Οικοδόμοι στις Κυκλάδες (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Περιττό να σας πω ότι είχα τέτοια αγωνία, που δεν ήξερα αν πρέπει να πάω στο δωμάτιο τους το απόγευμα. Ανάμεσα σε δυο βαρβατοψώληδες μεσήλικες, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω.

Βέβαια, η τρυπούλα μου έκαιγε από την καύλα και μόλις ήρθαν οι φίλοι μου, κατά τις 3 το μεσημέρι, μου είπαν ότι ήταν εξοντωμένοι από τον καυτό ήλιο και θα έπεφταν για ύπνο, και να τους ξυπνούσα κατά τις 6. Τους είπα ότι θα πάω για μπανάκι και θα τους ξυπνήσω μετά.

Στο μεταξύ, είχε σχολάσει και ο άλλος εργάτης και εγώ έτρεξα να πλυθώ καλά για να πάω να τους συναντήσω. Έπλυνα καλά την τρυπούλα μου και πήρα μαζί μου καπότες και ένα μπουκαλάκι λιπαντικό.
Βέβαια δεν είχα και μεγάλη ποικιλία για να ντυθώ πουτάνα όπως με διέταξε ο μουστακαλής, αλλά έβαλα το πιο σέξι βρακάκι μου που ήταν ο μισός κώλος μου έξω και ένα χαμηλοκάβαλο σορτς για να διακρίνεται η κιοτίτσα μου.

Ευτυχώς το δωμάτιο τους ήταν τρία στενά πιο κάτω και δεν χρειάστηκε να περπατήσω πολύ μ’ αυτή την πουτανίστικη εμφάνιση.
Χτύπησα την πόρτα τους και μου άνοιξε ο μουστακαλής που είχα τσιμπουκώσει το πρωί.
- Καλώς την κοπέλα μας! Μου είπε.
Φόραγε μόνο ένα μεγάλο σλιπ που διέγραφε τις αρχιδάρες του.
- Πέρασε μέσα… μη φοβάσαι… ο φίλος μου τον πλένει και σου τον ετοιμάζει. Πέρνα να τον δεις.

Ασυναίσθητα και έχοντας μισο-παραδοθεί στη καύλα, πήγα προς το μπάνιο για να δω το θέαμα. Ένας ηλιοκαμένος τριχωτός μυώδης άντρας, έτριβε με σαπουνάδα τον πούτσο του. Μόλις με είδε, έριξε νερό στην ψωλή του για να φανεί.
Πράγματι! Φάνηκε μια μισοκαυλωμένη πούτσα με μεγάλο πουτσοκέφαλο. Το μόνο πρόβλημα, ήταν ότι είχε τρίχες αρκετές. Μπρος στην καύλα όμως, όλα ξεπερνιούνται.

Μου έγνεψε να πάω προς το μέρος του. Εγώ πήγα σαν υπνωτισμένος και με ρώτησε αν μου αρέσει ο πούτσος του.
Εγώ έγνεψα ναι και μου είπε να κατεβάσω το σορτσάκι μου και να γονατίσω μπροστά του. Υπάκουσα και έμεινα μόνο με το κυλοττάκι χωμένο στα κωλομέρια μου.
- Μην το βγάλεις! Σε θέλω κοριτσάκι να με τσιμπουκώσεις.
Γονάτισα και πήρα αυτόν τον ωραίο πούτσο στο στόμα μου. Σε λίγο του έγλυφα τα αρχίδια.

Σε πολύ λίγο, και ενώ η ψωλάρα του μπαινόβγαινε στο στοματάκι μου, με έπιασε απ’ τα μαλλιά και επιτάχυνε… ώσπου σε μια στιγμή, τράβηξε έξω τον σούπερ καυλωμένο πούτσο του και άρχισε να μου αδειάζει τα χύσια του στο πρόσωπο μου. Όντως είχαν καιρό να αδειάσουν και οι δυο και εγώ ένα πουτανάκι ανάμεσα τους να τους ικανοποιώ.

