Αλβανός και Βούλγαρος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο τρόπος που ψάχνω για σεξ κατά κύριο λόγο, είναι ο γνωστός σε chatrooms στο ιντερνετ κι αν μάλιστα βρω άτομα, που έχουν το ίδιο σκεπτικό με μένα, είναι το ιδανικότερο! Βαριέμαι αφόρητα τις ατελείωτες συζητήσεις με άτομα που ουσιαστικά δεν ξέρουν τι θέλουν η αυτό που ψάχνουν είναι απλά να ξεκαυλώσουν στο pc τους!

Έτσι λοιπόν, θα γράψω για μια συνάντηση μέσου των chatrooms, που για μένα ήταν ξεχωριστεί!
Ήμουν, όπως τις περισσότερες φορές σ΄ένα chatroom όταν βρίσκομαι στο pc μου κάνοντας κάποιες συζητήσεις με διάφορους τύπους που όμως δεν κατέληγαν στο επιθυμητό, δηλαδή να βρεθούμε. Κάποια στιγμή μου «χτυπάει» ένας τύπος κι είχαμε τον εξής διάλογο:

Ε=εγώ Α=Αυτός
(δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τα nickname που είχαμε τότε, γιατί εγώ χρησιμοποιώ ακόμα το ίδιο και κάποιες φορές κι ο τύπος. Ο διάλογος παρακάτω είναι αντιγραφή από log file και η μόνη διαφορά είναι ότι τον γράφω στα ελληνικά και όχι στα GreekEnglish)

A-παίρνεις πίπες;
Ε-φυσικά
Α-θέλεις να μου πάρεις μια;
Ε-γιατί όχι; Μόνο πίπα ψάχνεις;
Α-όχι γαμάω κιόλας
Ε-πόσο είσαι;
Α-23
Ε-πολύ ωραία! Εγώ είμαι 37
Α-ακόμα καλύτερα γιατί οι μεγάλοι κάνετε καλά τσιμπούκια
Ε-επιμένεις μόνο στη πίπα ε;
Α-όχι σου είπα ότι γαμάω κιόλας και αν βρεθούμε θα το δεις
Α-μόνο που δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα
Α-???
Ε-τι πρόβλημα να έχω;
Α-με μένα
Ε-γιατί την έχεις μικρή και ντρέπεσαι να το πεις; :p δεν κολλάω σ αυτά
Α-όχι ρε είναι 21cm η πούτσα μου
Ε-ε τότε τι;
Α-θέλεις να μου τηλεφωνήσεις, γιατί εγώ δεν έχω μονάδες; (αυτό περιμένω πάντα αρχίζοντας μια συνομιλία κι όπως είπα, όχι τις ατελείωτες συζητήσεις!)
Ε-ναι φυσικά, δώσε νούμερο και παίρνω αμέσως
Α- (το νούμερο του) μην πάρεις τώρα, σε 10 λεπτά, να πληρώσω και να βγω από το ιντερνετ καφέ
Ε-οκ
Ε-πες μου όμως το όνομα σου!
No such nick/channel

Η ξαφνική έξοδο του με έκανε να πιστέψω ότι ήταν φάρσα το σκηνικό, αλλά παρόλα αυτά τηλεφώνησα μετά από 10 λεπτά. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, κατάλαβα ότι είναι αλλοδαπός, αλλά δεν πρόλαβα να το ρωτήσω, γιατί μου το είπε αυτός: σε πειράζει που είμαι από Αλβανία; Η αλήθεια είναι ότι στις εμπειρίες μου με ξένους δεν μετράω πολλές συγκεκριμένα είχα γνωρίσει έναν γάλλο μαύρο κι έναν γερμανό, ο μεν πρώτος φοιτητής κι ο δεύτερος ήταν γνωριμία ενός φίλου μου. Διστακτικά λοιπόν του απαντάω ότι δεν ξέρω κι ότι δεν μου έτυχε ποτέ να πάω με Αλβανό.

