Το πουτανάκι του γυμναστηρίου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν ένα άβγαλτο θηλυπρεπές αγοράκι 19 χρονών με λεπτοκαμωμένο άτριχο γυναικείο κορμί, πεταχτό σφριγηλό κωλαράκι που θα έκανε πολλές γυναίκες να ζηλέψουν όταν αποφάσισα να πάω στο Γυμναστήριο. Δεν είχα καμία εμπειρία παρά μόνο πολλές φαντασιώσεις με καλογραμμωμένα αντρικά κορμιά. Ήμουν πολύ δειλός να δοκιμάσω κάτι και αποφάσισα να βρίσκομαι τουλάχιστον κοντά στα αντρικά κορμιά.

Εκεί από την πρώτη ημέρα ζούσα ένα γλυκό βασανιστήριο βλέποντας όλα εκείνα τα αντρικά ιδρωμένα κορμιά. Εκεί γνώρισα και τον Αλέκο, έναν αρρενωπό άντρα, γύρω στα 35, ψηλό, με υπέροχο γυμνασμένο κορμί, τριχωτό στέρνο και ένα πρόστυχο βλέμμα που από την πρώτη στιγμή ένιωθα να με γδύνει με τα μάτια του.

Σαν γνήσιο αρσενικό έκανε και το πρώτο βήμα. Ο Αλέκος ήταν φίλος με τον ιδιοκτήτη και πολλές φορές έκλεινε εκείνος το βράδυ για να τον εξυπηρετεί. Ένα βράδυ είχε μείνει μόνο ένα τμήμα αερόμπικ και ο Αλέκος που έκανε προπόνηση στα βάρη. Τον ρώτησα αν τα αντρικά αποδυτήρια ήταν ακόμα ανοιχτά να κάνω ένα ντους και μου είπε ότι για μια ακόμα ώρα θα ήταν ανοιχτά.

Με την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά μπήκα κάτω από το καυτό νερό. Πρέπει να είχε περάσει κανένα δεκάλεπτο όταν άκουσα την πόρτα να κλειδώνει. Βγήκα έξω και είδα τον Αλέκο ολόγυμνο και ιδρωμένο μπροστά μου με μάτια να πετάνε φλόγες. Το τεράστιο καυλί του γύρω στους 25 πόντους παλλόταν μπροστά μου.

-    «Είμαστε ολομόναχοι τώρα!», είπε και με πλησίασε.

Έκανα να καλύψω την γύμνια μου αλλά μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι και με δύναμη μου έστριψε την ρωγίτσα μου τραβώντας με στην αγκαλιά του.

-    «Πουστράκι μη κάνει ντροπές τώρα. Ξέρουμε και οι δυο τι θες».

Κόντευα να λιποθυμήσω. Οι ιδρωμένες τρίχες του στέρνου του με ανατρίχιαζαν ενώ μου χούφτωσε πρόστυχα το κωλαράκι αγγίζοντας την τρυπούλα μου. Το καυλί του ανυπόμονα πίεζε το στομάχι μου. Μου έστριψε κι άλλο τη ρώγα μου κάνοντάς με να βογκήξω.

-    «Λοιπόν, θα είσαι καλό και υπάκουο αγοράκι;»

Έγνεψα ναι και τότε κόλλησε τα τεράστια σαρκώδη του χείλη στα δικά μου ενώ η γλώσσα του απαιτητικά χώθηκε στο στόμα μου παίζοντας με την δική μου. Είχα παραδοθεί. Βρέθηκα στα γόνατά μου μπροστά στο ιδρωμένο καυλί του. Μου πίεσε το κεφάλι και το πήρα στα χείλη μου. Άρχισα ένα μαραθώνια γλειψίματος στο τεράστιο καυλί του από τα αρχίδια έως το πουτσοκέφαλο του χωρίς να ξέρω τι κάνω.

-    «Έχεις ταλέντο πουτανάκι!», έλεγε βογκώντας μέχρι που τραβήχτηκε.

Μου έδειξε ξερά τον πάγκο.

-    «Στήσου εκεί στα τέσσερα πουτανάκι!»

-    «Είμαι παρθένος, δεν το έχω ξανακάνει…», τραύλισα.

Ένα ακόμα χαστούκι δυνατό αντήχησε στο χώρο.

-    «Στήσε το κώλο σου πουτανάκι και μην τολμήσεις να αντιμιλήσεις ξανά!»

