Ο Βασίλης και η κωλάρα του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Όλα αρχίζουν από τις καύλες μας...

Είμαι ο Πάνος, 21 ετών από Θεσσαλονίκη. Είμαι εμφανίσιμο παιδί, στρέιτ (κατά βάση) και πολύ καυλιάρης. Πιστεύω πολλοί θα ήθελαν να ξεσκιστούμε. Τέλος πάντων, δεν γράφω για να με "προωθήσω"!

Με έναν συμφοιτητή μου, τον Βασίλη, γνωριζόμασταν από πριν αλλά ποτέ δεν κάναμε παρέα. Έτσι ξεκινήσαμε από την Σχολή και μετά. Παιδί πολύ καυλιάρικο, με πεταχτό κωλαράκι, και γενικά καλοσχηματισμένο σώμα. Πολλές φορές μου είχε δώσει την εντύπωση ότι γαμιέται, κι αυτό με άναβε. Πολλές φορές, πάνω σε καύλες, σκεπτόμουν ότι τον γαμάω δυνατά και να ουρλιάζει από πόνο. Έπρεπε να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου.

Η κοπέλα μου έλειπε για τα Χριστούγεννα περίπου είκοσι μέρες και έπρεπε να αδειάσω κάπου. Αμέσως σκέφτηκα ότι αυτό το κάπου, θα μπορούσε να ήταν η κωλάρα του Βασίλη. Το σκέφτηκα πολύ καλά, γι’ αυτό που ετοιμαζόσουν να κάνω και τελικά το αποφάσισα. Ήταν βραδάκι, όταν τον πήρα τηλέφωνο να περάσει από το σπίτι να δούμε κανένα αγώνα και να φάμε καμιά πίτσα. Κατά τις εννέα και μισή ήταν σπίτι μου. Είχα ανάψει τα καλοριφέρ στο τέρμα ώστε να είμαστε πιο ζεστά... όταν θα γινόταν το σκηνικό!

Μόλις ήρθε, του άνοιξα φορώντας ένα κοντομάνικο και ένα σορτσάκι για να φαίνονται τα γυμνασμένα, καυλωτικά τριχωτά μου μπούτια. Μπήκε μέσα και άραξε στον καναπέ. Τρώγαμε, μιλάγαμε και βλέπαμε τηλεόραση. Όλη την ώρα σκεπτόμουν πως θα τον "ρίξω". Με έβγαλε από τη δύσκολη σκέψη ο ίδιος, όταν μου πέταξε την ατάκα:

-    «Καλά ρε μαλάκα! Εσύ πως την βρίσκεις τώρα που έφυγε η δικιά σου;»

Εκεί ήταν που έπρεπε να δώσω την χαριστική βολή…

-    «Πηδάω κάτι αγοράκια πρωτοετείς που μένουν στην απέναντι πολυκατοικία!», του είπα.

Φυσικά και δεν με πίστεψε, γιατί το είπα ειρωνικά και για πλάκα βέβαια.. αλλά άρχισε να γίνεται το παιχνίδι.

-    «Χωρίς πλάκα ρε Πάνο.. αν σε καύλωνε, έστω και για μια φορά, θα πήγαινες με άντρα;»

-    «Πάνω στην γερή καύλα ναι... αλλά μόνο να πήδαγα τον άλλο!»

Αρχίσαμε να καυλώνουμε και οι δυο. Εμένα ήταν πιο εμφανές, μέσα από το σορτσάκι να φουσκώνει.

-    «Ταράχτηκες βλέπω...!», μου λέει. «Άσε να σε ηρεμήσω...»

Και αρχίζει να μου χαϊδεύει την ψωλή από μέσα και αργά - αργά προς τα μέσα.

-    «Θέλω πολύ να μου τον ρουφήξεις.. να μου τον γλείψεις σαν να σε γαμάνε δυνατά από το στόμα».

Και έτσι έγινε.. άρχισε να γλείφει τόσο δυνατά και λαίμαργα, χαϊδεύοντας μου παράλληλα τις καυλωμένες ρώγες μου που δεν άντεξα και τον έχυσα στο στόμα. Τον κοίταξα στα μάτια και έτσι που έσταζαν από τα χείλη του τα σπέρματα, άρχισα να τον φιλάω. Απίστευτη αίσθηση!  

-    «Κάνεις την καλύτερη πίπα Βασίλη!»