Α-γαμάω καλά, θα δεις
Ε-τελικά θέλεις να δώσεις πίπα η να γαμήσεις;
Α-έχω πολλές καύλες, θα σε γαμήσω πολλές φορές αν θέλεις
Α-πες μου που μένεις να έρθω
Ε-οκ, αλλά θα έρθω εγώ να σε πάρω με το αυτοκίνητο, για να δούμε πρώτα αν γουστάρουμε
Α-εντάξει ρε

Κανονίσαμε το μέρος που θα πήγαινα να τον βρω. Όταν έφτασα κι όπως είχαμε συνεννοηθεί του τηλεφώνησα για να μην μπερδευτούμε με άλλα άτομα. Του είπα τι αυτοκίνητο έχω και είδα να πλησιάζει ένα άτομο περίπου 1,80 ύψος με καλό σωματάκι, όσο μπορούσα να ξεχωρίσω μιας και φορούσε ένα λεπτό μπουφάν (η συνάντηση είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο) με μια φόρμα αθλητική από κάτω και αθλητικά παπούτσια. Έχω αρκετή εμπειρία σε τέτοιου είδους συναντήσεις, οπότε και αρκετό «αέρα» που λένε, αλλά εδώ ένιωθα αμηχανία! Σκεφτόμουν αν τελικά ήθελα η όχι να γαμηθώ μαζί του, όση ώρα τα λέγαμε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο όλος τρόπος του όμως, από το που μιλούσαμε στο ιντερνετ, στο τηλέφωνο ακόμα και με τον τρόπο που μιλούσε στο αυτοκίνητο με άναψαν!

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο και χωρίς καν να συστηθούμε (ως συνήθως έτσι γίνεται) μου λέει:

Α-τώρα που με είδες, θέλεις να σε γαμήσω;
Ε-έχεις πάει με πολλούς άντρες (προσπαθούσα να κερδίζω χρόνο για να αποφασίσω)
Α-κοιτά, έχω γαμήσει πολλούς πούστηδες και πολλοί με παίρνουν τηλέφωνο για να του γαμήσω ξανά

Γενικά ο τρόπος του ήταν άξεστος κάτι που με καύλωνε αρκετά και τελικά χωρίς να του πω κάτι, έβαλα μπρος το αυτοκίνητο και ξεκίνησα για το σπίτι. Στο δρόμο κάποια στιγμή μου έβαλε το χέρι μου πάνω στο ήδη σκληρό πούτσο του, ο οποίος δεν ήταν όπως μου είπε 21cm αλλά ήταν αρκετά χοντρό!

Ε-είπες ότι τον έχεις 21 αλλά δεν είναι τόσο ε;
Α-ναι ψέματα είπα, γιατί πολλοί άμα τους πεις ότι τον έχεις μεγάλο έρχονται πιο εύκολα. Αλλά μην φοβάσαι, θα σε γαμήσω σαν πουτάνα
Ε-πόσο είναι;
Α-περίπου 17-18 θα δεις και θα μου πεις εσύ

Και μου έβαλε το χέρι μέσα από την φόρμα για να πιάσω τον πούτσο του

Ε-είναι χόντρος αρκετά ο πούτσος σου
Α-ναι είναι και θα φωνάζεις σαν πουτάνα όταν στο χώνω στο κώλο σου, θα δεις ότι γαμάω πολύ καλά

Φτάσαμε στο σπίτι τελικά όπου μέσα στο ασανσέρ, μ έπιασε με τα δυο χέρια από το σβέρκο και με χαμήλωσε προς το πούτσο του, τρίβοντας μου τον πούτσο του στο πρόσωπο, αλλά δεν κράτησε για πολύ γιατί φτάσαμε στο όροφο που μένω.

Άνοιξα την πόρτα και πέρασε μέσα κι ακολούθησα κι εγώ, δεν πρόλαβα να κλείσω καλά καλά την πόρτα κι είχε κατεβάσει την φόρμα του μέχρι τα γόνατα! Είδα τότε τον πούτσο του, που στεκόταν όρθιος μπροστά μου, αρκετά χόντρος όπως ακριβώς το περίμενα όταν μου είχε βάλει να τον πιάσω στο αυτοκίνητο! Κόλλησα χαζεύοντας τον πούτσο για μερικά δευτερόλεπτα…

Α-μην τον κοιτάς, έχω καύλες έλα να τον ρουφήξεις γαμιόλα τώρα.

