Με τον Πάνο τον οικοδόμο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από μικρός είχα καταλάβει την προτίμηση μου για τους άντρες. Το αρνιόμουν αλλά όταν άρχισα να έχω φαντασιώσεις στην εφηβεία, ήταν με άντρες και με τρέλαινε η θέα ενός γυμνασμένου ανδρικού σώματος.

Πάνω από το σπίτι μου, σε ένα μικρό δωματιάκι που νοικιάζουμε, μένει ένας οικοδόμος, ο Πάνος. Όσες φορές είχε τύχει να πάω πάνω, ήταν με ένα σλιπάκι μόνο ή έβαζε την φόρμα της οικοδομής και αυτό με τρέλαινε αφάνταστα! Ένα σώμα ηλιοκαμένο από την οικοδομή και σφιχτό ήταν πάντα εκεί.

Μια μέρα, η μητέρα μου με έστειλε να του πάω φαγητό. Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ με πολλή ζέστη. Ήθελα να του την πέσω, αλλά φοβόμουν μήπως γίνω ρεζίλι. Άλλωστε, δεν ήμουν και κανένας κούκλος… εγώ δεκαοκτώ, αυτός είκοσι επτά.

Άνοιξα την πόρτα και πραγματικά το θέαμα μου έκοψε την ανάσα! Ο Πάνος φόραγε ένα τέλειο μαύρο σλιπάκι που διέγραφε την πουτσάρα του, ιδρωμένος από την ζέστη… ένα σώμα τέλειο! Καθόταν σε μια καρέκλα, κάπνιζε και έβλεπε τηλεόραση.
Τον καλησπέρισα και του είπα ότι του έφερα φαγητό. Κάθισα στην άλλη καρέκλα και πιάσαμε κουβέντα.

-    «Βλέπω κάνει ωραίο σώμα η οικοδομή!»

-    «Ναι, αλλά είναι κουραστική δουλειά».

-    «Κάνεις και γυμναστική;», τον ρώτησα.

-    «Έκανα παλιότερα, αλλά έχω σταματήσει».

-    «Μια χαρά κρατιέσαι πάντως!», είπα και άγγιξα το πρησμένο του μπράτσο.

Με κοίταξε παράξενα αλλά δεν φάνηκε να αντιδρά. Δεν κατάλαβε άλλωστε το σεξουαλικό μου υπονοούμενο. Τότε του είπα:

-    «Τον χοντροκέφαλο τον γυμνάζεις καθόλου;», και άγγιξα την σφιχτή του άτριχη κοιλιά.

-    «Τι εννοείς χοντροκέφαλο;»

-    «Γαμάς κανένα μουνάκι;»

-    «Ότι κάτσει...»

-    «Και.. πως πάει το χρηματιστήριο;»

Τώρα άγγιξα την πούτσα του…

-    «Σταμάτα!», μου είπε. «Δεν πάω με άντρες!»

Προσπάθησα να του την ξαναπιάσω, αλλά αυτή τη φορά με χαστούκισε. Τελικά, με μια απότομη κίνηση, την ξανάπιασα και τώρα είχε σκληρύνει! Τον αιφνιδίασα και βόγκηξε!

-    «Σ’ αρέσει καύλα μου;», του είπα και του έσφιξα με πιο πολύ δύναμη τα αρχίδια.

Σχεδόν γονάτισε… τον φίλησα στον λαιμό και κατέβηκα… φίλησα το σφιχτό του στήθος, την κοιλιά του και έφτασα στην πούτσα του…

Κατέβασα το σλιπάκι και πετάχτηκε μπροστά μου σαν ελατήριο, σκληρή, χοντρή και φλεβιασμένη! Άρχισα να την τρομπάρω και την έβαλα στο στόμα μου απότομα. Γεύτηκα τα προ-ερωτικά του υγρά. Βόγκηξε πάλι… τότε του είπα:

-    «Χύσε με να σε γευτώ!»

Άρχισα να την παίζω με τρελή ταχύτητα και έχυσε μες στο στόμα μου… τα υπόλοιπα ζεστά χύσια τα έβαλα πάνω στο στήθος μου… Μου έκανε νόημα ότι ήθελε να με γαμήσει, αλλά του είπα όχι. Γουστάρω να παίρνω πίπες, αλλά αυτό το φοβόμουν…

Συνέχισα να του παίρνω πίπα και πηγαίνω από τότε συνέχεια πάνω, είτε για να του κάνω μασάζ, είτε για πίπα, είτε για να τον βλέπω να κυκλοφορεί με τα σλιπάκια του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")