-    «Όλοι οι άνδρες κάνουν τις καλύτερες πίπες!»

-    «Θέλεις να νιώσεις το καυλί μου στην κωλάρα σου;»

…εκεί ήταν που άρχισε να τα χάνει αυτός! Μπορεί να νόμιζα εγώ πως τον έπαιρνε γενικά, αλλά ήταν παρθένος! Φοβήθηκα κι εγώ, γιατί είχα ακούσει διάφορα, αλλά καύλωνα περισσότερο που σκεπτόμουν ότι θα άνοιγα εγώ μια τέτοια κωλάρα για πρώτη φορά.

-    «Ναι! Αλλά θέλω να είσαι προσεκτικός και να την ανοίξουμε κάπως πρώτα...»

Έτσι κι έγινε. Πήρα μια λιπαντική, τον γύρισα στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και του κατέβασα το σλιπάκι. Τέλεια κωλάρα! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και άρχισα του γλείφω την τρύπα. Αναστέναζε σαν πουτανάκι από τσόντα. Άρχισα να του βάζω δάχτυλο... την έβρισκε τόσο πολύ... έφτασα στα δυο και σταμάτησα. Του έδωσα τρεις - τέσσερις ξυλιές, έτσι να κοκκινίσει λίγο, και άρχισα να του ανοίγω πιο πολύ τα πόδια, έτσι να συσπαστεί η τρύπα του και να νιώθει πιο πολύ πουτάνα.

Του τον έβαλα αργά, έτσι χωρίς καπότα, να γουστάρουμε. Έβγαζε κραυγές πόνου και ηδονής... αυτό με έκανε να φτάσω την καύλα μου στα ύψη και να αρχίσω να τον γαμάω δυνατά. Ήταν τόσο ωραία η αίσθηση να τον ακούω να πονάει και να ικανοποιώ την πούτσα μου. Φώναζε ότι πονάει και έκανε να σηκωθεί. Τον κράταγα τόσο δυνατά όμως, και του φώναζα:

-    «Κάτσε να σε χύσω! Θα την γκαστρώσω την κωλάρα σου!»

-    «Μαλακά… δεν αντέχω... αααα!!!»

Και εκεί αρχίζω να χύνω… να χύνω μέσα του…

-    «Έεετσι!  Νιώσε τα χύσια μου! Σε άνοιξα...! Σε ξέσκισα!!!»

Τον έβγαλα από μέσα του, του άνοιξα τα κωλομέρια και αντίκρισα μια κατακόκκινη ανοιχτή τρύπα.. η σούφρα του λες και βαριανάσανε! Του άνοιξα πολύ τα κωλομέρια και άρχισε να στάζει από μέσα το σπέρμα μου.  

-    «Βασίλη είσαι εντάξει…; Σου άρεσε;»

-    «Είσαι πολύ μαλάκας ρε! Τέτοιο γαμήσι μόνο σε ανοιχτούς κώλους κάνουν. Σου είπα ότι δεν τον είχα ξαναφάει ποτέ μου…»

Είχε νευριάσει που, κατά κάποιο τρόπο του επιβλήθηκα, και απ’ ότι φάνηκε το ευχαριστήθηκα μόνο εγώ. Εξάλλου, ήταν δική μου καύλα και δεν είχα σκοπό ούτε να του πάρω πίπα, ούτε να κάτσω να με γαμήσει! Κάτσαμε (όσο αυτός μπορούσε) κάναμε δυο - τρία τσιγάρα, ήπιαμε και τις υπόλοιπες μπίρες, συζητήσαμε ότι δεν έπρεπε να γίνει και ότι δεν είμαστε γκέι (και άλλες τέτοιες παπαριές, έτσι για να μη νιώθει τύψεις μάλλον) και μετά έφυγε.

Από τότε κόψαμε την πολύ παρέα και βρισκόμαστε μόνο στην Σχολή. Εγώ ποτέ δεν ένιωσα τύψεις μέχρι σήμερα (αν και πέρασαν μόνο επτά μήνες) και χαίρομαι που του ξέσκισα τον κώλο με τον τρόπο που ήθελα. Δεν ξαναπήδηξα άντρα μέχρι τώρα, γιατί δεν το γύρεψα. Αν και πιστεύω ότι αν μου τύχει μια τόσο καλή φάση στο μέλλον, δεν θα μπορέσω να αντισταθώ...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")