Χοντρό παιχνίδι με τον παιδαρά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένας σαραντάρης, πρόσφατα παντρεμένος, αμφισεξουαλικός άντρας. Αρσενικός με καλή εμφάνιση.

Το αμφισεξουαλικό μου στοιχείο είχε ατονήσει τα τελευταία χρόνια, λόγω γάμου και δουλειάς, με ελάχιστες εξευρέσεις, με έναν συνάδελφο από τη δουλειά που την είχαμε βρει πότε με γυναίκες, πότε οι δυο μας. Ήταν εκείνος που με έπεισε πως αντρικό σεξ δεν είναι μόνο ενεργητικό σεξ, αλλά και παιχνίδια και παθητικό σεξ. Μου έμαθε να τα απολαμβάνω όλα. Και η αλήθεια είναι πως ο αντρικός οργασμός είναι πιο έντονος, αν πριν κάνεις σεξ, πριν γαμήσεις, αφήσεις να σου κάνουν σεξ. Ήταν ζόρικο, αλλά έμαθα να μου αρέσει κι αυτό.

Πρόσφατα, ένα μήνα πριν, ότι έμαθα από το συνάδελφο, τα εφάρμοσα ξανά, αλλά με άλλον. Τον γνώρισα στο μαιευτήριο. Η γυναίκα του ήταν στον ίδιο δωμάτιο με τη γυναίκα μου. Από την πρώτη στιγμή τον πρόσεξα και με πρόσεξε. Τον τσάκωσα, με τα μάτια, ερεθισμένο να κοιτάει τη γυναίκα μου που θήλαζε το μωρό. Ωραίο αρσενικό, έτσι κι αλλιώς και με το φούσκωμα χαμηλά στη βερμούδα, μου προκάλεσε ζωηρό ενδιαφέρον. Με είδε που τον είδα. Καλύφτηκε προσωρινά, με αλλαγή στάσης σώματος, αλλά καρφώθηκε άλλη μια φορά, όταν με κοίταξε, σχεδόν αμέσως χαμηλά και έτριψε ή τακτοποίησε το πέος του.

Η γυναίκα μου θήλαζε, η δική του κοιμόταν και τα άλλα κρεβάτια ήταν κενά. Έτσι δεν κατάλαβε κανείς άλλος τίποτα. Εγώ έφυγα μετά από λίγο. Τον είδα ξανά το άλλο πρωί στο κυλικείο του μαιευτηρίου και δεν σας κρύβω πως σκίρτησε ο πούτσος μου. Μου χαμογέλασε, μιλήσαμε και ανεβήκαμε μαζί στο δωμάτιο. Περιττό να πω πως έψαχνα τρόπο να πιω έστω ένα καφέ μαζί του. Δεν υπήρχε λόγος, ούτε αφορμή και έτσι το άφηνα.

Μιλώντας όλοι μαζί, έμαθα πως έμεναν στην Κόρινθο. Τότε το ζευγάρι μίλησε χαμηλόφωνα και λίγο μετά η γυναίκα του, με παρακάλεσε, όποτε κι αν φύγω να τον πετάξω μέχρι τον Προαστιακό. Δεν έπαιρνε το αμάξι μαζί γιατί τον βόλευε. Είπα ευχαρίστως και σταματήσαμε να μιλάμε. Μέχρι που πετάχτηκε η δικιά μου, προτείνοντας να τον φιλοξενήσω, στον ξενώνα, για να μην ταλαιπωρηθεί. Αυτοί έλεγαν πως δεν είναι ανάγκη, αλλά η δικιά μου επιμένοντας, τους έπεισε. Μετά τις εννέα φύγαμε. Επειδή δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι, τον πήγα σε μια ταβέρνα για φαγητό. Η κουβέντα δεν άργησε να προχωρήσει.

-    «Έχεις ωραία γυναίκα φίλε. Είσαι τυχερός!»

-    «Κι εγώ ωραίος είμαι ρε φίλε. Άσχημη θα έπαιρνα;»

-    «Εγώ πήρα όμως, γιατί τη γκάστρωσα».

-    «Τι, δεν ήθελες;»

-    «Εγώ φίλε ήμουν ελεύθερο πουλί. Και τώρα ειδικά με την εγκυμοσύνη, αλλά και με το γάμο, έχω περιοριστεί. Και δεν έχω συνηθίσει έτσι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ…;»

Μου δείχνει προς το πέος του. Είχε πάλι στύση.

-    «Και δεν είναι και η γυναίκα μου εδώ να στην προκαλέσει».

-    «Συγγνώμη φίλε για αυτό. Αλλά έτσι όπως σας έβλεπα χτες, σκεφτόμουν πως καλό μουνί γαμάς και καύλωσα».

-    «Και τώρα;»

-    «Άμα σου πω θα φύγεις».

-    «Πες».

-    «Καλή η γυναίκα σου αλλά μόνο με εσένα μέσα θα τη γάμαγα».

-    «Αυτό ξέχνα το. Αλλά τι εννοείς;»

-    «Πως θα έχυνα και για πάρτι σου».

Πληρώσαμε και φύγαμε. Είχα ερεθιστεί για τα καλά. Δεν ήξερα αν ήθελα να γαμήσω ή να γαμηθώ. Αλλά σίγουρα τον γούσταρα πολύ.

-    «Συγγνώμη φίλε αν σε σόκαρα».

-    «Δεν με σόκαρες. Με καύλωσες».

