Ηδονές στον καθρέφτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το χτύπημα της πόρτας ήταν σιγανό, ίσα που ακούστηκε στην ησυχία του μεσημεριού. Του άνοιξα, με την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή. Ήθελα τόσο να τον δω ξανά. Μου έλειπε ήδη και ας είχαν περάσει μόλις μερικές ώρες από την πρωινή μας συνάντηση. Τον ήθελα ξανά. Τον ήθελα απεγνωσμένα, όπως έτσι θα (σε) θέλω πάντα. Η πόρτα του δωματίου επιτέλους άνοιξε και τον είδα να στέκει ξανά μπροστά μου. Έπεσε με δύναμη απάνω μου. Κρεμάστηκα και εγώ από τους δυνατούς του ώμους. Ένιωσα δυο χέρια να με τυλίγουν στη μέση και να με σφίγγουν. Τα χείλια του ζεστά και υγρά κόλλησαν και πάλι πάνω στα δικά μου. Κανείς ως τώρα δεν με είχε φιλήσει όπως αυτός. Τα στόματα μας άνοιξαν, να μοιράσουν την ανάσα στα δυο.

Τον τράβηξα από το χέρι και τον έστησα όρθιο πλάι στο διπλό κρεβάτι. Τον μέτρησα ξανά. Ήθελα να τον δω, να πιστέψω ότι ήταν αλήθεια, να τον χορτάσουν τα μάτια μου. Ο έρωτας και ο πόθος πάλευαν μέσα μου. Η ματιά σταμάτησε στο φουσκωμένο καβάλο του. Έβλεπα το σχήμα του να διαγράφεται μεγαλόπρεπο κάτω από το σφιχτό τζην παντελόνι. Πλησίασα κάνοντας ένα βήμα μπροστά. Έπιασα το λευκό τι-σερτ με τα δυο μου χέρια και το σήκωσα ψηλά, ελευθερώνοντας τον ιδρωμένο κορμό του. Αυτό το σώμα που τόσο είχα λατρέψει έστεκε τώρα μπροστά στα μάτια μου, για μένα! Το άτριχο κορμί ήταν έτοιμο να μου παραδοθεί και ήθελα να το νοιώσω έτσι ζεστό, ξανά απάνω μου. Να του χαρίσω όση ηδονή μπορούσα.
-    Πόσο σε θέλω! 
-    Είμαι εδώ για σένα, ματάκια μου.

Έπιασα να τον φιλάω στο στήθος και να ρουφάω τις μεγάλες ροζ θηλές. Είδα το κεφάλι του να γέρνει μια ιδέα προς τα πίσω. Κατέβηκα προς το στομάχι του. Έλυσα με γρήγορες κινήσεις τη ζώνη. Έσπρωξα το παντελόνι να πέσει ως το πάτωμα. Γονάτισα μπροστά από το μαύρο τζοκ. Άνοιξε λίγο περισσότερο τα πόδια του. Έφερα το πρόσωπο μου κοντά του. Έκλεισα τα μάτια και άφησα την οσμή να με πλημμυρίσει. Τα χείλια μου άγγιζαν πια το ύφασμα και ότι αυτό έκρυβε. Σήκωσα τα χέρια και τράβηξα το λάστιχο προς τα κάτω. Την ίδια στιγμή σήκωνα τα μάτια μου προς τα πάνω...

Ένιωσα την καύλα του να μου γεμίζει το στόμα. Χωρίς να έχει φτάσει στα όρια του, έφραζε ήδη το λαιμό μου. Τα χείλια μου κύκλωσαν για ώρα τον πούτσο του από τη βάση ως πάνω. Και πάλι κάτω, ξανά και ξανά. Το ένιωθα να μεγαλώνει συνεχώς μέσα μου. Το άφησα, για να πάρω μια κανονική ανάσα. Ένα υγρό πουτσοκέφαλο έστεκε μπροστά μου, τόσο όμορφο και θελκτικό, που δεν μπορούσα να του αντισταθώ. Το πήρα και πάλι γρήγορα στο στόμα, ρουφώντας και καταπίνοντας μανιασμένα, ενώ άκουγα τα βογγητά του. Μικρά ηδονικά "Αχ" ανάκατα με χαμένες ανάσες.

Δεν άργησαν τα πρώτα του υγρά να στάξουν στο στόμα μου και η γεύση του με γέμισε. Μια γεύση που γράφτηκε στο μυαλό μου για πάντα. Σταμάτησα στα ξαφνικά, κάνοντας τον να απορήσει. Σηκώθηκα μπροστά του και με το στόμα γεμάτο τον φίλησα βαθιά, αφήνοντας τον να μοιραστεί μαζί μου τα προχύσια του. Ανταποκρίθηκε με προθυμία, ρουφώντας και γλύφοντας λαίμαργα. Οι γλώσσες έτρεχαν αλαφιασμένες μέσα μας. Μοιραστήκαμε όλα τα υγρά ακόμα και αυτά, που κυλούσαν αργά στις άκρες των χειλιών μας.

