραφείο ο προϊστάμενός μου και η ευκαιρία που είχα για μια βιαστική μαλακία έπεσε στο κενό. Μου εξηγούσε τις λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξω και το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στο τεντωμένο από τον πούτσο ύφασμα του παντελονιού μου. Οι εικόνες χόρευαν στο μυαλό μου με τη σκέψη πως θα μπορούσε να σταθεί ανάμεσα στα πόδια μου και να μου κάνει μια πίπα με την αφοσίωση που μου κάνεις εσύ μωρό μου. Μόνο εσύ. Δεν είναι πολύ καυλωτική αυτή η φαντασίωση; Για πες μου… Πως με χαρακτήρισες. Τέλειο γαμημένο παλιόπαιδο; Γι’ αυτό το λόγο δεν σου αρέσω όμως; Παραδέξου το.

Τον άκουγα αδιάφορα. Τον παρακάλεσα να φύγει για να μπορέσω να τραβήξω μαλακία με την ησυχία μου και μόλις έφυγε τράβηξα γρήγορα το παντελόνι μου προς τα κάτω. Χάιδεψα τον πούτσο μου πάνω από το μποξεράκι, απαλά. Έχωσα το χέρι μου μέσα από το άνοιγμα και τον έπιασα με δύναμη, με τον ίδιο τρόπο που μου τον πιάνεις κι εσύ μωρό μου. Προσπάθησα να μιμηθώ το άγγιγμά σου, δεν ξέρω αν το κατάφερα, αλλά καύλωσα και στην τελική αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Έτσι δεν είναι;

Εννοείται πως θα προτιμούσα να ήσουν κι εσύ παρών εκείνη τη στιγμή, το ξέρω πόσο πολύ σου αρέσει να βλέπεις τον πούτσο μου να εκτίθεται μπροστά στα μάτια σου. Το ξέρω πόσο πολύ σου αρέσει να τον βλέπεις να αναπηδάει στον αέρα. Εντάξει, εντάξει το ξέρω. Λοιπόν, τον παίρνω στο χέρι μου, είναι τόσο σκληρός, βελούδινος, απαλός. Η επιθυμία μου για σένα είναι τόσο εμπρηστική. Του βάζει φωτιά, καίγεται.

Τραβώ το δέρμα του προς τα κάτω και το κεφάλι του τεντώνεται. Είναι τόσο περήφανος, τόσο στητός, τόσο όρθιος. θαρρώ πως το μέγεθος του αυξάνεται αποκλειστικά για να μπορέσει να σε φτάσει. Όσο μακριά κι αν είσαι ο πούτσος μου θα σε φτάσει. Όπου κι αν είσαι.

Σταματώ για μια στιγμή για να απαντήσω στο τηλέφωνο. Σε σκέφτομαι. Σχηματίζω τον αριθμό σου στην οθόνη του κινητού. Σου τηλεφωνώ. Σκέφτομαι τα καυτά γλυκά χείλια σου ν’ ακουμπούν στο μικρόφωνο του τηλεφώνου. Σκέφτομαι τα καυτά γλυκά χείλια σου να τυλίγουν το κεφάλι του πούτσου μου. Τα σκέφτομαι τα κυλούν κατά μήκος του πούτσου μου, και αρχίζω να τραβάω μαλακία τον πούτσο μου. Η απαλή σάρκα του πούτσου μου συνθλίβεται μέσα στη χούφτα μου, καθυστερώ την κίνηση των δαχτύλων μου προσπαθώντας να θυμηθώ τον τρόπο που μου τραβάς μαλακία τον πούτσο.

Εντάξει, το ξέρω, είσαι μοναδικός σ’ αυτό. Προσπαθώ απλά να τραβήξω μια συμπαθητική μαλακία, παγώνοντας στη σκέψη μου την εικόνα του πούτσου μου μέσα στη δική σου χούφτα, καθυστερώντας την εκσπερμάτιση.

Η στύση μου βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, το κεφάλι του πούτσου μου πρησμένο, μελανό. Ένας πούτσος που έπρεπε να βρίσκεται μέσα σου, χωμένος στην κωλοτρυπίδα σου, φυλακισμένος στο στόμα σου. Αυξάνω την ταχύτητά μου για να ταιριάζει με τους σφυγμούς της καρδιάς μου. Ξέρεις…

Ο πούτσος μου σκληρός, τα πόδια μου τρέμουν. Αισθάνομαι πως στροβιλίζομαι γύρω από την καρέκλα, αποζητώντας ένα τέλος αναπόφευκτο. Το πεπρωμένο, τη μοίρα, τη φυσική πορεία των γεγονότων. Το αποτέλεσμα μιας μαλακίας είναι η επιτυχημένη εκτόξευση του σπέρματος. Δεν είναι συγκινητικό;

Τα χύσια εκτοξεύονται. Καυτά σαν λάβα ηφαιστείου. Στάζουν από την άκρη του πούτσου μου πάνω στο χέρι μου κι από εκεί στο πάτωμα. Αν ήξερες τι έχασες! Με πόση λαχτάρα θα έγλυφες τον πούτσο και τα χύσια μου! Σου τηλεφωνώ ξανά και σου περιγράφω με όλες τις λεπτομέρειες πως έχυσα και τα βογκητά σου ξεκινούν να χτίζουν άλλη μια στύση.

Μμμμ… μπορώ να τραβήξω μαλακία πολλές φορές. Μπορώ να μαλακίζομαι επανειλημμένα ξανά, πάλι, πολύ. Κι εσύ να πίνεις, να δέχεσαι, να λούζεσαι τα χύσια μου. Δεν γίνεται διαφορετικά, είσαι ο κύριος του πούτσου μου. Μπορείς να τον φας, να τον φας ολόκληρο. Να με γαμήσεις στη συνέχεια… σου επιτρέπω.

Θέλεις κι εσύ… δεν θέλεις;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")