Με δάκρυα στα μάτια υπάκουσα. Δεν ήταν βιασμός. Μου άρεσε που μου συμπεριφερόταν σαν πουτάνα, που έτρωγα τα χαστούκια μου. Μου άρεσαν ακόμα και τα δυνατά σκαμπίλια που έφαγα στο στημένο μου ανυπεράσπιστο κωλαράκι. Τώρα ήμουν στο έλεός του. Αισθάνθηκα σοκ από την κρύα κρέμα επάνω στην ροδαλή μου τρυπούλα και ακριβώς την στιγμή που μου έβαλε κωλοδάχτυλο η πόρτα ξεκλείδωσε και μπήκαν μέρα ακόμα πέντε άτομα, καλογυμνασμένα, ολόγυμνα, με θεϊκά κορμιά και τεράστια καυλιά.

-    «Αργήσατε και ξεκινήσαμε…», είπε γελώντας.

Από ντροπή έκανα να φύγω αλλά έφαγα ένα ακόμα σκαμπίλι στα κωλομέρια.

-    «Μείνε ακίνητος πουστράκι. Σήμερα θα μας ικανοποιήσεις όλους».

Ένα καυλί χώθηκε στο στόμα μου μπουκώνοντάς με ενώ άπειρα χέρια με άγγιζαν παντού λέγοντας πρόστυχα σχόλια, Όταν αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλο επάνω στη τρυπούλα μου κατάλαβα ότι η νέα μου ζωή τώρα άρχιζε. Η πίεση ήταν αφόρητη και ο πόνος φοβερός αλλά το χοντρό καυλί που είχε καρφωθεί στο λαρύγγι μου τα έπνιγε τις κραυγές μου. Με μια κίνηση μου το κάρφωσε βαθιά στο κωλαράκο μου μέχρι που τα βαριά του αρχίδια έπεσαν επάνω στα δικά μου.

-    «Κωλάρα για γαμήσι! Βαθιά και στενή!», είπε και όλοι γέλασαν.

Άρχισε με ρυθμικές κινήσεις να με πηδάει ενώ σύντομα γεύτηκα για πρώτη φορά σπέρμα το στόμα, καθώς ο πρώτος είχε ήδη χύσει βογκώντας το αλμυρό του χύσι στο λαρύγγι μου. Ο πόνος στον κώλο είχε γλυκάνει και ήδη κούναγα πουτανιάρικα το κωλαράκι μου κάτω από την καθοδήγηση και τα σκαμπίλια του Αλέκου που τώρα με γαμούσε με βίαιες βαθιές ψωλιές.

Ένα δεύτερο καυλί είχε ήδη έρθει για εξυπηρέτηση στα χείλια μου. Αισθάνθηκα κάποια στιγμή μια γλυκιά αίσθηση υγρασίας στο κωλαράκι μου. Ο γαμιάς μου βογκώντας έχυνε μέσα μου το καυτό του φορτίο. Εκείνη τη νύχτα με γάμησαν βίαια και δυνατά από παντού. Αργά όταν τελείωσαν και σηκώθηκα, χύσια έτρεχαν από παντού επάνω μου ενώ το κωλαράκι μου έτσουζε σαν να με είχε γαμήσει τραίνο. Ο Αλέκος τότε μου έκανε την ανήθικη πρόταση.

-    «Σήμερα είδες τι πραγματικό πουτανάκι είσαι. Μπορείς να φύγεις τώρα που ξεκαυλώσαμε επάνω σου και να εξαφανιστείς ή μπορείς να γίνεις η μόνιμη αρσενική πουτάνα μας».

Δεν χρειάστηκα δεύτερη κουβέντα. Δέχτηκα. Μου έδωσαν τότε ένα κόκκινο στρινγκάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και με διέταξαν να τα φορέσω ενώ ο Αλέκος μου εξηγούσε τις υποχρεώσεις μου.

-    «Θα ντύνεσαι έτσι όταν σου λέμε και θα είσαι πάντα στην διάθεσή μας. Θα γαμιέσαι καλά, πρόστυχα και με πάθος όπως σήμερα. Όταν δεν ακούς θα τρως τις ξυλιές και τα χαστούκια σου».

Υπάκουα τότε γονάτισα και φίλησα ένα - ένα τα καυλιά των γαμιάδων μου ευχαριστώντας τους για το γαμήσι που μου έκαναν. Ο Αλέκος ξεπρόβαλλε τότε κρατώντας μια πλατιά δερμάτινη ζώνη.

-    «Τώρα θα σου μαστιγώσω το ξεφτιλισμένο σου κωλαράκι. Έτσι, να δεις τι θα παθαίνεις όταν είσαι ανυπάκουη πουτάνα».

Έσκυψα πρόθυμα και πάλι στον πάγκο. Μια νέα ζωή ξεκινούσε

ΥΓ: Πείτε αν σας άρεσε. Έχω και συνέχεια...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")