Γονάτισα χωρίς δεύτερη κουβέντα και πήρα την ψωλή του στο στόμα μου, γλύφοντας στην αρχή το πρησμένο πουτσοκέφαλο του και χώνοντας αργά το πήρα όλο μέσα στο στόμα!

Α-ωραίο τσιμπούκι παίρνεις, αλλά όχι για σήμερα! σήμερα είπα θα σε κάνω πουτάνα

Μου πιάνει το κεφάλι με τα δυο χέρια και με μια κίνηση μου χώνει το πούτσο του στο στόμα. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα με γρήγορες κινήσεις και πότε πότε έχωνε όλο το πούτσο μέσα, πνίγοντας με! Είχα δακρύσει από τον τρόπο που μου έδινε το πούτσο του στο στόμα κι ψωλή του είχε γεμίσει από τα σάλια μου, που έτρεχαν στα τριχωτά του αρχίδια…

Α-έτσι πουτάνα μου αρέσει να δίνω τσιμπούκι, παρ τον όλο μέσα και καθώς το έλεγε μου κάρφωνε τον πούτσο του στο λαρύγγι!

Α-έτσι θα σου γαμήσω την κωλοτρυπίδα πούστη…

Με μιας πετάει το μπουφάν του και ότι άλλο φορούσε από πάνω και συνέχισε να μου δίνει πίπα, ακόμα πιο άγρια! Πιάστηκα από τα πόδια του για να αντέξω την ορμή που έσπρωχνε χώνοντας μου το πούτσο στο στόμα! Μέχρι που έβγαλε την ψωλή του κι άρχισε να μου την βαράει στο πρόσωπο αφήνοντας μου με το στόμα ανοιχτώ και την γλώσσα έξω, αναζητώντας την ψωλάρα του

Α-έτσι γαμιόλα, να παρακαλάς και να ψάχνεις τον πούτσο μου αλλά τώρα θέλω να σε χύσω πούστρα!
Μου έπιασε με το ένα χέρι δυνατά από τα μαλλιά και μου λύγισε λίγο το κεφάλι, ενώ με το άλλο έπαιζε τον πούτσο του δυνατά…

Α-άνοιξε το στόμα και βγάλε την γλώσσα γαμιόλα να σε χύσω
Όπως κι έκανα αμέσως, παρακαλώντας τον να με χύσει… μέχρι την στιγμή που ένιωσα να τρέμουν τα πόδια του και να βογκάει όλο και περισσότερο…

Α- παρ τα πούστρα
Κι άρχισε να χύνει γεμίζοντας μου το πρόσωπο και το στόμα με τα πηκτά και καυτά του χύσια

Έμεινα έτσι να τον κοιτάζω, χωρίς να με έχει αφήσει τα μαλλιά, να μαλακίζει ελαφρά τον πούτσο του και πιέζοντας το κεφαλάκι του για να βγει και η τελευταία σταγόνα χύση που είχαν απομείνει, πάνω στα δάχτυλα του, που το έφερε μπροστά στο στόμα μου

Α-γλύψε κι αυτά πούστη και μου έβαλε τα δάχτυλα στο στόμα, όπου άρχισα να τα γλύφω λαίμαργα
Α- ψοφάς για χύσια πουτανάκι ε; και με τον πούτσο του άρχισε να μου πασαλείβει τα χύσια στο πρόσωπο και να μου τα ταΐζει χώνονται στο πούτσο στο στόμα.

