Οι παράξενες επιπτώσεις της καύλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πάντα ήμουν στρέιτ και ακόμα είμαι. Γουστάρω γυναίκες, και δεν λέω ψέματα, πάντα λέω αλήθεια, πόσο μάλλον εδώ που θα μπορούσα να πω αν ήμουν γκέι ή όχι. Υπάρχει μια ατάκα για τον στρατό λένε «Στον στρατό όλοι παίρνονται και όλοι άνδρες είναι μετά» θα σταθώ σε αυτό, γιατί για μένα ισχύει, όχι για τους άλλους. Αρνούμαι να δώσω αυτό το ρητό γενικά σε όλο τον στρατό.

Είχα πάει φαντάρος στα δεκαοκτώ μου, πριν πέντε χρόνια δηλαδή. Είχα πάει πεζικό, φρέσκος και δεν ήξερα κανέναν. Άρχισα να κάνω παρέα με ένα παιδί τον Κώστα. Ήταν και αυτός χαμένος στους χαμένους. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Οι μέρες, οι μήνες περνούσαν και οι καύλες και οι φιλίες δυνάμωναν αρκετά. Με τον Κώστα μιλούσαμε για τις καύλες μας, και τις παίζαμε παρέα, δεν είχαμε ντροπές. Η καύλα ωστόσο ήταν μεγάλη και η μαλακία δεν βοηθούσε… Έτσι μια μέρα, έρχεται ο Κώστας και μου λέει:

-    «Ρε Χ. θα σου κάνω τσιμπούκι αν μου κάνεις κι εσύ…»

Στην αρχή η πρώτη μου αντίδραση ήταν:

-    «Ρε γκέι είσαι;»

Εκείνος είπε:

-    «Δεν περνάει η καύλα ρε Χ. δεν είμαι γκέι, και αλήθεια δεν θέλω να κάνω πίπα αλλά προκειμένου να ξαλαφρώσεις και να ξαλαφρώσω, τι λες;»

Εγώ το σκέφτηκα και απλά είπα «ναι». Έτσι έβγαλα τον πούτσο από το άνοιγμα του φερμουάρ και του είπα:

-    «Ξεκίνα!»

Ο Κώστας γονάτισε και άρχισε να μου γλείφει εντελώς άγαρμπα τον πούτσο (σημάδι ότι δεν το είχε ξανακάνει)… τον ρούφαγε με τόση δύναμη που πονούσε… Κάποια στιγμή του λέω:

-    «Δεν είναι ανάγκη να μου τον πονάς! Ηρέμησε…»

Και έτσι η πίπα απέκτησε λίγο ενδιαφέρον. Καθώς το έκανε σωστά και το σπέρμα έβραζε στα καζάνια των παπαριών μου, έχυσα κάτω. Ήταν κανόνας, δεν θα χύναμε στο στόμα μας. Είπαμε να ξεπέσουμε για την καύλα αλλά όχι και έτσι! Μετά γονάτισα εγώ. Ένιωθα περίεργα… λίγο άσχημα. Έβγαλε έξω τον πούτσο του και άρχισα να τον γλείφω. Ήθελα να σταματήσω αλλά δεν έπρεπε.

Αφού τσαλαπάτησε τον ανδρισμό του για μένα, έπρεπε να το ανεχτώ και εγώ. Έτσι, άρχισα να ρουφάω τον πούτσο του… μέσα - έξω, μέσα - έξω και η γεύση περίεργη… Ήταν έτοιμος να χύσει… το ένιωσα από τις φλέβες του που πετάρισαν. Τότε, έκανα να τραβηχτώ και είπε:

-    «Σε παρακαλώ… μείνε…»

Έτσι, πήρα στο στόμα μου έναν τόνο σπέρμα! Το κατάπια χωρίς δεύτερη σκέψη… όχι από καύλα, απλά ήθελα να τελειώσει αυτός ο θίασος. Ξαφνικά ένιωσα πολύ άσχημα… σηκώθηκα απότομα. Ο Κώστας κατάλαβε και είπε:

