Στο δοκιμαστήριο με τον Θεό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Αλέξη, είμαι 21 χρονών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη πριν μια εβδομάδα σε κατάστημα πολύ γνωστής αλυσίδας ρούχων στην Ερμού. Είμαι φοιτητής Πολυτεχνείου και μένω μόνος μου εδώ στην Αθήνα αφού κατάγομαι από το Βόλο. Είμαι γύρω στο 1.84, 77 κιλά, αθλητικό σώμα και γενικά είμαι πολύ εμφανίσιμο παιδί με μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο.

Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει το μυστικό μου. Είμαι πολύ αρρενωπός και κανείς δεν έχει μέχρι τώρα υποψιαστεί ότι το αντρικό φύλο με προσελκύει περισσότερο.

Ήταν Τρίτη βράδυ και είχα κατέβει για ψώνια στο κέντρο. Όταν κάνω ψώνια προτιμώ να είμαι μόνος μου γιατί είναι μια διαδικασία που με χαλαρώνει αρκετά και οποιοσδήποτε είναι μαζί μου με αποσυντονίζει. Μπήκα λοιπόν στο κατάστημα που προανέφερα – το όνομα του οποίου δε θα αποκαλύψω- και άρχισα να κοιτάω τα ρούχα αδιάφορα. Αφού βρήκα ένα παντελόνι που μου άρεσε, αποφάσισα να πάω να το δοκιμάσω κι έτσι ανέβηκα στον επάνω όροφο που ήταν τα δοκιμαστήρια.

Προσπέρασα την ευγενική κοπέλα που τακτοποιούσε τα ρούχα στην είσοδο του διαδρόμου κι άρχισα να κατευθύνομαι προς το βάθος κοιτώντας δεξιά κι αριστερά να βρω κάποιο άδειο για να μπω. Σχεδόν όλα ήταν γεμάτα γιατί είχε πολύ κόσμο εκείνη την ώρα. Στο βάθος αριστερά είδα την κουρτίνα όχι τελείως κλεισμένη και χωρίς δεύτερη σκέψη κατευθύνθηκα προς τα εκεί. Όντας σίγουρος ότι το δοκιμαστήριο ήταν άδειο άνοιξα την κουρτίνα με μια απότομη κίνηση και τότε το αίμα μου πάγωσε. Όχι τόσο γιατί συνειδητοποίησα πως κάποιος άλλος χρησιμοποιούσε το δοκιμαστήριο, αλλά περισσότερο κοκάλωσα στη θέα του νεαρού που ήταν μέσα.

Ήταν ψηλός, σαν εμένα περίπου, μελαχρινός, με πολύ γλυκό πρόσωπο και γενάκι. Γυμνασμένο σώμα, τέλειο στήθος με λίγες τρίχες που το έκαναν ακόμα πιο ωραίο. Δε θα μπορούσε βέβαια το μάτι μου να μην πέσει χαμηλά. Προφανώς δοκίμαζε ένα παντελόνι κι ένα μπλουζάκι και τη στιγμή εκείνη φορούσε μόνο ένα μαύρο κολλητό μποξεράκι Calvin Klein που σχημάτιζε ένα τέλειο φούσκωμα ανάμεσα στα πόδια του. Ο νεαρός αιφνιδιασμένος σήκωσε το κεφάλι του προς το μέρος μου κι εγώ προσπαθώντας να προσγειωθώ του ζήτησα αμέσως νευρικά συγνώμη και πήγα να κλείσω την κουρτίνα. Εκείνος μου είπε «δεν πειράζει» και μου χάρισε ένα χαμόγελο που μου έλιωσε την καρδιά.

Έτοιμος να πέσω κάτω από το σοκ παραλίγο να χτυπήσω μια κοπέλα που έβγαινε από το δοκιμαστήριο πίσω μου.

Αμέσως μπήκα στο δοκιμαστήριο που μόλις είχε αδειάσει και ακούμπησα ξεψυχισμένα στον τοίχο. Τι ήταν αυτό που μου συνέβη; Έναν τέτοιον άντρα ονειρευόμουν! Τα μάτια του και το χαμόγελο του είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου. Πέρασε ένα βασανιστικό λεπτό και αφού είχα συνέλθει κάπως. Άρχισα να ξεκουμπώνω τη ζώνη μου για να δοκιμάσω το παντελόνι χωρίς να μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου.