Τον έριξα στο πλάι του κρεβατιού. Τα πόδια του σε ορθή γωνία ακουμπούσαν την πράσινη μοκέτα στο πάτωμα. Στάθηκα μπροστά του. Έσκυψα και τον απελευθέρωσα από το παντελόνι και τα παπούτσια. Τότε ήταν που πρόσεξα πάνω στο κομοδίνο δυο μερίδες μέλι, που είχαν περισσέψει από το πρωινό μου. Αναρωτήθηκα σε τι θα μπορούσαν να χρησίμευαν... Μέτρησα το κορμί του φέρνοντας το διάφανο πλαστικό μπροστά στα μάτια μου. Την ίδια στιγμή εκείνος έκλεινε τα δικά του...

Το παχύρευστο υγρό έπεφτε τώρα αργά πάνω στη ζεστή σάρκα κάνοντας τον να ριγάει από πόθο. Από το δυνατό στήθος πέρασα στο ίσιο στομάχι και κατέληξα στα αρχίδια μέχρι ψηλά, στον ολόρθο του πούτσο! Γονάτισα δίπλα και άρχισα να τον γλύφω αργά, ξεκινώντας από το λαιμό και το στήθος. Το μέλι κολλούσε στα χείλια μου και κάθε τόσο τα έφερνα στα δικά του για να μοιραστούμε τη γλύκα. Ήταν απίστευτο το πως έτρεχε η γλώσσα. Έφτασε πια μέχρι τον περιχυμένο με μέλι πούτσο του. Τον πρόσεξα να τινάζεται από τις μικρές συσπάσεις. Δεν μπορούσα να του αντισταθώ άλλο. Τύλιξα με τα χείλια μου το μεγάλο καυλί του, μαζεύοντας όλη τη γλύκα. Ποτέ δεν του είπα πόσο πολύ μ’ αρέσει αυτός ο κυρτός του πούτσος...

Η στιγμή που θα τον έπαιρνα ολόκληρο μέσα στο στόμα είχε φτάσει. Το έκανα αργά, ενώ πια άκουγα μόνο ακατάληπτα λόγια. Συνέχισα να τον γλύφω έτσι για ώρα, μέχρι τη στιγμή, που ένιωσα ένα ζεστό ποτάμι να πλημμυρίζει το στόμα μου... Η έκρηξη του ήταν απίστευτα δυνατή. Ένα μακρόσυρτο "Ααααααα" σχεδόν σαν λυγμός, βγήκε από το στόμα του. Την ίδια στιγμή, οι χυμοί του, έτρεχαν από το δικό μου στόμα ανάκατοι με το μέλι. Συνέχισα να τον γλύφω αργά και ηδονικά, μέχρι να τρέξει και η τελευταία του σταγόνα. Την επόμενη στιγμή ανέβηκα πάνω του και μετά έγειρα προς τα εμπρός. Αφού πρώτα φίλησα το λαιμό του, ύστερα κόλλησα το στόμα μου στο άλλο στόμα και μοιράστηκα τα πάντα. Είχαμε γίνει ένα.

Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος πάνω του ένιωθα τον πούτσο μου να σκληραίνει. Άρχισα να τρίβομαι πάνω στο μελωμένο του στομάχι, ενώ ο δικός του πούτσος άγγιζε την τρύπα μου. Με μια απότομη κίνηση με έφερε από κάτω του. Αμέσως μετά τον έχασα από τα μάτια μου και τότε ένιωσα τον πούτσο μου να βυθίζεται στο ζεστό του στόμα. Κινήσεις αργές γεμάτες πάθος. Τα μεγάλα σαρκώδη χείλη του αγκάλιαζαν πια ολόκληρη την καύλα μου. Άπλωσα τα χέρια μου και οδήγησα το κεφάλι του πάνω στον πούτσο μου, που είχα καιρό να τον δω τόσο καυλωμένο.
-    Σ΄αρέσει μωρό μου;
-    Με τρελαίνεις αντράκι μου. Μην σταματάς!

