Οικοδόμοι στις Κυκλάδες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 19 χρονών και πριν 10 μέρες είχα πάει με ένα ζευγάρι φίλους σε κοντινό νησί των Κυκλάδων. Πιάσαμε δυο δωμάτια, ένα αυτοί και ένα εγώ και ξεκίνησαν οι διακοπές.

Όταν έκανα ντους το απόγευμα, παρατήρησα ότι ακριβώς απέναντι χτίζονται νέα δωμάτια και δυο εργάτες δούλευαν εκεί. Καθόμουν και τους χάζευα καθώς δούλευαν, και άφησα το νερό να τρέχει στο κωλαράκι μου και άρχισα να μαλακίζομαι γλυκά. Παράλληλα ξυρίστηκα καλά και είχα κάνει μια τρυπούλα και ένα κώλο σπέσιαλ!

Αποφάσισα να παίξω λίγο, αν και δεν έπρεπε να με πάρουν χαμπάρι οι φίλοι μου και έπρεπε να προσέχω.

Το άλλο πρωί, οι φίλοι μου πήγαν για μπάνιο αλλά εγώ τους είπα ότι θα πάω αργότερα, γιατί ήθελα να κοιμηθώ λίγο ακόμα. Μόλις έφυγαν, έτρεξα να δω αν οι εργάτες ήταν εκεί. Φόρεσα ένα από τα μικρά κυλοττάκια που παίρνω πάντα μαζί μου γιατί μου αρέσει να τα φοράω και να μαλακίζομαι, χώνοντας παράλληλα και ένα πλαστικό πούτσο στην τρυπούλα μου.

Βγήκα στο μπαλκονάκι και έκανα πως ταχτοποιούσα κάτι πράγματα, ρίχνοντας ματιές προς το μέρος τους. Έσκυβα κιόλας που και που, και όντως κάποια στιγμή, με κοίταξαν… κάτι είπε ο ένας στον άλλο και συνέχισαν. Δεν ήξερα τι να κάνω γιατί είχε αρχίσει και με κυρίευε η καύλα.

Φόρεσα ένα κολλητό σορτς πάνω απ’ το κιλοτάκι και ένα φανελάκι και κατέβηκα προς τα κάτω. Σταμάτησα λίγο μπροστά τους και προσποιήθηκα ότι ήθελα να πάω σε μια παραλία και δεν ήξερα.

Ήταν και οι δυο άντρακλες με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν ήταν μικροί, ο ένας γύρω στα σαράντα και ο άλλος με ένα παχύ μουστάκι γύρω στα 55. Είναι από τους άντρες που λες ότι άμα σε βάλουν κάτω, σου δίνουν το μουνί στο χέρι.

Ο πιο μεγάλος μου είπε ότι ήταν δύσκολο να πάω αν δεν είχα μέσον, αλλά επειδή αυτός θα σχόλαγε τώρα μου πρότεινε να με πάει προς τα εκεί. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει! Δεν ήξερα τι να κάνω μόνος μου στο αυτοκίνητο με ένα νταβραντισμένο μουστακαλή. Είπα ναι ξέπνοα και σε λίγο ξεκινήσαμε.

Μου είπε ότι είναι από τον Έβρο και ότι τους έχει στείλει εδώ και ένα μήνα μια εταιρία να τελειώσουν τα δωμάτια.
- Άρα, του λέω, δεν έχεις πάει με γυναίκα εδώ και καιρό.
- Δε λες τίποτε! Και το νησί είναι μικρό και δεν έχει ούτε μια πουτάνα να πάμε να αδειάσουμε τα φλόκια μας. Αν και, με τις καύλες που έχω, γαμούσα και πρόβατο.
- Ε, όχι και πρόβατο! Του είπα. Υπάρχουν και καλύτερα πράγματα.

Σταμάτησε λίγο το αυτοκίνητο και με κοίταξε...
- Μήπως είσαι κοριτσάκι; Αν είσαι, έχεις πολύ καύλα μέσα σου!

Βγήκα από το αυτοκίνητο σαν υπνωτισμένος και πήγαμε πίσω από κάτι δένδρα.
- Κατέβασε το σορτς να δω τη κωλάρα σου.
Κατέβασα λίγο το σορτς σαν υπνωτισμένος και με είδε με το κυλοττάκι. Αυτό ήταν! Τρελάθηκε και μου δάγκωσε τα χείλια μου…! Έβγαλε το φανελάκι και άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου.

Είχα παραδοθεί στα χέρια του άντρα. Μου κατέβασε το κυλοττάκι κι άρχισε να μου σαλιώνει τη σούφρα. Άρχισε να σπρώχνει το χοντρό δάχτυλό του στην τρυπούλα μου που έκαιγε από καύλα.

Εγώ τούρλωσα περισσότερο τον κώλο μου για να τον διευκολύνω, και άρχισε να παραληρεί...
- Τι μουνάκι είσαι εσύ! Θα σε κάνω πουτάνα εγώ! Και τέτοια...

Κατέβασε και αυτός το σορτς του και αντίκρισα την ψωλάρα του. Χωρίς να έχει πολύ μεγάλη πούτσα, είχε χοντρή και το κυριότερο… ατσάλι απ’ την καύλα!

Είναι από τις ωραίες ψωλές, που βλέπω στις τσόντες και τις λιμπίζομαι. Με έβαλε να γονατίσω, και μου την έχωσε στο στόμα. Η μυρωδιά από τη βαρβατίλα, με έκανε να τον παίζω.

Αφού ευχαριστήθηκε γλείψιμο, μου είπε:
- Γύρνα να σε γαμήσω!
Εγώ δεν ήθελα, γιατί δεν υπήρχε προφυλακτικό ούτε λιπαντικό και θα με ξέσκιζε.
- Ε, τότε θα έλθεις μόλις σουρουπώσει στο δωμάτιό μας, ντυμένη σαν πουτάνα να σε γαμήσουμε με τον φίλο μου. Θα σε ξεκωλιάσουμε!

Μόλις άκουσα αυτά, έβγαλα έναν αναστεναγμό ηδονής και άρχισε το πουλάκι μου να χύνει.
- Σ’ αρέσει πουτάνα να χύνεις όταν σε τσιμπουκώνω;
Και εκείνη την ώρα άρχισε να χύνει σαν βρύση μέσα στο λαρύγγι μου.
- Σκούπισέ τον καλά με τη γλώσσα σου γιατί δεν έχω χαρτί.

Αφού τον έγλειψα καλά, ντυθήκαμε και άρχισε η αγωνία μου για το απογευματινό ραντεβού. Αλλά αυτό, σε επόμενη ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")