Αφού έγλυψα και τις τελευταίες σταγόνες από τα χύσια του που μύριζαν βαρβατίλα, άκουσα τη φωνή του μουστακαλή να με φωνάζει στο κρεβάτι. Έπλυνα το στόμα μου και μπήκα στο δωμάτιο. Ήταν τελείως γυμνός και έπαιζε τη χοντρόπουτσα του.
- Και τώρα ήρθε η ώρα να σε κάνουμε κοριτσάκι! Μου είπε.

Με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι, μου έσκισε στα δυο το κυλοττάκι μου και άρχισε να παίζει με τη γλώσσα του τη σουφρίτσα μου. Έτσι όπως ήταν πεντακάθαρη και ξυρισμένη, καύλωσε ακόμα περισσότερο.
- Είσαι πολύ καλύτερη απ’ τα πουτανάκια που κυκλοφορούν έξω!

Άρχισε να παίζει τις χοντροδαχτυλάρες του στην τρυπούλα και εγώ του έδωσα το λιπαντικό γιατί με πονούσε. Αφού χόρτασε ο κώλος μου κωλοδάχτυλο, μου είπε ότι είχε έρθει η ώρα να με γαμήσει. Γονάτισα στο κρεβάτι και άρχισα να του γλύφω το πούτσο και ετοίμασα μια καπότα και του τη φόρεσα.

Με ξάπλωσε ανάσκελα και κρατώντας μου τα πόδια ψηλά σηκωμένα, άρχισε να σπρώχνει το καυλί του στη μουσκεμένη από το λιπαντικό τρυπούλα μου. Ο πούτσος του ήταν όπως σας είπα χοντρός, και ήταν αδύνατο να γλιστρήσει όλος μέσα. Σ’ αυτή τη στάση με γαμούσε κάνα δεκάλεπτο και εγώ έπλεα σε πελάγη ατελείωτης καύλας.
- Θέλω να χύσεις πρώτη κοριτσάκι μου, να σε δω. Μου είπε.
Εγώ δεν ήθελα και πολύ με τέτοια καύλα! Με το που άγγιξα το καυλάκι μου, άρχισα να χύνω.
- Έτσι καύλα μου! Να σε γαμάω και να χύνεις! Σ’ αρέσει να χύνεις όταν σε γαμάνε;

Στο μεταξύ, είχε βγει κι ο φίλος του απ’ το μπάνιο ξανακαυλωμένος απ’ το θέαμα, και ήρθε απ’ ευθείας και μου έχωσε την ψωλάρα του στο στόμα μου. Μια ψωλή στην τρυπούλα μου και μια στο στοματάκι μου, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
- Χύστηνε την πουτάνα να γαμήσει και κάνας άλλος.

Ο μουστακαλής τράβηξε την καπότα απ’ τον πούτσο του, με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να αδειάζει τα χύσια του στα μπουτάκια και στο κωλαράκι μου. Εγώ ένιωσα τα ζεστά χύσια του επάνω και ξανακαύλωσα τρελά.
- Ελάτε ψωλαράδες μου! γαμήστε με την πουτάνα! Θέλω να φύγω γυναικούλα από δω μέσα.

Ο άλλος φόρεσε την καπότα του, και έτσι όπως ήμουν μπρούμυτα, ήρθε και μου σφήνωσε τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα που γλίστραγε πλέον και από τα χύσια του μουστακαλή. Ο κώλος μου πλέον είχε ανοίξει για τα καλά, και χωρίς να αγγίξω το πουλάκι, άρχισε ασυναίσθητα να χύνει ξανά.
- Πω! Πω! Τι μουνάκι είναι αυτό που χύνει; Θα το χύσω κι εγώ τώρα!
Και αφού κουνήθηκε πέντε-έξι δυνατές φορές στον κώλο μου, άρχισε να χύνει μέσα στην καπότα στα βάθη της τρυπούλας μου.

Αφού ξεκουράστηκαν κάνα μισάωρο, ενώ εγώ έκανα ένα καλό ντους, μου έριξαν άλλο ένα βαρβάτο γαμήσι και γύρω στις έξι, ξεπατωμένος κυριολεκτικά και αφού μου έδωσαν ραντεβού για αύριο, πήγα να ξυπνήσω τους φίλους μου. Ο κώλος μου έκαιγε και σχεδόν δεν μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα.
Θα επανέλθω με άλλες εμπειρίες που μου έχουν συμβεί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")