Τραβώντας με από τα μαλλιά μαλακά με σήκωσε όρθιο λέγοντας με ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη και αν είχα κάτι να φάει πριν το γαμήσι. Άρχισα να του ετοιμάζω ότι πρόχειρο είχα στο σπίτι, όσο αυτός πλενόταν στο μπάνιο. Τον άφησα λοιπόν να φάει και πήγα κι εγώ να κάνω ένα ντους, όταν άκουσα να χτυπάει το κινητό του. Το σπίτι είναι στούντιο και η απόσταση από το μπάνιο με την σαλοκουζινα είναι λογικά μικρή, παρόλα αυτά όμως, αυτός πλησίασε προς το μπάνιο, σα να ήθελε να ακούσω την συνομιλία.

Α-είμαι με πούστη στο σπίτι του και μόλις μου πήρε πίπα και τώρα τρώω
---
Α-όχι μετά θα τον γαμήσω, θέλεις να έρθεις κι εσύ;
---
Α-ρε δεν έχει πρόβλημα, αφού του έδωσα τσιμπούκι
---
Α-μην είσαι μαλάκας, θα περάσουμε καλά… και απομακρύνθηκε χωρίς να τον ακούω πλέον.

Βγήκα από το μπάνιο με μια πετσέτα τυλιγμένοι γύρω από την μέση μου και πήγα στο σαλόνι, όπου με περίμενε γυμνός στον καναπέ. Είδα τον πούτσο του μισό καυλωμένο κι αυτόν να χαϊδεύει την κοιλιά του λέγοντας με ότι τώρα που έφαγε είναι έτοιμος να με σκίσει, αλλά έπρεπε να μου πει κάτι

Α- με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου, αυτός είναι από Βουλγαρία όμως…
Ε-θέλεις να φύγεις; (έκανα πως δεν άκουσα την συνομιλία, όσο φυσικά ήταν κοντά στο μπάνιο)
Α- όχι, αλλά με αυτόν γαμάμε πολλές φορές μαζί πούστηδες και του είπα να έρθει κι αυτός να σε γαμήσουμε μαζί, αλλά θέλει πρώτα να του πω ότι θέλεις κι εσύ να έρθει.

Εγώ όπως ήμουν αναμμένος από το τσιμπούκι που μου έδωσε ο Αλβανός, το μόνο που με πείραζε εκείνη την ώρα, είναι ότι θα καθυστερούσαμε ακόμα περισσότερο το γαμήσι!!!

Ε-οκ αν είναι πάρε τηλέφωνο τον φίλο σου
Α-πάρε εσύ γιατί δεν έχω μονάδες και του μιλάω εγώ

Α-έλα ρε, οκ θέλει, να πάρε να σου πει
Ε-γεια σου
Β-(β=βούλγαρος) γεια. Δεν έχεις πρόβλημα να σε γαμήσω μαζί με τον φίλο μου;
Ε-όχι. Είσαι μακριά; Γιατί του πήρα πίπα και είμαστε καυλωμένοι να αρχίσουμε τα γαμήσια!!!
Β-έχω μηχανάκι, πες μου που μένεις να έρθω

Αφού του εξήγησα μετά από ένα 15λεπτο έφτασε στο σπίτι. Άνοιξα την πόρτα με την πετσέτα όπως είχα βγει από το μπάνιο και είδα ένα τύπο 25χρονο (όπως μου είχε πει ο Αλβανός πιο πριν) περίπου 1,75 ελαφρά γυμνασμένο σώμα όπως του Αλβανού, αλλά δεν μπόρεσα να δω τι κρύβει στο καβάλο του παντελονιού, γιατί το τζην που φορούσε ήταν λίγο φαρδύ πάνω του.

