Το ξεκίνημα στην εφηβεία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας διηγηθώ την ιστορία μου που είναι αληθινή και συνέβη τότε που ήμουν στην εφηβεία και ίσως λίγο νωρίτερα.
Κατ’ αρχάς δεν είμαι gay, μπορεί στα παιδικά μου χρόνια να έκανα τα πρώτα βήματα αλλά μ’ αρέσουν οι γυναίκες και μάλιστα πολύ.
Λοιπόν, μεγαλωμένος σε επαρχία, στην ηλικία που είχα αρχίσει με τους φίλους μου και συνομηλίκους να εξερευνούμε τα σώματά μας και να έχουμε τις πρώτες ερωτικές αναζητήσεις. Ο πιο κολλητός μου φίλος ήταν ο Μάκης ένα χρόνο μεγαλύτερος από μένα, ειδικά τα καλοκαίρια όλη την ημέρα ήμασταν μαζί, μοιραζόμασταν τα πάντα και είχαμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας.
Λίγο μετά τα 14 μου είχαν τελειώσει τα σχολεία και η ζωή μας ήταν παιχνίδι και σεξουαλική αφύπνιση.
Σε πολύ ερημικό μέρος πίσω από θάμνους στην πλαγιά ενός βουνού καθόμασταν και μιλούσαμε για γαμήσια, αφήναμε την φαντασία μας να καλπάζει με αποτέλεσμα τα καυλιά μας να μην μπορούν να ηρεμήσουν. Πάντα αυτές οι συζητήσεις κατέληγαν σε μια καλή μαλακία, εκτός από εκείνη την μέρα που όλα ήταν διαφορετικά.
Ο Μάκης μετά από ερωτικές συζητήσεις και φαντασιώσεις είχε κατεβάσει το σορτς του μέχρι τα γόνατα καθισμένος στην πρασινάδα και είχε αρχίσει και τον έπαιζε, το ίδιο ξεκίνησα να κάνω και γω.
Η ιδέα έπεσε από τον Μάκη που ήταν πιο τολμηρός και πιο μεγάλος… «είσαι να παίξει ο ένας τον πούτσο του αλλουνού?» «και πως θα γίνει?» του απάντησα. Μου πρότεινε λοιπόν να γδυθούμε εντελώς, να χαϊδέψει ό ένας τον πούτσο του άλλου μέχρι να τελειώσουμε. (Μην νομίζετε ότι χύναμε και πολύ…. απλώς ο Μάκης έχυνε λίγο πιο πολύ από μένα λόγω ηλικίας) Συμφώνησα μαζί του αφού είδα αυτό το ερωτικό παιχνίδι αρκετά γαργαλιστικό…. και ήταν.
Άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του Μάκη, ήταν κόκαλο, του τον έπαιζα σαν δικό μου το ίδιο έκανε και κείνος τον δικό μου και το πηγαίναμε εναλλάξ. Κάποια στιγμή ο Μάκης ξάπλωσε και μου ζήτησε να του τον παίξω πρώτα εγώ και μετά θα το έκανε αυτός σε μένα.
Είχα πλησιάσει κοντά στον πούτσο του με το φρέσκο τρίχωμά του και του τον έπαιζα, ο Μάκης έκλεισε τα μάτια του και ήταν στο πρόσωπό του ζωγραφισμένη η ηδονή, το απολάμβανε, χωρίς να μου πει τίποτα με το χέρι του πίεζε το κεφάλι μου προς τον πούτσο του, δεν αισθανόμουν και τόσο καλά, αλλά όσο πλησίαζα κοντά στον πούτσο του η μυρουδιά του με εκστασίαζε και στο πρώτο άγγιγμα των χειλιών μου στον πουτσοκέφαλό του ένοιωσα μεν λίγο άβολα αλλά μπορώ να πω ότι εκείνο το συναίσθημα τόχω ακόμα στην μνήμη μου, μου άρεσε πραγματικά.
Ο Μάκης με πίεζε να τον πάρω στο στόμα βαθειά, ξεπέρασα το πρώτο σοκ και άρχισα να τον παίρνω στο στόμα μου όσο πιο μέσα μπορούσα χωρίς να ακουμπάω δόντια πάνω του, δεν πιστεύαμε αυτό που κάναμε, ιδιαίτερα εγώ. Άρχισα πάνω κάτω και να τον κατεβάζω πιο βαθειά στο λαρύγγι μου, χάιδευα τ’ αρχίδια του που μέσα τους χόχλαζε το σπέρμα και μ’ άρεσε πολύ αυτό, δεν ήθελα να τελειώναμε γρήγορα όλη αυτήν την φάση και το είπα στον φίλο μου που συμφώνησε μαζί μου, υποσχόμενος ότι μετά θα έρχονταν η σειρά του να μου κάνει το ίδιο.
Η πίπα που του έπαιρνα δεν είχε τέλος, όταν άκουσα τον Μάκη να μου λέει δειλά να σταματήσω, να του γυρίσω τον κώλο μου και να παίξει μαλακία στην θέα του και να χύσει. Είπα ναι, αφού δώσαμε τα χέρια ότι θα είναι το μυστικό μας και ότι θα έκανε και αυτός τα ίδια αμέσως μετά.