Και δεν σταμάτησε. Συνέχισε να γλύφει, από πάνω ως κάτω στα ξυρισμένα μου αρχίδια, που τα ρουφούσε με απίστευτη μαεστρία. Ένιωθα τα γένια του ανάμεσα στα πόδια μου και αυτό το άγριο άγγιγμα τους με ξεσήκωνε ακόμα περισσότερο. Μια καύλα απίστευτη! Του είχα παραδοθεί με τη σειρά μου. Τα προχύσια μου πηκτά και πλούσια έρρεαν τώρα από το στητό καυλί μου. Σήκωσα το λαιμό μου και είδα την μακριά του γλώσσα να τεντώνεται και να τα μαζεύει όλα. Μετά ήρθε ως τη δική μου και τα μοιράστηκε με ένα ακόμα χορταστικό υγρό φιλί.

Φιλιόμαστε έτσι για ώρα, όταν άπλωσα το χέρι μου και άνοιξα το κομοδίνο. Του είχα ένα δώρο... Έναν διπλό δονητή που είχα αγοράσει το πρωί.
-    Τι ‘ναι αυτό μωρό μου; Είπε μόλις το είδε, ενώ το χαμόγελο του σχημάτιζε εκείνα τα δυο όμορφα λακκάκια στο πρόσωπό του.
-    Με αυτό θα "παίξουμε" οι δυο μας, αγάπη μου. Θέλεις, έτσι δεν είναι;
Δεν περίμενα την απάντηση. Τον έστησα στα τέσσερα, ανοίγοντας τα πόδια του και έχωσα τη μούρη μου στη σχισμή του. Τον μύριζα σαν σκύλος που ψάχνει τα χνάρια. Λύγισε προς τα κάτω τη μέση του. Με τρέλαινε τώρα ετούτη η θέα. Ήθελα πολύ να χώσω τη γλώσσα μου στη τρύπα του.

Το ‘κανα με τέτοια δύναμη, που λύγισαν τα χέρια του καθώς βογκούσε από ηδονή. Έχωνα και έγλυφα. Ρουφούσα και έφτυνα. Σχεδόν τον δάγκωνα. Έτρεμε από καύλα. Γύρισε το όμορφο κεφάλι του προς το μέρος μου και με κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
-    Τι θέλεις, πες μου...; Τον ρώτησα κοφτά.
-    Να με γαμήσεις.
-    Θα το κάνω, αλλά θα με βλέπεις...

Τον γύρισα ανάσκελα. Σήκωσα τα δυνατά του πόδια και άγγιξα με το δάκτυλο τη φουσκωμένη τρύπα του. Άκουσα το κράτημα της ανάσας του. Έτρεμε ολόκληρος πια. Δεν τον έκανα να περιμένει πολύ. Χωρίς πολλά-πολλά, έμπηξα μέσα στον κώλο του, το μεγάλο νευρώδες ομοίωμα. Με αργές κινήσεις το οδήγησα στα βαθειά του σκοτάδια. Πιο γρήγορα στη συνέχεια, ενώ κάρφωσα τη ματιά μου στο πρόσωπό του, που άρχισε σιγά-σιγά να λάμπει από ηδονή...

-    Αχ ναι, μωρό μου. Ναι! Ποτέ δεν έχω γαμηθεί έτσι... Αχ τι μου κάνεις...
Σίγουρος πια ότι ήταν έτοιμος, ξεκίνησα ένα απίστευτο πήγαιν-έλα. Εκείνος έσπρωχνε και ήθελε και περισσότερο...
-    Δεν είναι ολόκληρο για σένα αγάπη μου... Θα το μοιραστείς μαζί μου, είπα.

Το ηδονικό του "Ναι" σκεπάστηκε από το υγρό φιλί μου, πριν πάρω θέση απέναντί του. Με το ένα χέρι κρατούσα μέσα του τον πλαστικό πούτσο ενώ με το άλλο οδηγούσα την άλλη του άκρη μέσα στην κωλότρυπά μου. Ένιωθα να ανοίγω και εγώ σιγά-σιγά καθώς έμπαινε αργά μέσα μου. "Σπρώξε" του είπα. Και το ‘κανε. Τον ένιωσα να με γαμάει με αυτό τον τρόπο. Είχαμε ανοίξει και οι δύο σε απίστευτο σημείο.

Του έπιασα τα χέρια από τους καρπούς και αρχίσαμε να τραβιόμαστε ρυθμικά με αυτό τον τρόπο. Ένιωθα απίστευτη καύλα. Το ίδιο και εκείνος. Το έβλεπα στα μάτια του, που είχαν χαθεί μέσα στα δικά μου. Τα κορμιά μας πηγαινοέρχονταν ενωμένα νοιώθοντας την ίδια ηδονή. Μοιραζόμενα τον ίδιο πούτσο. Μέχρι που τραβήχτηκε τόσο πίσω, όσο να ελευθερώσει με την κίνηση αυτή τις τρύπες μας.