Β-τι άρχισε να σε γαμάει κιόλας;
Ε-όχι εσένα περιμέναμε να έρθεις
Β-κάνεις καλό τσιμπούκι μου είπε ο φίλος μου
Ε-θα δεις
Από πίσω μου στο μεταξύ είχε έρθει κι ο Αλβανός ο οποίος με έπιασε από το μαλλί και με γονάτισε μπροστά στο βούλγαρο… ο οποίος είχε βγάλει το μπουφάν κι άνοιξε τα κουμπιά από το παντελόνι το οποίο κατέβασε λίγο. Φορούσε άσπρο σλιπ με τον πούτσο του να διαγράφεται στα πλάγια και τα αρχίδια του να είναι αρκετά μεγάλα! Με καύλωνε η θέα της ψωλής τους, σίγουρα είναι πιο μεγάλη από του Αλβανού, αλλά λιγότερο χόντρη, περίπου στα 19 cm. Άρχισα να του χαϊδεύω το καυλί πάνω από το σλιπ κι ένιωθα πόσο πέτρα του είχε γίνει ήδη και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και με μια κίνηση έβγαλα την ψωλάρα του έξω από το σλιπ κι άρχισα να τον βάζω στο στόμα καταπίνοντας αχόρταγα μέχρι τα αρχίδια ενώ αυτός μου χάιδευε το κεφάλι… δεν πρόλαβα καλά καλά να χορτάσω την ψωλάρα του βούλγαρου, όταν μου αρπάζει το κεφάλι ο Αλβανός και άρχισε να μου γαμάει το λαρύγγι, όπως όταν μπήκαμε στο σπίτι οι δυο μας!!! μ έπνιγε με τον πούτσο του…

Α-έτσι ρε μαλάκα θέλει η πουτάνα να της δίνεις το πούτσο και συνέχιζε να μου γαμάει το στόμα άγρια

Δεν πέρασε λίγη ώρα όταν μου πήρε το κεφάλι ο φίλος τους και μου το τράβηξε πίσω, φέρνοντας κοντά το πρόσωπο του το οποίο έδειχνε πλέον πιο άγριο…

Β-έτσι γουστάρεις πουστάρα να στο δίνουν ε; παρ τον τότε
Και τον έχωσε στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσε, μέχρι που τον κατάπια όλο!!!

Στο μεταξύ όσο μου γαμούσε το στόμα ο βούλγαρος ο άλλος είχε τραβήξει την πετσέτα από πάνω μου και με σήκωσε ώστε να παίρνω πίπα στο φίλο του σκυφτός κι αυτός να ασχολείται με τον κώλο μου!

Α-άντε πουτανάκι ήρθε η ώρα να σου σκίσω την κωλοτρυπίδα σου, δεν αντέχω άλλο!
Κι άκουσα να ανοίγει ένα προφυλακτικό, ίσα που ξέφυγα από το πούτσο του βούλγαρου, για να του πω ότι πάνω στο πάγκο της κουζίνας έχει λιπαντικό

Α-όχι γαμιόλα, με σάλιο θα σε γαμήσω και μου άνοιξε τα κωλομέρια φτύνοντας 4-5 φορές πάνω στην τρύπα μου και χώνοντας μου πρώτα ένα δάχτυλο και μετά σιγά σιγά άλλα δυο. Σηκώθηκε όρθιος και μου χτύπησε με τα πόδια του τα δικά μου για να τα ανοίξω περισσότερο. Ένιωσα να μου ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην τρύπα μου και να το τρίβει δυνατά πάνω της, ενώ ταυτόχρονα μου έδωσε ένα δυνατό μπάτσο στα κωλομέρια! Ξαφνικά ένιωσα ένα απότομο και δυνατό σπρώξιμο κι ένιωσα να ανοίγει η τρύπα μου από τον πούτσο του Αλβανού! Μπουκωμένος από τον φίλο του, μόνο ένα έντονο μουγκρητό ακούστηκε τα οποία έγιναν εντονότερα, όσο έσπρωχνε για να μπει μέσα μου! κι όταν επιτέλους είχε μπει όλος ο πούτσος του μέσα και σταμάτησε ο πόνος ένιωσα πραγματικά πουτάνα στα χέρια τους! Ένας πούτσος καρφωμένος στο στόμα κι ένας άλλος πίσω μου!

Β- άντε ρε μαλάκα, γάμα δυνατά την ψώλα… κι αμέσως άρχισε ο Αλβανός να με γαμάει αλύπητα και δυνατά! Τα βογκητά μου μάλλον τους καύλωνε ακόμα περισσότερο, με τον βούλγαρο να έχει σταματήσει να μου γαμάει το στόμα έχοντας γείρει μπροστά και ανοίγοντας μου τα κωλομέρια αλλα και βαρώντας τα δυνατά!!!