Καθώς έβγαζα το παντελόνι μου άκουσα την κουρτίνα από το δοκιμαστήριο του να ανοίγει κι αμέσως έβαλα το μάτι μου στην χαραμάδα της κουρτίνας για να δω έξω. Είχε φορέσει μια βερμούδα κι ένα λεπτό μπλουζάκι και κοιταζόταν στον καθρέπτη. Δεν πρόλαβα να φύγω πίσω και καθώς γυρνούσε προς το μέρος μου με είδε. Το βλέμμα του καρφώθηκε στα μάτια μου για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου κι εγώ γεμάτος ντροπή έκανα πίσω αμέσως.
«Έπεσα πολύ χαμηλά» έλεγα από μέσα μου και άρχισα να φοράω το παντελόνι που ήθελα να δοκιμάσω. Καθώς προσπαθούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου κάνοντας απόπειρες να σκεφτώ κάτι τελείως άσχετο, συνέβη το έξης ανήκουστο.

Καθώς είχα γυρίσει την πλάτη μου και κοιτιόμουν στον καθρέπτη είδα να ανοίγει πίσω μου δειλά η κουρτίνα και…. Να μπαίνει ο κούκλος μέσα στο δοκιμαστήριο μου. Η καρδιά μου κλότσησε στο στήθος μου. Γύρισα δειλά και τον κοίταξα. Πριν προλάβω να μιλήσω με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής…!

-    «Γιατί με κοιτούσες πριν; Σ’ αρέσω;»
Είπε σχεδόν ψιθυριστά και η ανάσα του έβγαινε βαριά. Ήρθε προς τα πάνω μου και με κόλλησε στον καθρέπτη.
-    «Κατά λάθος άνοιξες πριν την κουρτίνα μου;»
Συνέχισε καθώς με πλησίαζε…
-    «Όχι αλήθεια δεν ήξερα…»
Κατάφερα να ψελλίσω εγώ που είχα αρχίσει να τρελαίνομαι από την καύλα.
-    «Είσαι πολύ μωρό το ξέρεις; Με έχεις καυλώσει άγρια…»
Είπε και κόλλησε πάνω μου.

Τότε έπαθα το σοκ της ζωής μου! Δεν το περίμενα με τίποτα να του αρέσουν οι άντρες. Αυτό ήταν. Άρχισα να παίρνω τον έλεγχο στα χέρια μου.
-    «Κι εμένα με καύλωσες άγρια»
Του είπα και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του. Τα χείλη του ήταν σκληρά και γλυκά, κάτι που με καύλωσε ακόμα πιο πολύ. Συνέχισα…
-    «Αλλά, είμαστε σε δοκιμαστήριο, μπορεί να μας δουν. Πάμε κάπου αλλού»
Του είπα και συγκρατήθηκα λίγο.
-    «Στ’ αρχίδια μου. Εγώ σε θέλω τώρα!»
Είπε και πίεσε τον καυλωμένο του πούτσο πάνω μου.
Είχα τρελαθεί από την καύλα!!!

Έσβησα κάθε σκέψη από το μυαλό μου κι άρχισα να τον γλύφω στο λαιμό. Με μια κίνηση έβγαλα την μπλούζα του και άρχισα να χαϊδεύω το δυνατό του στήθος. Τον κόλλησα στον τοίχο και άρχισα να του ξεκουμπώνω τη βερμούδα. Την κατέβασα και χούφτωσα τον καυλωμένο πούτσο του πάνω από το μποξεράκι. Με τη γλώσσα μου άρχισα να κατεβαίνω χαμηλά… έγλειφα με κυκλικές κινήσεις τις πετρωμένες του ρώγες ενώ αυτός έβγαζε σχεδόν ψιθυριστά βογκητά και μου χάιδευε απαλά το κεφάλι. Κατέβηκα με τη γλώσσα μου στο επίπεδο στομάχι του και στη συνέχεια πέρασα στην κοιλιά του. Με το άλλο μου χέρι έτριβα τον πετρωμένο του πούτσο.