-    «Έλα ρε φιλαράκο! Δεν έγινε τίποτα…»

Εγώ απλά του είπα να μην μιλάει, και για μέρες με βασάνιζε το ερώτημα: «Είμαι γκέι; « τόσο έντονα… τόσο βασανιστικά. Παρότι είχα πιει νερό και ποτό και άλλα, η γεύση δεν έφευγε. Οι σκέψεις υποχώρησαν σιγά - σιγά και φτάσαμε να κάνουμε σκηνές. Κατασκηνώσαμε έξω και εγώ με τον Κώστα μείναμε στην ίδια σκηνή. Το βράδυ μου λέει ο Κώστας:

-    «Κοιμάσαι;»

Εγώ του είπα όχι και γύρισα… τότε μου είπε:

-    «Έχω καύλες!»

Εγώ απάντησα:

-    «Κι εγώ…»

Είχαν περάσει τέσσερις μήνες από την πίπα. Ο Κώστας με κοίταζε…

-    «Φιλαράκο, νιώθω άσχημα με το άλλο που κάναμε…»

Εννοώντας το τσιμπούκι. Εγώ δεν ξέρω τι μαλακία με έπιασε του λέω:

-    «Εγώ όχι!»

Ο Κώστας με κοίταξε παραξενεμένος…

-    «Γαμιόμαστε…;», του λέω.

Ο Κώστας με κοίταξε πάλι:

-    «Σοβαρολογείς;»

-    «Ναι!»

-    «Ρε, δεν ξέρω… είναι πολύ… και πραγματικά μου αρέσουν οι γυναίκες…»

Εγώ γέλασα…

-    «Κι εγώ… αλλά η καύλα δεν παλεύεται!»

Ο Κώστας κόμπλαρε… εγώ τώρα το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν… εννοώ ακόμα και μετά από αυτά είμαι στρέιτ. Αγαπώ γυναίκες, κάνω σεξ με γκόμενες, και δεν φτιάχνομαι με άνδρες καθόλου. Είδα τον Κώστα να μην κάνει κίνηση να γδυθεί, αλλά είχα ανάγκη να γαμήσω. Έτσι, θα θυσίαζα τον ανδρισμό μου για άλλη μια φορά.

-    «Ξεκίνα πρώτος…», του λέω.

Κατέβασα λίγο την παραλλαγή, ίσα να φανεί ο κώλος μου… ξάπλωσε πάνω μου… η σκηνή δεν ήταν και η καλύτερη… ήταν μικρή και άβολη, αλλά δεν περίμενα να μας δώσουν και δωμάτιο! Εξάλλου, δεν προγραμμάτιζαν πιθανά γαμήσια μέσα σε αυτές. Ένιωθα την καρδιά του Κωστή στην πλάτη μου. Χτύπαγε όσο δυνατά και η δική μου.

-    «Χαλάρωσε…» του είπα.

Τον είχε βγάλει έξω… τον ένιωθα να με ακουμπάει στον κώλο… έβγαλε την ζώνη της παραλλαγής του και μου είπε:

-    «Δάγκωσε το! Δεν θέλουμε να ακουστούμε…»

Και μου έχωσε στο στόμα την ζώνη… έφτυσε και σάλιωσε το εργαλείο του… ένιωσα το πουτσοκέφαλο του να αγγίζει το κωλοτρυπίδι μου… «Αρχίζει…», σκέφτηκα και έβαλα την ζώνη σε θέση να την δαγκώσω για να μην φωνάξω. Μπήκε ο πούτσος του λίγο. Δάγκωσα την ζώνη ελαφρά. Ήταν περίεργη αίσθηση…! Ο Κωστής είπε:

-    «Μπαίνω…»