Β-θέλω να την γαμήσω κι εγώ την πούστρα και τράβηξε τον φίλο του από πίσω μου και με πήρε από το χέρι και μ έβαλε να γονατίσω στο καναπέ. Γύρισα και τον κοιτούσα που φορούσε το προφυλακτικό, ενώ ο φίλος το είχε βγάλει ήδη και ήρθε έκατσε στην πλάτη του καναπέ δίνοντας μου τον πούτσο του στο στόμα! Ενώ ο βούλγαρος μου άνοιγε τα κωλομέρια

Β-ρε μαλάκα την έσκισες την πούστρα κανονικά!!! Και χτυπούσε τον πούτσο του στην τρυπά μου
Β-εσυ μου εδειξες ρε μαλακα πως γουσταρει τον πουτσο στο στομα, εγω θα σου δειξω πως γουσταρει να τον περνει στο κωλο κι ενιωσα να μου ακουμπαει το πουτσοκεφαλο του στην τρύπα και χωρίς καθυστέρηση έσπρωξε δυνατά κι αμέσως άρχισε να με γαμάει δυνατά! Με το ένα χέρι μ έπιανε από την μέση και με το άλλο μου τράβηξε το κεφάλι από το πούτσο του Αλβανού και το σπρώξε κάτω ώστε να τουρλωθεί περισσότερο ο κώλος μου!

Β-άνοιξε τα ποδιά σου όσο μπορείς ψώλα, τώρα θα γουστάρεις πούτσο
Με πατούσε με τα χέρια στη μέση και ξεκίνησε ένα γαμήσι άγριο και δυνατό που με έκανε να βογκάω από πόνο και ηδονή, νιώθοντας την ψωλάρα του να μου σκίζει την κωλοτρυπίδα …
Ο Αλβανός μου τράβηξε λίγο το κεφάλι πάνω όσο ο φίλος του με γαμούσα σαν ψώλα!

Α-σ αρέσει πουτανάκι; ε;
Εγώ δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη απ την καύλα αλλά ο Αλβανός επέμενε τραβώντας με πιο δυνατά από τα μαλλιά
Α-πες ρε πουτάνα σ αρέσει;
Τότε ένιωσα στα κωλομέρια ένα πολύ δυνατό μπάτσο από τον βούλγαρο, που με έκανε να τραβηχτώ μπροστά, αλλά με κρατούσε γέρα από την μέση ο βούλγαρος συνεχίζοντας να με γαμάει

Β-όταν θα σε ρωτάει κάτι ο φίλος μου, θα του απαντάς καριόλα και μου έριξε ακόμα ένα δυνατό μπάτσο στα κωλομέρια…
Ε-ναι ναι εντάξει..
Β-και θα μιλάς μόνο όταν σε ρωτάμε κάτι πούστρα, οκ;
Ε-ότι πεις!

Είχε σηκωθεί κι ο Αλβανός από την πλάτη του καναπέ και φόρεσε κι αυτός προφυλακτικό
Α-κάτσε πολύ τον γάμησες, σειρά μου
Β-να τον γαμάμε εναλλάξ πρότεινε ο βούλγαρος και έδωσε την σειρά του στον Αλβανό ο οποίος καμία σχέση δεν είχε με την πρώτη φορά που με γάμησε, έχωσε τον πούτσο του βίαια μέσα στην κωλάρα μου, που ενώ μου την είχαν ανοίξει αρκετά μέχρι τότε, πάλι με πόνεσε με το πάχος της ψωλής του!!!
Αυτό το σκηνικό με τις εναλλαγές τους κράτησε περίπου μισή ώρα μέχρι που ο βούλγαρος σταμάτησε τον φίλο του και είπε να βγάλει το προφυλακτικό. Μ έβαλε να καθίσω κάτω από τον καναπέ, βάζοντας το κεφάλι μου να ακουμπάει σε ένα από τα μαξιλάρια που έχει ο καναπές.
Β-ώρα να σου γαμήσουμε το στόμα καριόλα, να σου ξεχειλώσουμε και το λαρύγγι και να σε χύσουμε στη μάπα πούστρα, όπως γουστάρεις
Ακούμπησε με τα δυο χέρια στη πλάτη του καναπέ και μου έχωσε το πούτσο του στο στόμα, γαμώντας το άγρια! Με έπνιγε πολύ περισσότερο από την άλλη φορά ίσως να βοηθούσε και η στάση που μου γαμούσε το στόμα οπότε κάποια στιγμή τον κράτησα από τα πόδια και του σταμάτησα την φόρα…
Έβγαλε τον πούτσο του και μου έριξε ένα χαστούκι…