Άπλωσε χέρι και με χούφτωσε.

-    «Καύλα μου. Πιάσε κι εσύ να δεις».

Παράτησα τις ταχύτητες και τον χούφτωσα απ’ έξω και μετά μέσα. Πολύ σκληρός και υγρός.

-    «Σταμάτα παίδαρε. Δε θέλω να χύσω με τη χούφτα σου αλλά με το κωλαράκι σου».

Έπρεπε να κρατηθώ λίγο, αν και το ήθελα πολύ.

-    «Εδώ θα τα χαλάσουμε. Γιατί εγώ θέλω να χύσω έτσι».

Σταμάτησε να μιλάει.

-    «Έστω. Με τόση καύλα θα χύσω και με την ψωλή σου πίσω. Αλλά να ξέρεις πως το κάνω σπάνια. Θα το καταλάβεις κι εσύ από το πόσο στενός είμαι».

Σταματήσαμε για προφυλακτικά. Συνεχίσαμε. Μπαίνοντας στο σπίτι του έδωσα πετσέτες και πήγε στο μεγάλο μπάνιο κι εγώ στο μικρό. Βρεθήκαμε στο καθιστικό. Είχα φέρει λιπαντικό που είχα, για τις φορές που με άφηνε η δικιά μου να την παίρνω από πίσω.

-    «Τουλάχιστον στο στόμα θα μου τον πάρεις».

Καύλα. Του παραμέρισα την πετσέτα και είδα αυτό που έπιανα. Γεροδεμένος παιδαράς, με μια όμορφη χοντρή πούτσα και δυο μεγάλα αρχίδια. Τα έγλειψα και βιάστηκα να πάρω όλο το καυλί του βαθιά στο στόμα. Μου ζητούσε να του φάω τον ψώλο και τον ετοιμάσω για να με χύσει. Καύλα αλλά του είχα τάξει να τον γαμήσω και έτσι κατέβηκα πιο χαμηλά και τον προετοίμαζα με τη γλώσσα και μετά με δάχτυλα.

-    «Καλά γκάστρωσέ με και θα δεις μετά την καύλα. Τώρα πήδα με να χύσω τα χοντρά».

Τον άλειψα καλά πίσω και μέσα. Άλειψα και τον πούτσο μου πάνω από την καπότα και άρχισα να σπρώχνω.

-    «Κάνε με να χύσω παίδαρε. Γάμα με να σε χύσω».
Και μετά από λίγο.

-    «Άσε με να κάτσω εγώ πάνω σου. Έτσι γαμιούνται οι άντρες».

Γαμήθηκε πάνω μου δέκα λεπτά ακόμα, μέχρι που με βρήκαν τα χύσια του στο λαιμό και τα μαλλιά. Δεν άντεξα και έχυσα κι εγώ μέσα του. Πήγαμε στο μικρό μπάνιο για κοινό ντους. Έπεσε πολύ χαμούρεμα. Εγώ του ακούμπησα και μετά του μισο-έβαλα τον πούτσο στον κώλο. Τον χαζογάμησα έτσι για δυο λεπτά. Ξέφυγε και σκύβοντας μου τον πήρε στο στόμα.

-    «Δείξε μου αν έχεις κι άλλο χύσι…» είπε και μου έβαλε και δάχτυλο.

Με γαμούσε με το δάχτυλο πίσω και με το στόμα μπροστά. Το δάχτυλο έκανε καλή δουλειά και έχυσα πάλι στον αέρα και στο στέρνο του.

-    «Τι λες μάγκα, είναι έτοιμο το κωλαράκι σου για μεγάλες στιγμές;»

Δεν μίλησα. Με τράβηξε από το μπάνιο και με πήγε πίσω στο καθιστικό. Άλειψε την τρυπούλα με λιπαντικό, φόρεσε το σκουφάκι και με έστησε.

-    «Θα σε γαμάω μέχρι να χύσεις όπως εγώ».

Με κάρφωσε και άρχισε τις καλές. Ήταν χοντρό γαμήσι. Έχυσε στο τρίλεπτο. Άλλαξε καπότα ξαναμπήκε, και συνέχισε για τουλάχιστον σαράντα λεπτά. Εγώ δεν μπόρεσα να χύσω πριν από αυτόν που τέλειωσε στην πλάστη μου. Σηκώθηκα να πάω για μπάνιο.

-    «Όχι ψωλαρά μου. Κάτσε και γαμήσου μόνος σου πάνω του» είπε και μου έδειχνε τον πούτσο του που ήταν ντούρος.

Ήμουν κουρασμένος αλλά το έκανα. Κατά διαστήματα σταματούσε και μου ζητούσε να του γαμάω το στόμα. Την τρίτη φορά που του τον έδωσα, έχυσα κιόλας. Πήγαμε για μπάνιο και για ύπνο. Το πρωί ξύπνησα με στύση. Δεν κάναμε τίποτα μαζί. Εκείνος χούφτωσε το καυλί του και το έπαιζε κοιτώντας με. Έχυσε στο μπόξερ μου. Ντυθήκαμε και πήγαμε στο μαιευτήριο.

…..
Με τον παιδαρά γίναμε κολλητοί. Μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνα. Τα απογεύματα πάμε για μπανάκια στην Κόρινθο και καμιά φορά στα βαθιά πέφτει και κανένα χούφτωμα. Σκεφτόμαστε να κανονίσουμε και δεύτερη φάση. Σε ουδέτερο χώρο λέμε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")