Ήταν πράγματι άβολα όταν γύρισα την πλάτη μου πλάγια ξαπλωμένος, δίπλα του ώστε να μπορεί να βλέπει τον κώλο μου από κοντά, να παίζει τον πούτσο του και έτσι να τελειώσει. Γυρισμένος λοιπόν ένοιωθα το βλέμμα του Μάκη στον κώλο μου και άκουγα τον ήχο του πούτσου του βουτηγμένος στην καύλα.
Ένοιωσα το χέρι του να με ακουμπά στο κωλομέρι μου και να προσπαθεί να τραβήξει ώστε να δει την τρύπα μου (η ντροπή μου στο μεγαλείο της) πήγα να αντισταθώ και ίσως με λίγο επιτακτικό τρόπο μου επέβαλε να ανοίξω μόνος μου, ώστε να φαίνεται η τρύπα μου καλά.
Με τα δυό μου χέρια άνοιγα τον κώλο μου πλέον και ο Μάκης σταμάτησε να παίζει τον πούτσο του και άρχισε να εξερευνάει οπτικά την τρύπα μου. Δεν άργησε να με πείσει να στηθώ λίγο καλύτερα για να μου τον ακουμπήσει, το περίμενα βέβαια να γίνει εκεί που φτάσαμε, αν και μέσα μου το ήθελα και γω αλλά ντρεπόμουν να του το πω και πάλι συμφωνίες ότι θα κάτσει και κείνος κ.λ.π. κ.λ.π.
Ξαπλωμένος μπρούμυτα λίγο ανασηκωμένος ο κώλος μου και ο Μάκης από πάνω να βάζει μπόλικο σάλιο στο δάχτυλό του, έτσι ένοιωσα στην τρύπα μου το δάχτυλό του να την σκαλίζει, σιγά σιγά προσπαθώντας να εισχωρήσει λίγο ώστε να ανοίξει δρόμο για τον πούτσο του. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ αλλά όμως πονούσα, σε λίγο συνήθισα και έτσι το δαχτυλάκι του έμπαινε αρκετά άνετα αφού βοηθούσα και γω με την στάση μου προσπαθώντας να είμαι χαλαρός.
Με είχε κάνει μούσκεμα από το πολύ σάλιο που έβαλε στην περιοχή και έτσι ήρθε η ώρα του πούτσου. Όταν τον ένοιωσα να με ακουμπά ακριβώς στην τρύπα μου, μ’ έπιασε ρίγος και στην πρώτη πίεση του Μάκη τσούξιμο και πόνο τρομερό, ναι μεν μου άρεσε το όλο σκηνικό αλλά πονούσα αφόρητα, το πηγαίναμε πολύ απαλά και καταφέραμε να μπει το κεφαλάκι μέσα, αν και πίστευα ότι είχα ξεσκιστεί, ο Μάκης με γαμούσε όσο άντεχα και μέχρι εκεί που μπορούσε να μπει και άντε πάλι σάλιο και πάλι, κάποια στιγμή με πολύ μαλακό τρόπο ο πούτσος του είχε περάσει μέσα μου τουλάχιστον ο μισός, με γαμούσε απαλά και ήρεμα και απολαμβάναμε όλη την φάση, εγώ βέβαια με κάποιες ενοχές περισσότερες.
Ο πούτσος του μπαινόβγαινε πιο άνετα όταν άρχισε να δυναμώνει ρυθμό, τον καταλάβαινα πιο σκληρό, στήθηκα λίγο καλύτερα γιατί έβλεπα ότι θα τελείωνε και δεν ήθελα ούτε να του το χαλάσω και γω να το απολαύσω καλύτερα εκεί που είχαμε φτάσει.
Σφηνώθηκε βαθειά μέσα μου όταν ένοιωσα τους σπασμούς του και μια υγρή θέρμη στον κώλο μου, ο Μάκης είχε αδειάσει τα’ αρχίδια του μέσα μου. Όταν τραβήχτηκε μαζί βγήκε και σπέρμα κυλώντας στα μπούτια μου, συναίσθημα απερίγραπτο, ένοιωθα τον κώλο μου ότι δεν θα κλείσει ποτέ, ο Μάκης είχε καθίσει στο πλάι και απολάμβανε την θέα του γαμημένου κώλου βουτηγμένο στο σπέρμα.
Σε ένα λεπτό και με δυο κινήσεις έχυσα κι εγώ.
Συμφωνήσαμε ότι την επόμενη μέρα θα κάναμε το ίδιο αλλά με αντίστροφους ρόλους, έτσι γινόταν όλο το καλοκαίρι, τα κωλαράκια μας είχαν πάρει φωτιά.
Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, δεν το έκανα με άλλον άντρα, αν και κάποιες φορές το αναζήτησα, όμως μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιο γλυκείες εμπειρίες της ζωής μου.
Μάκη καλά κάναμε και το ζήσαμε στην πιο τρυφερή μας ηλικία, δεν το μετάνιωσα όπως και συ πιστεύω.
Ίσως πολλοί να έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο και να μην το λένε.
Ήταν υπέροχο…. Μακάρι να μπορούσα να το ξαναζήσω.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")