Β-τι έγινε βρωμόπουστα; Δεν αντέχεις; Θέλεις να φύγουμε τώρα και να μην σε χύσουμε
Ε-όχι θέλω
Β-τότε σκάσε και άσε να σου γαμήσω στο στόμα όπως ξέρω!

Και ξανά άρχισε στον ίδιο ρυθμό με πριν κι ακόμα περισσότερο βίαια, αλλά αυτην την φορά είπε τον φίλο του να έρθει από πίσω και να μου κρατάει τα χέρια! Μετά από λίγο άλλαξαν θέση με τον Αλβανό, ο οποίος με γαμούσε το στόμα με τον χοντρό του πούτσο το ίδιο άγρια… μέχρι που είπε στο φίλο του ότι είναι έτοιμος να χύσει, τότε μ έπιασε από το σβέρκο ο βούλγαρος και με πήγε στο κέντρο του σαλονιού με γονάτισε κι άρχισαν να παίζουν τις ψωλές του μπροστά στο πρόσωπο μου…ο Αλβανός μ έπιασε από τα μαλλιά και μου τράβηξε λίγο λοξά το κεφάλι

Α- είσαι έτοιμος παλιόπουστα να σε γεμίσουμε με χύσια τη μάπα; Εκστασιασμένος από την καύλα δεν απάντησα και μου έριξε ένα χαστούκι αλλά με έφτυσε και στα μούτρα
Α- πες ρε πούστη γουστάρεις;
Τότε με άρπαξε ο βούλγαρος κι άρχισε να μου γαμάει το στόμα δυνατά πάλι, βγάζοντας πότε πότε το πούτσο του και φτύνοντας με στα μούτρα μέχρι που τον άκουσα να λέει στο φίλο του
Β-μαλάκα εγώ θα χύσω!!!
Α-κι εγώ χύνω
Μου άρπαξε το κεφάλι από τα μαλλιά ο Αλβανός και το έγειρε προς τα πίσω, ενώ ήρθαν πολύ κοντά μου ακουμπώντας στους ώμους μου… και δεν άργησα να νιώσω να με πυροβολούν με τα καυτά τους χύσια κι δυο ταυτόχρονα
Β-παρ τα πούστρα όλα δικά σου!
Α-ρουφά τα χύσια μας γαμιόλα, όλα ρούφα τα
Εγώ ρουφούσα λαίμαργα κάθε σταγόνα που έμπαινε μέσα στο στόμα των γαμιάδων μου και έγλυφα ότι είχε πέσει στα χείλια μου και γύρω… ενώ οι γαμιάδες μου μου έτριβαν τις ψωλές τους στο πρόσωπο βάζοντας την πότε πότε στο στόμα μου για να ρουφήξω όλα τα χύσια τους!

Μείναμε για λίγη ώρα έτσι, με τις ψωλές τους να μου ακουμπάνε τα μάγουλα…
Α-στο είπα ότι θα σε κάνουμε πουτάνα μας
Β-και φυσικά δεν θα σταματήσουμε τώρα, θα πιούμε ένα ποτό και θα σε σκίσουμε ξανά!

Ξημερώσαμε εκείνη την μέρα, αλλά πλέον έχουν πάρει συν από μένα Αλβανοί και Βούλγαροι!!!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")