Πως έχασα την παρθενιά μου από έναν ψωλαρά 50άρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Δημήτρη και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη όταν ήμουν δεκαεννιά χρονών. Πάντα μου άρεσαν οι άντρες αλλά είχα μείνει παρθένος από πίσω μέχρι τότε. Ήμουν λίγο γεματούλης και πίστευα ότι κανένας δεν θα ενδιαφερθεί για εμένα…

Εκείνη την περίοδο, είχα βάλει το τηλέφωνο μου σε μια υπηρεσία γνωριμιών. Το είχα ξεχάσει και για αυτό ήταν μεγάλη η έκπληξη όταν μου έστειλε ένας άγνωστος τηλέφωνο και μου συστήθηκε ως «Ψωλαράς».

Μου είπε ακόμα ότι ήταν σαράντα χρονών, ότι ήταν από Θεσσαλονίκη (από κοντά έμαθα ότι είχε έρθει για λίγες μέρες στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους) και έψαχνε νεανικό κώλο για να γαμήσει.

Κλείσαμε γρήγορα ραντεβού και όταν συναντηθήκαμε με πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο που έμενε. Από κοντά έμοιαζε γύρω στα πενήντα. Δεν ήταν ελκυστικός με την κλασική έννοια του όρου. Ήταν μεσήλικας, αλλά το βλέμμα του είχε κάτι το διαστροφικό. Το κατάλαβα αμέσως ότι ήθελε να με ξεσκίσει.

Μπορεί να μου είχε πει ψέματα για την ηλικία του αλλά σίγουρα δεν μου είχε πει ψέματα για την πούτσα του. Στο ξενοδοχείο ο τύπος έβγαλε αμέσως τα ρούχα του. Ο τύπος είχε μια τεράστια πούτσα! Πραγματικό τέρας, και ήταν σε στύση έτοιμος να γαμήσει. Εγώ απ’ την άλλη ήμουν κάπως διστακτικός. Δεν είχα ξεντυθεί αμέσως.

Δεν ήξερα κατά πόσο ήταν σωστό να τον κάνω με κάποιον άγνωστο άντρα, με τόση διαφορά ηλικίας και επιπλέον δεν είχαμε προφυλακτικό και φοβόμουν.

Του έλεγα ότι πρέπει να πάω να πάρω προφυλακτικά αλλά αυτός δεν με άφησε. Αντίθετα άρχισε να με γδύνει. Είχα μείνει με το μποξεράκι μου και ήμουν ακόμα διστακτικός. Μου είπε:

-    «Ξάπλωσε να σου γλείψω την πλάτη. Μόνο αυτό».

Δεν κατάλαβα ότι είχε άλλα κατά νου… ναι μεν στην αρχή μου έγλειψε την πλάτη, αλλά μετά κατέβηκε παρακάτω και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Η παρθένα μου κωλοτρυπίδα δεν είχε ξανανιώσει κάτι τέτοιο. Ήταν απίστευτη η ηδονή!

Μετά από αυτό, ακούμπησε την ψωλάρα του στην τρύπα μου.

-    «Μείνε ανοιχτός…», μου είπε. «Μείνε ανοιχτός…»

Και σιγά - σιγά μου την έμπηξε.

-    «Τι σου κάνω;», με ρώτησε.

-    «Με γαμάς..» είπα ψιθυριστά…

Με ξαναρώτησε κι εγώ του απάντησα πιο δυνατά αυτή την φορά. Άρχισα να βογκάω αλλά και να φωνάζω και τότε αυτός μου είπε αυστηρά:

-    «Σκάσε παλιοπουστάκο μου! Μην φωνάζεις!»

Μου έριξε δυο σκαμπίλια στον κώλο που τον έκαναν να τσούξει. Με ξέσκιζε κανονικά. Η τρύπα μου μέχρι τότε ήταν παρθένα και πολύ σφιχτή… Και αυτός όσο με γαμούσε, μου φώναζε:

-    «Κοίτα πως σε ανοίγω! Τεράστια στην έχω κάνει την τρύπα σου!»

Ένιωθα αυτή την τεράστια πούτσα στον κώλο μου και τρελαινόμουν. Με γάμησε σε διάφορες στάσεις και μου έριχνε και πολλά σκαμπίλια στον κώλο. Έχυσα όσο αυτός ήταν μέσα μου και μετά από λίγο έχυσε κι αυτός μέσα μου…

Σήμερα είμαι 24 και από τότε έχω να νιώσω τόση καύλα. Δεν με έχει ξαναγαμήσει τόσο μεγάλο καυλί. Μακάρι να έβρισκα πάλι κάποιον που να με κάνει να νιώσω ξανά πουστράκος…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")