"Σήκω", τον άκουσα να μου λέει. Υπάκουσα. Ήταν σειρά του να κάνει παιχνίδι. Με πήρε από το χέρι και με έστησε στα τέσσερα στο πάτωμα, μπροστά από έναν καθρέφτη που έτρεχε σε μια μεριά του τοίχου από πάνω ως κάτω στο πάτωμα. Τον είδα να σκύβει πίσω μου και να φτύνει με δύναμη στην τρύπα μου. Τινάχτηκα μπροστά από καύλα. Με τα μάτια κλειστά, περίμενα τη συνέχεια. Δεν άργησα να νοιώσω το τεράστιο ομοίωμα να με πολιορκεί.

-    Το θέλεις τσόγλανε; Με ρώτησε.
Αντί για απάντηση, ανεβοκατέβασα το κεφάλι.
-    Όταν σου μιλάω, θα μου απαντάς!
Τον άκουσα να λέει αυστηρά. Αυτή η κυριαρχία του πάνω μου με οδηγούσε στην τρέλα. Το πως μπορούσε να εναλλάσσεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Για την καύλα μας...
-    Το θέλω, ναι...
Είπα και τότε ένιωσα να σκίζεται ο κώλος μου στα δύο. Το μεγάλο εκείνο ομοίωμα εισχωρούσε με δύναμη αυτή τη φορά μέσα μου, οδηγούμενο από το χέρι του εραστή μου.

Σε λίγο άρχισα να φωνάζω ότι θέλω να σταματήσει. Ένιωθα ότι δεν άντεχα να πάρω άλλο μέσα μου.
-    Θα φας και άλλο. Τον άκουσα να λέει.
Κοίταξα στον καθρέφτη να δω πόσο είχα χωρέσει. Τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα γιατί είχα ήδη πάνω από το μισό! Αρκετά παραπάνω... Αλλά και για έναν ακόμα λόγο. Είδα τον εραστή μου, να παίρνει θέση πίσω από εμένα για να γαμηθεί μαζί μου στην ίδια στάση. Τον είδα να σπρώχνει την άλλη άκρη του δονητή στο δικό του κώλο και ένιωσα την δική μου μεριά να καυλώνει ακόμα περισσότερο, μέσα από την κίνηση αυτή. Είδα τον πούτσο να χάνεται μέσα του. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να σπρώχνουμε εναλλάξ, ο ένας προς την μεριά του άλλου. Παίρναμε έτσι όλο και περισσότερο πλαστικό μέσα μας.

Δεν αργήσαμε να βρούμε ένα ρυθμό και πλέον πηγαινοερχόμαστε πέρα-δώθε σαν τρελοί. Σε λίγο οι κώλοι μας είχαν ενωθεί, εξαφανίζοντας μέσα τους όλο εκείνο τον τεράστιο πούτσο. Αφηνιασμένοι σαν άλογα οδηγηθήκαμε σε μια πρωτόγνωρη έκσταση. Ένιωσα τις κωλότριχές μου να αγγίζουν το απαλό δέρμα του κώλου του. Όλες μας οι αισθήσεις έφταναν στο έπακρο. Ο συγχρονισμός μας τέλειος, γαμηθήκαμε για πρώτη φορά με αυτό τον τρόπο, ενώ οι ανάσες και τα βογγητά μας, ανεξέλεγκτα πια, γέμιζαν τον αέρα στο δωμάτιο 202. Ένιωθα να του χαρίζω την ηδονή μέσα από την δική μου και έπεφτα με περισσότερη μανία πάνω του. "Έτσι μωρό μου, σπρώξε" τον άκουγα να λέει. Η δύναμη με την οποία έσπρωχνα μεγάλωνε ώρα με την ώρα. Οδηγούμαστε σε ουράνιους δρόμους. Συνεχίζαμε και δεν θέλαμε να φτάσουμε στο τέρμα. "Γάμησέ με και εσύ", είπα. "Ναι μωρό μου, ναι! Και εγώ..."

Έψαξα μέσα στον καθρέφτη να δω την εικόνα μας. Γύρισε και εκείνος το κεφάλι την ίδια στιγμή. Πρόσεξα στα πρόσωπά μας όλη εκείνη την καύλα, όλη την ηδονή και την τρέλα. Οι ματιές μας συναντήθηκαν και έσβησαν η μια μέσα στην άλλη.
Τελειώναμε εκεί ιδρωμένοι, έτσι στα τέσσερα, μπροστά στον καθρέφτη. Ο ένας μέσα στον άλλο. Οι ηδονές μας είχαν γίνει μια!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")