Η σκέψη ότι μπορεί να μας καταλάβαινε κάποιος με έκανε να καυλώνω όλο και περισσότερο. Τελικά κόλλησα το στόμα μου στον πούτσο του και άρχισα να τον πιπιλάω πάνω από το μποξεράκι. Η μυρωδιά από τα υγρά που είχε ήδη αρχίσει να βγάζει με μέθυσε πραγματικά. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Με μια κίνηση κατέβασα το λάστιχο του μπόξερ του και αμέσως πετάχτηκε μπροστά μου ένα καυλί γύρω στα 19 εκατοστά, χοντρό, με φλέβες κι ένα πουτσοκέφαλο κατακόκκινο έτοιμο να εκραγεί.

Σήκωσα το βλέμμα μου και τον κοίταξα στα μάτια. Η ηδονή ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Με μια απαλή κίνηση στο κεφάλι μου, μου έδειξε πόσο ανυπομονούσε να νιώσει τα χειλάκια μου να αγκαλιάζουν σφιχτά τον πούτσο του.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση άνοιξα το στόμα μου και το αντικείμενο του πόθου μου βυθίστηκε στο στόμα μου. Άρχισα να το πιπιλάω αργά ενώ εκείνος είχε τρελαθεί από την καύλα. Καθώς τον κοιτούσα παρατήρησα πώς δάγκωνε επίμονα το κάτω χείλος του για να μην φωνάξει δυνατά. Με ρυθμικές κινήσεις κουνούσε το κεφάλι μου και ο πούτσος του ερχόταν όλο και πιο βαθιά στο λαρύγγι μου. Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα.

Με το άλλο μου χέρι έσπρωχνα το σφιχτό κωλαράκι του προς το μέρος μου με αποτέλεσμα να βυθίζεται όλο και πιο πολύ μέσα μου το καυλί. Του. Σε δυο λεπτά τα καυτά του χύσια κατέκλυσαν το στόμα μου. Αφού τα κατάπια σηκώθηκα και κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του. Οι αναπνοές του έβγαιναν ακανόνιστα ενώ είχε γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα.
Όρθιοι καθώς ήμασταν ένιωσα το χέρι του να πιάνει τον πούτσο μου. Έκανα λίγο πίσω και μου τον έβγαλε έξω. Άρχισε να τον τρομπάρει αργά ενώ οι γλώσσες μας μπερδεύονταν μεταξύ τους.
-    «Θα χύσω…» του ψιθύρισα με δυσκολία.
Αμέσως έσκυψε και μόλις ακούμπησε τη γλώσσα του στο κεφαλάκι μου άφησα τα χύσια μου να γεμίσουν το στόμα του. Έμεινα ξέπνοος πάνω στον τοίχο ενώ ο κούκλος μου σηκώθηκε και με φίλησε στο στόμα. Σάλιο ανακατεμένο με σπέρμα δημιουργούσαν μια υπέροχη γεύση. Δεν χόρταινα τα χείλη του.
Περιμέναμε λίγα λεπτά μέχρι να μπορέσουμε να βάλουμε τα μποξεράκια μας ξανά(!) Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο να ντυθεί, προσπαθώντας παράλληλα να κρύψουμε σημάδια που θα μαρτυρούσαν ότι έγινε.

-    «Με τρέλανες!» Του είπα όταν ντυθήκαμε.
-    «Εσύ να δεις!» Μου απάντησε και μου χαμογέλασε γλυκά.

Βγήκαμε από τα δοκιμαστήρια παίζοντας το χαλαροί και μόλις βγήκαμε στην Ερμού, αρχίσαμε να κατηφορίζουμε μαζί. Ούτε το όνομα του δεν ήξερα. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Από τότε έχουμε βρεθεί δυο φορές και περνάμε υπέροχα κάθε φορά. Είμαστε μαζί πλέον κι ελπίζω να κρατήσει η σχέση μας γιατί εκτός από τρελό μωρό είναι και γαμάτο παιδί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")