Η πρώτη μου φορά ήταν με τον κολλητό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Το όνομα μου είναι Κούλης και θέλω να σας διηγηθώ την δική μου πρώτη εμπειρία. Με τον φίλο μου τον Παύλο, κάναμε πολύ παρέα από μικρά παιδιά. Κάθε μέρα στο σπίτι μου, παίζαμε μπάλα στην αυλή.

Μια μέρα εκεί που παίζαμε, και καθόμουν τέρμα, βαράει ένα σουτ το οποίο έπεσε επάνω στο καυλί μου. Πονούσα αρκετά μπορώ να πω. Ο ίδιος ανησύχησε και ήρθε να δει αν είμαι καλά. Εγώ του είπα ότι ήμουν εντάξει και συνεχίσαμε να παίζουμε. Κάποια στιγμή, στο άκυρο μου λέει:

-    «Ρε συ, σου έφυγε ο πόνος; Μήπως πρέπει να δούμε αν υπάρχει καμιά ζημιά; Άσε με να σε δω...»

Εγώ του είπα ότι είμαι καλά και δεν χρειάζεται. Και μου λέει τότε:

-    «Αν μου δείξεις το καυλί σου, θα σου δείξω κι εγώ το δικό μου».

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι θα σκιστεί το παντελόνι μου από την καύλα που είχα! Πήγαμε στην αποθήκη του σπιτιού μου και με τη μία κατεβάσαμε τα σορτσάκια μας και το εσώρουχό μας. Το καυλί μου ήταν τέρμα καυλωμένο! Και το δικό του όχι τελείως… και ήταν πιο λεπτό, αλλά και πιο μακρύ από το δικό μου. Πρώτη φορά που ήθελα να βλέπω ένα αγόρι γυμνό.

Του ζήτησα από την καύλα μου, να παίξει ο ένας το καυλί του άλλου, αλλά αυτός δεν δέχτηκε. Μετά βάλαμε στοίχημα να παίξουμε κάποιο παιχνίδι και με τη συμφωνία ότι αν κερδίσω θα μου πιάσει το καυλί. Τελικά κέρδισα, και ήρθε η μεγάλη στιγμή που περίμενα…

Μου έπιασε το καυλί, το κουνούσε πάνω - κάτω, κι εγώ τρελαινόμουν από την καύλα. Αμέσως πιάνω το δικό του καυλί, του ανοίγω το πετσάκι κι αυτός καύλωσε τέρμα. Το καυλί του παρά ήταν μακρύ! Τότε του είπα να πάμε στο δωμάτιό μου. Εκείνη τη στιγμή -κατά τύχη- οι γονείς έφυγαν.

Πήγαμε στο δωμάτιο και ξεντυθήκαμε εντελώς. Παίζαμε τα καυλιά μας και για μια στιγμή του λέω:

-    «Θέλεις να μου το γλύψεις;»

Στην αρχή δεν ήθελε, αλλά από την πολλή καύλα άρχισε να μου ρουφάει το καυλί μου. Δεν έχω ξανά ανάψει καλύτερα στη ζωή μου. Του αρπάζω κατευθείαν το καυλί του και το βάζω στο στόμα μου… είχε υπέροχη γεύση!

Μετά από κανένα δεκάλεπτο του λέω να σταματήσει γιατί ένιωσα ένα μεγάλο ερεθισμό! Βγάζει από το στόμα του το καυλί και βλέπω μια μικρή άσπρη σταγονίτσα να βγαίνει από το κεφαλάκι μου. Ήταν η πρώτη φορά που τελείωσα… μετά δεν είχα όρεξη να συνεχίσω.

Ο Παύλος κούνησε δυο - τρεις φορές το καυλί του και έβγαλε μια μεγάλη σταγόνα μέσα από το πετσάκι του. Αυτός μου είχε πει ότι είχε ξαναβγάλει τέτοια σταγόνα αλλά δεν ήξερε πως και γιατί.

Από τότε κάθε μέρα ήταν σπίτι μου και κάναμε το ίδιο.

Μετά από καιρό, μόνο αυτός μου έπαιρνε πίπα και τον έχυνα στο στόμα, χωρίς να θέλει να του το κάνω κι εγώ. Ήταν φοβερή περίοδος τότε. Τώρα βρισκόμαστε μια φορά το χρόνο (σπουδάζουμε σε άλλες πόλεις) και δεν το κάνουμε πλέον αυτό. Βέβαια από τότε και μετά κάνω το ίδιο με άλλο αγόρι μέχρι σήμερα.

Την ιστορία αυτή όμως θα την διηγηθώ την επόμενη φορά. Τα σχόλιά σας δεκτά. Τώρα είμαι καθαρά ενεργητικός πλέον.

Τα λέμε "παθητικά" γλυκούλια!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")