Το ξενοδοχείο της παρτούζας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παρασκευή βραδάκι. Η καύλα στο απροχώρητο και αφού ετοιμάζω το κωλαράκι μου ξεκινώ για το γνωστό σινεμά - γαμιστρώνα. Φτάνω και κατεβαίνω στο υπόγειο που παίζει μόνο gay τσόντες. Απογοητεύτηκα όταν είδα μόνο έναν τυπάκο να κάθεται σε μια γωνία και να απολαμβάνει το τσιγάρο του. Άραξα κι εγώ σε μια γωνία και περίμενα να δω τι μου φύλαγε η τύχη μου. Δεν πέρασαν καλά-καλά 3 λεπτά, και ακούω τον αγαπημένο μου ήχο.... ένα φερμουάρ να κατεβαίνει!

Γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω τον τυπάκο να την έχει βγάλει έξω και να την παίζει επιδεικτικά. Τον πλησιάζω και τον ρωτάω αν θέλει βοήθεια.
-    Φάτον ρε πουστράκο!
Μου απαντάει. Και πριν τελειώσει την πρόταση, είμαι ήδη στα γόνατα και τον γλύφω με μανία. Αφού του έγινε μάρμαρο, με σηκώνει, μου κατεβάζει την φόρμα, κι αρχίζει να χαϊδεύει την κωλάρα μου.
-    Ωραίος πάτος! Μου λέει.
-    Γάμησε τον τότε να το ευχαριστηθείς.
-    Θα τον σκίσω, αλλά όχι εδώ...
-    Σπίτι σου;
-    Όχι. Πάμε στο ξενοδοχείο απέναντι.

Σε 5 λεπτά, ήμασταν ήδη στο ασανσέρ, και τα δάχτυλα του ετοίμαζαν την κωλοτρυπίδα μου.
Μπαίνουμε στο δωμάτιο και προχωράμε προς τα μέσα.
-    Την πόρτα δεν θα την κλείσεις; Του λέω.
-    Όχι. Άσε και θα δεις… ξέρω εγώ…
Ξαπλώνει ο μισός στο κρεβάτι, κι εγώ γονατίζω στο πάτωμα και γλύφω την καυλάρα του. Κάνω να σηκωθώ μετά από λίγο, αλλά δεν με αφήνει.
-    Συνέχισε να ρουφάς πουστράκι! Μου λέει.
Δεν με χάλαγε και ιδιαίτερα, αφού το καυλί του ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Γύρω στους 15 πόντους, αλλά τόσο χοντρό, που με δυσκολία χώραγε στην χούφτα μου.

Όπως είμαι στα γόνατα, και τσιμπώνω την γλυκιά ψωλιά, νιώθω δυο χέρια να χαϊδεύουν την πλάτη μου και να κατεβαίνουν προς τον κώλο μου. Γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω τον ρεσεψιονίστα μαζί με έναν Πακιστανό, με τις ψωλές έξω, καυλωμένες, να μαλακίζονται από πάνω μου. Ξαναγύρισα στην πίπα μου, και άφησα αυτούς να πάρουν πρωτοβουλίες. Με πιάνουν από την μέση, με σηκώνουν πάνω, και ο ένας απ’ αυτούς, αρχίζει να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Αφού την έκανε μούσκεμα, λέει στον άλλο:
-    Άντε ρε μαλάκα! Τι τον κοιτάς; Άνοιξέ τον.

Πριν προλάβω να ανοίξω λίγο τα κωλομέρια μου, για να μπει απαλά στην σούφρα μου, νιώθω ένα καυλί να μου καρφώνεται με φόρα και δύναμη, λες και δεν είχε ξανά γαμήσει ποτέ στη ζωή του! Νόμιζα ότι θα μου ξεκολλήσει το κωλάντερο. Με γαμούσε βάρβαρα σαν λιγούρης, τόσο που από τον πόνο, δάγκωσα το καυλί του άλλου.
-    Πονάς μωρή πούστρα; Μου λέει.

Δεν μίλησα. Συνέχισα το τσιμπούκι μου και άφησα τον άλλο να κάνει ότι θέλει στην κωλοτρυπίδα μου. Έτσι κι αλλιώς, πλέον είχε ανοίξει διάπλατα. Μετά από λίγο, τον άκουσα να βογκάει, και νιώθω τα χύσια του καυτά στην πλάτη μου. Πριν προλάβει να ηρεμήσει ο σφιγκτήρας μου, νιώθω και δεύτερο καυλί να καρφώνεται μέσα. Αυτό ήταν μικρότερο και άρχισα να απολαμβάνω το γαμήσι που μου έκανε. Τον έβαζε και τον έβγαζε αργά - αργά.

Την ίδια στιγμή, ακούγονταν συνομιλίες από τον διάδρομο, και μια φωνή να λέει κάτι στα Πακιστανικά. Δεν άργησα να καταλάβω ότι ο Πακιστανός, είχε καλέσει τους συμπατριώτες του για ένα δωρεάν γαμησάκι. Ψωλές διάφορων μεγεθών, έμπαιναν κι έβγαιναν στον κώλο μου, λες και ήταν λεωφορειόδρομος! Τα χύσια έπεφταν ασταμάτητα στα κωλομέρια μου, στην πλάτη μου, στον σβέρκο και στο κεφάλι μου.

Δεν ένιωθα πλέον την σούφρα μου. Πιάνει ο τυπάκος το κεφάλι μου, το σηκώνει και μου λέει:
-    Εντάξει! Έφυγαν όλοι. Σου άρεσε;
-    Τα δικά σου θέλω να τα πιω! Του λέω και σκύβω να συνεχίσω το τσιμπούκι.
-    Όχι ακόμα. Μου λέει. Στήσου μου στα τέσσερα.
-    Ότι πεις εσύ!
Και στήνω τον ανοιχτό κώλο μου, περιμένοντας να τον κεντήσει ένας ακόμα γαμιάς.
-    Ο πούτσος μου δεν μπαίνει σε αντρικά κωλαράκια, το χέρι μου όμως μπαίνει!!!
Κι αμέσως νιώθω τρία δάχτυλα να περιεργάζονται το κωλάντερο μου. Έμπαιναν και έβγαιναν τόσο εύκολα, που δοκίμασε και τέταρτο, αλλά το ίδιο...
-    Θα σου βάλω και τα πέντε! Μου λέει.

Αυτό πόνεσε υπερβολικά. Δεν άντεχα άλλο. Σηκώθηκα απότομα, τον κοίταξα στα μάτια, και τον παρακάλεσα:
-    Δεν πάει άλλο! Με ξεσκίσατε!  Χύσε με στο στόμα να ηρεμήσω.

Και πριν προλάβω να τελειώσω την κουβέντα μου, είχα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος στον λάρυγγα μου. Τα κατάπια με προθυμία… πήρα με την γλώσσα μου και τις τελευταίες του σταγόνες και ξάπλωσα μήπως και καταφέρω να ηρεμήσω την πυρακτωμένη κωλοτρυπίδα μου...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")