Και έδωσε μια δυνατή…! Έπρεπε, γιατί αλλιώς ο σφιγκτήρας του πρωκτού δεν θα τον άφηνε να μπει με το εύκολο. Δάγκωσα την ζώνη τόσο δυνατά… πόνεσα… ήθελα να φωνάξω… πόναγε αυτό! Ο πούτσος του βρισκόταν μέσα στον κώλο μου. Μου έπιανε το κούτελο και γάμαγε με δύναμη… ή εγώ πονούσα τόσο που νόμιζα ότι γαμάει με δύναμη! Ο Κωστής ρώτησε:

-    «Είσαι καλά;»

Χέστηκε πάνω του που αντέδρασα τόσο, γιατί πόνεσα και έκανα να σηκωθώ. Ο πούτσος του με έσκιζε, αλλά εγώ δάγκωνα την ζώνη. Τι ήθελα και πρότεινα τέτοιες μαλακίες;
Ο κώλος μου φιλοξένησε τον πούτσο του για δέκα λεπτά. Έχυσε μέσα στον κώλο μου. ξεκαβάλησε και είπε:

-    «Πάρε να σκουπιστείς…»

Εγώ έπιασα το χαρτομάντιλο και το πήγα στην τρύπα μου… ήταν αρκετά ανοιχτή… έτρεχε παχύρρευστο σπέρμα. Το σκούπισα και του είπα:

-    «Ετοιμάσου…»

Ο Κωστής είχε αμφιβολίες και πήγε να μιλήσει, αλλά του είπα:

-    «Ετοιμάσου Κώστα!»

Δεν έφερε αντιρρήσεις. Έκατσε στα τέσσερα αυτός και του κατέβασα εγώ την παραλλαγή. Ο πούτσος μου ήταν όρθιος από το γαμήσι του. Δεν χρειάστηκε σάλιο… μπήκα με δύναμη! Εκείνος δάγκωσε την ζώνη. Κάναμε το ίδιο κόλπο. Ο ανδρισμός μου είχε επιστρέψει ή μήπως ήταν θυμός…; Δεν ξέρω… Άρχισα να γαμάω πραγματικά άγρια τον Κώστα.

-    «Σιγά! Σιγά ρεεεε!!! Αααα!!!»

Τον έμπηξα όλο μέσα στον κώλο του! Ο Κωστής βόγκηξε.

-    «Σκάσε!», του είπα, για να μην μας ακούσουν.

Ο κώλος του είχε γίνει πηγαδάκι κανονικό!

-    «Χύνωωωω!!!», είπα χαμηλά και τραβήχτηκα, Και του έδωσα τον πούτσο στο στόμα.

Ο Κωστής τον κοιτούσε. Δεν πρόλαβε να τον πάρει στο στόμα του… τον έχυσα στο πρόσωπο! Ο Κωστής άρχισε να πανικοβάλλεται, γιατί του μπήκε στα μάτια και του κάλυψε λίγο το πρόσωπο. Έχυσα πολύ! Ο Κώστας σκουπίστηκε.

Το άλλο πρωί, είμαστε αμίλητοι και οι δύο. Με πονούσε ο κώλος μου και μάλλον το ίδιο και ο δικός του… ήξερα τι σκεφτόταν, γιατί το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. «Είμαι γκέι;». Σκεφτόμουν βυζιά και κώλους και καύλωνα. Καλό σημάδι! Γουστάρω ακόμα τις γυναίκες. Μετά σκέφτηκα την πίπα και το γαμήσι. Πάλι καύλωσα! Κακό γιατί καυλώνω με γκέι πράγματα;

Η σκέψη με βασάνιζε και όταν απολύθηκα… μέχρι που βρήκα μια γκόμενα και τα φτιάξαμε. Την γαμούσα κάθε μέρα! Έβγαλα την καύλα του στρατού πάνω της! Για μια εβδομάδα, όλο σεξ και πίπα! Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω, σκεφτόμουν ότι είμαι γκέι… δεν είμαι… και το ξέρω γιατί δεν γουστάρω αγόρια… ήταν απλά οι καύλες μας...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")